- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
vargalex
félisten
A topictárs egy 3/16GB-os Note 4X-ről írt. Az pedig tud jóval olcsóbb lenni, mint a 3/32-es Note 4 Global (nekem is az van, én a céges mobiltelefon keretem miatt választottam azt, másrészt az én felhasználásomhoz bőven elég a 16 GB, illetve tudtam, hogy jellmezően Budapesti használat miatt nem lesz gond a B20 hiánya).
Abban sem vagyok biztos, hogy hardware-osan nem tudja a B20-at mert azt maga az SD625 tudja. Legfeljebb ki van benne kapcsolva, esetleg B20-hoz még külön antenna is kellhet... -
xuldar
addikt
Nem erről van szó, de azért ne kémkedjenek utánam. Ezen már 7-es android van, és úgy vettem észre, hogy be sem tudom üzemelni a telefont, ha nem jelentkezek be a gmail fiókomba a telefonnal. Ez sem tetszik egyébként. A telefonnal elsősorban telefonálni akarok, majd én eldöntöm, mikor kapcsolódjak netre, vagy nézegessem a leveleimet.
Ja és persze köszönöm a segítséget. A google mapset nem gps-ként, hanem útvonaltervezőként szoktam használni, és ehhez semmi szükségük nincs a pozíciómra.
-
viiick1899
csendes tag
-
gabe_
őstag
Szerintem arra érti az akku robbanást, hogy ha a víz rövidre zárja a pólusait...Amúgy, ha jól gondolom, nem órákig kell hajszárítózni a telefont, csak egy pár percig, amíg megszárad... Attól meg nem fog tönkremenni se az akku, se az alaplap, a zárlattól már inkább...
De én nem vagyok műszerész. -
jeni
félisten
elméletben a nagyobb kijelzők többet fogyasztanak.
az,hogy mennyire van a 425 és a 625 optimalizálva ez csak a gyakorlatban jönne ki.
értelemszerűen a 625 nagyobb hangsúlyt kap mint egy 425 procis teló ezért gondoltam a jobb támogatására későbbiek folyamán,ha azt nézzük,hogy az MI A1 is ugyan arra a hardverre épül ,attól függetlenül,hogy az benne van a Google csomagban.továbbra is a 625-s telót venném ha választanom kellene kettő között vagyis a Redmi 4x ellenében.
-
-
sakraphad
csendes tag
az a1-nek jobb a kameraja. itt az a kerdes, hogy kell a miui vagy sem. nekem kellett, ezert lett nóta 4. 3/32 meg boven eleg mindenre. igaz, en 4/64-et vettem, de azert, mert tudtam szerezni a 3/32 araban. akkor meg miert ne. aki meg nagyon jatszani akar, az ugy se ilyet vesz szvsz. nem mintha gond lenne a jatekokkal ezen a keszuleken.
-
KamuMazsola
őstag
Nekem első miui-s telóm, bevallom kicsit tartottam tőle. Sokat segített ez a topik, meg a kereső Jobb fent
Az is jó, hogy a beállításokban is van kereső, mert némelyik beállítást jól eldugták. Még csak egy hónapja használom a teló hozta amit vártam, sőt! A miui meg kezd tetszeni, bár nem vagyok power user, nem fogok bl-t nyitni, meg romolni sem, de amit kell már talán be tudom állítani.
-
Upo
addikt
Nem! Nem! Ne ingereljük Ferencet!
Rossz az, hidd el! Mindenesetre nem olyan, mint a terméklapon levő "mintaképek".
Volt már olyan a történelemben, hogy valamelyik jó kamerásnak hirdetett telefon gyári mintaképeiben valahogy benne felejtették az egy számjegyű Canon EOS exif infóját.
Közben meg is van: [link]Gondolom egyesek szernt illene már a note4-nek is ilyen képeket készítenie...
