Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ahhoz képest, hogy régen ingyenes volt, valamint akcióba 900 ft kb., így nézve nem. De pl. a NFS-hez viszonyítva simán.

-
Dzsuri89
őstag
XBOX One-sen mit és hol kell beállítani, hogy arról is értesítést kapjak, amikor valaki bejelentkezik az ismerősök közül?
Minden szarr*l jön a notifikésön, de arról soha és csak később látom hogy x ember is online mikor kilépek a home képernyőre. -
Urak! Nemrégiben bekerült BC-be a jó öreg Contra, és gondoltam, nosztalgiázok egyet, de sem a One-on futtatott Áruház, sem a gépen futtatott áruházzal nem tudtam beszerezni a játékot. A One nem is látja, a webes áruházban megtalálom, de megvásárolni nem tudom, mert nincs vásárlás gomb...
Ugyan mit b@szok el?
Hopp, US-re átállítva a felületet már meg is jelenik az ár, 5 dollár. Ennyiért inkább kihagyom... Arról már nem is beszélve, hogy local multiplayer nincs benne, és ez minimum szentségtörés.
-
rdt89
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nem kell hozzá az alapjáték, én is így pörgettem ki, utána vettem meg a FH2-t.

-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Ehhez kell az alapjáték is?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
jaroslav
aktív tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Szerintem inkább 60-30 milliós eladási arány a reálisabb.
Az tényleg húzós lenne a PS4 Pro tulajoknak, ha 1 év kifutási idő jutna a konzolnak, visszafelé kompatibilitás nélkül...
-
frankdelgado
őstag
válasz
eL Geri
üzenetére
Azért mert be vannak xarva, hogy bukik a nagy előny, Eszembe is jutott egy magyar alkotás [link]
..kicsit sántít a hasonlat ugyan.. szóval gyenge poénokat félretéve, nem hinném, hogy lenne okuk bexarni, hiszen 3 szoros lemaradásban lévő (asszem 60-20 milla az arány?) MS nem fogja a sony-t letaszajtani a trónról, ezt mindenki tudja. Csak lefarag a hátrányból. A ps makik nagy része borzasztóan be fog rágni, ha jövőre új gép jönne, még jobban, ha az nem lenne visszafele kompatibilis, mert lássuk be, az nem nagyon megy nekik. -
Dzsuri89
őstag
Nagyon fenem a fogam egy Dirt 4 előrendelésre, mert 11.990 Ft-ot szerintem nagyon megérne első naptól...
Amikor ilyen pre-order van akkor a megjelenésig lehet ilyen áron beszerezni vagy ha nem akkor meddig?Köszi

-
Silεncε
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na de akkor meg az ÖSSZES!! PS4 játékot portolni kéne ps5-re. Mondjuk hogy a first-party címeknél ez még talán megoldható, de perpill kb 1700 játék (ennyit ír a store, nem tudom mennyi a valós) érhető el a platformra; namost ezt mind senki nem fogja portolni, úgyhogy szerintem ez az ötlet is elveszett.
De ez itt nagyon off, úgyhogy fejezzük be!
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok,
Láttam, hogy bekerült a Dead Space 2-3 az Xbox One kompatibilis játékok közé. Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha ezeket nem digitálisan a Store-ban venném meg, hanem Xbox 360 verzióban lemezesként, akkor a One-on ugyanúgy tudnék játszani vele? Jóval olcsóbban jönne ki egyenlőre lemezesen

-
oriic
HÁZIGAZDA
Lehet jelentkezni már a Raiders of the Broken Planet konzolos zárt bétájára is.
-
Silεncε
őstag
válasz
eL Geri
üzenetére
Ha tényleg jön, akkor két esetet lehet elképzelni: jön és nem lesz kompatibilis a PS4-el; a Sony ellen lázadás törne ki, szóval ez elvetve (van 50millió PS4-Slim-Pro user, őket nem lehet cserben hagyni 5 év után). Másik lehetőség: kompatibilis marad a PS4-el visszafele: ez sem a legtökéletesebb megoldás, hiszen az új hardware ugyanúgy kell, ráadásul ha kompatibilisnek kell maradnia, akkor a mérnököknek meg van kötve a kezük, hiszen új architektúrát nem pakolhatnak bele, csak a régit finomítgatják. (esetleg marad a software-es megoldás, de szerintem nem képesek olyan hardware-t kiadni egyenlőre (hiába van Zen meg jön a Vega (esetleg a Navi)), ami szoftveresen tudná emulálni a PS4 Pro-t)
Összegezve: a Sony tökön rúgná magát elég rendesen ha jövőre kiadná a PS5-öt. -
eL Geri
őstag
Banyek! Most olvastam egy pletykát, miszerint jővőre jöhet már a PS5. Ez csak pletyka, de legvadabb rémálmaink kezdenek kirajzolodni. Miszerint 2 évente jön majd az erősebb konzol... csak bird követni

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Én mint a dolgozó, gyerekes apuka elérhető vagyok minden nap 10-től. Bármilyen közös játékben benne vagyok!
GT: DreYnreh -
válasz
MunezXBK
üzenetére
Kábel, igen. Nem tudom hogyan tud fél év alatt tönkremenni egy kábel a szekrény mögött magától? A család fele a nappaliban aludt el este ezért a hardvernek nem tudtam utána nézni, bár 1-2 kábel átdugdosás beleférhetett volna. Eddig nem a gyári hdmi kábel volt beledugva a hossz miatt de átszerveztem a polcot, most jó lesz.
-
Üdv tegnapról mára elment a hangja az xbox one konzolunknak és fogalmam sincs mi lehet a baj. Lehet valami egyszerű probléma de nem jövök rá sehogy sem. Egy lg 49uh7507-re van rákötve hdmi-vel december óta.
A tv-nek egyéb bemeneteken van hangja.
Ha a kontrollerre dugok fülest annak is van hangja.
A tv-n viszont nem jön hang semmi.
Ha pc-re áttolom stream-el ott is van hang.
A hang beállításokhoz nem nyúltam sose most megnéztem de nem dvi-n hanem hdmi-n van sima stereo-n.
Fura hogy support oldal szerinti:Nyomja meg az Xbox gombot az útmutató megnyitásához.
Válassza a Settings lehetőséget.
Válassza az All Settings lehetőséget.
Válassza a Display & Sound lehetőséget.
Válassza a Volume elemet.
Válassza a Sound mixer lehetőséget.
Mozgassa a sávot a fő ablak és a dokkolt alkalmazás közötti kívánt keverési arányra.Nekem nincs sound mixer csak chat mixer menu pont?
Van egy másfél éves fiam Ő néha megszerzi és összevissza nyomkodja a kontrollert és van egy 8 éves fiam aki játék címén csinálja uaezt. El tudtak-e bármit nyomni vajon ami miatt elment a hang.
A kontroller reggel leesett és a bal joy akadt szétszedtem és a helyre tettem egy kb 2x5 mm-es műanyag bizbaszt benne de már előtte sem volt hang.
Bárkinek van ötlete? A tv nincs mute-on a saját hangszóróira van állítva és más bemenettel szól, még fontos hogy ha sikerül elkapni (a tv a bemeneti jel megszűnésekor képernyővédőre vált és nem mindig sikerült rögtön visszakapcsolni) akkor a box bekapcsolásakor az üdvözlő chime még szól a zöld háttérnél csak utána hallgat el de végleg.

-
modflow
veterán
válasz
modflow
üzenetére
Ilyet találtam:
New Laptops Microsoft Original For Xbox One Receiver Wireless Receiver Adapter For Windows 10 Gamepad Game Controller Adapter
http://s.aliexpress.com/ERJnERZbDe ebben meg azt írja, hogy Interface type: BT
De ha az enyémben nincs BT, akkor ez nem igazán jó számomra, gondolom...
-
r.levente75
addikt
A baráti listámon van valaki, aki online játszik, sőt együtt játszunk, de én nem látom a barátok közt onlineba, hanem offlineba mutatja. Olyan mintha fent sem lenne, nem is játszana.
Nálatok is van ilyen? -
modflow
veterán
Nekem egy első szériás xbox one gépem van gyári kontrollerrel.
Ezt a kontrollert hogy tudom PC-hez kapcsolni vezeték nélkül?
Milyen vevő kell hozzá?Ebben a kontrollerben még nincs BT-s, ha jól tudom, de akkor mivel létesít kapcsolatot?
-
NoMagix
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi, nálam a link rendesen működik nélkülem!
(#100763) Sh4rk : elsőre nem úgy tűnt!

-
törölt tag
Sziasztok! Battlefield 1 másnál is laggol? Elég idegesítő tud lenni. Néha egy körig semmi, aztán meg 10 másodpercenként néha. Latency-t a játék 45-50 körül mutatja, szerintem ezzel nincs baj. Jobb felső sarokban gyakran ott a narancs/piros piktogrammok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ferkoczy
tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
valószínűleg az okozza a legtöbb "problémát" a "homeolással", hogy a legtöbb kérdező nem teljesen érti, hogy is működik ez a dolog. ehhez persze a topik leírása sem segít hozzá ;-)
olyan hogy "home rendszer" meg "homeolás" mint termék vagy szolgáltatás nem létezik.kétféle formában vehetsz játékot: lemezen vagy "digitálisan", store-ból.
első esetben kapsz egy darab licenszet: amelyik gépbe be van téve a lemez, azon játszhat vele bárki.második esetben kapsz két licenszet, egy "eszközlicenszet" és egy accountodhoz tartozót.
az eszköz ahhoz a fizikai boxhoz tartozik, amit a saját accountodnak (akinek vetted a jatekot) home boxnak állítasz be.
bárki, aki erre a gépre bejelentkezik, az játszhat a játékkal. nem csak a "home társad".a másik licensz az accountodhoz tartozik, bármilyen boxra jelentkezel be, arra le tudod tölteni a játékot és tudsz is vele játszani.
ezekből következik, hogy egyszerre egy játékkal maximum 2 ember játszhat.
-
knorbi117
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem lemezes játék
-
akooos
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem valami hiba volt a nézelődésben. Eladják ők 21k-ért is, hűségidő nélkül. Lol, hűség egy rohadt kontrollerre?? Nem is értem, hogy gondolja a telekom

Ja látom már, ha valaki új előfizetés mellé akar venni egy ilyet, akkor kell hűségidőt aláírni... Listaáron 20.890.
-
Edgar2621
őstag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy hány emberrel oszthatom meg az accountom, tehát hány ember teheti meg, hogy belép a fiókomba és használja a home Xbox funkciót? Egy barátommal már régóta home-olunk, de most vett az unokatestvérem is egy Onet, úgyhogy vele is megosztanám a tartalmakat ha lehetséges. Biztosan volt már erről szó, belenéztem a hozzászólásokba és az összefoglalóba is de nem találtam. Köszönöm a segítséget.
-
parandroid
félisten
válasz
NoMagix
üzenetére
Lol, jól látom, ha veszel náluk egy kontrollert, aláíratnak veled egy 2 éves szerződést havi 5000 Ft-tal? És még a kontrollert árának kb felét is kifizettetik? Hülyének is megéri. De szerintem a linket vedd ki, és inkább képként illeszd be, nehogy valaki rákattintson a megrendelésre...
p
-
NoMagix
addikt
majdnem rárepültem...
[link] -
XFishboneHUN
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
+1

-
oriic
HÁZIGAZDA
Olyan fél 6 - 6 óra fele érdekelne valakit egy órácska World at War multizás?

-
-
Jovanny2
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem feltétlenül lemezes. Ezt írja ki a digitális játéknál is, ha szarul van home-olva. Fenn a játék, de nem a tiéd, akkor ez a standard hibaüzenet.
@knorbi117: B-nél nem jól van beállítva a home. A menüben a home-nál azt kell írnia mindkét gépen a home-mal bejelentkezve (A gépén B-vel. B gépén A-val), hogy This is not my home Xbox. Ha valamelyiknél (gyanítom B gépén A-val bejelentkezve ez lesz) a gomb felirata az, hogy Make this my home Xbox, akkor ott baj van. Nyomjon rá a B gépen erre a gombra A user, és jó lesz. Közben a másik gépen a biztonság kedvéért ne legyen bejelentkezve.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
köszi,remélem jó lesz

-
knorbi117
csendes tag
Sziasztok!
Kérdeznék felétek az Xbox Home-olással kapcsolatban?
Beállítottuk az Xbox gépeket úgy ahogy itt le van írva.
Elvileg " A " osztja a Goldot " B " vel, mondjuk " B-"nek még van 14napos Gold előfizetése ami él még
" A " , látja " B " megvásárolt játékait és le is tudja tölteni a saját gépére ami el is indulAzonban
" B " nem látja " A " játékait, semmit se
Csak akkor tudom letölteni " B " gépen az " A " játékát, ha belépek az ő User nevével, és elindítom a játékot, utána kilépek és feltelepül, de nem indul el játék, mivel azt mondja mikor elindítanám:
If you have a game disc,insert it now. If you purchased this online, make sure you are signed in to Xbox Live. If you do not havr the rights to play it, you will need to get it at the Xbox Store. (0x803f800)
Mi lehet a baj?
Honnét tudom igazából, hogy jól működik a HOME?Köszi
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
konzolbéci
üzenetére
Igen, rakd majd fel.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hát ezaz, ha rányomok akkor bedobja a storeból ezt az acces hub-ot vagy miez.. nemtudom pontosan mert nem vagyok otthon

Akkor csak fel kéne telepíteni azt hozzá, hogy hozza a játékokat?! -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
konzolbéci
üzenetére
Ott nem tudsz rányomni az EA Acces-re?
-
Pls valaki segítsen, hol találom az ea acces játékokat? Membershipsbe bemegyek az oké, feldobja h gold meg ea accesem is van, viszont ez a 2 ikon szerepel,mellette 3-3- játékkal..a goldnál még oké, de az ea accesből hol érhetném el a többit? le kell töltetni azt az access hub-ot vagy micsodát?
-
l.skywalker
Topikgazda
Tegnapi X360 leállás esetleg egy nemsokára megjelenő Win10-es PC-s Backward Compatibility Emulator program miatt volt?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ezert irtam hogy atlagosan. Osszel biztos jon az egyik, tippre a TF2.
Fogadhatunk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
adrian94
őstag
Titanfall 2 es/vagy BF1 valamikor bekerul az EA Accessbe meg iden? 😊
-
frankdelgado
őstag
válasz
pcsabat
üzenetére
Bluetooth adapterrel működnie kell. Egyébként nem értem a nyavajgást a box kontija miatt, másfél éve nyúzok egy halo locke editionos kontit és kutya baja, pedig nem simogatom, meg a gyerek is odavágta már. Teljesen elégedett vagyok vele, már a második gépemet szolgálja ki.Nekem meg pont az a bajom, h nem romlik el, így nincs okom ilyen Recon Tech-et venni

-
pcsabat
őstag
válasz
StLui
üzenetére
az egészben a legkomolyabb az, hogy én pc-hez egy lassan 10 éves x360 kontrollert használok, azon kívül hogy fényesre kopott és az analógokon már tucat garnitúra védőgumit koptattam le semmi baja. Nem gondoltam volna, hogy ennyire nem sikerlt jól az XO kontrollere. Tényleg csak szerettem volna egy második kontrollert és ezért kérdeztem rá. Aporpó! Bluetooth 4.0 adapter van a gépemre nyomva, azzal működhet az XO kontroller? Csak érdekességként kérdezem.
-
StLui
veterán
válasz
pcsabat
üzenetére
Talán a most megjelent új strapabíróbb lett?
-
gduck
addikt
válasz
pcsabat
üzenetére
Elméletileg előrelépés lenne, rengeteg pénzt beleöltek... Csak XO-s adapterrel fog menni vagy kábellal PC-vel (ahogy már előttem is írták). Nem lebeszélni akarlak, csak sajnos hamar tönkremegy, bár ha szerencséd van és egy éven belül megy tönkre, akkor ki tudod cseréltetni

