Hirdetés
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Idôzítés alapú a játék és a legtöbb animáció nem megszakítható. Azaz időben kell blokkolni, illetve elugrani. Érdemes megjegyezni h mit tud blokkolni a Vörös. Story móddal az a baj, hogy semmit nem tanulsz belőle, akkor nagy időzítésbeli lyukak vannak. Érdemes min. Jedi Knightra tenni a nehézséget. Idővel könnyebb lesz néhány skillpont után a játék, de nem leszel Starkiller sose. Mester nélkül elég nehéz egy ellenséges univerzumban közepes jedinek lenni, ezt kitűnően visszaadja a játék.
-
-
KD6-3.7
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Elnèzèst!
Akciós már a Doom Eternal valahol?
-
Def26
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
De nekem csak apple music előfizetésem van. Azt látom, hogy szinte minden music stream -re van app, de apple music nincs. Pedig még soundcloud is van.
-
Def26
félisten
Iphone -t bluetoothon keresztül össze tudom kötni xboxal, hogy egyfajta music streamként használjam?
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyenes:
Bunny Mahjo
Bunny Reversi -
bandi0000
nagyúr
Kitolta már valaki a Rage 2 őt? A végén lennék, de még mindig azt írja, hogy dolgozzak a kapcsolataimon holott mindegyik 8 felett van, olvasgattam a neten de sokat nem vittek előre, valami tipp?
-
törölt tag
GwG hétfőn lesz hivatalos, vagy az az Anthemes kutyagumi lesz az àprilisi GwG?
-
csƵ
addikt
Meg lehet azt csinálni split screen-nél, hogy a kontrollerbe dugott fejhallgatóval csak a saját részemet halljam, ne mindkét játékosét?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Nem most nincs BF1 [link]
-
Boatesz
tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Passz
-
Boatesz
tag

-
Boatesz
tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
[kép] Ez nem lehet? Letöltötted ekkor?
-
DonThomasino
veterán
válasz
NoOne1976
üzenetére
Tudomásom szerint ami járt hozzá az
BF 1943 és 1 hónap EA.Beniii06 : Megnéztem most megint, bejön egy menü ahol még,
szerepel a BF4 és a BF Hardline de ezek nem működnek.
Csak a BF1 fut és az is csak single ben.peterkeT : Free hétvégét néztem, de nem találtam róla információt.
GoSleep :Sztem nekem onnan van, valamikor benne volt az ultimate pass ben.
Most nincs semmilyen előfizum. ( pass, gold, ea)
-
GoSleep
tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Mert ez volt valaha gamepassban?
-
parandroid
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nincs free hétvége? Újabban minden hétvégére beszórnak 3-4 ingyen játszható játékot.
p -
NoOne1976
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Most akartam bemásolni én is a linket
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyenes: Drawful 2 [link]
-
GoSleep
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Én semmi ilyet nem tapasztaltam.
-
NoOne1976
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy Battlefield V deluxe-hoz járt.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
DonThomasino
üzenetére
Szerencséd van, moratórium van a koronavírus miatt, részegen megvetted és elfelejtetted?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Beniii06
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nincs home-olva másik profil a gépedre, akinek lenne gold előfizetése vagy megvette volna a játékot?
Én valami ilyesmire gondolnék vagy lehet éppen akciós volt és adták a bf 5 deluxe-hoz bundle-ban, de nagyon olcsó volt cdkeys-en is(3 font körül a revolution edition), lehet megvetted, csak elfelejtetted, ki tudja. Nézd meg hogy csak az alapjáték van meg(bf1) vagy vannak hozzá kiegek is? Ha vannak kiegek akkor megvetted, ha csak az alapjáték van meg akkor esélyes hogy goldos, de úgy is adhatták bfv-hez.
-
Beniii06
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
De el is próbáltad indítani? Mert goldos játékként mutatja a könyvtárban, de ha nem vetted meg nem fog elindulni.