-
-
Apacs85
csendes tag
Azon agyalok amúgy, hogy mennyire hiányozna? Hiányozna egyáltalán? Mert igazság szerint nem lógok mobilneten folyton, ami díjcsomagom van a telenornál ott is legkisebb csomagot kértem, mert tudom, hogy nem használnám ki a 1Gb+x-es csomagokat. (Telefonos ügyintézőt kiröhögtem múltkor amikor győzködött, hogy váltsak korlátlan mobilnetes csomagra
)
-
-
-
vigyori78
őstag
Azt ugye vágod hogy a két telefonra ugyan az a ROM van
Redmi Note 4 Qualcomm Global-ra is HMNote4XGlobal rom jön.
vipviform : Szedd le a 7.6.8 (MIUI9)-es romot és próbáld azzal, amikor betallózod ellenőrzi online is mivel amit te akarsz telepíteni romot már törölték valószínű nem fog menni.
-
kelly416
veterán
Bluetooth bekapcsolás, képernyőzáron való megjelenés és indítás háttérben engedélyei vannak úgy egyáltalán, de mind engedélyezve is van. Mármint a biztonság, engedélyek, alkalmazásengedélyek felületen, ha erre gondoltál.
KamuMazsola:
Ezt még én is tudom.Beállítások, mobil hálózatok, adatforgalom beállítása, adatforgalom kijelzése.
-
-
Departed
őstag
"2 éve az S625 simán felső kategóriába fért volna"
Az a 2 év kicsit erős, egyrészt mivel másfél éves a proci, másrészt szigorú értelemben véve (magok száma, gyártástechnológia, sebesség) két Snapi jobb csak nála jelenleg, a 630/660 és a 835, mindkettő idén tavasz óta terjed széleskörűen.
Szóval inkább egy éve volt felső kategória a 625, most középkategória felső részébe tartozik.Ennyit pontosítanék csak a mondandódon.
-
Departed
őstag
Mi az újság abban amit mondtál? Szerintem a legtöbb embernek ez a teljesítmény és tulajdonságok teljesen megfelelőek arra amire egy ilyen cucc való, ehhez jön hozzá a szuper huszadmilliós ár és az hogy nem kell folyton konnektort keresni mint a negyed-harmad millió forintos S és A telefonokhoz.
Profi képek készítéséhez meg vesz a user egy fényképezőgépet és készen van.
-
-
Fulár
senior tag
Oké.Akkor közelítsük meg másképpen.A már-már nem azt jelenti,hogy felső kategóriás a cucc.De akkor mutass ebben az árkategóriában olyan telót ami ezekkel a specifikációkkal rendelkezik.(fém burkolat.jó összeszerelési minőség.Átlagon felüli üzemidő.Átlagos kamera.Kiváló optimalizálás.Rendszeres terméktámogatás stb.)Ha valamelyik konkurens gyártó hasonló készülékét akarod megvenni akkor mélyebben a bukszádba kell nyúlnod.
Pont ez akarom mondani,hogy a készülék nem felső kategóriába pozicionált!Éppen ezért nem fér a fejembe,hogy miért várnak el tőle teszem azt egy Lg g6 vagy egy Samsung Galaxy S8 tudásával megegyező kamerát. Napok óta kisebb-nagyobb rendszerességgel megy a kamera"savazása"és ezt a cirkuszt kicsit sem érzem reálisnak. -
Pakliman
tag
Igen, ugyanaz
Miközben az előző válaszomat írtam, a másik telefonomból kivettem az SD-t és átraktam a Note-ba az egyik SIM helyére.
Azóta hallgatom a "la múzika"-t (Helloween) és nem volt megszakadás
Csakhogy nekem kell a 2 SIM, hiszen azért vettem duálost
[Úgy látszik, nem úszom meg a "kiegészítőt"] -
vadkörte
addikt
Nem biztos, hogy a leg ideálisabb, de kétségkívül használható megoldás a fenti problémára: [link]
(#10081) csurgoi:
Mivel frissítés, elvileg igen. De egy biztonsági mentésed - ha lehet TWRP-s - azért legyen kézközelben a kártyán. Nekem volt már, hogy "életet" mentett. (nem Note 4-en)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest