- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
Fejlesztő13 #28059 üzenetére
Itt a válasz a kérdésedre: MIUIHU fórum.
-
SteveHarris
csendes tag
válasz
Fejlesztő13 #26337 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Sok lejátszót próbáltam már, nekem ez jött be a legjobban. Csak ez a hiba ne lenne...
SybenX: Belső tárhelyről is próbáltam, akkor is megakadt.
Csak azt nem értem az újraindítás ideiglenesen miért segít rajta.
-
SybenX
őstag
válasz
Fejlesztő13 #26337 üzenetére
Én is Poweramp-ot használok már fél éve és csak akkor fordult elő akadás, amikor a zenék sd kártyán voltak, viszont ha belső tárhelyre rakom akkor sosincs akadás, minden jól működik.
Egyébként LineageOS 15.1-et használok 2-3 hete, amióta kiadták hivatalosan és semmi hibát nem találtam, gyors, nem szívja az akksit, egy éjszaka 1-2%-ot merül, jó az üzemidő, ram kezelés.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Fejlesztő13 #25767 üzenetére
A hivatalosrol van szó.
-
drr
őstag
válasz
Fejlesztő13 #23791 üzenetére
Nekem is Imak van... Nem a legjobb...
-
G48
senior tag
válasz
Fejlesztő13 #23791 üzenetére
Jó a tok amit írsz. Én imádom az IMAK-ot. Múltkor a sarkára esett betonra és megvédte a telefont, mondjuk át is lyukadt a tok...
-
guftabi96
addikt
válasz
Fejlesztő13 #23589 üzenetére
Stock Oreo kinézet.
A rendszer magyar, de az utólag beletett crDroid settings angol. -
aRm1n
aktív tag
válasz
Fejlesztő13 #23095 üzenetére
Ez engem is érdekelne, ha lenyitom a hangerő panelt, előbb eltűnik mint hogy odaérne az ujjam az állítani kívánt csúszkához...
-
rin33
senior tag
válasz
Fejlesztő13 #22200 üzenetére
RR némelyik verziója ugyanúgy korlátoz mint a Miui.. crDroid 3.8.5-t használok, ez nem korlátoz semmit, 11 órás SOT megvan, testreszabható mint az RR stb, ennél le is ragadtam, azóta nem is próbáltam más ROMot
-
crok
Topikgazda
válasz
Fejlesztő13 #22200 üzenetére
Én letettem róla hogy MIUI-t fogok használni a közeljövőben. Nincs olyan része amit szeretnék használni és nincs kiváló alternatívája. XenonHD-n most van 31%-on a telefon, 80 órája lett töltőről levéve és ha bárkinek is lényeges akkor a SoT most 10 óra. Ezt meg nemigen lehet hozni MIUI-val, olyan gördülékeny működéssel amit a telefon ad úgy meg szinte biztos (Antutu 67531, most mértem le).
-
rejtő
tag
válasz
Fejlesztő13 #21911 üzenetére
Szia. Én is próbálgatom a Snap camerát HEVC kódekkel 12 Mbs-el A beállítással, de nekem szaggat amikor lejátszom, Telón is és laptopon is, 5K playerrel is. API2 nálam sincs. Leírnád a pontos beállításod?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Fejlesztő13 #21199 üzenetére
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Fejlesztő13 #21177 üzenetére
Köszi.
Felmerült bennem azonnal a kérdés, hogy melyiknek milyen előnye van?
-
Lujo416
tag
válasz
Fejlesztő13 #19605 üzenetére
Google kamera apphoz-
Nekem azt írja hogy az ön országában nem elérhető -
vigyori78
őstag
válasz
Fejlesztő13 #19650 üzenetére
Global dev. MIUI9 7.12.28 semmi buhera.
-
vigyori78
őstag
válasz
Fejlesztő13 #19646 üzenetére
Global dev. MIUI9 7.12.28, de régebbiekkel sem ment, Stable - val sem.
-
vigyori78
őstag
válasz
- Google Fényképezőgép linkje Play Áruházból. Kereséssel nem elérhető. Akinek nincs engedélyezve a Camera2 API és/vagy nincs root annak ajánlom. : Hiba: Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval.
-
crok
Topikgazda
válasz
Ha van barmi, amit a logout blogombol betennel szolj, kuldom a forrasat.
-
Termi92
tag
válasz
Fejlesztő13 #15685 üzenetére
Samsung sensor, root meg camera2api meg alap (custom rom, SlimRom).
-
vipviform
senior tag
válasz
Fejlesztő13 #15123 üzenetére
Nagyon szívesen, de nekem még nem jött meg a szenzor, utána mindenképpen. Két fórumtárs már cserélt szenzort, egy picit olvass vissza.
-
crok
Topikgazda
válasz
Fejlesztő13 #14695 üzenetére
Mivel a modulokban a VersionCode azonos maradt így azt ajánlom, hogy ha modult cserélsz (voice fix-est nem fixesre, vice-versa) mindig töröld az előzőt Magisk Managerből, restart, majd installáld a másikat és restart megint - hogy tutira ne akadhassanak össze.
-
crok
Topikgazda
válasz
Fejlesztő13 #14686 üzenetére
Kivettem neked: rmn4_fixes_by_crok_0.2.5_without_voice_fix.zip
Töröld az előzőt Magisk Managerből, restart, majd installáld ezt és restart megint.
-
crok
Topikgazda
válasz
Fejlesztő13 #14653 üzenetére
Igen, benne van - a kikapcsolása.. ugyanis gond van magával a zajszűréssel. Egy kis finomhangolást kapott a script. Innen tölthető aki szeretné kipróbálni: rmn4_fixes_by_crok_0.2.5.zip
mQWeXgsf észrevett egy apróságot benne: bekapcsolt képernyő mellett a CPU magokat nem engedte túl alacsony órajelre visszamenni annak ellenére hogy nem volt processz ami dolgozna. Volt, de nem a processz hanem a kernel: a szabad entrópia számításához futtathatott egy magot ami magasan hagyja az összeset bizonyos CPU governor-ok mellett (pl. az interactive ilyen ami RMN4-en a default). Mivel az entrópiagenerálás doze-olható így zárt képernyőnél nem volt gond, nem szívta az akkut. A fenti update tartalmazza a jó beállításokat.
-
helixP
nagyúr
válasz
Fejlesztő13 #12688 üzenetére
Bakker, és tényleg. Legutóbb még nem tudta, csak a Lineage.
Köszi -
helixP
nagyúr
válasz
Fejlesztő13 #12157 üzenetére
Teljesen normális!Nyers, RAW, semmilyen zajszűrés nincs rajta. Kell egy szerkesztő alkalmazás, és lehet szűrni a zajt.
-
nagyra
tag
válasz
Fejlesztő13 #12157 üzenetére
Akkor sajnos nincs tippem a pöttyökre, és az egyéb képhibára.
Az ilyen mértékű zajosodás sajnos a mi Samsung szenzorunk esetén normális. Ezért kértem pár (száz) hozzászólással ezelőtt Sony és Omnivision szenzoros telefon tesztalanyt, hogy a többi szenzornál is megnézzem ezt a nagymértékű alapzajt magas ISO esetén. De sajnos csak egy kolléga jelentkezett, akinek szintén Samsung szenzoros telefonja van.
-
nagyra
tag
válasz
Fejlesztő13 #12132 üzenetére
Nálam is engedélyezve van a Camera2 API (nem rootol-t, kézzel módosítottam a build.prop-ot ADB-n), de nincsen semmi problémám egyik kamera app-pal sem (gyári MIUI). Én megnéznék egy nyers képet (DNG-t), ha azon is foltos a kép, akkor hardveres hibára gyanakodnék.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Fejlesztő13 #12132 üzenetére
Nálam rootolt gyári stable rom (8.5.4) semmi hasonló hibát nem produkál, a gyári appból se, se open camera, se fv5, se better camera, se portolt google camera. API2 engedélyezve nálam is, Upo magisk modulja által.
-
crok
Topikgazda
válasz
Fejlesztő13 #10871 üzenetére
Ezt még sose néztem (restart után már a SIM PIN beírása után a "kezemben van" hogy mindig átállítom) de ha van rá igény megkeresem majd..
-
juve600
nagyúr
válasz
Fejlesztő13 #10260 üzenetére
RR rom, gyárilag benne a Magisk, fektettem hozzá a linkelt modult és Google kamerát, minden gond nélkül működik
-
juve600
nagyúr
válasz
Fejlesztő13 #10251 üzenetére
olvassatok összefoglalót
Magisk kell hozzá [link] -
Gila2626
csendes tag
válasz
Fejlesztő13 #10251 üzenetére
Minél többet olvasom a topikot annál jobban elbizonytalanok a vásárlásba,pedig párba vennénk! Én nem mokolnám
-
eladogeppc
veterán
válasz
Fejlesztő13 #10247 üzenetére
Köszi, de félhomályban, szobában, neon vagy lámpa fénynél, vagy akár egy plázában nem.
-
juve600
nagyúr
válasz
Fejlesztő13 #10247 üzenetére
google camera tökéltes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest