- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demo07
aktív tag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Lényegesen jobb lett a pedálok adagolhatósága, nincsen "ragadós" érzet.
Annyi amikor leugrasz a pedálról, akkor nincsen az a finom visszaengedés a gázteleszkóp jellegéből adódóan.
De ezzel lehet élni, főleg hogy sokat javul tőle a pedálérzet, amikor finom korrigálásra van szükség.Kuplungba bent hagytam, meg ott nem jelent problémát. Még driftnél sem, ha rá kell igazítani kuplung+kézivel se.
(Nekem jobban bevállt így, de ez személyes preferencia.)
De kezdésnek próbáld meg, hogy a gáztelót az alsó pozícióba engeded, mert ott a legkisebb a hatása. -
Demo07
aktív tag
Hát nekem a megjelenést követően, elsők között kaptam meg Európán belül a fent említett szettet, még 2024. decemberében. Igaz akkor voltak problémák a vámmal, de így is jó áron jutottam hozzá, akkor 100K alatt, amiben benne volt a vámkezelés költsége is.
Ahogy itt is, az én esetemben is volt személyes megkeresés, mind a termék, mind a szállítás minőségvel kapcsolatban, és én is maximálisan elégedett voltam akkor is, és most is.
Nekem az első használattól kezdődően plug&play volt ténylegesen, és nem tapasztaltam EMI problémát sem.
De mivel cseréltem elasztomert, a kalibrációt érthető módon nem úsztam meg.
Viszont akkor is már az FB-s csoportjukban relatíve sok infó állt rendelkezésre, és jó útmutatás volt.
A sors ironiája, hogy több mint fél éve vissza van csomagolva a gyári dobozába, költözés és a SIM többi részének eladása miatt. (Visszatérés folyamatban.)
És igen a cockpit kérés nálam is az első féktávon be is jelentkezett, hogy akkor drága gazdám cseréld le mihamarabb
Idő közben egy cockpit is érkezett, bázis is úton, így egy ülés kell és után folytatódni fog a pedál kínzása. Amit bírni fog, a költözés előtti tartós 4-5 hónapos kínzás tapasztalásából eredően.
A gyári csavarokhoz és szerelési tartozékokhoz visszakanyarodva, nekem is az volt a véleményem, hogy ha muszáj azokat akkor alkalmazom csak. Szerencsére volt itthon rozsdamentes mindenből.
(Gyárilag valami gyengébb felületkezeléssel kezelt csavarok érkeztek, a fekete/antracit szetthez.)
Én a 3 pedálod változatot rendeltem annó, rgb-s szűzmáriával, mert akkor még nem volt olyan változat ami nem világított, és mindhárom pedálhoz volt gáz teleszkóp is. Utóbbit bánom, annyiből, hogy nem váltak be. Kiszerelésre kerültek, így jelen formában kidobott pénz.
Korábbi FB fórumos bejegyzésekben az első változat esetében előfordultak thermal drift jelenségek, amelyeknél eggyeseknek csak az újra kalibrálás segített. De mint mondtam az csak az előző szériánál fordult elő ritkán.
Esetemben ilyet nem tapasztaltam, mondjuk nem is volt nagy differencia a helység hőmérsékletét illetően, talán maximum 4-5 fok volt a teljes ingadozás téli-nyári szobahőmésékletben(tetőtér).
De amint újra hadra fogtam a szettet, akkor majd visszetérek ehhez, mert 2db haptic motor beszerzésével régóta szemezek, mint következő szint. Sohavégetnemérős fejlesztések.
-
Tibis77
csendes tag
Szuper írás. Nekem még az első széria van és hála nem jött elő semmilyen szoftveres gubanc. Egy apró probléma szokott előfordulni, mégpedig az, hogy bizonyos időközönként talán havonta egyszer ki-be kell dugni az USB csatiját a gépből mert nem látja a PC. Ez a jelenség nem tudom miből fakadhat. Ami az én hibám, hogy 1 év után is zokniba nyomom.

-
TestamentDNR
senior tag
Nagyon koszi a tesztet! Jo volt olvasni!
Mindennel egyetertek, es en meg a kezdeti szoftveres szivast is megusztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest