Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mikeee86
tag
Sziasztok!
Vásárolt már valaki másnak ajándékként játékot?
A kérdés az lenne akinek venném,kell hogy legyen goldja,vagy sem?
Köszi!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Azt nem tudom mennyit fogyaszt, de mióta létezik rá Kodi, X-et használom IPTV-re.
-
LyonnaisFan1
őstag
Iptv kozben kb mennyit fogyaszt az X1?
Neztem, hogy idle modban olyan 75w.
Ekorul lehet? Ugy erzem, hogy a jatekokon kivul erre is jo lehet. Dobbenetesen gyorsan valt csatornat. -
BeeNiTTo
tag
SZIASZTOK!
külsö tárolót szeretnék venni , Az xbox mennyire érzékeny a tipusokra?Felismeri bármmilyet veszek?
Igazábol csak filmeket játszanék le róla, mire figyeljek esetleg vásárláskor? -
törölt tag
Mivel halott a PvZ Garden Warfare 2 topikja, így itt kérdeznék az akciós játékkal kapcsolatban:
Nem tudtam dönteni az alapverzió és a Deluxe között, és az volna a kérdés, hogy a barbizáson kívül van értelme megvenni a "drágább" változatot? Mintha lenne benne valami új karakter, de nem vagyok képben a fejlődési rendszerrel, és hogy ez a karakter amúgy feloldható-e idővel. -
StLui
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Már volt aki leírta, hogy nincs neten az xbox, akkor is feltelepíti a játékot, és játszható. Le kéne szerintem már amúgy is a témáról szakadni. Nekem One-ra nincs lemezesem, így nem tudom.
-
negyven2
nagyúr
Június 29-én érkezik a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Xbox One-ra!
-
negyven2
nagyúr
21 játék kerül ki a GamePass-ból Május végével:
Xbox One címek:
Blood Bowl 2
Defense Grid 2Xbox 360 címek:
Age of Booty
Bionic Commando: Rearmed 2
BioShock
BioShock 2
BioShock Infinite
Borderlands
Bound by Flame
de Blob 2
Dead Rising 2: Case Zero
Dig Dug
Final Fight: Double Impact
NeoGeo Battle Coliseum
Operation Flashpoint: Dragon Rising
Pac-Man Championship Edition DX
Sacred 3
SEGA Vintage Collection: Alex Kidd & Co.
SEGA Vintage Collection: Golden Axe
SoulCalibur
XCOM: Enemy Within -
AMD Power
titán
Ahogy haladok elore a Honfront The Resulotion egyre jobb...

-
oriic
HÁZIGAZDA
Battlefield 2018 leleplezés május 23-án? [link]
-
-
Bogyi007
veterán
Félreértitek szerintem. Én arra utaltam hogyha tudjuk hogy egy játék elkelt például 5 millió példányban, akkor az az egy érték még kevés ahhoz hogy ebből le lehessen mérni az adott konzolra való System Seller hatását, főleg a mostani generációban amikor is a kedves userek megosztogatják egymás között profiljaikat és ezzel együtt játékaikat + az adathordozók cseréje és továbbadása is dübörög totálisan.
Erre lesz jó példa a másik platformon éppen a God of War játék. Ugyanis rengetegen megvették ez vitathatatlan, de sokan ezután vagy továbbadják és még állnak tőle vagy minimum megosztják még profil által vagy kölcsön adják. Ergo itt sokkal beszédesebb adat lenne az hogy hány profillal játszottak vele mint hogy mennyi lett eladva....
-
törölt tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Nyilván a másodlagos piac nem lehet mérvadó a hivatalos statisztikák tükrében. Olyan ez, mintha valaki Michael Phelps eredményére legyintene, és azt mondaná, hogy ő hétvégén gyorsabban úszott, mint Phelps. Nyilván senki nem fog ezzel számolni, pláne nem módosítani emiatt Phelps eredményeit.
Arról már nem is beszélve, hogy olyan még nem volt, hogy valami az elsődleges piacon nem volt keresett, de a másodlagoson megbolondultak érte az emberek.
-
balazs025
senior tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Mondjuk, amit mondasz az is torzítás, mert a használt kereskedelemből nincs bevételük, így közvetlenül nem is érdekes egy cégnek. Viszont azt meg nem igazán lehet számszerűsíteni, hogy ezek az eladások, mennyiben befolyásolják a konzol választást, és az utána befolyó más bevételeket.
-
Bogyi007
veterán
Gyerekek az egész bagázs konkrétan hülyeséget beszél!
Az igaz hogy az eladott gépmennyiség számít egy konzol sikerességének megítélésében valamint az adott időszakra vetített bevételek ismerete is, de az eladott játékok száma rohadtul nem tud adni hiteles képet!!!Ezt pont nektek kell elmagyárazni?! Az eladott digitális vagy fizikai példányszám egy dolog, de ugyebár létezik a használt piac valamint a profilok egymás közötti megosztása is.
És ezek marhára tudják torzítani az eladási mutatókat. Akkor már célszerűbb volna azt megtekinteni vagy valahogy kimutatást végezni arról hogy az adott játékból akárcsak egyetlenegy acsi vagy trófea mennyi profilon fordult elő. Ez sokkal reálisabb képet mutat egy játék tényleges sikeréről vagy hogy az mennyire is System Seller cím...
-
Xanax88
tag
Öcsém, ezen megy a pörgés...
A játék rajta van a lemezen.
Mindegyik amit eddig próbáltam simán feltelepült és játszható volt letöltögetés nélkül.
Ha valaki annyira türelmetlen, le kell kapcsolni a netet és fél óra alatt bármi felmászik a gépre lemezről, lehet tolni...
Utólag meg ha az idő engedi patchelni...Nem egy ördöngősség...
Be is b@szna ha nem lenne a lemezen a játék... akkor akinek nincs nete mit csinálna?
-
törölt tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Meg arról telepít.
Egyébként meg itt van leírva.
Nem is értem miért kell magyarázni azt, ami a napnál is világosabb!?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
frankdelgado
üzenetére
Jah.. Szomorkodom is, amikor IGN, GS és egyéb konzolos hírek alatt meglátom a csodálatos hsz-ek hegyeit..

-
törölt tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Jelezd kérlek, hogy az alábbi pár mondatból melyik részt nem érted:
Wolfenstein II 46 giga lemezen. Ez a lemezről telepíthető. A megjelenése óta eltelt több mint fél éve a kumulált frissítések mérete 8 gigabájt. Ennek ellenére, a teljes játékot digitálisan akarta leszedni, mit sem törődve azzal, hogy ott van benne a lemez. MIUTÁN meguntam a tökörészést, és kinyomtam a letöltést, magától elkezdte lemezről telepíteni a játékot. Két perc múlva meg felajánlotta az update file letöltését.
Hogy jön ide a hardverkulcs? Engedd már el ezt a marhaságot. A lemezes játékok lemezről települnek, platformról függetlenül. Az, hogy a futtatásokhoz kell a lemez, hogy bent legyen, az egy másik kérdés.
Ha úgy lenne, ahogy te mondanád, akkor nem kellene hiperszuper blu-ray lemez a dobozba, elég lenne a hardverkulcs funkciónak egy 650 megabájtos CD. De mégis blu-ray lemez van benne. Vajon miért? Na ezen gondolkozz el!
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Jellemzően belefér, még egy God of War is, a 0 day update az, ami le szokott jönni, meg a további frissítések.
Ebben az esetben nem erről volt szó. 46 giga játék, és 8 giga frissítés, fél évvel a játék megjelenése után.
-
mj1981
tag
válasz
zsoltika74
üzenetére
Szia nekem 13' ota van one, már 2 éve 55" 4k tv
Tavaly gondolkodtam az x- en de egy s-re cseréltem le a fat- et.
Drága és nem tartom ezt a 4k témát nagy eresztésnek.
Hozzáteszem semmivel nem tud többet az s mint a fat tudott.
Több mint egy hónapja kedvező áron hozzájutottam egy x- hez csak is azért lett lecserélve.
Nem nekem nincs az a wow érzés persze az a pár játék kicsivel valóban szebb lett, de igazábol ha egymásmellé tennénk akkor látszodna igazábol igy akkorát nem üt.
Egyes konzolboltokbol lehet 5x e Ft ért s-t venni ujan a helyedbe ezt tenném az a nyerő. -
Zoleee83
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Kivéve ha rommá van tömörítve, már rég vannak erre eljárások, több fejlesztő/stúdió is beszélt erről.

-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Olyan is van, hogy egy játékhoz az update mérete megközelíti, vagy éppen meghaladja az eredeti méretet. Ilyenkor tényleg olyan, mintha letöltené újra.
És a lemez tényleg hardverkulcs: mindegy, hogy másolva vagy letöltve van a gépre a játék, csak akkor indul el, ha bent van a lemez. Cserébe eladhatod, nincs kötve az accountodhoz. -
-
törölt tag
válasz
szupermacs
üzenetére
A lemez elsősorban a fizikai terjesztés eszköze. Az egy dolog, hogy indításkor a konzol csekkolja, hogy a lemez bent van-e, de nem ezért találták ki.
A user pedig lemezről telepít. Frissíteni meg frissít a sztórból.
Ez a dolgok rendje.
-
Def26
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Ezen jót nevettem.

-
frankdelgado
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Gyakorlatilag mindenhol ez megy. Fanboj, system seller, exxklúzív, hater, flame....csak röpködnek a nagy szavak
. Meg megy, hogy miből mennyit adnak el. Ha már a szar példák dominálnak, akkor azt mondom, hogy én nem abba az étterembe járok ahová többen mennek, hanem ahol jobban ízlik a szakács főztje. -
bilon73
aktív tag
milyen cicaharc van itt?

ki nem szarja le a ps-t, meg az xbox-ot.
senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy melyiket vegye meg.nézze meg mivel lehet rajta játszani, és válasszon. ha szarul választott, akkor magára vessen.
a forza horizon miatt lett xbox-om, az öcsém ps-t vett...
egyet sajnálunk csak, hogy fifázni nem tudunk egymás ellen.
igen abban is van különbség, hogy multizni ps-n jobban lehet, mert többen vaannak...ezt a békát le kell nyelni az xbox-osoknak. (pes2018-on úgy kell vadésznom az ellenfeleket, pedig most hogy gp-s lett bíztam, hogy kicsit többen leszünk)
én nem sajnálom, hogy nem tudok gow-ozni, ő sajnálja, hogy nem tud horizonozni...

én sajnálom hogy kurva drága és macerás a kinect, ő meg röhög rajtam, mert 15ezer pénzből van kamerája amivel tud a gyerekkel just dance-ezni (igen lehet telefonnal is, de ég és föld a különbség)szóval egyik sem tökéletes....de valamelyik valakinek közelebb van hozzá...ez mind egyéni preferencia.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
parandroid
üzenetére
Öhm.. semmi fanbojkodás nincs, a probléma a ""úgysincs rá játék" megjegyzésből indult ki, ami alapjában véve már egy unalmas csont, amit tök jó dolog rágcsálni..
De persze az itt már mindig elfelejtődik, hogy az ember saját maga választhat, hogy melyik irányba megy, de mindig az adott gép a rossz... Mindegy, hogy ez xbox, ps, vagy pc..
Nincs tökéletes hardver, soha nem is lesz..
-
turikoczka
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
ertem en a viccet csak azt nem h h jon ide. -
parandroid
félisten
válasz
turikoczka
üzenetére
Az az észak-koreai típusú érvelés megvan, hogy a kétszereplős tornán a válogatott az előkelő második helyre befutva az ezüstérmet szerezte meg, míg az ellenfél a szégyenteljes utolsó előtti helyen zárt?

p
-
parandroid
félisten
válasz
vonSux
üzenetére
"A multiplat címek meg nem olcsóbbak az MS-nél, nem tudom ez honnan jön."
Én asszem kapizsgálom már. Valószínűleg onnét indul majd az érvelés, hogy szingapúri, orosz, török, vagy alsóegyenlítőidélmucsaröcsögei sztórokban mindenféle egzotikus valutákban kiadott ajándékkártyát vásárolva némi vpn-ezéssel időnként fél-kétharmad áron beszerezhetők friss játékok is. Ha meg nem, akkor is ott a jó öreg US-store trükk, ahol ugye minden annyi USD, mint amennyi EUR felénk, csak be kell kamuzni valami nulláfás államot lakóhelynek.
Az tény, hogy ez PS-en nem (illetve nem ilyen egyszerűen) működik, lesz is majd nagy sírás-rívás, ha az MS előbb-utóbb bezárja a kiskapukat.
p
-
szupermacs
veterán
válasz
üzenetére
Kódot nem raknak a dobozba, mert nem digitálisan vásárolod meg. Ha a lemezes játékot telepíted fel és a lemez bent van a gépben, akkor játszhatsz vele. Ha nincs benne lemez, akkor nem játszhatsz. A lemezt el tudod adni, a kódot már nem tudod ha egyszer aktiváltad.
A lemez hardverkulcs, ahogy a régi időkben is a digitális piacterek elterjedése előtt (lemez, vagy no-cd file kellett a játék futtatásához). -
Gijon
senior tag
válasz
zsoltika74
üzenetére
Megvolt.. 4K monitoron, de ezt akkor érzékeled jobban ha huzamosabb ideig játszottál valamivel előtte. Receficék eltűntek + nagyobb látótávolság, jobb, részletesebb összkép, gyorsabb rendszer.
-
vonSux
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Kezdem azt érezni, hogy a DF videók lelkisegély szolgálatot nyújtanak. Korábban a Playstation fanboyoknak, most az Xbox híveknek. Jelenleg ha játszol (és nem öt centiről nézed a monitort különbséget keresve), nincs nagy diferencia a két konzol között (tudom, több játéknál direkt kipróbáltam). Ez nem jelenti azt, hogy ez így is marad (az XOX erősebb konzol), de azt gondolom, hogy elsősorban a saját címeknél mutatkozik majd meg az erőfölény. A multiplat címek meg nem olcsóbbak az MS-nél, nem tudom ez honnan jön.
-
sugarforce
addikt
válasz
üzenetére
A feltelepített játék szempontjából már csak egy hardverkulcs.
Egyébként pontosan így kellene működjön, akárhányszor telepítettem lemezről, először lemásolta amit lehetett, aztán töltött netről 5-10 gigákat. Ha hazaértem rápróbálok az Arkham Knight-nál, ami megvan digitálisan, meg lemezen is. Letörlöm a boxról és megnézem, ha berakom a lemezt, akkor mit csinál.
De azért gondolom neked sem lett volna gondod azzal, hogy letölti az egészet, ha nem 10-15mb/s-el teszi. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
zsoltika74
üzenetére
S-t cseréltem X-re, volt.
-
törölt tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Sajnos ezt rosszul tudod. Ha csak egy hardverkulcs lenne, elég lenne egy kódot tenni a dobozba, nem kéne lemez. A lemezen ott a teljes játék.
A telepítés menete a következő: beteszed a lemezt, telepíteni kezdi lemezről, majd felajánlja kisvártatva, hogy letölti az update-et. Ez a teljesen logikus menet.
Látszik, hogy egy kicsit sem gondolkozol. Minek szedné le a teljes játékot, ezzel terhelve a hálózatot, a saját szervereit, ha a játék már lemezen van, és csak a frissítést elég lenne leszednie? Nem mindegy a Microsoftnak sem, hogy 8 gigát szed le valaki, vagy 50-et.
// A problémám nekem tegnap azzal volt, hogy a lemez betétele után az EGÉSZ játékot elkezdte leszedni a store-ból. A sávszélességhez, amit mantrázol, semmi köze nem volt. Ha normál sebességgel ment volna, akkor sem tudnám elfogadni azt a megoldást, hogy a lemez a hasában, mégis 50 gigával megterheli az adatforgalmamat.
-
HKorn
veterán
válasz
szupermacs
üzenetére
Én úgy tudom, hogy lemezről telepíti fel, majd leszedi store-ból az update-t hozzá.
Akinek lassú nete van egy 40-50Gb-os játékot elég lassan húzna le, lemezről csak gyorsabban felmásolja, nem?
-
Gombinyó
őstag
válasz
zsoltika74
üzenetére
Nálam nem volt meg a

Mondjuk én 2 méterről játszok 55"-on, nagyobb TV-n vagy 4k projektoron lehet nagyobbat domborít.Sokan viszont el vannak ájulva. Próbáld ki valamelyik áruházban vagy vedd webshopból és max visszaküldöd, ha nem lenne meg a

-
F_Peter
őstag
válasz
zsoltika74
üzenetére
Nálunk van egy S Fhd tv-n, meg van egy X egy 4k HDR tv-n. Így nagy a különbség, de nyilván a tv miatt.
Xbox vs. PS-hez: Ps-re évi 4-5 játék plusz, Boxra jobb szolgáltatások. Szerintem ennyi.
Nekem így is annyi olyan játék van amit játszanék, így felével sem lesz időm. -
NyMRooD
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem nagyon félreértelmezitek a system seller fogalmát, nem az számít, hogy hány ilyen játékot vesznek meg vagy, hogy hányta adnak kell bundle-ben, hanem az, hogy hány embert vonzanak be és tartanak ott az adott platformnál. Saját példám eddig 2 exkluzív játékot vettem PS4-re (LoU + Gravity Rush 2), de abban, hogy megvettem a konzolt nagy szerepet játszott az is, hogy van rá HZD, Uncharted, Crash, Ratchet and Clank, stb és hogy még jön a GofW, Spiderman, Days Gone, stb.
Az állításotok szerint akkor a Halo soha sem volt system seller, mert a 84 millió eladott xbox 360 ellenére a Halo: Reach-ből is csak 9 millió fogyott.
De más példa, az MS-nél ilyen system seller dolog a backward is, pedig nem használja mindenki, vagy az EA access és a Gamepass is.
-
szupermacs
veterán
válasz
üzenetére
A lemez csak egy hardverkulcs. Ha berakod, a rendszer úgy veszi, hogy te megvásároltad és a Store-ból tölti le. Minek telepítse fel a lemezről, ha a Store-ban már az updatelt verzió van? Csatlakozz le az internetről és telepítsd a játékot a lemezről és nem fog updatelni.
-
sugarforce
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
nem a mondanivalóval van a gond, hanem a stílussal.
-
Alexios
veterán
válasz
zsoltika74
üzenetére
Változó a megítélése, nekem nem volt, sokkal nagyobb váltás volt a FullHd - 4K váltás tvben amíg még One S-em volt. De van aki nagyobbnak látta, én sem mondom, hogy nem sokkal szebb mielőtt félreértesz

-
Nayrobi
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jaj, ezt hagyjuk már, aki megveszi a pst a persona, a nier, a nioh vagy a többi japán cucc miatt, aki megveszi csak a gts miatt vagy csak a bloodborne miatt a gépet, az miért kell hogy megvegye az unchartedet, a gowot, a horizont? Totál más játékok. Mindig ezzel jöttök, hogy 80 millióból miért csak 8 ment el, meg miért csak 3 millió 3 nap alatt. Azért, mert a ps tulajok akkora spektrumot fednek le és annyi totál különböző exkluzív cím van, hogy nem vesznek meg mindent, ez van. Minden évben kijön 15-20-25 ex cím ami mindig 3-4-5 különböző csoportra lő és ahol nincs átfedés, mellesleg ezt pénzzel se lehet bíni a multiplatform címek mellett.