-
Beniii06
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
EA Access előfizetésed van?
Járt gold mellé is egyébként vagy korábban megvetted fillérekért cdkeysről. -
DonThomasino
veterán
Valaki megtudná nekem mondani, mi a magyarázat arra hogy
gamepass nélkül is elérhető nálam a BF1?
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Na ezt jó le írtam :)
Azt akartam írni, hogy ez a SW játék elég gagyi...
Story nehézség felet nem játszható normálisan legalábbis ezzel a amnéziás jedivel..
Irányítás szempontjából ha 2-nél több ellenfél van már kezelhetetlen főleg ha van köztük fegyveres katona.Reagálni nem igazán reagál semmire.
Nyomom a hárítást és nem reagál semmire !
Érdekes vagy az, hogy 1080p performance módban olyan lagok vannak amiket nem tudok hová tenni.Aki végig tolta jelezze, hogy a későbbiekben táposabb lesze a karakter?
-
parandroid
félisten
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Micsoda szelfi
-
Roland861010
veterán
Hali,
Ez ljáték8 elég gagyi.. -
hhenry
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni
A kontroller réseiből a zsírt,hogy tisztítjátok,illetve mivel?
-
Def26
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
olyan ismerős.
-
l.skywalker
Topikgazda

-
BT86
tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Egy erős alap/közepes angollal, felirattal azért általában lehet követni a sztorit. Illetve egy szint felett már ki tudja szűrni azt az 1-2 szót az ember, ami a megértéshez még feltétlenül szükséges. Arra meg nekem pl mindig meg van nyitva telón a google translate
Döntéshelyzetben vagy küldetés leírásban meg van idő pontosabb fordításra ha szükséges. -
Sinu
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Azokat azért vetettem el, mert anno pc-n is ilyen szervereken játszottunk, aztán néha egyik napról a másikra eltűntek, mi meg kezdhetünk újra máshol. De már mindegy, végleg lemondtam róla. A szerver amúgy a kisebb gond, azt megoldottam, de olyan érzésem van, hogy egy félkész játékkal játszom
-
Micsurin
nagyúr
Boxon számtalan alig használt SmallTribe szero van!
(Egy üres PvP szerver is sokkal jobb mint egy teli PvE, + unoffical PC arkokat nézzétek meg vannak jó cross szerverek köztük. Pl Paradise vagy [lsl]
) És még nem is annyira bevett a pillaring mint PC-n.(Körbe oszlopoznak egy területet, nem tudsz azon belül építeni értelmesen mert x mező távra építhetnél csak a másiktól PvE szerveren.)@csuvicsuva: első nekifutásra annyira örültem az első megszelídített dinomnak, hogy csak arra nem figyeltem tamelés közben, hogy a konti mindjárt fullra merül. Engem is és szegény parasaurolophus komát is megette egy alpha raptor míg elemet túrtam a fiókban.

-
NyMRooD
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
az is lassú

-
NyMRooD
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az szvsz nagyon lassítja a játékmenetet és nem is tanul belőle annyit az ember.
-
-
NyMRooD
addikt
Ha már ez a téma, hogy oldjátok meg a szavak kikeresését mondjuk egy átvezető videónál? A legtöbb játékban nem lehet őket megállítani, illetve gondot okozhat a szöveg mennyiség is pl rpg-knél. Én általában megelégszem azzal ha nagyjából értem, bár így nem is fejlődik játszás közben az angol tudásom.
-
GalaHU
addikt
válasz
StLui
üzenetére
Nálam pont a játékok voltak az ösztönzőek, a RPG-k teljesen beszippantottak anno és a Baldur's Gate végére egész tűrhetően ment a szövegértés...
A nyelvtanulásban általános az a vélekedés, hogy kell egy nagyon erős belső motiváció (játékok, külföldi könyvek, filmek) és sokkal könnyebben megy.
-
persil
nagyúr
válasz
StLui
üzenetére
Csak azt a nehany kulcsfontossagu szot hagytad ki nagyvonaluan, amitol egesz mas ertelmet nyer a mondando.
"elég határozottan ellenezted, hogy ő játsszonvele"
Ilyen pedig tovabbra sem tortent sehol.De engedjuk is el. Akivel beszeltunk, az tokeletesen megertette es le is irta a sajat allaspontjat, amit pedig mi ertettunk meg. Az, hogy te mit lattal bele, mar egy masik sztori.

