Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zkas90

    senior tag

    válasz Sharknado #46125 üzenetére

    Én nem értek veled egyet.

    35 fokban általában semmihez nincs kedvem. Főleg nem a tűző napon. Olyankor inkább a szálloda hűvös szobájában vagyok. Ilyenkor pedig teljesen jó alternatíva a játék.

    Nem programok helyett vinném magammal én sem a konzolt, hanem amikor üresjárat van. Amikor az asszonypajtás pl ledől pihenni 1-2 órát.

    szerk: Aki pedig nem érti meg, hogy mik ezek az üresjáratok, azok szerintem nem is igazán kikapcsolódni mennek nyaralásra. Én pihenni megyek. Egyszer voltam úgy nyaralni, hogy nem volt megállás. Sétáljunk el ide, irány haza átöltözni és mehetünk fürdeni, vissza haza átöltözni és menjünk el megint sétálni és kajálni. Utána pedig menjünk szórakozni. Másnap reggel keljünk korán és menjünk el hajókázni. Utána haza átöltözni és vissza fürdeni, majd menjünk át a szomszéd városba kalandparkozni. Vissza a házhoz átöltözni és még egy gyors strand estig amikoris megint elmegyünk valahova. Aztán pedig menjünk el állatkertbe és nézzünk gyorsan végig mindent, mert akkor még tudunk fürödni is az nap....

    SOHA TÖBBET ILYET. :) Ez nem pihenés volt, hanem 3 nap hajsza...kb egyik programot nem lehetett kiélvezni, mert mindig sietni kellett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák