- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
kriszpontaz #27953 üzenetére
A redmi note 5 biztos hogy nem. Az csak két sim, vagy egy sim és egy microsd. Cimborámnak rendeltem és én üzemeltem be. Persze csak ellesz 64 GB tárhellyel
-
holozis_HUN
addikt
válasz
kriszpontaz #13641 üzenetére
90%-nál nulláz asszem.
-
Feri1977
senior tag
válasz
kriszpontaz #13641 üzenetére
Köszönöm szépen, feltöltöm akkor teljesen, kipróbálom.
-
guftabi96
addikt
válasz
kriszpontaz #13086 üzenetére
És tényleg. Ismerős is volt az a 2 lyuk a tok oldalán, de akkor tudom, hogy hol láttam.
Kérdés, hogy az anyaguk mennyiben különbözik. Csúszósság, nyúlás stb. -
SirKero
őstag
válasz
kriszpontaz #13090 üzenetére
Megpróbáltam az elsőnek javasoltat de nekem nem sikerült össze hozni sőt most már az android autó sem működik
-
SirKero
őstag
válasz
kriszpontaz #13090 üzenetére
Az android autó megy rajta de az nem a teljes telefon tartalmat teszi ki csak pár alkalmazást sajnos.
-
zzz03
őstag
válasz
kriszpontaz #11489 üzenetére
cafele-bol milyen szint rendeltel? nekem sima atlatszo kellene, de csalosak a kepek alin. van ahol szinte minde szin atlatszo van ahol egyik sem.
-
zzz03
őstag
válasz
kriszpontaz #11485 üzenetére
en is rendeltem 2 ilyet 1 kalap kaki
aztan lehet pont az en 2db-om csak a hibas, de az egyiknel az oldala all el durvan a masiknal meg a teteje... nalam az imak tok valt be, azokkal semmi gond illeszkednek szepen.
-
Feri1977
senior tag
válasz
kriszpontaz #11324 üzenetére
Értem és köszönöm. Nem tudom már mi módon maradt így a kártyám, hogy micro simes lett, aztán a huaweinél már a boltban nano simesre vágták, valahol akkor elhagyhattam ezeket a dolgokat, a műanyag részeit amibe pakolgatni lehet, már évekkel ezelőtt, vagy a vágásnál maradt a mobilosnál a huawei előzőnél. Lényeg köszönöm, lehet bemegyek a upc-hez, mert upc-s vagyok, és ott kérek új kártyát ami eleve micro simes.
-
kelly416
veterán
válasz
kriszpontaz #6980 üzenetére
Ma beléptem i.mi.com-ra, sms azonosítás kipipálva, minden ok, kitöröltem az összes képem (mert tökig tele van a tárhelyem), kiürítettem a trash-t, mindezt órákkal ez előtt, mégis fullon van még mindig a cloud. Ja? Természetesen kikapcsoltam a további szinkront, tehát nem "töröltem és visszatöltöttem".
Mit tehetek még ez után? Majd később, ha asztali mellett leszek, kipróbálom a linken a photo managert is, de a sima web felületen már mindent kigyalultam elméletileg. -
pinnacle
nagyúr
válasz
kriszpontaz #10161 üzenetére
Köszi! Az nagyon kicsi böngészéshez. Szerintem az a gond, hogy nehéz fél kézzel tartani, remélhetőleg megszokom. Egyébként tényleg lehet ínhüvelygyulladást kapni mobiltól, a fene sem gondolta volna. Nekem pont ott fáj, ahogy a képen látszódik.
Kolondrum, alapszinten nem elég ez a képminőség, 1. 2. HDR csak kíváncsi lennék milyen a Sony. Ár/érték arányban megfelel.
Egyébként milyen telefonokkal van egy szinten a Note 4? Gondolom azoknak jobb a kamerája, de 2X annyiba kerülnek.vadkörte Köszi! Nekem alap verzióm van, én nem tudom felrakni.
-
Pakliman
tag
válasz
kriszpontaz #10134 üzenetére
Nincs benne SD kártya.
-
trebrona
nagyúr
válasz
kriszpontaz #8187 üzenetére
MTP módnál azért sokkal több funkciója volt, SW frissítés, teljes backup, képernyővideó rögzítés etc, etc...
btw kínai verziójával elvileg 5-ös felett is dolgozik. Csak ismerni kell hozzá a pálcikákat, mivel más nyelven nem kommunkiál.