UI: és még hatása alatt vagyok a tegnapi napnak, amikor az egyik kotrolleremen a bal stick lenyomása ment tönkre (FPS játék hamar kinyírja..). Erre elővettem a másikat, amin cserélve volt a bal stick, de sajnos a panelen picit megégettem az egyik lábnál és ennek a lenyomása már nem működik. Na ezzel elkezdtem Forza3-at játszani (ott nincs szükség lenyomásra) és EGY ÓRA múlva reccs és kampec, balra "húz". Pedig esküszöm iszonyt satnya izmaim vannak!!! Szóval most várok ali babára hogy küldje az alkatrészt. Addig meg szenvedek azzal ami valamennyire működik, csak persze rossz úgy FPS-t játszatni hogy futás közben meg-megtorpan XD
-
pzstm
titán
Te jóisten!
Mit tettek a Nemesis rendszerrel!! IMÁDOM!!!
) -
KD6-3.7
őstag
Prey demo?
Nekem rohadtul nem agyja! Varhatok tovabb... mar eloszedtem az Alien Isolarion-t, aztan tolom a DLC-ket, mert mas nem köt le.
-
MrPeekaboo
senior tag
Azon alpha ring-en lévők, akik telepítették a 170421-1701-es update-et és a nyelv/régió En/(Gr, Cz, HU, Sk) valamelyikére van állítva, ne lepődjenek meg, ha nem tudják elérni a Store-t! Ha nem szeretnék megvárni a következő frissítést a javítással, akkor állítsák át a fent említettektől eltérőre.
-
gduck
addikt
válasz
pcsabat
üzenetére
Ez egyáltalán nem off
Minden vágyam hogy ezt az adaptert támogassa az XO. De sajnos nem csinálják meg, így évente 20 ezer Ft az új XO kontroller 
Szóval nem értem miért akarod lecserélni az atomstabil, tönkretehetetlen, hiperszuper X360 kontrollert erre a hulladékra...
-
pcsabat
őstag
Sziasztok!
Félig off topic, elnézést, de nem találtam vonatkozó topikot. Van egy pc-hez csatlakoztatott wireless kontroller adapterem (xbox 360 konrtollerekhez vettem), ezzel működne az Xbox One vezeték nélküli kontroller is vagy ehhez kell egy külön One-os?
Előre is köszi!
-
EmThor
addikt
Dead Space 2,3 játszható X1-en, store-on ezek nem voltak asszem, most 6e darabja de biztos lesz akcioban majd
-
storm3
senior tag
Nem vagyok már box tulaj,viszont ez lehet pár embernek tetszeni fog:
Éves live 12k-ért -
sting2
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jah, "csak a szokásos" rókabőr mint minden évben.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
axlfsi
üzenetére
Hello Axel!
Eredetileg Amazonról akartam megrendelni, de az ápr 28-as megjelenés már vhol május 4-énél tart...
Úgyhogy felhívtam tegnap délelőtt a Konzolvilágot, ahol elmondták 19.000 HUF (még olcsóbb is, mint amazonon) és jövő héten, legkésőbb 2 héten belül lesz. Utána meg is rendeltem náluk, mondom majd jön vmikor... erre ma csörögnek a recepción, hogy csomagom jött... Eléggé meglepődtem...
-
axlfsi
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szeva Gyuszi!
Honnan jott, mennyiert? Majd irjad megfele, hogy mennyire lett faszanyos!
Koszi! -
eL Geri
őstag
válasz
Gombinyó
üzenetére
Igen, itt egy kicsit én is összezavarodtam:
Volt olyan mondás is régen, hogy aki megveszi a GoW4-et, annak 2016 év végéig járt az előző négy is. Vagy ez csak a digitális vásárlás esetén volt lényeg?
De amelyik dobozban benne van a kód, az gondolom bármikor felhasználható, nem? -
LedyGyuszi
addikt
válasz
turikoczka
üzenetére
masszívabb és kényelmesebb, tapintásra is, ravaszok is jobbnak tűnnek, a gumi borítás meg nekem kell a forza controller óta...

de a debütálásra sajnos délutánig várni kell...
-
turikoczka
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Másnak tűnik a fogása a simához képest..az is?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

IntelKiller7