- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
válasz
Csapoati #54874 üzenetére
Én tökéletesen elvagyok a fat-tal, persze nem tudok 4k-ban valósághű textúrákkal játszani, de nem is akarok, mert a tv-m is csak fullhd-s, a 4k egyelőre hidegen hagy, nem hiába maradtam tv váltásnál fhd-n. Semmilyen hátrányát nem érzem annak, hogy nem X-em van, persze ha megjátszanák, hogy ez meg ez a játék már fat-ra nem lesz elérhető akkor mérges lennék, de elég kicsi az esélye ennek.
-
x360elite
őstag
válasz
Csapoati #54876 üzenetére
Lehet ők már tudnak valamit, amit mi nem. Pl. , hogy megszűnnek a fizikális adathordozón lévő játékok. Ha így lesz, akkor a google-nek hatalmas lehetőség lesz ez. Ha maradnak a lemezek, kártyák stb., akkor azért olyan nagy jövőre nem számíthat, mert jelenleg úgy, hogy a gépemen van a játék és nem kell még annak futtatására is sávszélesség, így is néha laggol-ok online meccsen 2Gb/s net-el (jelenlegi leggyorsabb). Szóval ehhez elég nagy (legalább 20Gb/s) sávszélesség kéne, az meg elég messze van még a földi halandók számára.
-
x360elite
őstag
válasz
Csapoati #54694 üzenetére
Jó lenne nekem (de szerintem bárkinek) az 5-7 éves top cím is, de az sincs és nem is volt soha. Már bocs, de egy platform játék soha sem lesz AAA. Amúgy meg nem az összeg a lényeg. Mindenki annyiért adja a portékáját, amennyiért akarja. Viszont az ajándék ne legyen már szarság, akkor inkább ne adjanak semmit és kerüljön annyiba a gold, mint a GWG előtt. Mert ez így egyszerű szemkiszúrás. Persze csak szerintem. A forza mellesleg tényleg jobb, mint a GT (senki sem állította az ellenkezőjét)
Ha egyszer lett volna egy értelmes cím, nem szolnék egy szót sem.
-
x360elite
őstag
válasz
Csapoati #54691 üzenetére
Pont ez a lényeg. Ezek már eladhatatlan címek. Boldog, boldogtalan beszerezte évekkel ezelőtt. Amúgy az AC addig volt prémium, amíg 1-2 rész létezett belőle. Majd elkezdték okádni kifelé a különböző epizódokat évente/10 havonta.
A forza meg nem más, mint a GT versenytársa. Platform játék box-ra. Szomorú lenne, ha ez jelentené az AAA címet. Szerencsére nem így van.
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
Csapoati #51848 üzenetére
Jó hogy előjött ez a téma, mert gondolkodtam hogy a gyerkőcnek "apgrédelni" kellene One -ra, de a kinect -es játékokat nagyon sajnálnánk. Eddig úgy gondoltam, hogy majd a 360 -as cuccokat eladva összejön annyi, hogy a One -hoz vegyünk belőle egy kinect -et és akkor minden okés lesz, de ezekszerint mégsem
-
Zeki
nagyúr
válasz
Csapoati #50083 üzenetére
A dirt tour megvolt, abban meg is találtam.
Igaz nem split screenben. De biztos hogy volt, mert mi játszottunk a fiammal a Battersea részen split screenben, egymást kergettük, vagy el kellett bújni, és a másiknak megtalálnia.
Az biztos hogy szépen eltűnt.
Nem tudom egy frissítés miatt, vagy hogy nincs Gold tagságom és így nem jár, passz.
Legalább fél éve nem játszottunk vele. -
szupermacs
veterán
válasz
Csapoati #49529 üzenetére
Ezt értem, de nagyon mocsok húzás ugyan azért a címért megint kifizetni egy komolyabb összeget. Jó, most 20$ akcióban, ez nem nagy összeg. De ez is ritka.
De ha azt nézem, hogy PC-re 18K volt a játék és megint kifizettem érte konzolon 6K-t... csak magamat hibáztathatom, de nem teszem, mert nekem megér ennyit.És most döbbentem rá, hogy egyetlen játékra sem költöttem ennyit. Kapd be Blizz!
-
x360elite
őstag
válasz
Csapoati #48218 üzenetére
Te miről beszélsz? Milyen fizikai korlátok?
20 év alatt egy eredeti dvd nem megy tönkre, kivéve ha az a célod, hogy tönkre menjen. A gépeket pedig meg lehet javítani. Amúgy meg van egy 360-am, amit csak azért vettem meg, mert olcsó volt és csak kipróbáltam. Sanszos, hogy működni fog.
-
IMIIKE1998
őstag
-
-
parandroid
félisten
válasz
Csapoati #46657 üzenetére
A mentések is megmaradnak, ha nem a gépen, hanem felhőben tárolod őket. Már meglévő mentést is át lehet helyezni, de aktív Gold előfizu kell hozzá.
Kinect xbo-n halott, arra ne pályázzon senki.
Mindkét gépen megjelent címek nem visszafelé kompatibilisek, illetve itt a mentések áthozása sem működik.
B4sxe: publikus, vagy privát ip? Nat type routerben mi?
p
-
-
MasterMark
titán
-
StLui
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest