Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
street of rage szerű van boxra?
-
l.skywalker
Topikgazda
Frissítettem a GwG részt az összefoglalóban:
https://gamepod.hu/tema/xbox_one_altalanos_tudnivalok_aktualitasok_segitse/hsz_7-7.html
-
pzstm
titán
válasz
sugarforce
üzenetére
szerencsére már ott sem mentek jónéhány éve

-
törölt tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Kérj refundot, tudsz belőle venni még egy Xboxot.
-
törölt tag
Márciusi első két GwG játék beszerezhető: [Batman] [Castlevania]
Bár PC, de Microsoft, eredeti árakat tessék figyelni: [ez] meg [ez] már mik ezek?
-
törölt tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Igen, ràjöttem.

-
mike1334
veterán
Samurai Shodownnak volt már ingyenes hétvégi próbája?
-
törölt tag
Menteni luxus b+?!
Egy 30 percnyi haladàsom ment a kukàba, mert elfelejtettem menteni.
-
gduck
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, Alpha skip-ahead

Nekem ekkor jött utoljára frissítés: 2020.02.29 2:09 AM
Verzió: 10.0.19041.1663 (rs_xbox_release_2004.200226-0000) -
sanyi0627
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Acsi nálam tegnap ment.
Ellenben a party bebugolt csak connecting-et írt.
Azt egyszer csak megjavult kB 5-ik inv-re. -
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
acsi nálam továbbra sem javult, party inv már látszik
-
gduck
addikt
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan "hibával", hogy acsi megszerzésekor nem jelenik meg boxon az üzenet? Telóra egyből megjön, de a TV-n nem jelenik meg semmi üzenet

-
AMD Power
titán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
En is most kaptam reggel. Ezutan a KV Mastercardnak sok ertelme nem lesz!?
-
Janusz001
őstag
Azt hogyan tudom kiszűrni, hogy mely játékokat vettem meg, tehát amik nem a gold -hoz voltak. A régi "S" -t olyan helyre vinném, ahol nincs net, olyan játékokkal tölteném fel, amikhez nem kell online lenni.
-
Madoc
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A mastercard priceless szűnik meg,ami minden mastercard tulajnak elérhető volt regisztráció után, amiben a konzolvilágon kívül még sokmindenre volt kedvezmény. Ezen belül volt külön a playit card-os kedvezmény.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Most kaptam az emailt,megszűnik március 31.-én a playit kedvezményprogram. ez csak azokat érint, akinek van playit-es prepaid kártyája
-
Beniii06
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pont attól tűnik hitelesnek, mert nem magyarul ír.

Kevésbé jártas emberek vagy gyerekek pont azt a két szót fogják érteni, hogy email és password, mert ezt mindneki tudja kategória, de azt már nem, hogy miért van a nickname mögött #szám halványan.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Pedig ebből az jött le, hogy COD multit tolsz
Kanyar, fa...
-
parandroid
félisten
válasz
üzenetére
Ja, nálam is mindig az egész család segíteni próbál.
Lányaim különösen okosak, rengeteg remek ötlettel, de nejemnek is vannak mindig jó meglátásai: ‘miért nem vetted be azt a kanyart?’, ‘miért mentél neki?’, ‘dehát csak el ki kellett volna kerülnöd azt a fát’, meg ilyenek. Ja, én főleg forzázok.
p -
törölt tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
15p volt mire a vizes részt megoldottam, közben meg asszony is zavart.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
Siffredi
üzenetére
Igen, tudom, de végülis 34%-nál járok és megpróbálom ezt továbbjátszani. Ha nagyon nem megy, akkor majd rápróbálok a def-re, de ha az csak a save-ben könnyebb, mint ez, akkor nem leszek előrébb.
Wesder:
A Ginso Tree tetején járok, pont azon a részen, amit írtál. Egyelőre a fa kilövésén vagyok, de úgy néz ki ez volt amiért anno abbahagytam, meg amiért most is fogom. Egy órája próbálom és nem megy. Videón ránéztem az ez után következő vizes részre, az meg kb. a lehetetlen küldetés számomra. -
st3v3np3t3r
nagyúr
Sziasztok. Hogy is van ez a live gold meg gp ultimate?
megvan még a géphez kapott live gold és a 3hónapos gp ultimate kód...
előbb a livegold kódot kell aktiválni utána a gpu-t? -
Siffredi
senior tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Úgy tudom, a def edition-t könnyebbre csinálták, mint a sima verziót.
-
törölt tag
válasz
pzstm
üzenetére
Igen a Pass-os Def Edition-t tolom.
Akkor nekem is lesz egy 10-12h ha ilyen tempoban haladok.MrPeekaboo
Mikor megkaptam a skill-t, akkor volt ott egy kis üregben egy 100-as XP gömb, amit úgy tudtàl megszerezni, ha azt a rózsaszínlilàs gömböt amit a viràg lő odalökve àttöröd a korhadt fàt. Tudtam merre kell irànyítani, de a kezem csak nem àllt rà, a 15. alkalomnàl màr ordibàltam magammal, hogy "Nem érted b+ hogy lefelé lökd, ne felfelé!?"
Ugye a nyíl azt mutatja hogy Ori hova fog ugrani, a gömb meg ellentétes irànyba megy olyankor. -
törölt tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Kell egy kis idő, míg az ember ràérez hogy hogyan és mit merre, de szerintem nem vészes. Tényleg sokszor azért haltam meg, mert figyelmetlen voltam. Ami igazàn idegesített, az az ha elfelejtettem checkpointot letenni, és emiatt buktam egy csomó időt ha meghaltam. A 2-ben màr többször lehet majd menteni, elvileg nem fog kelleni soulstone. Ha jól emlékszem.
-
MrPeekaboo
senior tag
Ha már Ori, akkor megnéztem és 4 évvel ezelőtt, januárban kezdtem el a sima, nem Definitive edition-t. 12 órám van benne, de csak 21%-on állok... Annyira emlékszem, hogy valahogy felfelé kellett kilőve mennem elég hosszú szakaszon és amikor 30-adjára sem sikerült, akkor kiidegelt és elengedtem. Azóta nem játszottam vele, pedig nekem is tetszett. És annál a vizes résznél még nem is jártam...
-
AMD Power
titán
Jakuza 0 chapter 2-nél már elakadtam. Nem is tudom mi lenne néha velem Youtube nélkül.
-
-
törölt tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Easy-n kezdtem a Story miatt, a halàlok oka többnyire figyelmetlenség volt. Legtöbbször a fàban haltam meg, mikor teleportàlós részek vannak, illetve mikor felfelé kell haladni a végén, mert jön föl a kék cucc.
Biztos hogy egy normal fokozatot még kapni fog, de a hard sem kizàrt. A One Life meg esélytelen. Emelem kalapom az elött, aki úgy le tudta tolni.
Most hogy megkaptam a Bash képességet egyszerüen élvezet benne a haladàs, az ide-oda zikàzàs. -
AxBattler
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Az mondjuk igaz.
-
törölt tag
3.5h alatt 70x haltam meg az Oriban, de 30% màr kész.
Zseniàlis egy jàték és folyik a myàl a szàdból annyira gyönyörű. A 2. rész is biztos ugyan ilyen jó lesz, ha nem jobb. -
dussy
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi mindenkinek!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Most lemondtam az ismétlődő számlázást az Ultimate-re. Sima GP-t próbáltam aktiválni, de az nem rendelhető. Meg kell várnom, míg lejár az Ultimate április 28-án?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
dussy
üzenetére
Legalább ez az egy már benne van az új összefoglalóban

https://gamepod.hu/tema/xbox_one_altalanos_tudnivalok_aktualitasok_segitse/hsz_26-26.html
Alul, egyedi kiadású gépek!
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Megvettem ezt a Dolby Atmos programot. A saját home konzolomon szépen működik, de a másikon nem indul. Home-olás csak játékoknál van?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
banderasz77
üzenetére
Mit értessz azalatt, hogy EA Access ellenére? Kell hozzá valami plusz előfizu?
-
-
senki66
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hoppá, hoppá, akkor mégiscsak lehet buktató. Konzolom ugyan nem volt soha, de PC-én játszottam virágbolti FH 3-mal, de ahhoz is kellett már xbox fiók, erre nem is gondoltam.
-
válasz
senki66
üzenetére
Ha jól emlékszem az 1 hónap után simán rá tudod aktiválni a többit egyből, csak azzal kell kezdeni (általában az 1 hónap csak új fiókra megy) és összeadja... nem kell megvárni míg szép sorban minden lejár.
De figyelni kell, mert gyakran időkorlátosak ezek a kódok.
(a legjobb ha elolvasod mik vannak a kódkártyákra írva, ott minden le van írva, feltételek, stb)De lényegében igen, úgy működik ahogy leírtad.
-
AMD Power
titán
Kb 2 órát toltam most ezt a Jakuza Zero-t. Érdekes egy játék. Nem tudom már rajtam kivűl játszik vele?
-
senki66
senior tag
A hozzászólásaitokból azt szűrtem le, meg a neten lévő unboxing videóból is, hogy ha veszel egy új Xboxot akkor mindenképpen kapsz 1 hónap XBOX Live (Gold?) próbahónapot, namost a kereskedő a gépcsomaghoz ad 3 hónap XBOX Live Gold előfizetést. Ezt tudom úgy felhasználni, hogy először elhasználom az 1 hónap ingyenest és utána"aktiválom" a 3 hónapos előfizetést és lesz kvázi ingyen 4 hónapom?
-
chipesz
őstag
válasz
dussy
üzenetére
Kód formájában van. Én a Gears 5 limited edition-t vettem, nem a játékok miatt (GamePass-ben ugye benne vannak), hanem mert szerintem brutál jól néz ki a konzol meg a kontroller is.
A játékok ebben nem sokat érnek a GamePass miatt, talán a SW Jedi Fallen Order csomagban lévő játék érhet valamit (tippre 10k-t).
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Nagyon nem jött be, a régi jobban tetszett!
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Oké köszi
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Februári Update
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok kb egy hete nem játszottam a géppel és most bekapcsolva más lett a menüje. Ez valami újítás vagy lehet a gyerek állított el valamit esetleg?
-
parandroid
félisten
válasz
bobharo1
üzenetére
Használd, amíg tudod. A régi tulaj erre a konzolra állította be, hogy ez a home konzolja. Mihelyst beállítja egy másikra, te nem fogsz tudni játszani velük. Ezzel nem az accountját osztotta meg veled, csak a játékait. Nyilván bármikor megszüntetheti ezt a megosztást. Ezzel együtt a játékok akár maradhatnak is, ha te megveszed a saját accountodra digitálisan, akkor mem kell újra letöltened, onnét saját jogon is hozzáférsz, sőt, nyilván folytathatod is a játékot, onnét, ahol abbahagytad.
p
-
bobharo1
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Egy kis segitség kellene szóval vettem egy Xbox One-t az ebay-en/azt írta az eladó aki egy cég hogy factory resetet kapott.Ma meg is kaptam gondoltam beüzemelem jött minden regisztrálás ,update minden majd mikor készen volt kaptam egy számomra ismeretlen nick-et mellette az enyémmel. Gondololtam letöltöm a Forza 4 demo-ját hogy lássuk milyen is.Amig töltötte gondoltam felfedezem a gépet/utoljára 360-am volt valamikor/ és meglepödtem mikor találtam vagy 45 játékot a könyvtárban.Gears 5,Metro,Monster Hunter,RDR 2, Outer Worlds stb.Szóval a kérdés az kié ez a sok játék ?És ha már az enyém lett
akkor használhatom -e nyugodtam teli is van az 1 terrás gép.Ja nem mert a fifa 19-et már letöröltem.Elöre is köszönöm a válaszokat. -
Throme
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
A BG arról híres, hogy az effektek száma, minősége viszi a hátán.... persze. Ha a grafikára gyúrnak akkor tévúton járnak, és lesz belőle egy látványos szarkupac.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Aha. Így érthető. A Jag màr akkor lepkefing volt, mikor kijött.
-
dussy
őstag
Sziasztok,
Az XOX ára gépcsomagban a nagy áruházakban 104.900Ft. Ez most jó vételnek számít vagy várható komolyabb zuhanás? Köszi -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
De azért egy CP2077 elmegy rajtuk még. De mondhatok RDR2-t is.
-
l.skywalker
Topikgazda
Jelen generációs konzolokon valószínűleg nem fog futni a Baldurs Gate 3 [link]
-
ferkoczy
tag
válasz
kriszrap
üzenetére
ha a 4 ismerős profiljával beléptél az xboxodra, és egyenként, amikor az ő felhasználójuk volt aktív épp, beléptél a menüben a megfelelő helyre és rányomtál, hogy "this is my home console" (mind a négynél külön-külön!), akkor igen, el kellene hogy érd az ő játékaikat és előfizetett szolgáltatásaikat, még akkor is, ha utána törlöd a felhasználójukat a gépről.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Throme
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
"ez a legnépszerűbb jelenleg"
Mondjuk azoknál , akik online tolják, kénytelenek a legfrissebbre beruházni.
Nekem mindig az aktuális legfrissebb az EA accessen a legnépszerűbb
.(#206069) atees
Ha csak ilyen "casual gémer" vagy, akkor ne adj ki pénzt a fifa20-ért, mert a kis 9évesek úgy is szétaláznak, offline meg majdnem tökmindegy melyikkel játszol.Ami engem illet, érdemleges különbséget nem igazán szoktam észrevenni, évről évre. Nekem a magyar kommentár hiányzik nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

IntelKiller7