Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FOXhun

tag

Sziasztok! A napokban végre beért kis hazánkba a boxom :) Majd szeretném regisztrálni a gari miatt, ehez kapcsolódva lenne kérdésem. A profilom már korábban készült US régiós, a termék regisztrációnál a rendszer automatikusan kitölti az űrlapot, ha itt átállítom USA-t Magyarországra, illetve beállítom a várost, az nem kavar be? (remélem nagyjából érthetően írtam le)
    Köszönöm!

Más: Egy kis szösszenet a külföldi boltról, ahol vásároltam, igaz lehet itthon is ez a bevett szokásm, ezt nem tudom. Svájcban vettem a boxot, egy Star Wars gépcsomagot (lemezes) rendeltem (500gb géppel), ajándék 3hó Gold előfizetéssel kb. 86.000 Ft áron. Vissza is igazolták, azt mondták minden ok. Mikor ismerősöm meghozta, akkor láttam, hogy egy GOW Ultimate Edition van nála, hát mondom, még jó, hogy azt küldik, amit rendelek...
    Hazavittem, bontogattam és akkor láttam, hogy a csomagba beleerőszakolták az SW lemezt is :) Igazából arról van szó, hogy az akció keretében egy sima géphez adnak SW-t, de elfogyott a sima gépük, így egy GOW gépcsomagot tudtak adni + az ajándék SW+ 3hó live. Véleményem szerint ez igen korrekt hozzáállás a bolt részéről.

Új hozzászólás Aktív témák