Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• crok

Topikgazda

válasz pergabb #12148 üzenetére

Mit jelent nálad hogy "mindent offoltál"?

Pl. Security > data usage > restrict data usage > installed tab > minden wifi kilőve megvolt-e? Ha ezután szigorúan egyesével visszaadod a programoknak a wifin való internetelérés jogosultságot akkor melyiknél kezd el megint forgalmazni? Play frissítés keresés be van-e állítva? Ha igen akkor csak wifi-re van-e állítva? De pl. system apptól így nem tudsz wifi netet elvenni, és ott van pl. a mi Cloud, lehet az sync-el.. ki van kapcsolva az is? A security > virus scan > check for updates > ez is automata wifin és nem tudod kilőni szerintem.. GMail sync, Google heartbeat, Facebook, mittudomén' Youtube értesítés frissítés, Viber állapotdrissítések a kontaktjaidhoz, mindenféle hasonló háttérforgalom.. egyáltalán MIUI van fent vagy egyéb? Az eddigi hozzászólásaidból is csak következtetni lehet ezen appokra.. úgy kb..

Azért érzed, hogy ennél kicsit több infora lenne itt szükség mert sokfelé sokmindent lehet állítgatni, és azt se tudjuk milyen appok vannak telepítve.. de még azt se írod milyen rendszert használsz. Meg ez a 0.75KBps ez 6kbps összesen.. egy mono netrádió - ami eleve közepes minőségű - az is 64kbps általában.

[Kéne valami szabályszerűség, hogy a kérdések valahogy úgy legyenek feltéve mint az autószereléssel foglalkozó topikokban, valahogy úgy, hogy "hello, ilyen és olyan rendszert használok emilyen módosításokkal és ez meg az a bajom.. szerintem nagyon megkönnyítené a válaszadást vagy válaszkeresést.]

Új hozzászólás Aktív témák