-
trouble
senior tag
válasz
kriszpontaz #7974 üzenetére
Bingó
helixP :Úgy tűnik itt is bingó, frissítettem a minden guglit, azóta nem dobálja a "jelentési" ablakot
-
lumpy95
tag
válasz
kriszpontaz #7951 üzenetére
Angol fórumra gondoltam, viszont a Te hozzászólásodra is emlékszem 😊
-
lumpy95
tag
válasz
kriszpontaz #7844 üzenetére
Érdekes, nekem nincs ilyen problémám, pedig ma frissült nekem is és semmit nem állítottam be
-
ceripapa
aktív tag
válasz
kriszpontaz #7844 üzenetére
hm ahogy néztem android 6-ról 7-re mikor váltottunk ?
-
hyggelig
senior tag
válasz
kriszpontaz #7805 üzenetére
Akkor én még jól is jártam. Ha velem történne meg ez, tuti panaszt tennék a postánál.
A szomszédok itt rendesek, nem nyúlnak semmihez. Csak így kb mindenki tudta, hogy mikor értem haza tegnap este. -
Haligali
tag
válasz
kriszpontaz #6326 üzenetére
Most próbáld meg!
https://prohardver.hu/tema/xiaomi_redmi_note_4_b20/hsz_7772-7772.html -
Archttila
veterán
válasz
kriszpontaz #7716 üzenetére
Köszi megrendeltem!
-
Fater38
tag
válasz
kriszpontaz #7657 üzenetére
Persze,tudom,csak azért kerdeztem mert ilyeneket nem tapasztaltam a Miui8 bétáinál.Más gondom nincs vele,sőt,talán könnyebben belakható mint a régiek voltak.
-
Upo
addikt
válasz
kriszpontaz #7210 üzenetére
Ez még mindig a régi kavarás. Régen a qualcommosból nem volt 4/64-es, az az mtk-s volt. Most már qualcommból is van 3/32 és 4/64, a global meg a frekvencia kiosztást jelenti. A megnevezések meg maradtak kaotikusak, a régi időkből.
Teljesen mindegy hogy mennyi ram van benne meg hogy b20 vagy nem, ha qualcommos a teló akkor qualcommos kijelző kell, ha mediatekes akkor meg a mediatekesbe való. Mindenképp érdemes az eladóval tisztázni rendelés előtt, hogy melyik elnevezés takarja az általunk kívánt terméket, attól függetlenül hogy minek nevezi. A lényeges paraméter a színe, és hogy qualcomm vagy mediatek. Ennyi. Én nem tudhatom hogy neki milyen kell, írtak már ide a qualcommos topikba mediatekesek is.De látom nagyon bele vagy te még mindig kavarodva, hiába próbálták magyarázni.
Két formájú alaplap van, a mediatekes (nikel):
Más a formájuk, máshol vannak a csatlakozók.
Minden alkatrész/tartozék (kijelző, akku, tokok, fóliák, stb) csak és kizárólag attól függ, hogy a készülékben melyik formájú alaplap van.
Nem számít hogy 3 giga vagy 4 giga a ram, 32 vagy 64 a rom, mind a két féle alaplapból létezik több féle. De a forma nem változik attól, hogy milyen ram chipek, flash ic-k, bluetooth chip, radio rész kerül ráforrasztásra.
Bumm, a ram/rom mennyiségből nem lehet megmondani hogy melyikről van szó! (kicsit sántít, mert 2 giga ramos csak mediatekesből létezik, illetve ott létezik 4/32 konfiguráció is, de ezt hagyjuk).Ráadásul az idiófa xiaomi adott ki mediatekest note 4 és note 4x néven, valamint qualcommost note 4 és note 4x néven.
Bumm, az elnevezéséből nem lehet megmondani, hogy melyikről van szó!Ráadásul nem egyszerre jöttek ki a szériák, hanem időben jócskán eltolva. Tehát régebben felkerült cikkeknél még volt jelentősége annak amikre hivatkozol (4 giga meg global meg ilyesmi), mert akkor még igaz lehetett amikor régen felkerült a cikk, de azóta is folyamatosan kavar a xiaomi, úgyhogy a régebben helytálló megnevezések mára bizonytalanná, egyes esetekben megtévesztővé váltak. Vannak olyan eladók akik pontosítottak közben, ott fel van tüntetve egyértelműen hogy mediatek-hez vagy qualcomm-hoz való. Minden egyéb esetben rá kell kérdezni, ha nem akarunk lukra futni.
Tehát engedd el a 3/32 4/64-et, kizárólag az számít hogy melyik alaplap van benne.
Szerencsére mindegy mit kavarnak, az a vége, hogy 2 alaplap van, ahogy 2 rom is, a mido (qc) és a nikel (mtk). És ehhez igazodóan végülis összesen 2 féle alkatrész/tartozék, függetlenül a megnevezésektől, ramoktól stb.
Tehát vagy qualcommos kijelzőt veszel a mido telefonba, vagy mediatekes kijelzőt a nikel telefonba. Nem számít más. Ne kavarjunk...Ja, és ugye tudjuk, hogy a fénykép ami a cikk mellett van az nem számít, a kínainál az csak illusztráció. Simán láttam olyant hogy 1 cikkhez keverten voltak mediatekes és qualcommos képek összekeverve, mert nem számít, és reklamálni se tudsz miatta, mert csak illusztráció.
-
dimitrov68
csendes tag
válasz
kriszpontaz #6840 üzenetére
Szia!
Köszönjük a segítséget! Kérdeznék még valamit! Az, hogy Hongmi, vagy Global számít? Csak a belseje, és a hátulja más, vagy az egész kijelző és a keret is?
Köszi! -
dacsa
senior tag
válasz
kriszpontaz #7179 üzenetére
Igen ahhoz nyitni kell!
-
törölt tag
válasz
kriszpontaz #7159 üzenetére
Persze. Nem különösebben zavar, csak igy tetszetősebb.
juve600 +1
-
mateglaj
tag
válasz
kriszpontaz #7146 üzenetére
Bloader nyitás nem garivesztéssel jár?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
kriszpontaz #7139 üzenetére
Még az alkatrész kódjában is szerepel a LED szócska. Viszont...külön ezt az alkatrészt sehol nem találtam. Főleg mert nem tudom rendesen a szalagkábelen lévő feliratot sem elolvasni.
Eszerint nem kell szétbontani a keretet, mert ez a kapacitív gomb világítás külön van. -
B2man2
aktív tag
válasz
kriszpontaz #7112 üzenetére
Úgy olvastam, hogy ezt nem mindenki kapja meg, mert ez nightly stable, olyan stabil béta teszt.
Ha miatt nem kapjuk meg, majd a véglegest biztos. -
helixP
nagyúr
válasz
kriszpontaz #7073 üzenetére
Egyetértek. Drága a szállítás, de másnapra itt van. És tuti original.
-
juve600
nagyúr
válasz
kriszpontaz #7023 üzenetére
-
B.F.G.
senior tag
válasz
kriszpontaz #6982 üzenetére
Ez tök jó dolog erről nem is tudtam eddig, csak kérdem, hogy a Sony-nak vagy a Samsungnak Hüvelynek van ilyen?
-
válasz
kriszpontaz #7023 üzenetére
Note 4X Snapdragon és a Note 4 B20 ugyanaz a modell.
Kódnevet kell nézni, az pedig MIDO, de ez már sokszor ki volt tárgyalva
-
B.F.G.
senior tag
válasz
kriszpontaz #6966 üzenetére
Köszi meglett!
-
kelly416
veterán
válasz
Nem olyan érdekes az. Nem szóltatok, hogy tegyük bele, nem tettük bele. Most nem teszem, mert fáradt vagyok, holnap délután viszont esélyes.
Egyéb:
Itt vannak a képek, amiket kértetek. Ez ugyan egy Nillkin üveg a telón, de saccra ugyanekkora a sajátja is, vagy talán egy hangyakukinyit szélesebb. A magassága meg ugye eben guba, mert rá takar a tok. -
Vbazsi2
tag
válasz
kriszpontaz #6994 üzenetére
Azért köszi! Vàrok, hàtha...
-
Vbazsi2
tag
válasz
kriszpontaz #6991 üzenetére
Màr napokkal ezelőtt töröltem és még mindig nem tünt el a foglalt hely. A telefont is sterilizàltam 😂
-
juve600
nagyúr
válasz
kriszpontaz #6988 üzenetére
pontosan
-
Vbazsi2
tag
válasz
kriszpontaz #6984 üzenetére
A zàrt bootloaderes részt càfolnàm. Nekem nyitottal is működik.
-
Vbazsi2
tag
válasz
Ott töröltem ki a képeket és ott sem làtszanak! Viszont a helyük még mindig foglaltak làtszanak!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Ugyanakkor innen tudod távolról törölni, zárolni, megcsörgetni, GPS nyomkövetni a telefonod ha ellopnák a Find device menü alatt. Ha nem találod a telefonod, innen meg is tudod csörgetni (ha van adatkapcsolata vagy a sim jelen van).
A Find Device (Készülékkeresés) csak zárt bootloader mellett hatásos. -
hitvanyalak
senior tag
válasz
ebben a pillanatban olvastam végig
Bocsi
-
kriszpontaz
veterán
válasz
(#6981) hitvanyalak: előtted lévő hsz-ben írtam le.
Érdekes hogy ez nincs benne az összefoglalóban.
-
zodo
nagyúr
válasz
kriszpontaz #6944 üzenetére
Mára feladom.
Beérkező kiszolgálón túljutok a mail.gmail.hu átírásával, port: 110 és nincs titkosítás.
Kimenő kiszolgálónál szintén mail.gmail.hu, asztali gépről vett port 25 vagy amiket ő ajánl az egyes titkosítási modok mellé akkor hibás felhasználó vagy jelszó vagy nem lehet biztonságos kapcsolatot létesíteni üzenet a vége. -
B.F.G.
senior tag
válasz
kriszpontaz #6949 üzenetére
Hogy tudom lementeni a képgalériába az elkészült képet?
-
trebrona
nagyúr
válasz
kriszpontaz #6913 üzenetére
Az előbb linkeltem Upo hsz-ét.
A 8.5 az stable, a 7.8.8 pedig dev. MIUI9.
-
válasz
kriszpontaz #6902 üzenetére
Épp kérdezni akartam, akkor ez egy nagyobb update, Android főverzió váltással.
Este felrakom szerintem
-
trebrona
nagyúr
válasz
kriszpontaz #6881 üzenetére
Ezeket a napi kiadásokat egy ideje már küldik random usereknek a hivatalos megjelenés előtt. Ezt hívják újabban béta stable-nek
-
Dadpool
aktív tag
válasz
kriszpontaz #6876 üzenetére
3/32 es 8.2.10.0 eustock
-
Dadpool
aktív tag
válasz
kriszpontaz #6872 üzenetére
Nincs mokolva a telefon gyari minden meg root sincs
-
juve600
nagyúr
válasz
kriszpontaz #6868 üzenetére
de amit a kép mutat a glob stable frissítés
-
B.F.G.
senior tag
válasz
kriszpontaz #6760 üzenetére
A hosszan nyomva tartásra nekem az a bizonyos bal alsó gomb semmit nem csinál, csak ha simán rányomok akkor lép tovább, de azokat amiket leírsz nem találom: "rezgés szüneteltetése ha felemeled a telefont, némítás ha pofára fordítod, vaku villogtatása híváskor, hívásvárakoztatás,"
-
Theory66
aktív tag
válasz
kriszpontaz #6857 üzenetére
tehát a dokumentációt kivéve semmi lényeges?
-
Benőke
őstag
válasz
kriszpontaz #6849 üzenetére
Köszönöm!
Igazad van. Bocs.
-
csemeteim
tag
válasz
kriszpontaz #6815 üzenetére
Köszönöm a segítséget, kipróbálom.
-
vigyori78
őstag
válasz
Ez azért ne maradjon ki !!!
If you upgrade from MIUI Stable ROM based on Android M to MIUI Developer ROM based on Android N, please flash it via Fastboot update. Recovery update might cause upgrade failure.
Meg ez sem !!!
Method 3: Fastboot Update azaz If your device is locked, please click here to unlock it first. -
trebrona
nagyúr
válasz
Ugyanannak tűnik: [link]
-
regener
veterán
válasz
Redmi Note 4 Qualcomm kell nektek.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Témaösszefoglaló?
Innen -
csemeteim
tag
válasz
kriszpontaz #6805 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ.
Még annyit kérdeznék mit kell tennem hogy telepítse a fejlesztői romot, elronthatom?
Vissza tudom rakni ha kell a Stabil?
Köszi -
válasz
kriszpontaz #6805 üzenetére
Én meg már magamat szidtam,hogy ennyire nem emlékszem hogy bekapcsoltam volna a forgatás tiltását,már azt hittem kezdek szenilis lenni.
De akkor ez bug. -
csemeteim
tag
válasz
kriszpontaz #6797 üzenetére
És mi a különbség egy Developer romhoz képest.
-
xTech
tag
válasz
kriszpontaz #6760 üzenetére
Köszi, de ez is csak a hívásokkal kapcsolatos rezgésekre vonatkozik, nem pedig a rezgőmotor erősségére. :/ Tényleg ideje lenne már kipróbálnom az RR-t, ha abban ilyen funkciók is vannak...
-
helixP
nagyúr
válasz
kriszpontaz #6757 üzenetére
Annyira frusztráló ez egy idő után
Sokan azt hiszik, hogy ez egy online hotline-vonal, ahova bedobom a kérdésemet és már potyog is a válasz. Igaz, hogy ez a kényelmes, de ha előtte kicsit utánaolvasna, keresőzne, olyan sok választ ki lehetne nyerni
Apum "kinézte" a kezemből a 3/32-es, szürkét, úgyhogy megkapja, de már úton vagy 4/64-es fekete
De azért a bővítő készletet megtartom, hátha nem lesz elég az 50 valamennyi
Amúgy aki 64-est használ: mennyi a szabad terület szűzen? 50 pár giga körül? -
B.F.G.
senior tag
válasz
kriszpontaz #6715 üzenetére
Nem nagyon, van egy progi, de az csak 2 Sony között működik....
-
jimmy5
aktív tag
válasz
kriszpontaz #6682 üzenetére
köszi az infót és a segítséget.
Jelenleg is Tianma panel van a telóba és semmi bajom vele.
Azon kivül hogy betört
Nincsenek pixelhibák. -
kriszpontaz
veterán
válasz
kriszpontaz #6721 üzenetére
Hozzáteszem még, hogy a telefonkönyved csak abban az esetben szinkronizál Mi fiókkal, ha importálod Gmailből a címjegyzéked Mi fiókba (ezt megteheted a Telefonkönyv (Kapcsolatok) beállításai alól).
Valamint az arcfelismerés funkció a Galériában is csak akkor működik, ha a fényképek szinkronizációja aktív. Gondolom szerver oldalon dolgozza fel a képeken szereplő emberkék arcát. (Ez az a funkció ahol el tudod nevezni kik szerepelnek bizonyos képeken és később névre (személyre) tudsz keresni a fotóid között). -
zodo
nagyúr
válasz
kriszpontaz #6721 üzenetére
Jól hangzik, köszönöm.
Nincs egy óra és nálam lesz a szépségem, remélem nem lesz nagy csalódás.
Készüljetek, rengeteg kérdésem lesz! -
zodo
nagyúr
válasz
kriszpontaz #6718 üzenetére
Köszi a részletes leírását.
Akkor ez kb. olyasmi mint a Microsoft fiók.Annyi még hogy egyesével én adhatóm meg miket szinkronizáljon?
Fotókról mintha az olvastam volna hogy kikapcsolható. -
kelly416
veterán
válasz
kriszpontaz #6715 üzenetére
Nekem volt, de akkor még nem tudott ilyent a Sony. Most sem valószínű...
-
B.F.G.
senior tag
válasz
kriszpontaz #6674 üzenetére
Nem. A régi telom Sony Z3C.
A Sonyrol már atszinkronizáltam amit lehetett és a Xiaomi alkalmazás engedett..
Eseteg más ötlet vagy program amivel átvihetem a wifi jelszavakat?
-
B.F.G.
senior tag
válasz
kriszpontaz #6652 üzenetére
Leírnád pontosan, hogy hogy tudom csak a régi készüléken tárolt wifi jelszavakat átvinni?
Mert már csak az hiányzik erről a teloról.
-
Hunreal
tag
válasz
kriszpontaz #6656 üzenetére
Értem. Köszönöm! Akkor gondolom az eustocktól vásárolt telefonok zárt bootloaderrel érkeznek, ugye?
-
Veatta
aktív tag
válasz
kriszpontaz #6592 üzenetére
Nekem még a Note 1 van a kezemben, annyi subpixel hibával a kijelző közepén, mint a tejút. Használat közben semmit nem lehet látni belőle. Ha látnám akkor kicserélném, mert van egy bontott kijelzőm.
-
Gila2626
csendes tag
válasz
kriszpontaz #6520 üzenetére
Pffff! Most döntöttem el hogy nem veszek ilyen telót! Egyre többen panaszkodnakb a kijelző pixel hibákra
-
törölt tag
válasz
kriszpontaz #6524 üzenetére
azzal teszteltem és nem találtam
-
djtörök
senior tag
válasz
kriszpontaz #6524 üzenetére
És csak maximális fényerőn látszik. Ha nem olvastam volna itt a problémáról valószínűleg észre se vettem volna.
Van egy dead pixel fix nevű app ami bizonyos esetekben javíthat, de még nem próbáltam. -
törölt tag
válasz
kriszpontaz #6522 üzenetére
hála isten az enyém nem Boe paneles.2 hetes 0 pixelhiba,de az előzöbe se volt.
-
Haligali
tag
válasz
kriszpontaz #6326 üzenetére
Ugyanígy jártam én is. A Huawei Band alig 3-4x csatlakozott csak ehhez a telóhoz, akkor sem sokáig. Az Mi Band tökéletesen működik vele...
-
holozis_HUN
addikt
válasz
kriszpontaz #6268 üzenetére
Érdeklődtem ezzel kapcsolatban:
Ez egy magánszemély. Nyilván nem adja ki a számát és a címét, hogy zaklassák. Egyébként jó munkát végez, hardverapró értékelése jó. Mi a peobléma?
-
juve600
nagyúr
válasz
-
Viktor_bb
csendes újonc
válasz
Valószínű erre mondhatjuk, hogy nagy eséllyel egy kókler áll a "cégnév" mögött.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
kriszpontaz #6228 üzenetére
-
bala6120
senior tag
válasz
kriszpontaz #6150 üzenetére
Én is kb. akkor vettem át amikor te
Nagyon szép fekete színben. Egy darabig marad a MIUI.
Tényleg jól bírja az akksi -
Flashget
félisten
válasz
-
válasz
Köszönöm az infót.
-
kelly416
veterán
válasz
kriszpontaz #6192 üzenetére
Én az első mozdulattal szedtem le és azóta sem bántam. Se üveg, se fólia, se tiszta kijelző, de csak maszatos. Állítólag régebb találtam rajta két micro-karcot, de most nem találom. Lehet, hogy ott vannak, de annyira minimális, hogy nagyon pont olyan szög, fény, minden kell, hogy megtaláljam.
Ezzel nem akarlak buzdítani, hogy szedd le és jobb lesz, de ha bízol magadban, hogy nem ejted el, teszed egy marék homok mellé a zsebedbe, akkor szedd le, jobb lesz.Szerk.:
Aham, a csillogó napfény meg tud úgy csillanni rajta, hogy észrevehető legyen. Ha ügyes vagyok. -
djtörök
senior tag
válasz
kriszpontaz #6179 üzenetére
akkor elírtam, mert nálam is 35532 a száma, tehát boe.
-
Upo
addikt
válasz
kriszpontaz #6172 üzenetére
Nem néztem a videót, nálam ilyen: [link]
Szerk: most megnéztem a videót, már miért lenne olyan a menü amikor azon a videón nem redmi note 4 van.
-
juve600
nagyúr
válasz
kriszpontaz #6152 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz
kriszpontaz #6150 üzenetére
grat
gyorsan szedd le róla a MIUI-t -
djtörök
senior tag
válasz
kriszpontaz #6133 üzenetére
tianma panel, bár ez nekem nem sokat mond.
-
Flashget
félisten
válasz
kriszpontaz #6133 üzenetére
nálam teljesen mást ad ki mint ami a videóban szerepel..gondolom a xiaomi.eu RN4x féle rom miatt..
-
djtörök
senior tag
válasz
kriszpontaz #6130 üzenetére
ezt hol tudom megnézni?
-
bala6120
senior tag
válasz
kriszpontaz #6109 üzenetére
Én megnéztem a feketét is, azért döntöttem mellette
-
helixP
nagyúr
válasz
kriszpontaz #5972 üzenetére
Redmi 1s, Redmi2, Redmi2 Pro, most ez, és már úton van asszonyoknak egy 4X.
Ezen kívül 2 piston, egy piston basic fülesek, 2 power bank tőlük, és most egy BT hangfal -
Whist
aktív tag
válasz
kriszpontaz #5983 üzenetére
A tok se egy ütésvédő,nem? Korábban pár kollégának volt ilyenje. Amúgy jól néz ki
-
juve600
nagyúr
válasz
kriszpontaz #5972 üzenetére
nekem volt a kettő között egy redmi 3 pro-m is
-
juve600
nagyúr
válasz
kriszpontaz #5937 üzenetére
üdv
1s topicból még emlékszem rád
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest