Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHun
addikt
sziasztok
wwe 2k16 hoz ha valaki megvette a season pass-t akkor valahol menüben kell még valamit csinálni, mert az ismerősöm azt mondta nem kapott semmi extrát pedig megvette a season-t
Valami ötlet merre keressen, vagy hol kell még valamit aktiválnia?
Köszi előre is -
sting2
addikt
Takarítottam.
Ilyenkor minden kütyümet leválasztom a kábelekről és egyenként fullra letörlöm, ahogy a helyüket is, ezután vissza mindent az állványba, vissza drótozom, ellenőrzöm hogy mindent tövig visszapakoltam a gépek hátuljába és viszlát.Nos, az XO nem ad képet...

Sehogy.Mi a Fa+"!% van??
-
SütiGTi
senior tag
Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy új COD festésű joy-t?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
pelenka35
üzenetére
10-20 próbálkozás után egyszercsak sikerül.
Vagy, hívd fel a support-ot, és majd ők beregisztrálják az igényt.
adamos87: Amit Én kaptam másodszorra (mert az első csere is hibás volt), abból kb. ki akar esni az LB gomb, amikor rezeg a kontroller. Ezt az "értékelésbe" bele is írtam.. De nem küldtem vissza.. Elraktam tartalékba..
-
pelenka35
őstag
Probálnám cseréltetni a kontrollert ,de ezt a választ kapom web-en : Szolgáltatás kérése
Sajnáljuk, de képtelenek vagyunk feldolgozni kérését, ebben az időben.
Hiba történt. Kérjük, próbálja meg újra.24-én lejár a garancia

-
godzsy2
senior tag
válasz
FOXhun
üzenetére
Én a lemezes CoD:Ghosts-hoz vettem meg a season pass-t az US Store-ból, működött. Szerintem a szingapúriba is nyugodtan meg lehet, én is onnan akarom majd.
(#57072) pelenka35
Az új dashboardban (NXE) elvileg már benne van a button remapping funkció. A Settings-ben keresd meg. Én még nem láttam, de talán az Accessories-ban van valahol.Szerk.: Gugli segített:
Standard controller remapping can be accessed in three ways through the New Xbox One Experience:- Settings / Kinect & Devices / Devices & Accessories
- Settings / Ease of access / Button mapping
- Launch the Xbox Accessories app directly -
StLui
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Sajnos ugyanúgy csak az alapot ötszörözték

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ki mondta hogy véletlenül lett ingyenes?
Sima promóció, ha tetszik, meg kell venni a többi részt is, csak úgy teljes a sztori. Epizodikus játékoknál mindig van ilyen akció. -
-
bulikavagyok
nagyúr
Ezek szerint nem véletlenül lett tegnap 0 Ft-os a Store-ban..

Resident Evil: Revelations 2 - ingyenesen tölthető az első epizód
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Legyen így.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Spontán a roham miatt, ami aznap lesz.
-
pelenka35
őstag
Help! Lehet én vagyok béna,de nem találtam meg, hogyan lehet felcserelni az LB gombot az RT-vel ? Vagy csak az elite kontrolernel lehet?
-
Itom_LG2
csendes tag
Sziasztok, el szeretném adni a konzolom és az lenne a kérdésem, hogy gyári visszaállítás után, ugyan azzal a profillal az áruházban megvásárolt játékok illetve a letöltő kódos játékok újra telepíthetők?
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Játékot xbox-ról, hogy tudok törölni?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
oriic
HÁZIGAZDA
New update for Preview Members:
DETAILS
OS version released: th2_xb_rel_1510.151116-1758
Available: 6:00PM PST 11/17 (2AM GMT 18/7)FIXES
DIAL fix: This update contains a fix for DIAL (Discovery and Launch protocol) scenarios.
Voice recognition: This update contains improvements for voice command issues that were reported by the community -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Kár lenne törölni! Jó fej voltál, csak egy kicsit figyelmetlen..
Biztos van más is, aki még nem ismerte ezt az oldalt..EmThor: Gondolom a nagy része 360-as.
-
EmThor
addikt
válasz
appleGjuice
üzenetére
Major szerint 150 cím lesz akcióban.
-
zkas90
senior tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Kedves tőled, de:
Összefoglaló lenyitAz Xbox One platform összes ingyenes tartalma akár megjelenés szerint
-
MrPeekaboo
senior tag
Black Friday a Prohardveren! :-)
0 Ft-os, nem gold-os, kisebb-nagyobb játékok, DLC-k a magyar store-ból:World of Tanks
SMITE
Battlefield 4™ Night Operations DLC
Gems of War
AirMech® Arena
Happy Wars
Battle Islands
Frozen Free Fall: Snowball Fight
Magic Duels -
zkas90
senior tag
Rise of the tomb raider 71% után vége. 13 óra 15 perc
Holnap még vár rám egy sírkamra illetve egy mellék küldetés (a main story vége után adta be ezt a küldetést, tehát érdemes visszanéznie azoknak akik végigtolták).Ahogy az előző rész is remek volt, így ez is az. Ugyanazt nyújtja csak bővebben. Semmi újítást nem találtam benne (talán az időlassítás bizonyos részeknél, de lehet az is volt). Ez nem is baj. Élveztem végig.
Kaptam sorra a kártyákat, de egyetlen egyet nem használtam belőlük. TR nehézségen játszottam végig.
Homeolva maximálisan megéri megvenni az embereknek. Egyedül neccesebb (én 15-ért vettem egyedül), de 10 ezret simán megér majd. -
MeghaL0L
addikt
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Mert annak úgy gondolják nincs is rá szüksége. Végül is... Mondjuk legalább egy email formájában megkérdezhetnék!

Amúgy nem telekom a szolgáltatóm. Helyi szolgáltatóm van, senki nem ismeri!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Mindez azért történt nálad, mert a Telekom önkényesen elkezdte megint a publikus IP címeket belső IP címekre cserélni, mert kevés van neki és venni már csak nagyon drágán vagy egyáltalán nem lehet. Persze az IPv6-ot meg csesznek bevezetni, pedig tesztidőszak is volt több éven keresztül, ott nem lenne ilyen gond. Azt is elfelejtik megemlíteni, hogy a belső cím max. web böngészéshez meg email-hez jó, a többi szolgáltatás (gaming, torrent, voip stb. már nem megy vele). Aki nem jelzi azt, hogy ő továbbra is publikusat szeretne, ott ezt lecserélik.
-
FOXhun
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem. Ha itthon veszek egy játékot lemezes formában (BO3), ahhoz tudok Szingapúri store-ból season passt venni? Vagy van valami korlátozás? Előre is köszönöm!
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Rage47
üzenetére
Mindegy, de működik. Szerintem engem és hozzám hasonlóakat céloztak meg. Star Wars-on nőttem fel és végre kaptam egy olyan játékot ami azt adja amit adnia kell. Star Wars hangulatot 40 playerrel...
Ott van pl a Shadow of Mordor. Engem nem kötött le mert nem szeretem a LoR-t. Mások haltak érte.
Battlefield-et meghát... nem tudom sablonos volt nekem már ez a sok tucat lövölde.
Nincs ezzel gond, hogy arra építettek. A hangulat a lényeg amit nagyon-nagyon eltaláltak!
Unalmas egy idő után?
Nekem minden unalmas egy idő után! 
Lényeg a lényeg, engem nagyon régóta nem szórakoztatott egyetlen játék sem ennyire.
(#57047) Zjunior: Fel kell venni. Egy ilyen kör alakú közepén lézerkard. ( kék színű )
-
-
Zjunior
veterán
Jedinek h kell lenne Assaultba?:/
Nem
Jottem meg ra!
-
Zjunior
veterán
Sw Battlefront LETEHETETLEN ...

-
joocek
aktív tag
Valaki hasznalja a youtube-t?
A frisités ota nem tudok csatakozni a telommal a boxhoz. Mas is tapasztalja.
-
norbi2010
őstag
válasz
appleGjuice
üzenetére
Batman-ra egy 70%-os akció Szingapúrból store-ból jó is lenne 15$-ért.

-
pelenka35
őstag
Upsz ,megelőztek
-
Helmoras
őstag
válasz
appleGjuice
üzenetére
Azert azt ertekelem hogy mar 20.atol lehet vasarolni, pont 24 en nem leszek itthon egesz nap
sokba lesz ez nekem.... forza 6, dying light, divinity original sin, fallaout 4, witcher 3.... ujuj 
-
Def26
félisten
válasz
appleGjuice
üzenetére
Tavaly szerintem komolyabb akciók voltak a havi gold alkalmakkor mint black friday -en. Idén meglátjuk mi lesz. Nekem csak egy far cry 4 kéne.

Amúgy szokott lenni még a decemberi hónap minden napjára is valami akció. Szerintem az a legizgalmasabb.
-
appleGjuice
tag
Ez az up to 40-60% + 10% a goldosoknak mit jelent? Hogy minimum 40%-ot adnak minden játékból? Mert ha nem így lenne, akkor elég lett volna azt írniuk, hogy up to 60%.
De tuti nem így lesz, csak így jobban hangzik. -
MatulaAvB
csendes tag
Sziasztok! Blu-Ray lejátszás mennyire működik? Milyen formátumokat játszik egyébként, erről nem találtam info-t.

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
appleGjuice
üzenetére
Remélem ma vagy legkésőbb holnap bejelentik, h mik lesznek akcióban. Engem a Far Cry 4, illetve a Dying Light érdekelne leginkább, egy jó 60-70%-os akcióban..

hackeeeee: Miért halna le a Live?

-
MeghaL0L
addikt
válasz
appleGjuice
üzenetére
Ne már. Sokat költöttünk így is!

-
L_YKing
addikt
válasz
appleGjuice
üzenetére
Na kezdhetek osszetippmixelni egy kis penzt..

-
appleGjuice
tag
Xbox Store Black Friday Készüljetek

-
MeghaL0L
addikt
-
joocek
aktív tag
Sziasztok
Masnak is ekkora csalodás volt a BO3 story modban. Ez nagyon gyatrára sikerült. 10 video 8 perc játék. Át ugrani nem lehet. Nagyon banom a penzt érte.....
-
Gtaati
őstag
Helló!
Érdeklődni szeretnék, hogy ma bekapcsoltam a boxot majd elindítottam a Project Cars-t és feldobott egy 3,5 gigás frissítést, valaki találkozott vele, illetve tudja-e valaki h ez mit tartalmaz?
Köszönöm!

-
Dinasti
senior tag
Na most sikerült menni az sw bf el pár kört. Az már biztos hogy nálam a codot leszállópályára tette,bár elkell ismernem azért nem minden pálya állejtős benne. De összeségében nagyon hangulatos és szép. Nem bántam meg a vásárlást.
És nagyon jó az akciós lords of the fallen is. Hogy nem néztem én erre a játékra eddig. 3 óra game után már kezdek őszülni de nehéz belőle kiszállni😈 -
oriic
HÁZIGAZDA
Sok lesz az off uraim, kéretik befejezni. Köszönöm!
-
zsolti72837
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nekem 8k-s van.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
appleGjuice
üzenetére
Lehet, h most már nekem is ideje lenne beruháznom egy 8K-s TV-re..

-
appleGjuice
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem lehet tudni, de örülök, hogy boxot vettem, és futtathatom alien-t 8k-ban 120fps-sel.

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
appleGjuice
üzenetére
Vajon egy PS vagy egy Xbox fan lehetett?
-
appleGjuice
tag
Nézzétek meg az xbox one vs ps4 felbontás és fps összehasonlító oldalt. Valaki rendesen beletrollkodott...

-
chris36011
csendes tag
válasz
chris36011
üzenetére
Jajj az első kérdés lemaradt
hol találom azt a beállitást ? -
zsolti72837
addikt
válasz
chris36011
üzenetére
Üdv a klubban.

-
chris36011
csendes tag
Üdv mindenkinek!

Tegnap boldog tulajdonosa lettem egy elite bundle-nek
Lenne pár kérdésem.
1. olyasmit kért tőlem a box hogy a live beálitásnál álitsam be hogy xbox one-om van és azon liveozok
2. már elvileg frissített a box így mennie kellene a cortanának, hang parancsnak ?
Előre is köszönöm -
storm3
senior tag
válasz
Gigicuci
üzenetére
Most vittem vegig az elso reszt a hetvegen 95%ra, eddig el se inditottam mert gondoltam azert van csak felsztarolva a jatek mert Lara Croft van benne. Meg gyerekkent az 576ban lattam a regiekrol kepet(kerek szemuveg, pixelcsecs stb.)es ott is mindenki errol omlengett, viszont a TR
E hatalmas csalodas volt a pozitiv ertelemben. Nem sablon, klises sztori, nagy vilag, nincs benne felesleges 'romantikazas',viszont azert annyira nem volt jo, hogy fejest ugorjak az uj resz vasarlasaba. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sting2
üzenetére
Nekem nagyon bejön. Igen azonos, kicsit felturbózott motor, hasonló a játékmenet, de mégis leköt, plusz tényleg szép lett.
Ez a túlélős dolog annyira nem tetszik, de ettől függetlenül Nálam eddig a legjobban várt játék, és nem okozott csalódást. Azt hozza, amit elvártam tőle.
Lehetett tudni, hogy mit várhat az ember tőle, szerintem azt is hozza, amit beharangoztak, és amit lehetett várni az előző rész alapján, nem többet, nem kevesebbet.
AI ostobasága? Amikor a legtöbb helyen olyan helyről találnak célba, hogy csak pislogok.. A játékmenet pedig, mint említettem, várható volt, hogy mit fog adni az első rész, és a videók alapján. Azt adja, hozza is.
A Halo 5-ben az AI, na az ostoba, sajnos... Ahhoz képest a TR-é teljesen rendben van..
-
CtiveR
tag
Hol tudom megnézni xboxon kívül, hogy mivel mennyit játszottam?
Xbox-ra belépve böngészőből csak az Achikat találom, vagy van erre egy telefonos app? 
Szerk: Megtaláltam, androion a Play Áruházba, létezik xbox app, benne megtaláltam az infót

-
sting2
addikt
Buli, Gianni, Gigi!
Kritikus lettem nagyon az utóbbi időben.
Nem jó dolog tudom.
Nem tudok felemelkedni a grafikai anomáliákon amely az előző részt is jellemezte, az AI ostobasága, a leegyszerűsített játékmenet.
Igen, nem nekem készült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-ha jól számolom!

l.skywalker
IntelKiller7