-
StLui
veterán
-
KD6-3.7
őstag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Nekem egy haverom végig tolta az összes Stalkert 0 angol tudással, aztan mondta, hogy élete egyik legjobb játéka, játékai voltak.
Nem mindenkit érdekel a sztori, elég, ha jó a játék mechanizmus. -
csuvicsuva
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Én egyszer próbáltam ki a játékot. Jó iparosként egyből elkezdtem lerabolni a tengerpartot, majd belefutottam egy csendesen kérődző, igen jámbor fajtának tűnő triceratopsba. Rávertem kettőt, hogy ugyan máshol legeljen már, ne az én háznak való fáimat pusztítsa. Amikor fél másodperc alatt megfordult, még mindig nagy volt az arcom. Virtuálisan rákiáltottam, hogy kapj el, ha tudsz. Elkapott...
-
StLui
veterán
-
AMD Power
titán
válasz
persil
üzenetére
Tudom,hogy sokkal elezhetobb ugy. Tapasztaltam amikor magyar nyelvu vagy feliratu jatekkal jatszom. Alap dolgokat tudok, ertek. De nagyon sok mindent nem ertek ez teny. De igy is elvezem a jatekokat. En angolul mar ugy nem fogok megtanulni ahogy illene es jo lenne tudni. Se a munkam, se az eletem nem kivanja meg.
-
persil
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Azt azert semmikepp, de az alommanok csereljek le a boxodat egy jo 486-osra... :D
-
persil
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Magas volt az a nyomorult labda, bevallom. :D
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Big like, te leirtad erthetoen es cinizmus nelkul, azt, amit en. :)
Meg azert az sem mindegy, hogy egy forza-rol, mortal kombat-rol, nhl-rol van szo, vagy egy final fantasy szintu rpg-rol.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
AMD Power
üzenetére
Mindkettőtöknek igaza van, mert igen, végig lehet játszani angol tudás nélkül is egy játékot - én is így tettem gyerekkoromban, amikor még a Cartoon Network is angol volt.
De ugyanazokat a játékokat, amiket gyerekkoromban "értetlenül" játszottam végig később már angol nyelvtudással is kijátszottam és elég sok játék új értelmet kapott ezáltal. Addig csak egy jó játék volt az életemben, utána viszont már egy világ nyílt ki, egy történet részese lettem.
Van különbség.
-
persil
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
De, halalosan komolyan gondolom.
Ha neked elvezeti erteke van annak, hogy jatszol valamivel, de kozben halvany fogalmad sincs rola, hogy mi tortenik, akkor az a szived ugye, ezt senki sem fogja biralni, vagy megvetni miatta, de attol meg altalanos es orokervenyu jotanacs marad, hogy angoltudas szukseges bizonyos jatekokhoz.
"A vilag kb 5% ha tud normalisan angolul."
Ennek a statisztikanak azert utananeznek a helyedben. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Most mondjam azt hogy meglepődtem?
Főleg Fergusson tavalyi Twitter bejegyzése után. [link] -
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gyereknek meg egyszer jo lehet!
Koszi! -
vg
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Gondolom ez volt a célod ezzel a önsajnálós hozzászólásoddal: én most nagyon sajnállak téged, mert mindig szar géped volt gyerekkorodban, és az összes haverodnak jobb volt mint neked.
-
persil
nagyúr
válasz
scream
üzenetére
Engem sem olt meg eddig egy sorozatgyilkos sem, megsem szeretnek pinceben ebredni... :D
Hulyeseget felreteve egyszer eleg, ha lehuznak. Az altalanos velemeny nem jo a g2a-rol, fuggetlenul a nehany kellemes csalodastol, a tobbseg inkabb keruli, nem veletlenul. Az egy piacter, otmillio pozitivval is lehet valaki csalo.
Cdkeys, tovabbra is, ha hivatalosnal olcsobban akarsz. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na pont arra gondoltam, csak a cím nem jutott az eszembe. Thx.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Huh régen játszottam hasonló nézetű játékkal, nagy poén volt.

-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyen játék:
Omega Rally Championship - MS Store (Xbox One/PC) -
NoOne1976
őstag
-
Indy69
aktív tag
Sziasztok , elfogyott a tárhely a konzolomon ( xbox one s) az lenne a kérdésem ,ki milyen külső hdd használ ebben a szituban. Ami fontos lenne ,hogy ne sokat keljen görcsölni és felismerje , esetleg müxik egy hagyományos 3,5 vinyó is külső házban , vagy inkább gyárit vegyek vagy 2,5 colost stb . Ki mit ajánlana. Előre is köszönöm
-
persil
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ezzel nincs is baj, de nem a 20-25 fps-t kifogasolo a sasszemu, hanem az az "igenytelen", akinek az megfelel. Es most nem pejorativ ertelemben veve az igenytelent, csak erre alacsonyabb az ingerkuszobod. A 20-25 fps, foleg, ha ingadozik, plane lefele, tovabbra is "szaggatas" es egy szar marad, csak teged ez kevesbe zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Anime filmek és sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

( Van itthon nem is egy)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Egy üres PvP szerver is sokkal jobb mint egy teli PvE, + unoffical PC arkokat nézzétek meg vannak jó cross szerverek köztük. Pl Paradise vagy [lsl]

IntelKiller7