Hirdetés
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
Tetszenek az új konzol jól megtervezett részletei, a specifikációk, de a tárhely nem tiszta. Az ok hogy pár terányi külső vinyónyi játékomat áthozom X1-et, 360at és classic-ot, de hogy 1tb belső tárhelyre egy tucat Series X jatek fog elferni , es azt írták ha ki akarom használni a fejlettebb gép adottságait akkor azok usb vinyorol nem is futnak(?) vagy nem tudom kihasználni az extra dolgokat, vagy megy majd a Ray tracing es minden csak lassabban tölt be? Tehát új genre rá vagyok szoritkozva 1tb helyre 7-8 évig + aranyáron még 1tb bővítő kártya? Én all digital mentem ebben a genben és elégedett vagyok de így hogy epitsek digitális gyűjtit? Vagy majd csak az a pár játék lesz a gépen amivel játszok max újra letöltöm amíg megy a bolt az xboxnak?
Szal ez nem tiszta.
-
frigoo
aktív tag
Azért szépen csendben visszakúsztak a konzolárak elég rendesen!!!! Szép!
-
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Van.
-
törölt tag
Injustice 2 Ulti megér 7k-t?
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Be is zsakolom oket! Most milyen "jo",hogy ennyi jatekom van amivel tudok jatszani ha be leszunk "zarva".
-
BT86
tag
Én is csak ősszel vettem konzolt, előtte kb fél évente fifáztunk rajta haverokkal. Szóval én is tapasztalatlan voltam/vagyok
Most úgy fél év után fogott meg először egy fps kontrollerrel (Division 2). De multikban valószínűleg továbbra is önkéntes véradó lennék
Eleinte csak olyan játékokkal játszottam jókat, amik nem a klasszikus fps-ek voltak (pl Dying light, Witcher 3, Red Dead Redemption 2). Az általad említett játékok szerintem kezdetnek elég nehéznek számítanak, főleg multiban és ráadásul azt hiszem azok támogatják az egér+billentyűzetet is (de lehet csak a COD?), ami még egy hátrány a kontrolleres játékosnak.
Úgyhogy kitartás, gyakorlás! -
oriic
HÁZIGAZDA
Resident Evil 3 DEMÓ
"A demó Xbox One-on 2020. március 19. 5:00-tól, PlayStation 4-en és PC-n pedig 2020. március 19. 18:00-tól lesz elérhető, a teljesítéséért pedig egy exkluzív előzetes lesz a játékosok jutalma."
-
Medocsabi
addikt
Én a saját példámat tudom neked megosztani. Régen még a 360 érában mindig top3 voltam Battlefield4-ben. Manapság már az új Cod vagy Bf széria multija olyan gyors nekem,hogy spawn után szinte azonnal meghalok. Viszont régen ahány kontrollert eltörtem anyázva,most ezt annyira lesz@rom
Most se vagyok szar,de messze vagyok az elejétől. Szimplan csak élvezem a kockulást :) -
meke
csendes tag
Köszönöm mindenkinek!
Akkor belehúzok
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Simán. További információk: Series X Topik
-
bulikavagyok
nagyúr
Szerintem ide is elfér: Xbox Series X: A Closer Look at the Technology Powering the Next Generation
-
KD6-3.7
őstag
A beállításokkal is lehet játszani!
Én sokat olvastam, néztem videókat ki mit ajánl és miért, aztán állítgattam az érzékenységen ide-oda és rá éreztem!
Battlefield-el gyűlt meg a bajom, màra már erősen az élmezőnyben vagyok!
Aztán persze a gyakorlás! Nem sok időm van játszani, sokaig is tartott mire nem b*sztam fel magam idegileg minden egyes meccsen.
-
meke
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem, kicsit későn ért el a játék mizéria (50+
)
Leginkább FPS (COD, Battlefiled) játékokkal játszom multiban. Az a helyzet, hogy álltalában az utolsó 1/3 ban végzek mindíg, az első helyezettekhez képest olyan 20-25% on. Főleg a célzásokkal, gyorsasággal van baj, nyilván e kettő a legfontosabb
. Véleményt szeretnék kérni, ezen tud segíteni egy Elite kontroller? Mennyivel jobb, könyebb/pontosabb azzal célozni, mozogni, forogni? Vagy inkább a gyakorlás ami előrébb visz? Vagy törödjek bele, hogy ennyit tudok és élvezzem ezen a szinten a játékokat? -
Czimby
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi, hogy gondoltál a lustákra!
-
zbundy
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem is figyeltem, hogy van ilyen acsi, de megnéztem és megkaptam én is. Viszont jelenleg a játékosok 10,47%a győzte le a békát és 10,46% 2 perc alatt. Szóval a játékosok 0,01%át kivéve aki legyőzte a békát az mind 2 perc alatt tette. Így már nem is hangzik akkora cuccnak
egyébként eddig a pókkal való bossfigth tetszett a legjobban. Nagyon epic volt
-
Fernet
senior tag
Elővettük gyerekkel a PvZ Battle for Neighborville-t. Az mitől van, hogy összefutunk néha olyan ellenséggel a parkban aki nem sebződik hiába lövik 100-an? Valami skill vagy bug vagy mi lehet? Persze ő sebez másokat.
Ma itthon vagyok a kölökkel, suli ugye bezárt, max melóhelyre tudtam volna vinni, de a főnök azt mondta maradjak vele otthon. Most dolgozzák ki hogyan lehetne megoldani a home office-t nálunk...
-
Beniii06
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha pl Európa felől este megjelenik a túlterhelés, értsd az eddigi játékos számhoz képest megjelenik 10-szer annyi felhasználó(10-100 milliós nagyságrendekkel), akkor lényegtelen, hogy milyen napszak volt a világ többi részén, 'egy' szerverről működik az egész és azért volt globális kihatása.
Szerk.: Az is tény, hogy egy dinamikusan, automatikusan skálázódó rendszer esetén nem kellene ilyesminek megtörténnie.
-
törölt tag
-
Beniii06
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mert utána a gyerekeknek menni kell lefeküdni, még akkor is ha nincs iskola.

Viccet félretéve, talán mert mindenki ekkor ér rá?
Igaz nem láttam még nyilvános MS szerver terheltségi statisztikát, de én az este 20-22 óra körüli/közötti időszakot hívnám csúcsidőnek. -
RaZroX
addikt
Megy újra.
-
Fernet
senior tag
Még szerencse, hogy lemezen is megvan a Witcher3
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Főleg, hogy a Twitterjükre értesítést kérni 0 ft
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
azért van pofa rendesen

Jó drágán adják a Riasztási értesítés funkciót. -
l.skywalker
Topikgazda
Én most ültem le a gép elé. Indítottam a COD Warzone-t és simán megy.Szerk: gyorsan ki is vágott.
-
RaZroX
addikt
Tudni valamit h mi ez és meddig tart ?
-
RaZroX
addikt
Nálam is off.
-
Dzsuri89
őstag
Elvitte a szervereket a korona.
-
KardosAttila
aktív tag
Ori nem indul, wolfenstein youngblood viszont igen, pedig mindkettő game passos, azt hittem offlineba csak a lemezes játékok indulnak.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
NoOne1976
őstag
Pár perce nehezen, de elindult a Division 2. Akadozott a hang, ezért kiléptem, boxot újra indítottam. Eredmény: én se tudok visszamenni.
-
sith7
félisten
Div 2 , egyik pálya végi foboss . kb. 2 % élete volt már csak
-
Def26
félisten
Ahogy nézem playstation is áll.

-
Def26
félisten
válasz
KardosAttila
üzenetére
remélem reggelre fasza lesz, mert így hosszú karantén lesz.
Xbox Live Status, szerint minden ok.na meg reméljük nincs köze koronához.
-
Def26
félisten
nálatok megy live? Nekem bejelentkezni sem akar.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
banderasz77
üzenetére
király, mi a nick neved boxon?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
banderasz77
üzenetére
Hozzánk is jöhetsz ha van headset ed :D
-
válasz
banderasz77
üzenetére
Szerintem igen.
-
banderasz77
addikt
Ma lesz valaki Warzone-on?
-
Gaboman
nagyúr
Jurassic: The Hunted, anno Xbox360-on elérhető volt, vajon menne One-on is?
Videók alapján nem is tűnik rossznak. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
KardosAttila
üzenetére
Nekem is onnan kezdődtek a gondok. A kulcs az, hogy hogyan támadsz.
A swim dash képességgel kiugrottam a vízből, Kwolok-ra nyomtam egy Spirit smash-t (a kalapácsos attack) majd után kapta a Spirit Edge-el (az alap kardozós támadás). A kalapácsos cucc arra jó, hogy azzal ki lehet zökkenteni az épp csinált dolgából. Ha ezt begyakorlod utána már egyszerű- Dash - Kalapács - Kard -
KardosAttila
aktív tag
válasz
üzenetére
addig még nem árasztja el vízzel a pályát addig nem is okoz különösebb gondot, utána lett nagyon nehéz nekem, főleg hogy az élettöltő képességet se lehet használni onnantól. Amúgy nem állandó jeleggel, de sokszor előfordul hogy kritikus helyzetben összekeverem a gombokat, pl lb-rb funkciója, vagy ha a képességek slotjait átvariálom. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sok mindenből kimaradok, ha egyből elkezdem a második részét az első befejezése nélkül? vagy értelmesebb egymás után a kettőt?
-
l.skywalker
Topikgazda
Na megvan minden az Ori-ban:
Már csak grindolni kell egy kis manit, hogy megvegyek minden maradék képességet és fejlesztést.
-
Tomi8822
tag
Üdv, adott egy xbox one, első kiadás. Haldoklik a merevlemez benne, hogy tudom kicserélni, a hardveres rész és szoftveres rész miből áll?
-
icemad
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Bizony nincs, ez konzol.
Ha 8k tévéd lenne 1200hz-el akkor sem lennél előrébb. Talán majd a következő generációnál, ha a tv tudja a hdmi 2.1-et. -
Def26
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
settings/general/tv & display options/device control/device power options
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Valaki erre?
Vagy kapcsoljam ki az anynet+ szolgáltatást? -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Bocsi, nekem nem làtszik.

-
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem volt sok, kb 3.-ra levertem a Mjölnirrel. Power buffok mindig maxosak voltak. A sandwormnél normalon sincs CP, ha elkap kezded elölről.
Szerencsére egyik buggal sem talàlkoztam.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
KardosAttila
üzenetére
Figyelem, spoiler veszély (Ori and the Will of the Wisps)
A béka volt szerintem a második legnehezebb. Lesz majd benne egy rohadt nagy féreg, aki elől menekülni kell, na ott már fájt az ujjam, vagy 4 órán keresztül próbáltam. Nem tudom normálon hogy van, gondolom több lesz a checkpoint, de Hard-on konkrétan nem volt. Start után végig kellett nyomni, ha nem, akkor restart előröl. A végét megörökítettem:
[link] A final boss szerintem nem a legnehezebb.
Hard-on én így raknám sorrendbe a Boss-okat és az Escape run-okat:1. Sandworm (Escape run) - homokos 2. Kwolok, a béka (Boss) 3. Mora, a pók (Boss) 4. Shriek (Final Boss) 5. Kwolok (Escape run) - második vizes 6. Avalanche (Escape run) - havas 7. Foul Presence (Escape run) - vizes 8. Howl, a farkas (Boss) Még van pár mini-Boss, de szerintem azok olyan nehezek, mint 1-2 jobban megcsinált része a normál játékmenetnek.
Egyébként nálam ezek voltak a legdurvább bug-ok a játékban: [link]
-
törölt tag
válasz
KardosAttila
üzenetére
Normal-on még az achit is megkaptam érte, hogy 2 perc alatt kell legyőzni.
-
KardosAttila
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pedig nem kis meló lehetett azt a
nagy békát legyőzni, én normalon játszom és kb 40 percem elment mire sikerült. Eddig sokkal könnyebb volt a játék, a többi boss is ilyen nehéz? -
icemad
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Én úgy tudom, hogy one x-nél a felbontás változtatás nem ad semmilyen extrát. Mindent 4k/60hz-en renderel, ezt butítja vissza, ha neked pl full hd tévéd van. Vannak viszont olyan játékok, ahol lehet választani jobb grafika 30hz, vagy rosszabb grafika 60hz. Valamelyik Tomb Raiderben és talán a Forza Horizon 4 ben van ilyen.
Töltési időket lehet gyorsítani játékoknál, külső ssd-vel. -
Alföldi Peti
tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Nem lehet hogy azért nem kapcsol ki mert Dupla NAT észlelhető azt írja a hálozati beállításoknál?
-
szimszonos
őstag
GTA 5 online-ban hogy lehet xbox-on a kocsiban,motoron fegyvert cserélni meg az ejtőernyőt kinyitni?
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én sem mertem megjátszani egy darab acsiért. Felhő, ide, vagy oda, ha belegondolok, hogy véletlenül odaveszne több száz órám - nem, nem gondolok bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- reMarkable - paper tablet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

IntelKiller7