Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
bobooo
üzenetére
Igen meg "lehet". De nem mindenkinek sikerül.
Ahogy latom akinek volt itt venom x vagy xim az mind eladta.
Szerintem az, hogy gyors monitor kell hozza az hülyeség. (szóval gamer 1ms-el)
Egy jobb monitor bőven elég kell legyen hozza értsd pl dell u2311h.A TV nel igy is bőven jobb az input lagja. En igyekeztem alacsony input lagos TV t venni sőt igazából az egyik legalacsonyabb amit lehetett venni + PC módban hasznalom de a monitorhoz képest így is késik amit csak akkor érzel ha rákötöd a PC-d a tv re és elkezded használni az egered.
Kontrollerel sosem ereztem ilyet mind1, hogy TV -re vagy monitorra volt kötve. Márpedig a xim es a venom a kontrolleren keresztül kommunikál végső soronNem tudom milyen géped van de ha most azon agyalsz, hogy fejleszted a gépet vagy xbox one veszel akkor vegyél egy konzolt próbáld ki és ha nem tetszik maximum eladod.
Mindenesetre most mar kíváncsiságból is kipróbálnék egy ilyen kütyüt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7