- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dency01
aktív tag
válasz
Suineg #58023 üzenetére
Nekem a sima slim típusú van de hasonlót csinál. Nekem is narancs a lámpa de nem indítja a konzolt, kontrollerrel se. Annyi hogy nekem teljesen véletlenszerűen. Olyan mintha valamiért nem tudná rákapcsolni a 12V-ot. Tápot szétkaptam de nem látok semmi rendellenességet, kondik rendben vannak. X360 as alaplapon se látok semmit szemre. A táp Kis "buzgerálás" után életre kell és elindítja a konzol.(táp ki-be kapcsolgatása, mozgatása stb, xboxnál viszont én nem nyúlok semmihez csak a táp.)Szívesen kiprobálnám másik táppal hogy kizárjam valóban az e a rossz, de nem tudok itt a közelemben kölcsönbe, azért meg nem akarok venni 8 ezerért.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Suineg #57953 üzenetére
A téma összefoglalóban ott van a lényeg egyből.
Idézem:
"The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games"
Vagyis csak a store zár be (onnantól nem tudsz digitális játékokat venni, de amiket vegvettél továbbra is le tudod őket tölteni a jövőben). Minden aminek még él a multija az menni is fog amíg a fejlesző/kiadó nem lövi le őket.
Játékfrissítések? Azok már nem mostanában voltak Xbox 360-ra de javítsanak ki mások ha tévedek. -
x360elite
őstag
válasz
Suineg #57149 üzenetére
Milyen xbox 360-ad van (Fat, S, vagy E)?
Ez azért fontos, mert az S és E gépek tápegysége néha csinál olyat, hogy kikapcsolás után "elfelejti" kisütni a puffer kondi(ka)t, ilyenkor azt kell csinálni, hogy kihúzod a gépből, majd a konnektorból is a tápot, addig vársz, amíg el nem alszik sárga led. Azután először a konnektorba dugd be, majd a gépbe.
Amennyiben ez nem oldja meg a gondot, úgy az alaplapi biztosítéktól kezdve egészen a bekapcsoló panelig bármi lehet a probléma. Ha nagyon nem boldogulsz vele, adatlapomon ott a tel.számom, csörgess meg és megbeszéljük mit tudunk tenni.
-
haris
őstag
válasz
Suineg #57148 üzenetére
Na pont a Tomb Raider az nem visszafelé kompatibilis 360as verzió.
Hiába van meg neked 360ra, a one-os verziót újra meg kell venned.(már ha akarsz one-on játszani, mert ha megmarad a360, akkor játszd azon, felesleges megvenni mégegyszer szerintem)
Persze értem én, csak egy óriás Milka ára, úgyhogy tulajdonképp miért ne -
x360elite
őstag
válasz
Suineg #57141 üzenetére
Nem jó helyen tetted fel a kérdésed, de.... A korábban megvásárolt játékaid listáját a következő helyen tudod megnézni xbox one konzolon (innen telepítheted is bármelyiket).
Saját játékok és alkalmazások ---> Teljes könyvtár ---> Az összes tulajdonodban lévő játék
Amit a fent említett menüben megtalálsz, az már megvan neked, amit nem, az nincs. Ennyi.Arra figyelj, hogyha belépsz, akkor a bal felső sarokban a "Minden játék" megnevezés legyen látható.
-
-
masterful87
senior tag
-
haris
őstag
válasz
Suineg #46798 üzenetére
...és már most -50%kedvezménnyel szórják kifelé.
Szerintem ne nagyon számolj új játékokkal. Nem mondom hogy nem lehetséges, de kevéssé valószínűMastermark:
pedig bizony igaza van. Ott egy ár, nem hekkelt weboldal, hanem hivatalos ms website. Ő tesz egy ajánlatot amit te elfogadsz a gomb megnyomásával. És a hibaüzenet is csak annyit mond,
"Most nem, próbálja meg később"Mondjuk engem nem érint, de megértem, ha valakinek remeg az ujja a gomb felett és várja hogy menjen.
-
negyven2
veterán
válasz
Suineg #45876 üzenetére
Nem, mivel a 360-as és a ONE Game Storja különböző. Vagyis a 360-as Gold játékokat lényegében megveszed Gold kedvezménnyel 0 Ft-t. Vagyis onnantól kezdve az már a "tiéd". Amúgy a kettő Store közötti különbség még abban is megmutatkozik, hogy ONE-on a ONE-os tartalmakat (ONE-os Gold játékok, ONE-os kedvezmények) Trial Goldal is igénybe tudjátok venni. A 360-as tartalmakhoz viszont továbbra is minimum 1 hónapos Gold szükséges.
-
MPM
tag
válasz
Suineg #45098 üzenetére
Lehet egy kicsit késői a válasz, de itt van egy ilyen oldal:
http://gamesdbase.com/Elég sok játék manualja fent van, amiket kerestem, kb. mind fent voltak. Ha meg nem találod, amit keresel, akkor van még pár hasonló oldal, nézd meg azokon is.
-
zsola32
őstag
válasz
Suineg #45117 üzenetére
én megnézem a kiszemelt játék videoját, ha megtetszett, jobban beleásom magam a róla készült videokba.
teszt oldalakat is érdemes olvasgatni, ott a jelentősebb játékokról írnak néhány oldalt - magyarul.
kb.ennyi, pici piac vagyunk mi, főleg ha beleszámolom az eredeti lemez eladásokat is.
sajna ez van. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Suineg #45019 üzenetére
Nem, semmi ilyen nem volt. Sima bankkártyás vásárlás. Egyik percben még engedte, másikban már nem. Erre adta ezt a választ a support. Ez az xbox.com-on volt. Ahogy leraktuk a "chatet", odamentem az Xboxhoz, bekapcsoltam és ott minden gond nélkül megvettem a 2 játékot. Ennyi.
-
RZozo
aktív tag
válasz
Suineg #44916 üzenetére
Használtam ilyet.
Azért kellett, hogy többen tudjunk a kinect előtti térben lenni. Valóban pontatlan volt és nem érzékelte a nappali terében közel lévő embereket és helyette távolabb, a konyhában lévő (amerikai konyhás nappali) embert észlelte, így leszereltem és maradtak egyszereplősek a kinect játékok. -
negyven2
veterán
válasz
Suineg #44882 üzenetére
360 játékoknál ne váltogasd a régiót, mert se megvenni nem tudod, se letölteni (vagyis lehetni lehet, de nem ér annyit a fáradság velük). Itt ugyanis profil régiót kell hozzá állítani, amit csak 3 havonta tudsz változtatni. Plusz mivel nem ukrán IP-d van valószínűleg így se megvenni, se letölteni nem engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest