Hirdetés
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sentinel80
aktív tag
válasz
eL Geri
üzenetére
jaja, meg keverd bele a dukenukem új részét kb, majd hagyd állni sűtőben 2 órára..
nekem pl az hiányzik, hogy kevés a valódi emberi ellenfél, mindenféle csigára kell lőni, meg sárkányokra.
Volt anno PC n a Soldier of fortune nevű isten császár game, ahol lemodelezték rendesen azt, milyen ha itt \ ott sérül az ellenfél: láb, t*k, kéz és jajgat. Na itt ezt olyan jól el lehetet volna lőni, de nem..valószínű a korhatár miatt.
Mondok mást, anno a Paintkiller volt ilyen, de azt nagyon szerettem, pedig nem volt több vagy kevesebb mint ez.
-
eL Geri
őstag
válasz
Sentinel80
üzenetére
Egy kicsit Serious Sam, egy kicsit Doom után érzetem van

Csak persze másik környezetbe/ időbe helyezve. -
Sentinel80
aktív tag
-
Sentinel80
aktív tag
válasz
eL Geri
üzenetére
Az a kérdés, hogy fejlesztettek-e rajta vagy csak ahogy a COD nál raktak egy 2est, csináltak egy +1 storyt.
nekem az első annyira nem tetszett képi világra, a sok absztrakt szörny miatt. A fegyverek se voltak igazán jók, a katanát leszámítva....Ergo viszont a egykori dos os nagyon király volt a duke3d tesójaként.
-----Battlefield 4 - 2500 ért ment el :/
-----
Immár tesók:
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Azt kiszúrtátok, hogy ma megjelent a Shadow Warrior 2, méghozzá pár napig féláron, és hozzá adják az 1-est is?!
Kár hogy ez is amolyan futottak még kategóriában van nálam. Így nem veszem most meg... de lehet később megbánom,
-
Trenew
tag
Szép napot mindenkinek! Ha blokkolok valakit boxon, az azt jelenti nem fog tudni többé hozzám csatlakozni multiban vagy csak írni nem tud nekem a chat-en? Kérem csak az írjon aki érti mire gondolok és tudja is a választ! Előre is nagyon szépen köszönöm!

-
Zoleee83
addikt
válasz
Sentinel80
üzenetére
Ahogy előzőleg írtam, nem kell GOLD csak ha multizol.
Amit megveszel kedvezményesen a (gold tagság miatti kedvezménnyel) az eléhető a gold megszűnése után is, annyi hogy nem tudsz vele multizni, max silnge marad.Szerintem lapát a BF4 ha végigjátszottad, nálam is ez volt, egynek jó de semmi extra.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Madoc
veterán
válasz
Sentinel80
üzenetére
Rosszul tudod a digitálisan vásárolt nem GWG-s játékokhoz nem kell gold, csak a multihoz.
-
Sentinel80
aktív tag
válasz
Petreszku
üzenetére
Minden ércelődés nélkül, ha nem a gold lejárat miatt volt kérdés, akkor milyen szempontból jönne jól ez a funkció? XB1 nél, úgy tudom akár free, akár digitálisan vásárolt a game, kell a Gold.
Mitől lenne jó, hogyha leszürhetném, amit ingyen kaptam és ami a saját (nem a gold lejárat miatt)?
PS: Megérkezet az Injustice 2, megyek érte

Mit gondoltok, érdemes meghagyni a Battlefield 4 game t vagy ha kijátszottam a kampányt, jobban járok ha nem őrizgetem eladom?
-
Sentinel80
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Úgy ahogy írod, nyilván technikailag nehzéz nekik mindenből ilyet készíteni, de ha jól emlékszem pl a Infinity Warfare nek van trial ja.
Nyilván nem olcsó gameként, a Sniper 3 trialnak is lenne létjogosúltsága. Amúgy a cégeknek is érdeke lenne, hisz lehet több fogyna, ha látnák milyen jól néz ki. Vagy megfordítva, azt mondanák erre nem adok ki pénzt. Mert bár millió videó lehet róla, kipróbálni megint más.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ugyanazt a sajto informaciot kaptam meg mint az IGN, szoval nem kitalaltam a dolgot.

-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
L1MaT
üzenetére
Részben egyetértek, de az ,hogy a Doom-ban csak bután hentelni kell, azért az nem igaz.. Úgyis lehet csinálni, viszont a játék(pálya) tartogat missziónként legalább 6 titkos helyet, 3 guardsot, 2 játékbabát, vagy 5 map downloadot.. Plusz a külön ügyességi pályák, ami által más készségeket is kapsz. Szóval ott is figyelni kell. Illetve megvan a logika ott is, hogy melyik démont ölöd meg először, különben a többi szétnyom, amíg azzal az eggyel szerencsétlenkedsz.
A Titanfall 2 meg pont ezért ad többet egy IW-től(bár attól nem nehéz egy marionak is többit adnia), mert van benne Titán + az ezerszer sokrétűbb ugrabugri meg grapplezések

-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Nem a gold lejárat miatt kérdeztem (101953), más miatt lettem volna kíváncsi. De egy szűrésre alkalmas app tényleg jó lenne.
-
Zoleee83
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Csak és kizárólag Single érdekel, egyáltalán nem multizom.
Köszi!
Lehet megnézem használtban is valahol majd, ha esetleg nem akciózzák be. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Sentinel80
üzenetére
Anno PC-s időszakban ha jól emlékszem a Demo-k kijöttek valamivel korábban, mint a teljes játék azért, hogy lehessen próbálgatni. Mostanában nem demo-kat adnak ki, hanem preview van, pénzért. Arra, hogy kipróbáljuk egyre több Trial-t adnak ki. Szerintem te ezeket keresed, nem? Lehet, hogy erre is rá lehet keresni valahol külön, hogy csak a trialokat adja ki. Majd utánanézek.
-
Sentinel80
aktív tag
válasz
Zoleee83
üzenetére
Pont emiatt hiányolom azt, hogy nagyon gyenge a demo felhozatal.
Nyilván ekkora méreteknél nehezebb egy demo készítése, de én pl mielőtt megvenném, szívesen kipróbáltam volna sok gamet, főleg ilyen 20k s címeknél. Azonban alig van a legtöbbnek demoja. X360 on elég hosszú lista van, no az se mindenről. -
Zoleee83
addikt
Van valaki aki játszik/játszott a Sniper Elite 3-mal?
Elég jónak tűnik, gondolkodom rajta, hogy Summer Sale-ben megveszem, hátha benne lesz.
Érdemes beszerezni?
Tavaly asszem Július 5. körül volt. -
Sentinel80
aktív tag
válasz
Corpuscle
üzenetére
Na ugye

Érdemes lett volna engem levideózni, mikor a holo segítő (egy gombbal elindíthatunk egy átlátszó karaktert aki bemutatja hova kell ugrálni) az egyik részen elindúl és eltünik - no nem azért mert vége, hanem mert még tovább tart. Ergo sokszor végig se lehet várni, utána kell eredni. Itt jönn a poén, ha nem vagy elég gyors egyik falról ugrottál a másikra - megtettél km eket, de a végén paff.
A végén se jöttem rá, hogy a kart benyomni és egyszerre bal\jobbra is kell húzni a falon való ,,tapadáshoz".
Csak azért írom ezt le, aki a Titanfall 2 ön gondolkodik, az tudja, nem csak a tipikus COD lövöldözés lesz, bizony erősen platform game is single playerben. nem biztos, hogy egy kezelést tanuló gamernek ez a legjobb első game.
-
Corpuscle
őstag
válasz
Sentinel80
üzenetére
Én is rengeteget haltam az ugri-bugris részeknél. Ha most újrakezdeném a single-t biztos könnyebben menne, a multiban sokat lehet edződni. Igaz ott nem feltétel, de erősen ajánlott ugrálgatni.
-
Zoleee83
addikt
válasz
EnergyCoke
üzenetére
Kifutottam a szerk időből.
Nem kell hozzá. És igen tudod tölteni az NFS-t, bár kérdés érdemes-e rá az a játék .

-
Sentinel80
aktív tag
válasz
EnergyCoke
üzenetére
Merészelek válaszólni, hátha most jól sül el
. Egyszer utánaolvastam:Én úgy tudom nem kell gold, de sok játék háló orientált, emiatt elég sok dologból kimaradsz.
itt egy cikk róla:
-
EnergyCoke
tag
Sziasztok! Ea acceshez kell xbox live ? Ea accesel tenyleg lehet tolteni az nfs 2015ot ingyen ? Kinecthez van valamilyen alkalmazas amivel videot vesz fel ?
-
Sentinel80
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Lehet fura vagyok, de elfogadom ha valaki nem ért egyet velem, de lehet finomabban is közölni, hogy neked más a véleményed.
Ebben a formában, mármint ha én leidiótáztam valakit, akkor Te is leidiótáztál, szóval azt hiszem kompenzáltad és kárpótoltad a kollegát.

Most komolyra fordítva a szót, ha valaki digitálisan vásárólt gamet, én úgy tudom jelenleg, hogy ahhoz is élő gold kell, mint azokhoz a gamekhez, amiket ingyen kap valaki a gold kapcsán.
Inenntől kérdés, valóban van értelme látni külön mi a saját és mi az ingyenesen kapott játék vagy rosszúl gondolom?
-
Zoleee83
addikt
válasz
L1MaT
üzenetére
Elvileg a Members-en belül látod, hogy mik azok a játékok amik a Gold-ban benne vannak/voltak.
Persze ha feltelepítetted és ott van a megvásároltak között akkor már nem egyértelmű.
Valóban jó lenne egy külön app erre mondjuk, ahogy az EA Access esetén pl.Sentinel80:
"Most komolyra fordítva a szót, ha valaki digitálisan vásárólt gamet, én úgy tudom jelenleg, hogy ahhoz is élő gold kell, mint azokhoz a gamekhez, amiket ingyen kap valaki a gold kapcsán."
Nem kell hozzá élő GOLD, csak abban az esteben ha Multizni akarsz, lehet félreértelek, te arra gondolsz, hogy az elindításhoz kell.
Elindításhoz csak "élő" net kapcsolat szükséges, az is csak az első pár másodbercben, míg a szerverek beazonosítják az accountodat. -
Sziaszok
A Banjo Kazooie: N n B már jól fut One-on?
Mikor kijött BC-be, rosszabbul futott mint egy 360-on.
-
L1MaT
tag
válasz
Sentinel80
üzenetére
Teljesen korrekt a kérdés mert ha lejár a gold akkor jön a meglepetés és az általad emlegetett "tragédia", hogy hopp eltűnik a játékainak nagy része és az is pont amivel esetleg aktívan most játszik. Ha viszont ki tudná szűrni melyik saját és melyik goldos vagy acces "bér" játék (utóbbit ki lehet sakkozni) nem lenne gond mert esetleg megveszi ami kell neki, hogy a "bérlet" gold lejárta után is tudja használni.
Sajnos ilyen opció nincs de jó lenne, simán jelölhetné egy kis ikon a borító képeken vagy hasonló.
-
Sentinel80
aktív tag
válasz
L1MaT
üzenetére
Értem mire gondolsz, igazad van, hogy kell egy kihívás.
Azonban volt egy pont , pont egy ilyen feladatnál, hogy majdnem odavágtam a falhoz a kontrollert. Én mindig annak a híve vagyok, hogy az fps próbáljon FPS lenni, ne platform game. Az infinity wafare ben is tudtam falon futni, de nem voltam rákényszerítve.
Nagyon nehezek voltak nekem, aki pl nem hard core controller használó, ilyen ügyességi platform részek megoldása. De a story és a map tekintetében is feltettem a kérdést, ez a fal csak azért van merőlegesen, hogy falon fussak?

-
válasz
Sentinel80
üzenetére
Vicces egy figura vagy Te.

Egy vigyorgó fejecskével javasoltam, hogy olvasd el még1x a kérdést, esélyt adva a javításra, amiért finoman szólva leidiótáztad a kollégát, erre Te nekem esel...
És én vagyok a beszóló és kioktató...
Bocsánatodat kérem, ha megbántottalak, részemről vége!

-
L1MaT
tag
válasz
Sentinel80
üzenetére
Szerintem meg ez a fő gond a mai játékokkal és az emberek igényeivel, hogy egy kis falon futkosás már nehézséget okoz sokaknak

Abban mi a kihívás, hogy végig sétálsz a pályán?
Ha csak bután hentelni akarsz akkor ne a Titannal játsz mert ennek az alapja az ugra bugra menj Doomozni.
A mai játékok így is agyon vannak butitva pl a Gow1, 2, Elkezdi az ember a storyt és rengetegszer megdöglesz, míg az új 4 ben vígan végig futsz majdnem a legnehezebb beállításon is pár óra alatt. Igények persze vannak azért legyen hosszú mert túl rövid a story meg legyen már egyszerű is... Néha tényleg nem értem ezt. Sokan ha vissza mennének a múltba és napokat kinlodnának egy adott pályával (ezt mind úgy, hogy még mentés se volt vagy ha volt is 3 fejezettel előrébb) szerintem agyvérzéssel vinné el őket a mentő.Semmi baj nincs a Titanfallal sőt
ettől lett olyan az egész story amilyen, nem egy egyszerű megyünk azt bumm lövünk mindent hülyeség. De hát kinek miaz időben ugrálós rész ahol azt se látod mire ugrasz mert majd ha időutazol ugrás közben akkor derül ki mi lesz előtted még jobban tetszett 
-
Sentinel80
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Az ilyen kedves emberek miatt szokott elmenni a kedvem a fórumoktól. Beszól és kioktat, miközben semmi ártó szándék nem volt bennem.
Köszönöm a kedvességed, és nagyon sajnálom, hogy az én korlátolt és alacsony értelmi szintem megzavarta a napodat. Ha nem tetszik amit írok, zavar, neked se fontos kommentálni, de enged meg, hogy nekem is meglegyen a véleményem, mivel ez egy fórum. Köszi.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Sentinel80
üzenetére
Szerintem van értelme a kérdésnek: melyik játékhoz kell aktív gold és melyiket tudja simán játszani gold nélkül. Ha lejár a goldja, akkor tudja majd csak ellenőrizni...
-
válasz
Sentinel80
üzenetére
És szerinted ez hol volt poénos?

Kérdezett valamit, amiről fogalmad sincs, ezért leértelmetlenezed a kérdést...
Nem muszáj válaszolni mindenre, főleg, ha nem is tudsz.
Amúgy meg ajánlom figyelmedbe az 5 perces szabályt és az off gombot.
Na további szép napot! -
Sentinel80
aktív tag
válasz
Siffredi
üzenetére
Este rendeltem egy Elite d-pad+ kar átalakító kit et, úgy láttam jó sima controllerhez is.

Szóval, ha ideért, nekiugrok és elmesélem sikerrel jártam-e. Amitől félek és nem tetszik, hogy le kell pattintani a controller 2 markolatát. Ezt a módszert a x360 nál se szerettem, mert a ház sehogy nem akart ketté ,,szakadni" ahogy a youtube videók és sok leírás jósolta.
-
Sentinel80
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
jézus ember, értettem mi a kérdés, csak mivel se füle, se farka, ezért próbáltam poénosan felfogni. Mi történik, ha összekeveredik ami ingyenes és ami saját? Szerintem ez egy totál veszélyes helyzet, hisz mi van ha az ingyenest indítja véletlenül el vagy azt ami a sajátja?

-
Csabee.
nagyúr
Üdv!aki homeol élesben, és szánna rám 5percet, megtudná adni privátban a számát?! Lenne egy pár kérdésem. Kezdő vagyok!
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sentinel80
üzenetére
Kitana vagy Sonya Blade esetében jobban kíváncsi lennék hogy mi van a szerkó alatt.

-
válasz
Sentinel80
üzenetére
Szerintem olvasd el még1x azt a kérdést.

Én sajnos nem tudom a választ.

-
Sentinel80
aktív tag
Egy kis videó ismét.
Már nem mentem üres kézzel a harcba, felvettem a klasszikus ruhámat, majd megmutattam mi van a maszk alatt

MKXL Scorpion classic fatality:
-
LeventeV
őstag
Köszönöm szépen a RYSE-al kapcsolatos válaszokat

-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Gép menüjében valahol le tudom ellenőrizni melyik játékom "havi ingyenes" és melyik saját?
-
-
Siffredi
senior tag
válasz
Sentinel80
üzenetére
Szívesen, én is nézegettem már korábban, de eddig nem vettem még rá magam, hogy kipróbáljam. Érdemes lenne kikérned vásárlás előtt a (fel)használók véleményeit.
Egyébként megértem a problémádat, többek között ezért nem játszok én sem verekedős játékkal. Egész egyszerűen nekem sem megy az irányításuk a hagyományos kontrollerekkel.
-
Sentinel80
aktív tag
válasz
Siffredi
üzenetére
Ezer hála és köszi, hogy visszaolvastad a nyüglődésem

Pont ez az árcimke, ahol nagyon is fontos a tanács.
Ejj ezt nem is láttam, csak egy olcsó szilikon tárcsát találtam amit a d-padra kell ragasztani, de tuti hogy nem jó.
Aham, szóval magát a d-pad ot, konkrétan át tudom cserélni és nem kell emiatt 30k t kidobnom

A MKX nél nagyon bosszant, hogy hiába ismerem a karakterem, de olyan alap dolog, mint az előre-hátra, a karral nem olyan könnyű.
Most mondaná mindenki, ejj nem tudsz jobbra balra kart húzni? erre azt mondom, aki ezt mondja próbálja ki élesben, mikor gyorsan kell. 10-3 alkalommal ilyenkor előre, le vagy más irány sikerül.
-
zsolti72837
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönjük ezeket!

-
Sentinel80
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én mivel szeretem ha van single player mode, a titanfall 2 vel kezdtem, de mikor rájöttem a COD Infinity és Modern Warfare remastered után, hogy kaptam egy COD ot + mech ekeket, amihez idegtépő falfutás is van a single playerben, ahogy végigtoltam beadtam a konzolboltba...
A Titinfall 2 ben ugyanis a kampány során, a végletekig erőltetik a falon rézsutosan futást, érts így: van egy hologram figura, amit előre indíthatsz, hogy bemutassa mi a dolgod. Na akkor jönn a poén, mikor elindítod, de már nem látod olyan hosszan kell ide-oda ugrálni.
Aztán a kampány fokozza ezt: ugorj át mozgó merőleges platformra, majd arról ismét elugorva lőd ki a kapcsolót, majd az így ugorj át a másik oldalra...kb ilyen részeken a 20 ik leesés után a fejlesztők mamáját istenítettem.
Kedvencem, mikor elvétettem a 3 és a 4. platform között és kezdhettem előlről...
Mert ugye a a Infinity Warfare (adavanced ben szintúgy) ben is van rézsutósan falon futás, de csak egy lehetőség, poén, megoldható egy dolog úgy is.
-
Siffredi
senior tag
válasz
Sentinel80
üzenetére
Én szívesen válaszoltam volna neked korábban is, csak sajna egész nap dolgoztam...
Szóval, tudsz venni a meglévő kontrolleredhez "elitesítő" készletet, ha jól látom, ebben van olyan "tárcsa" a D-padhoz, ami neked kellene. Szerintem biztos van itt olyan, akinek van, kérd ki a véleményüket.
A facebook-os xbox one csoportban több embernek is van tudomásom szerint...
Ui.: nem biztos, hogy az a legolcsóbb, amit linkeltem, csak gyorsan rákerestem ebayen.
-
l.skywalker
Topikgazda
Én Titanfall 1-ben voltam nagy mayer. Már gen2-ben voltam 360-on, amikor jött az XOne. Azóta BF1, orrba, szájba.
-
NoMagix
addikt
válasz
Sentinel80
üzenetére
igen, rendesen beszippantott...
amúgy az elmúlt 7végén a gyerek barátai átjöttek és négyesben toltuk a LOVERS-t, jó volt, végre rendesen tudtunk előre haladni -
Chumlee
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tesóval elszórakozunk coop-ban. Nálam örök kedvenc még így 17 éves fejjel is

-
pelenka35
őstag
válasz
appleGjuice
üzenetére
Első napos vétel

-
hadogabi1
senior tag
válasz
appleGjuice
üzenetére
-
appleGjuice
tag
Destiny 2 - Cinematic Trailer #2
Basszus, úgy tűnik, ezt meg kell venni.

Off: az mi, hogy pc-n battle.net-en lesz elérhető?

-
pelenka35
őstag
válasz
appleGjuice
üzenetére
Pfff az első rész is rengeteg éjszakámat elvette

-
gduck
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én feltöltőkártyával töltöttem fel az 1 éves GOLD-ot és úgy is megadta a +1 hónapot. Szóval szerintem nem érdemes a méregdrága automatikus feltöltést használni

UI: Szuper lett a HÍREK!!!
-
hadogabi1
senior tag
Amúgy akit érdekel megy twitch-en a Destiny 2 gameplay premier. Ahogy eddig láttam nem tudom még eldönteni hogy megéri-e

-
eL Geri
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
"Nagyobbik lány meg Horizon Zero Dawnt akar, hajjaj."
Legalább tudod otthon mire fogni, hogy kell egy PS4 Pro is

-
parandroid
félisten
válasz
eL Geri
üzenetére
Nálunk is nagy sláger volt, most kicsit már lecsengőben. Barátok, ha átjöttek, azonnal ment is a Minecaftozás. Rágták is a fülemet, hogy kéne még két joy, és akkor lehetne négyen is tolni, de mondtam nekik, hogy anyátok pi... szkosul mérges lenne, ha vennék még kettőt. Lego volt még korábban hasonló parts-játék, de az újak már nem arattak akkora sikert, helyette már GTA megy, Skyrim, meg FarCry Primal. Meg az örök kedvenc Goat Simulator...

Nagyobbik lány meg Horizon Zero Dawnt akar, hajjaj.
p
-
nbrigee
újonc
válasz
l.skywalker
üzenetére
(#101841) l.skywalker válasza nbrigee :
"Nem egészen értem, hogy mit értesz az alatt, hogy:
"hogyan tudom elérni a gold tartalmakat"
Egyszerűen annyi, hogy megveszed, berakod a One-ba, feltelepíted a teljes játéktartalmat (enélkül nem is megy, később a lemez csak arra kell, hogy elindíthasd) majd belépsz és ott eléred azokat a tartalmakat, amik a Gold verzióban vannak.
a játék store oldalán láthatod lejjebb, hogy mit tartalmaz a csomag.
Az árát tekintve a store-hoz képest felannyiba kerül. Máshol sem nagyon van 20k alatt. És, hogy mire kell figyelni? Hogy valóban bontatlan-e ill. ha az is, akkor arra, hogy az van-e benne
"Afelé irányult a kérdésem, hogy mit tartalmaz a doboz csak lemezt amin rajta lesz minden tartalom vagy keressem a + aktiváló kódokat is.
Neten megnéztem mit foglal magában a gold csak a beváltás aktiválás érdekelt mert online storeba megveszed letöltöd telepíted és csáo
Lemezes változatban viszont ezt nem tudom ,hogy megy
A csomagolást meg nyilván megvizsgálom ..

-
Bogyi007
veterán
Sikerült a művelet!
Meg tudtam venni Revolut Mastercarddal a Final Fightot!Ergo mégiscsak lehetséges külföldi Storeból is venni X360-as (BC játékokat) akár akkor is ha az nincs hazai Storeban! YIKES!!!!
-
Sentinel80
aktív tag
válasz
r.levente75
üzenetére
A multiból 2 dolog maradt ki, ami kampányban van:
-seregben való vonulás \ süni alakzat
-ill. a végén a ,,főellenség" map egy reakció\akció game - na azt megcsinálni a kihívás, elég 0,01 sec és halott vagy -
oriic
HÁZIGAZDA
Ok, király volt ez az előzetes.
-
Sentinel80
aktív tag
válasz
LeventeV
üzenetére
jaja él még, kaptam is egy gladiátor társat. Sajnos nem olyan a gladiátor harc, hogy mindenki mindenki ellen, hanem coop és jönnek a barbárok...ha meghalsz, akkor a másik feléleszthet, hacsak nem nyírják ki.
A játék amúgy nagyon szép és igényes, igazi római feelinges. nagyon jó mikor a klasszikus sünis pajzsos formációba kell állni és amikor lőnnek mindenki felemeli a pjzsát, ha meg kilőtték a nyilakat, Te jöhetsz dobhatsz lándzsákat az ellenségnek (bele az arcukba).
Azt olvastam anno nagy tervek voltak a game el, kinect stb, aztán jött az ötlet, hogy csak nyomkódós auto \ reakció game legyen, végül maradt ez a talán egész jópofa kinyírós szisztéma:
azaz mikor az ellenség életereje már alacsony megadott színben ,,izzíik", ha azt a gombot nyomod és követed a színeket kivégzi amolyan SpartacusVér és homok sorozatbeli, lassúlásos módon, kettévágva, lefejezve stb finomságokkal.
-
KD6-3.7
őstag
-
LeventeV
őstag
válasz
Sentinel80
üzenetére
A Son of Rome hogy tetszett?
A multiját is kipróbáltad? Él még? -
NoMagix
addikt
válasz
Sentinel80
üzenetére
Nálam elég rövid lenne most a lista, kicsit beszűkült a tudatom az FH3-mal!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Abban is imádok rajzolni! -
appleGjuice
tag
Egy óra múlva Destiny 2 gameplay reveal!! Ki nézi még rajtam kívül?
Biztos, ami biztos, rákészülök addig egy kicsit az első rész nyúzásával. 
Szerk.: Idő közben már a stream is bekapcsolt és azonnal 42ezren lettünk.

-
KD6-3.7
őstag
válasz
eL Geri
üzenetére
Akkor mar en is!
Forza Horizon 3 Hot Wheels DLC-t probaltam, de annyira nem jon be. Meguntam az egesz jatekot
Little Nightmares folyamatban.
Alien Isolation elkezdve megint, Nostromos legenyseges DLC kivegezve.
Batman Arkham Knight eloszedve, DLC-k tologatasa. Meg mindig az egyik legszebb jatek boxon szamomra!
Ja meg DiRT Rally megy cockpit + G920-al, ha itt vannak a haverok.A vegere meg, hogy a WRC 7 varos, mint a messias, mert nekem a DiRT 4 nem jon be a latottak alapjan.
-
Zoleee83
addikt
válasz
Sentinel80
üzenetére
Nekem mindegyik BF megvan, kivéve a BF1-et, azt most elvesztettem. Volt Home társ vitte magával.
Amik most vannak:
Wolfenstein-Old Boold
Alain Wake - American
Hitman - Abszolút..
EA Access-ben lévõk -
eL Geri
őstag
válasz
Sentinel80
üzenetére
Nekem lemezen megvan a BF4, egyszer már újra is kezdtem a kampányt (főleg az érdekelt), de jelenleg helyhiány miatt törölnöm kellett.
Nálam most a GoW4 van porondon.
Előtte a GOLD-os The walking dead S2-t toltam ki.
Be kellene fejeznem a Ryse of tomb raider-t. Kampány legvégén vagyok.
És pont a felénél vagyok a DOOM-nak.Hirtelen ez jutott az eszembe, de még van pár dolog.
Pl. el kellene már kezdenem a Far cry primal-t.
És az utolsó nagy játék, amit szerettem, az talán a Mad Max volt.
Régebben végig játszottak: Tintanfall 2, Cod Ghost, Cod AW, Wolfenstein-ek... -
KD6-3.7
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hej!
Ez mehetne akar minden nap ki a fooldalra! En mindig bogaraszom a topikot, hogy mik az ujdonsagok aztan igy egyben eleg klafa! -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Sentinel80
üzenetére
Nekem talán Home-on keresztül megvan.
-
Sentinel80
aktív tag
Tényleg ez egy remek ötlet lenne, időről időre összeszedni ki mit tól, ebből aki idejönn következtethet, mivel érdemes játszani.
Megvan pl valakinek a Batllefield 4 is?
Update: holnap kapom meg a Injustice 2 öt
-
Sentinel80
aktív tag
válasz
eL Geri
üzenetére
Ez egy amolyan lego pótcselekvés, mint ahogy egykor az a pár szem lego nekünk is - kisebb korunkban - örömöt szerzett, úgy szerez ez örömet a mostani generációnak.
Én néztem pár videót, vannak értelmes ,,épített game" ek, de a kisebbeket az fogja meg, hogy ezt azt felépítenek és megosztják. Építenek maguknak házikót, szobrot stb.
-
eL Geri
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem teljesen tudom megmagyarázni miért, de a gyerekeknél felfoghatatlanul népszerű. Ilyen 7-14 év közötti kórosztálynál.
Számomra teljesen érdektelen, de volt hogy egy kb. 7 éves magyarázta nekem órákon keresztül, hogy miként játszik vele online az osztálytársaival, olvas könyvet róla, és papíron tervezget, hogy mit fog aztán megépíteni. Szóval igazából nagyon jól (ésszerűen, kreatívan, nem agyatlanul) tudják a kicsik használni, és sokkal értelmesebben mint a felnőttek. 100%-ban a kreativitásukra van kitalálva az egész.
-
r.levente75
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én is régóta nézegetem, de valahogy mindig elodázom. Elég sokan tolják a játékot.
Nálam lehet hogy a Lego world lesz a befutó ebben a kategóriában -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
r.levente75
üzenetére
OK! Más: valaki játszik egyáltalán ezzel a Minecrafttal? Én még a megjelenéskor vakarásztam PC-n vele, de nekem ez nagyon "kocka" volt. Azóta mi változott benne?
-
r.levente75
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Benne vagyok, majd figyelem mikor vagy fent.

-
l.skywalker
Topikgazda
Kösz mindenkinek, de alapvetően minden ilyet elolvasok, csak eddig nem osztottam meg veletek.
1. Bulvár nem lesz, azért tessék a Twitterre menni az #XboxScorpio alá (ami ott megy, jááj)
2. PS topikba nem hiszem, hogy fogok írni. Ha egyszer beszerzek egy PS4 Pro-t (asszonymegnetudja) akkor biztosan
Kiegészítés oriic méltánytalanul meg nem válaszolt Scalebound bejegyzéséhez:
Jez Corden - Nem lesz kiadva Saclebound, csak a kereskedelmi jogok jártak volna le és ezt újították meg [link]
@r.levente75: valamikor tolhatnánk!
-
EmThor
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Adásunkat megszakítjuk

Mindenki Phil-je, Phil Spencer fodrásznál járt!
Aaron Greenberg kutyája elpusztult!
DRÁMA
-
r.levente75
addikt
Multiztam a forza 5-tel, hát, ronggyá vertek. Egy Golffal nem tudom tartani a lépést, perig elég jó autókat választok ki. Van még mit tuningolni rajtuk.

Ja, meg sorra kilöknek
, azért jó kis game. -
eL Geri
őstag
válasz
appleGjuice
üzenetére
+1

-
appleGjuice
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Egyetértek a többiekkel, nagyon jók ezek a hír összefoglalók. Köszönjük!

-
válasz
l.skywalker
üzenetére
PS4 topikba nem akarsz írni?

-
eL Geri
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez a WRC játéksorozat minden évben hozza az ultra gagyit. Bár elvileg évről évre kissé javulnak, de akkor is vackok.
De engem most ez a trailer-beli ingame (?) videók nagyon felcsigáztak. Kár hogy:
- nem így fog végül kinézni,
- úgyis az irányítást fogják elrontani... mint mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS5 Battlefield 6 fulldoboz
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Egyszer utánaolvastam:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, azért jó kis game.
IntelKiller7