Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FOXhun
tag
Sziasztok! A napokban végre beért kis hazánkba a boxom
Majd szeretném regisztrálni a gari miatt, ehez kapcsolódva lenne kérdésem. A profilom már korábban készült US régiós, a termék regisztrációnál a rendszer automatikusan kitölti az űrlapot, ha itt átállítom USA-t Magyarországra, illetve beállítom a várost, az nem kavar be? (remélem nagyjából érthetően írtam le)
Köszönöm!Más: Egy kis szösszenet a külföldi boltról, ahol vásároltam, igaz lehet itthon is ez a bevett szokásm, ezt nem tudom. Svájcban vettem a boxot, egy Star Wars gépcsomagot (lemezes) rendeltem (500gb géppel), ajándék 3hó Gold előfizetéssel kb. 86.000 Ft áron. Vissza is igazolták, azt mondták minden ok. Mikor ismerősöm meghozta, akkor láttam, hogy egy GOW Ultimate Edition van nála, hát mondom, még jó, hogy azt küldik, amit rendelek...
Hazavittem, bontogattam és akkor láttam, hogy a csomagba beleerőszakolták az SW lemezt is
Igazából arról van szó, hogy az akció keretében egy sima géphez adnak SW-t, de elfogyott a sima gépük, így egy GOW gépcsomagot tudtak adni + az ajándék SW+ 3hó live. Véleményem szerint ez igen korrekt hozzáállás a bolt részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majd szeretném regisztrálni a gari miatt, ehez kapcsolódva lenne kérdésem. A profilom már korábban készült US régiós, a termék regisztrációnál a rendszer automatikusan kitölti az űrlapot, ha itt átállítom USA-t Magyarországra, illetve beállítom a várost, az nem kavar be? (remélem nagyjából érthetően írtam le)
l.skywalker
IntelKiller7