Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
wazo
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem engedi megvenni. Azt írja változtassak címet. :-(
-
l.skywalker
Topikgazda
[Deals] Deals with Gold and Spotlight Sales for this Week (May 8th – May 14th) (reddit.com)
majornelson.com jön hamarosan...
-
zsocy
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Próbáld meg telefonos appon is beváltani ha még nem próbáltad, ott nagyon könnyű a régiót váltani. Volt hogy nekem is csak ott fogadott el kódot.
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
En is megvettem ebayrol de nem tudom beváltani pc/xbox appon -n mert besír hogy nem ebbe a régióba vettek. (szóval nem azt írja, hogy mar felhasználtak)
Boxon meg nem tudom mert szervizbe van a kontroller mar vagy 2 hete.
Addig is a 200 -Ft. ost azert bevaltottam
Most azon agyalok hogy remote play el esetleg beírom boxon. Meg mint ha telefonról is lehetne irányítani a menüt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem most goldot kell vennem, jövőhónapban lejár.. Majd lesz még akció, és jó áron valahol.

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
A történet vége. Kód megjött, kód beváltva. 1084 HUF/hónap áron hosszabbítottam meg a GP-t jövő augusztusig - így valszeg bele fog esni a következő Forza, GoW, Halo és minden amit az MS kiad.
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok. Ma újítottam be egy Xbox One X-et.

DarkLighningHU néven megtaláltok, még ismerkedünk vele.
Kérdésem az lenne, hogy a konzol ismeri az 5ghz-es wifi tartományt? ugyanis nem áll szándékban csatlakozni a nagyobb sebességű wifi hálózathoz. :/ -
vonSux
őstag
Érdekes, hogy a Forzákat nem számítva mennyire nincs ára az XBox exkluzív használt játékoknak. 2-3000 forintért lehet Halo, Quantum Break, Sunset, stb játékokat venni. A HA-n nem volt még olyan, hogy konkrétan ajánlatot se kapjak egy játékra
kivétel a Halo MC lemezemre, ami a kutyát nem érdekli
Egy konzolhoz se tartottam meg lemezt, nem érdekel a gyűjtögetés. De azt hiszem meg van az első és utolsó örök darab. -
NoMagix
addikt
rosszul emlékszem, hogy érkezik valamikor a Gran Turismo Sport is Xbox-ra?
Erről van valami új hír? -
pzstm
titán
"We'll talk more about where we're taking gaming at E3"
Nadella mondta nemreg az MS Build konferencian

-
axod
tag
válasz
Szaszabond
üzenetére
Én virtuális kártyát használok, azon csak akkor van egyenleg amikor én akarom. Nem tudom ez járható út-e az 1. pontra.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
Szaszabond
üzenetére
1. Van, nálunk is ugyanígy van, viszont én játszom is. ;-) Szerintem te is elcsábulsz, ha rápróbálsz 1-2 játékra!
2. Azzal a fiókkal kell home-olni a konzolt, amire a játékok lettek véve, így bármely más fiók tud játszani azokkal azon a konzolon.
3. A gyerekek fiókjára csak max. kiegészítőket vettem, amiknél számított, hogy az adott fiókra legyenek aktiválva. -
StLui
veterán
válasz
Szaszabond
üzenetére
gyerek account = szénné szivatod magad a korlátozásokkal

-
Szaszabond
aktív tag
Urak, még egy tanácstalanság:
1. Van e annak értelme, hogy a saját magam accountjával regisztrálom be a konzolt, majd létrehozok a gyerekeimnek saját microsoft accountot, azokat beléptetem familybe, majd igazából innentől én nem is nagyon fogom használni a vasat csak a srácok, viszont csak én vehetek bármit is a storeban, merthogy nekik nincs pénzük természetesen.
2. Ebben az esetben a HOMEolás megoldható e a gyerek acccountjával? Vagy csak és kizárólag a fő tulajdonoséval azaz az enyémmel?
3. Vagy sokkal egyszerűbb lenne csak a gyerekeknek regelni a konzolt, én maradjak ki az egészből ?
Köszi
-
K1nG HuNp
őstag
asszem 150knal huzom meg a hatart, ezeket vettem kezdesnek: zsir uj gep (+pugb, gow, halo5), fifa17(hasznalt), gta5(hasznalt) plusz kontroller, fallout 4 goty, sunset overdrive (999 huf lol), play & charge kit, 3 honap gold

remélem kihúzza 2-3 évig még ez a generáció, a kövi gtat még szeretném ezen a konzolon tolni
-
törölt tag
A Windowsos con is megy boxxal? Esetleg valaki nem akarja elcserèlni a conját? Kellene egy S a bluetooth miatt

-
Mengele
tag
Beszaras a tapkabel csere megoldotta a problemat.
Koszonom a helpet mindenkinek
-
bilon73
aktív tag
válasz
Szaszabond
üzenetére
ha van ea acces-szed, akkor a battlefront-tal lehet local multizni.
osztott képernyőn. van co-op, és pvp is. -
Medocsabi
addikt
válasz
szupermacs
üzenetére
Hatalmas+1, ha csak kinect miatt kell,én tuti 360at vennék, ahhoz használtan a lemezes kinect játékok is sokkal olcsóbbak.

-
F_Peter
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Köszönöm a segítségeket.
A dolog tovább bonyolódott. Elfogadtuk hogy ez így működik és kész, viszont sajna a közös játék sehogy nem ment. Amit írtam feljebb hogy szürke a invite game. Szóval tudunk egyszere játszani, csak nem együtt.
Ms support oldalán volt erre vonatkozó rész, végig is csináltam mindent, de hiába.
Ezután jött az online ügyfélszolgálat. Egy laza 2,5 órát csináltuk. Már addig fajult a dolog, hogy dugjuk másik konnektorba a gépet és hasonlók. Az a accountokat is alaphelyzetbe állították, volt helyi és online gyáribeállítás, stb. Eredmény nulla, de befejeztük, mert már hajnal volt.
Ma felhívtam a magyar supportot. Ott kb. 2 perc után azt mondták hogy azonos hálózatról nem lehet és ennyi. Egy ip címen jutnak ki a netre akkor nem fogja engedni.
Hát egyrészt ezt nehezen tudom elfogadni, másrészt emiatt lett véve még egy gép, még egy játék, stb.
Nem vagyok boldog... -
szupermacs
veterán
-
Medocsabi
addikt
Írjátok hogy újonnan lehet venni xbox one-t 50k-ért! linkeljetek már kérlek, mert használtan adnak ennyiért gépeket...
Bakker,de régen nézegettem az árakat! Meg is van, pofámbefogom!
szerk: az azért menniyre durva, hogy lassan annyi lesz egy one mint egy 360...
a szerkesztés szerkesztése:
Miért van, hogy a ps4 slim 2x annyiba kerül mint egy xbox??
-
törölt tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Tesómnak kell a kinect, táncikálni akar. Nekem nem fontos.
-
Mengele
tag
Nem vilagit a tapon semmi
-
Mengele
tag
Hi
Megjott a https://www.konzolokszervize.hu/xboxone/konzolok/microsoft-xbox-one-500gb-white-sunset-overdrive-bundle-ajandek-watch-dogs.
Konzol az osszereles utan nem kapcsolbe

