- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Android szakmai topik
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sting2
üzenetére
Nekem nagyon bejön. Igen azonos, kicsit felturbózott motor, hasonló a játékmenet, de mégis leköt, plusz tényleg szép lett.
Ez a túlélős dolog annyira nem tetszik, de ettől függetlenül Nálam eddig a legjobban várt játék, és nem okozott csalódást. Azt hozza, amit elvártam tőle.
Lehetett tudni, hogy mit várhat az ember tőle, szerintem azt is hozza, amit beharangoztak, és amit lehetett várni az előző rész alapján, nem többet, nem kevesebbet.
AI ostobasága? Amikor a legtöbb helyen olyan helyről találnak célba, hogy csak pislogok.. A játékmenet pedig, mint említettem, várható volt, hogy mit fog adni az első rész, és a videók alapján. Azt adja, hozza is.
A Halo 5-ben az AI, na az ostoba, sajnos... Ahhoz képest a TR-é teljesen rendben van..
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hyundai, Kia topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7