Mellesleg meg kell nézni, hogy a jól bejáratott xbox ip-k hogy fogytak az elmúlt években, az a 10% egyből nem tűnik olyan vészesnek, pedig 2 platformra is elérhetőek.
-
törölt tag
válasz
zsoltika74
üzenetére
A biztonság kedvéért azért nézz át a PS4 topikba is, mielőtt döntesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zsoltika74
tag
Sziasztok!
Nekem még nincs konzolom. Azt szeretném kérdezni hogy valaki Xbox One-t vagy S-t cserélt-e le One X-re?
Végülis annyira lennék kiváncsi hogy a csere után volt-e
érzése?
Ha nem akkor használt vonalon indulnék a sima One felé. -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gigabites netem van. És köze nincs a sávszélességnek ahhoz, hogy mit gondolok a platformról. Arról nem a sávszélesség tehet, hogy egy lemezes játékot a kedvenc konzolod úgy akar telepíteni, hogy a teljes játékot a store-ból akarja lekapni az ostobácska. Minden észérv és logika ellenére. Ott a lemez a hasában, ahelyett, hogy elkezdené másolni, tölti a store-ból.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
üzenetére
Nem én nem fitymálom le, mert szerintem mindkét konzol kiváló, mert szerintem mindkét oldal játékai nagyszerűek. Én azt fitymálom le, amikor valaki azzal sírja tele a fórumot, hogy ha valami nem tetszik neki azért, mert nem elég a sávszélessége a saját belső hálózatának.
Továbbiakat folytassuk az OFF TOPIK-ban
-
szupermacs
veterán
válasz
üzenetére
Én multizni szeretek, nem csak egy sztorit végigtolni.
Nekem a Sony exkluzívokról van véleményem és nem tényként állítom, mint egy kritikát, amit eladási számokkal próbálok érvényesíteni. Engem a MS exkluzívok érdekelnek (ja, hogy a GoW és a Forza nem exkluzív, mert Win10-en is lehet tolni... oké, de vegyél 160K körül egy új PC-t, ami elfuttatja 4K-ban 30 fps-sel [multiban 60 fps-sel] a játékot). Az, hogy te itt hisztizel és az én véleményem prógálod a stílusoddal meg az érvénytelen kijelentéseiddel degradálni, téged tesz hülyévé és nem engem. -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Csak a pontosság kedvéért: 77+ millió.
A 10% az system seller. Mert ha a 7,5 millióból csak 2 millió vette bundle-ban, máris system seller.
Kétmillió konzolt egy év alatt alig ad el a Microsoft, te meg arról beszélsz, hogy miért is olyan nagy szám a 7,5 millió játék?
A baj az, hogy te a 7,5 milliót most lefitymálod, de a másik oldalon nem tudsz olyan játékot mutatni, amiből ennyi ment volna el az új genben. Két-három címből kellene összeraknod. LOL
-
Alexios
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azért ebben is van csúsztatás, honnan tudod abból a 7.5 millióból ki vette emiatt a konzolt? Ahogy ott az Uncharted 4 amiből pl. ennél többet adtak el, stb. Nem egy játéknak kell eladnia az összes konzolt, de ha csak pár millióan vesznek az újabb exkluzívok miatt ps4-et azért az is összeadódik egy idő után egész szép számra.
Úgy nézd, hogy tavaly nyárig(tehát a Forza 7 kivételével) összesen adtak el kb 9 millió forzát(5, Horizon 2, 6, Horizon3). Ezzel szemben most egy játékot leszólsz hogy csak 7.5 millió nem system seller
-
oriic
HÁZIGAZDA
Holgyek, Urak, ez meg mindig nem az Xbox vs. PS topik. Pls ha velemenyetek van a temaban vagy menjen az offtopicba, vagy a konzol valasztos topikba. Thx.

-
-
törölt tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Többi vacak? TOPLEL
Kérlek ennél mélyebbre ne menj le, és ne csinálj magadból nyilvánosan hülyét egy fórumon.
-
törölt tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Egy platform sikerességének legobjektívebb mércéje az abból eladott darabszám. A sajnálatos dolog az, ha ezt te nem érted.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Két nap alatt fogyott belőle 3,1 millió, HÁROM NAP ALATT! Azóta nincs hír róla, Teljes életciklusa alatt elfogy belőle majd kb 20 millió.
-
AxBattler
félisten
válasz
üzenetére
Ugyan magam is a PS4 felé hajlok, de a Halo és a Forza ott van a szeren, megértem, ha valaki ezekért rajong. Halo-ban állati hangulatos lehet egy nagyobb lélekszámú multi meccs.
[(#143404) szupermacs: na meg a Gears, bár nekem soha nem volt szimpi, de sokaknak az.]Barátaim XBOX-ot terveznek, szóval lehet hogy a végén nekem is az lesz - itt is találok magamnak kedvemre való címeket, amivel leköthetem magam, annyira már nem kardinális kérdés.
-
szupermacs
veterán
válasz
üzenetére
,,Lehet ezt csűrni meg csavarni, a Microsoft ennek a generációnak az egyértelműen nagy vesztese. Ahol az egyik fél elad 80 millió konzolt, a másik meg a felét se, azt gondolom, önmagáért beszél."
Amikor boxot vettem, pont nem az eladások érdekeltek, hanem az, hogy lesz Gears of War, Forza. Ha valaki az eladott darabszámokra izgul, az sajnálatos dolog.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
3M 3 nap alatt. Ez akkor lenne Sys seller, ha az a 3M mind új gèp GoW bundle-ben.
-
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
Nézd, engem nem zavar. Az emberek kiválóak önigazolásban és abban, hogy megideologizálják maguknak azt, ami nyilvánvalóan nem jó. Ha úgy tetszik, a fél világ nagy mázoló: vastagon vonják be a szart csokimázzal, de attól az még nem belga bonbon lesz, csak egy bűzlő szarkupac. Igaz ez feleségre, munkára, magánéletre stb.
Lehet ezt csűrni meg csavarni, a Microsoft ennek a generációnak az egyértelműen nagy vesztese. Ahol az egyik fél elad 80 millió konzolt, a másik meg a felét se, azt gondolom, önmagáért beszél. Olyanról még nem hallottam, hogy valaki azt mondja a PS4-re, hogy megvettem, de ott porosodik, nincs mivel játszani rajta, inkább tolom X-szel, fordítva viszont bőven.
Az, hogy ezen a Microsoft miért nem gondolkodik el, nem tudom. Elemi érdeke lenne pedig.
Én aztán elkötelezett és lojális Xbox-tulaj voltam az előző genben, a PS3-at csak kiegészítésnek vettem ha jól emlékszem 2012-ben. Mostanra a helyzet megfordult, az X a kiegészítő, csak azzal a különbséggel, hogy míg a PS3-on lecsapattam a teljes God of War-sorozatot, az Uncharted-trilógiát, a Heavy Raint, a Beyondot, az Infamoust a Killzone-t, még egyszer mondom, kiegészítő platformként, addig most az X-en az egyetlen a Lis: BTS volt, az is multiplatform cím.
Enough said.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
üzenetére
A system seller megállná a helyét akkor, ha a PS tulajok 80%-a venné az exkluzívokat. De az eladott konzolok számához képest sokkal kevesebb exkluzívot adnak el. Pl. GoW-ból mennyi fogyott? Kiváló játékokat csinál a Sony és a konzolok is kiválóak, de sokan túlzásba esnek a két rendszer erősségeit illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Border-t be kell majd szereznem akkor

IntelKiller7