Pedig jol dugtam ossze mindent.
3 ev garral vettem.A Helpet elore is koszonom

-
törölt tag
válasz
Szaszabond
üzenetére
Nincs benne local multi. Én egyedül a codban találtam ilyet. A játékok áruházi oldalán leírják a funkciókat.
-
hati
addikt
válasz
Szaszabond
üzenetére
A Fortnit-t ugyan nem ismerem, de meglepődnék, ha lehetne.
-
törölt tag
Sziasztok. Akinek FAT gèpe van megtudná mondani hogy mennyire tartós?
Használtan èrdemes mèg venni?
-
csabamigo
aktív tag
válasz
lacuska74
üzenetére
Vagy töltsd fel ahogy fentebb írják vagy addig amíg megveszed rendeld hozzá a kártyát,vásárlás után meg eltávolít
Én nem is távolítom el csak beállítottam,hogy az engedélyem nélkül ne tudjon vásárolni!Eseteleg nem ajánlja fel a storeban(pc)hogy vásárlás ajándékként? -
bilon73
aktív tag
válasz
Szaszabond
üzenetére
fortnite-tel csak úgy tudnak együtt játszani, ha az egyik a konzolon, a másik meg egy laptopon, vagy pc-n.
a fortnite cross platformos. én is így játszom a gyerekkel... -
hati
addikt
válasz
Szaszabond
üzenetére
1. Igen
2. Igen
3. Egy konzolon, hogy akartok egymás ellen a live-on játszani? Amely játék támogatja a local multiplayert, ahhoz meg nem kell live.
MÁS: a one-os játék, csak addig a tied, amíg van élő gold-od, a 360-as örökre.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Szaszabond
üzenetére
Az X360-as játékok megmaradnak, az XONE játékokkal csak addig tudsz játszani, amíg érvényes Gold előfizetésed van. Persze ezután sem vesznek el, tehát ha szünetelteted az előfizetést, de később újra veszel Gold-ot, akkor újra elérhetőek lesznek ezek a játékok, amint újra lesz Goldod.
-
lacuska74
tag
Sziasztok
Kisfiam gépével homelok, szeretnék megvenni neki a Fortnite játékban egy skint.Ha az én gépemmel vásárolom meg az én profilommal akkor ő nem fogja látni gondolom.
Az ő profiljához pedig nincs rendelve bankkártya.Hogyan tudom neki megvenni a skint? -
Szaszabond
aktív tag
Szia Köszönöm a válaszokat.
A 3. kérdésre
1. Ha beregisztrálom a konzolt a saját nevemre (microsoft fiókra), hozzá tudom adni a gyerekeimet a konzolhoz a saját accountjukkal úgy, hogy tudjanak játszani az én játékaimmal?
2. Konkrétan felvenném a család minden tagját de csak egyetlen EA Access és GOLD ill Gamepass előfizetést szeretnék vásárolni...megoldható így a családi játék?
3. Amennyiben igen, tud a két fiam egymással vagy egymás ellen LIVE-on multiplayerezni? (figyelembevéve a családi live és EA Access előfizetést)
azt értettem, hogy ha megveszem mondjuk a FORTNITE játékot a saját accountomra, akkor a két fiam az ő saját accountjukkal bejelentkezve két kontrollerrel egy géphez csatlakozva tudnak e online játjszani (szintén az Én GOLD előfizetésemmel) - csak , hogy nekik is gyűljön az achievements a saját accountjukon.MÁS:
A GOLD hoz kapott ingyenes játékok (2+2 havonta) az örökre megmarad ha letöltöm, illetve ezek szintén "közösek" lesznek a family tagokkal?Köszi és bocs a sok tudatlan kérdésért
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
A hangulatot mindig hozod.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
l.skywalker
Topikgazda
Köszi mindenkinek a hozzászólást! Privátban megbeszéltük én megértettem őt, ő megértett engem. Ha találok még valamit, hozom.
-
Edgar2621
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem is értem már a vitát sem. Másokat segítve linkeltél egy jó ajánlatot, mindenki el tudja dönteni, hogy megéri-e, megbízható-e az eladó stb. Én nagy részben az ilyen információk miatt látogatom a topicot, szerintem nagyon jó, hogy ilyenekkel segítesz másokat(Te is). Azt is megértem, hogy szeretne a kolléga vigyázni mások pénzére, de aki szeret széllel szemben pisilni annak úgyis felesleges bizonygatni, hogy máshogy jobb lenne és nem lenne pisis a nadrágja. Szóval nincs gond szerintem egyik segítséggel sem, vitatkozni a semmin nincs értelme, túltolni meg felesleges.
Éljenek a jó ajánlatok és az információáramlás
-
Siffredi
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Valószínűleg szorgosan látogatja és gyűjti az infókat a facebook-os csoportból... Ne foglalkozz vele, én mindig örülök minden infónak, amit Te és a többiek megosztanak itt a topikban!
-
adise
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem a penz vedelemrol van szo, de mindegy nyugodtan vasaroljon felolem g2a-rol is mindenki

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
adise
üzenetére
Csak az a gond haver hogy én megosztom veletek újra és újra azokat amiket találok, de az első reakció mindig ilyen negatív. Nem bannoltak senkit sem azért mert 3rd party kódot vásárolt. A PayPal még így is megvéd mindenkit aki vásárol innen. Engem vádolsz azzal, hogy nem kéne ilyeneket linkelgetnem - közben fals dolgokkal rémisztgeted a többieket.
-
adise
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
100 ertekelesbol nem szamit, hogy pozitiv, meg mukodik a kod. Ha par het mulva meg jon az account tiltas es hasonlok. De mindenkinek szive joga megvenni, csak utana mindig jon a siras
Cdkeyst elneztem az csak 3 honap nem 6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

xbox+ps, bár nincs gond mert ha nem tanulok akkor lelkiismeret furdalás miatt játszani sincs kedvem 

kivétel a Halo MC lemezemre, ami a kutyát nem érdekli
Egy konzolhoz se tartottam meg lemezt, nem érdekel a gyűjtögetés. De azt hiszem meg van az első és utolsó örök darab.

IntelKiller7