- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ájvé
veterán
Hát azért nem csak picit jobb az a kamera (lehet 100 alatt ez lesz a legjobb kamerás mobil, de az biztos hogy az egyik legjobb) és más is szól mellette. HD audio se rossz, USB Type-C is van még, alapba 4/64-es és ugyan ennyi a Redmi Note 4 4/64 is (szóval nincs érte felár). GG3-as üveg se rossz ezen felül. Persze lehet mondani ezek apróságok, de valakinek lényegesek.
Szoftver dolgot én se értem, Redmi Note 4-re sok modrom van, köztük van a Lineage is, szóval nem értem ezt a hiány érzetet. -
Fulár
senior tag
Feri
e haragudj meg mert ez most szemétség lesz tőlem!-Én remélem,hogy a teló szar mert hátha akkor eladod végre a francba!Annyi gondod van vele mint 10 másik embernek egyszerre!Hidd el,neked is jobb lenne!Ne vedd ezt személyeskedésnek,de én így gondolom.
A Note 4-re kismillió"főzött Rom érhető el.Van köztük olyan is ami teljesen "nyers"android alapú.Ezért nem annyira értem miért kellene neked pont az A1 rendszere.
Azt nem tudom,hogy milyen az integrált hangchip a Note 4-.ben,de azt igen,hogy miután tettem rá egy Viper4fx progit és játszadoztam egy kicsit a beállításaival valami félelmetesen jó hangzást sikerólt elérnem egy középkategóriás fülessel. -
Carline
őstag
Én Redmi Note3 SE-t használtam kb 5 hónapig majd két hétig Redmi Note4-et és azután vettem Mate8-at.
Custom romok, kernelek terén a Mate8 tré, semmi sincs rá, amit a Redmi vonalon megszoktam és valóban az upgrade vagy a rollback is kínszenvedés. Azonban sebesség terén és fotózáskor bőven mindkettő fölött van.
Sebességben a Note3 jobb. Egyszerű grafikai játék (Forge of Empire) Note4-nél kérte hogy a folyamatos játékmenet végett kapcsoljam ki az animációt.
Ha viszont az üzemidő számít akkor a Note4 a jó választás. Nekem netezéssel, filmezéssel 9-10 óra Sot összejött szemben a N3SE 6-7 órájával .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest