- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
pergabb #12150 üzenetére
Az eszi a netet kissé* túlzás. Annyira brutálisan alacsony az a sávszél amit ír hogy abba tényleg csak kb a heartbeat fér bele, ráadásul úgy tudom, hogy az az érték a teljes forgalom, vagyis ami ki- és bemegy a telefonba összesen, ez pedig tényleg csak egy "hé, ott vagy? > ja, itt vagyok" üzenetváltásra elég. De ha ennyire para vagy akkor ezt meg ezt ajánlom root után, aztán hajrá, ez megmondja mivel forgalmazol. Vagy a PC-det AP-vé kell alakítani aztán csatlakozz a PC-hez és mehet a Wireshark. (Linuxon ez a művelet kb. 3 perc, mindenestől.)
*nagyon..
-
crok
Topikgazda
válasz
pergabb #12148 üzenetére
Mit jelent nálad hogy "mindent offoltál"?
Pl. Security > data usage > restrict data usage > installed tab > minden wifi kilőve megvolt-e? Ha ezután szigorúan egyesével visszaadod a programoknak a wifin való internetelérés jogosultságot akkor melyiknél kezd el megint forgalmazni? Play frissítés keresés be van-e állítva? Ha igen akkor csak wifi-re van-e állítva? De pl. system apptól így nem tudsz wifi netet elvenni, és ott van pl. a mi Cloud, lehet az sync-el.. ki van kapcsolva az is? A security > virus scan > check for updates > ez is automata wifin és nem tudod kilőni szerintem.. GMail sync, Google heartbeat, Facebook, mittudomén' Youtube értesítés frissítés, Viber állapotdrissítések a kontaktjaidhoz, mindenféle hasonló háttérforgalom.. egyáltalán MIUI van fent vagy egyéb? Az eddigi hozzászólásaidból is csak következtetni lehet ezen appokra.. úgy kb..
Azért érzed, hogy ennél kicsit több infora lenne itt szükség mert sokfelé sokmindent lehet állítgatni, és azt se tudjuk milyen appok vannak telepítve.. de még azt se írod milyen rendszert használsz. Meg ez a 0.75KBps ez 6kbps összesen.. egy mono netrádió - ami eleve közepes minőségű - az is 64kbps általában.
[Kéne valami szabályszerűség, hogy a kérdések valahogy úgy legyenek feltéve mint az autószereléssel foglalkozó topikokban, valahogy úgy, hogy "hello, ilyen és olyan rendszert használok emilyen módosításokkal és ez meg az a bajom.. szerintem nagyon megkönnyítené a válaszadást vagy válaszkeresést.]
-
pergabb
senior tag
válasz
pergabb #12138 üzenetére
Semmi ötlet wifi esetén mit csinál a telefon? Kínaiak használják a netem és a telefonom egy kis munkára, vagy mi ez? 4G eseten meg sem reccen, wifiné viszont használja a netet akkor is, ha mindent leállítok. Hordozható wifi hotspotom van, ergo nem korlátlan ez sem, de amúgy sem támogatnám, hogy a telefonom más használj és a netem pörgesse.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest