- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnics
aktív tag
Üdv!érdeklödnék hogy az xbox 360 slim milyen lemezeket formátumokat tud lejátszani?lemez csak eredeti?blu-ray?pendrivröl blu-ray,mkv stb?sima divix és ha letud akkor miéet nem jön be semmi ha bedugom a pendrivet?ugy hallottam máshogy kell formázni a pendrivet?milyen opcó van hogy letudjak játszani bármit?leginkább mkv érdekel pendrivről de persze divix is lenne meg feliratos filmek .a felkrattal megbirkozik rendesen?srt file-re gondolok leginkább!köszi elöre is szevasztok!
-
darnics
aktív tag
válasz
l.skywalker #52835 üzenetére
annyit nem tudok kijátszani de a korral haladni kell.gears of war 4 stb ami miatt kéne.ps4-em van de a 360 már elavult.az ingyen játékok is már nem olyan jók hogy érdemes legyen elöfizetni viszont a cone-ra már jobbak vannak.a legtöbb az kompatibilis a maradékkal ami nem kevés jobban eltudom adni.
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #52832 üzenetére
akkor az hivatalos ami a honlapon van.semmiképp nem lehetséges hogy ami nincs a listán az menni fog.pedig vannak komoly játékok amik miért nem??érthetetlen.a listának a fele olyan ami baromság hűlyeség és mégis kompatibilis ez vicc.
-
darnics
aktív tag
üdv! egy olyan kérdésem lenne hogy váltani szeretnék 360 slim-röl one-ra csak az a problémám hogy a vinyon van egy csomo xbox live elöfizetésböl adodoan letöltött ingyen játékok meg olyan játékok leginkább dlc-k amiket pénzér vettem ezeket hogy tudnám megmenteni?ugy tudom az one-nak más a vinyonya és abba nem tudom ezt átteni igaz?meg az sem biztos hogy a letöltött ingyen játékokat viszi egyáltalán meg a letöltött dlc-ket sem.valami ötlet??vagy ezek eluztak és megmarad annak akinek esetleg majd eladom.a másik hogy a honlapon ugye fent van a kompatibilis játékok listája.elöfordul hogy viszi azt is ami esetleg nincs feltüntetve??mert sok játék van amit nem szivesen adnák el.köszi mindenkinek szép napot!
-
darnics
aktív tag
válasz
sugarforce #52168 üzenetére
mindent tudtok mindent leirtam.azért mert nem mondok márkát szerintem annélkül is elmondtam mindent!csak figyelni kéne.ezt hagyjuk már hogy milyen xbox.leirtam slim akkor melyik slim.hagyatok már a picsába.beirod google keresöbe xbox slim ugyan azt fogja kiadni ugyhogy ne fárasszatok tovább.nem kell tanács mert nem tudtok semmit.végeztem.kellemes hétvégét!
-
darnics
aktív tag
válasz
l.skywalker #52139 üzenetére
Pontosan az volt ha elolvastad volna rendesen higy a samsung monitor amit elcsomagoltam azon volt csak vga!de helyette van egy LG monitor tv!ennyi!
-
darnics
aktív tag
válasz
sugarforce #52119 üzenetére
ki irt erösitöt?az xbox slim az nem egyértelmű?egy pc-be való philips 5.1 hangfalszett van.erösitő minek pc-hez?az xbox azért korlátozott mert nincs rajta sok csatlakozó viszont a tv monitoron sok fajta van ugye.minden ami egy tv-n kell.viszont az xbox ami hdmi-val van összekötve a monitorral igy az usb-ken kivűl nem marad semmi kivéve az eredeti kábelja ami gondolom hdmi féleség ami nem fér be a helyére ha bevan dugva a hdmi mert vastag és ez az t amit nem értem.azt tény hogy régi tv-hez találták ki hogy azzal is lehessen csatlakoztatni viszont akkor nem kell a hdmi szerintem ez miatt.szép napot!
-
darnics
aktív tag
Üdv!xboxot rákötöttem a pc-n használt monitorra hdmi-vel és van a pc-re kötve 5.1 házimozi de az xbox ugye nem szolal meg rajta higy tudom összekötni hogy szoljon?monitor tv de az xbox meg ugye korlátozott hiszen a tv monitorba bármit rátudok kötni de az xbox 360 slimet??az eredeti kábal amin xbox a vége meg rca az viszont nem kehet bedugni ha hdmi van bedugva ezis érdekes mikyen egy hülye megoldás!szép napot!
-
darnics
aktív tag
üdv! mindenkinek! az lenne a kérdésem hogy az xbox game passt hogyan lehet lemondani?angolul jön be az oldal nem merek belenyulni.14 napos próbára befizettem de baromság fölleg hogy csak xbox one -ra jó nekem meg 360 van igy sajna nem tudom használni és mivel goldom már van igy nem szeretnék még egy elöfizetést fölleg hogy számomra használhatatlan.xbox honlapján szeretném lemondani azzal kapcsolatban segitsetek! elöre is köszönöm kellemes estét!
-
darnics
aktív tag
Üdv mindenkinek! Egy olyan kérdésem lenne hogy a májusi hónapba az egyik ingyen játék a gold elöfizetöknek a lego star wars volt ami a gyerekeknek nagy öröm volt de az a nagy gond hogy nem menti el a játékot!3-4órát is képesek játszani és a halom pálya elmegy mikor mindig kiirja hogy complett és akkor ilyenkor ugye menteni kéne!de mikor kivan kapcsolva a gép utána ujra játszanának vele kezdi elölröl!ilyennel még nem találkoztam!szegények aztán megindt ugyan azon a mályákon kénytelenek újra és újra játszani!ilyen baromságot még nem láttam pedig az elején mindig kikell választani a vinyot hova mentse!kezdéskor nincs "continuse" folytatás hanem csak new game ahol elölröl kezdödik ez nagy csalodás nekem!lehet ezzel mit tenni???köszi elödre a segitséget!szép napot!
-
darnics
aktív tag
válasz
r.levente75 #50236 üzenetére
tuléleMMde szerintem ne én legyek már a hibás ha valami paraszt elökerül és helikopterezik meg ilyenek ugyhogy ne legyetek már istenek ezen a forumon.olyan nagyképű emberek vannak itt hogy hihetetlen.egy értelmeset nem lehet kérdezni mert egyböl jönnek az unatkozó parasztok.szánalmasak vagytok!ez nem olyan forum aminek kéne lenni a 80% csak otthon ülös okoskodó semmi!na léptem mert nekem van dolgom nem untkozom mindt itt a sok barom!!kellemes semmitevést szép napot!
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #50231 üzenetére
ok parasztkám nem eröltetem mert nagyon többet te sem tudsz mondani valoszinű nem értesz annyira hozzá ahogy csak nyomod magad.köszi a semmit és kabbe!!szevasz!!
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #50229 üzenetére
de hol állitsam be?játékon belül nem tudom a hozzá adott cd-n nincs semmi akkor hol??beállitom én azzal nincs gond de pl?a kontrol is mikor elöre nyomom nem elöre megy hanem hátra ha hátra akkor elöre ez pl mindegyik játéknál igy megy.az a lényeg hogy kell ezeket állitani.van olyan játék ahol egyáltalán nem megy és a kontrolt sem tudom állitani viszont ahogy irtam valamelyiken meg egyböl megy valamielyiken meg megy csak összevissza ez nem pálya akkor már ott vagyok hogy billentyű hiszen az legalább azt csinálja amit nyomok még akkor is ha nehezebb mindt hogy van egy joy ami összevissza megy ráadásul ez egy jobb fajta!ha nem megy nem müködik rendesen akkor visszavihetem indok nélkül ez a szabály.karácsony után is visszavisznek mindent a boldba mert kettöt kaptak vagy mert nem tetszik stb
-
darnics
aktív tag
válasz
x360elite #50222 üzenetére
lenne egyx sürgös kérdésem azzal kapcsolatban hogy most probáltam ki a joyt amit az auchanba vettem a pc-hez és ahoz képest hogy az olcsobb helyett ezt vettem ami több mindt a duplája nem vagyok megelégedve vagy én nem csinálok valamit jól.a neve genesis p 33 ami szinte olyan mindt az xbox joy igen jól néz ki csinos csomagolás komoly rezgés meg tudás de sajna furcsán müködik.elösször is felraktam a hozzá adott lemezt amin nem sok beállitás van .az van hogy elsö számú legyen meg a rezgés erössége meg tesztelése ennyi.hol müködik hol nem.valahol tök jó már magátol simán meg.PL: deadpool,farkas viszont a dead islandnál meg nem forog jobbra balra és minden összevissza vagy ellenkezöleg van.van ahol egyáltalán nem müködik PL:call of duty world at war.most akkor mi van?,a joy gagyi vagy a windozon belül kell esetleg állitani valami??lehet visszamegyek aztán megveszem az olsobbat is aztán amelyik nem jó visszaviszem vagy ha egyiksem akkor mindkettöt.igy szoktam hiszen 3 napon belül mindent visszalehet vinni.van egy trust gxt 25 gamer egér azzal kilehet váltani a joyt??vagy csak lövés meg ilyenek?mert a billentyűn a sok gomb ami zavar engem és ehez a gamer dolgokhoz nem értek.vagy gamer billentyű?mi a legjobb megoldás?az egér is bejön de gondolom azzal a lövéswn kivül nem lehet mást mi??ugrás,verekedés stb.gondolom a billentyűt nem helyettesiti nem??na ennyi és köszi a választ!!
-
darnics
aktív tag
válasz
szupermacs #50215 üzenetére
auchanba volt egy 1500-ért majdnem megvettem de inkább egy másrásabbat vettem mert féltem hogy nem fog menni.nekem az már tul olcsó.olcsó husnak pedig hig a leve nem mertem.a kinézete is gagyi volt ugyhogy volt egy másik olcsobb az 3500 volt genesis azmár komolyabbank tünt szép nagy vibrálás minden szép csomagolás stb meglátjuk fog e menni.a gamer fülhalgatok azok milyeneke?érdemes venni?joyba kell dugni vagy hova,van bennük több féle bemenet stb??köszi!
-
darnics
aktív tag
válasz
szupermacs #50209 üzenetére
tudom nem is kell drágán hiszen a pc csak hobbi szint hamár erös gépem van legyen haszna.olyanokra amire kiváncsi vagyok és nem vagyok biztos hogy megvenném vagy nem akarom megvenni stb az auchanba is láttam 2000-ért.bedugom és megy?vagy kell hozzá program is?és minden játékkal megy ?mert nem látok minden játékba ilyen game csere berét hogy áttudom állitani hogy egér vagy joy.köszi!
-
darnics
aktív tag
üdv mindenkinek! egyszerű kérdésem lenne és pedig az hogy pc-hez hozzátudom csatlakoztatni az xboxom vezetéknélküli joyt mert tettem fel usb-s blootoos adaptert de nem ismeri fel vagy inkább vegyek egy olcsobb gagyibb vezetékest és azzal nyomjam.vagy a gamer egér jobb??mert a billentyű meg egér gomb az nekem nagyon kellemetlen kivéve ha lövöldözni kell.vagy azok a gombok gamer egérrel helyettesithető?vagy direkt találták ki a gamer billentyűzetet?az pontosan mivel jobb mindt egy hagyományos?könnyiti a játékot??köszi mindenkinek kellemes napot!
-
darnics
aktív tag
üdvözlet mindenkinek! annyit szeretnék tudni hogy mit kell tudni a multizásról?én most vettem goldot amit automatikusan levonnak minden hónapba ami tök király mert nem kell vele foglalkozni.de ha multiban játszom ,söt inkább az érdekel hogy érdemes e kimondott multi játékot venni (személyes kedvenceim a titanfall és a destiny) amit szeretnék akkor minig fogok tudni vele játszani mikor csak akqarok?mindig lessz fent ember mindig ha kell?mert most is van olyan call of duty amin mindig vannak viszont a caly duty black opsban viszont soha.az sosem indul el multiba mindt ha soha nem lennének.azon van rendes egyszemélyes ugyhogy minden de fölleg azoknál érdekes amik kimondott csak multik és ha épp nincs senki neten akkor nem tudok vele játszani?ha nagyon van kedvem akkor nem tudok mert épp nincs fent senki?érdemes igy költeni rá?mert eddig ez miatt vettem meg.és mi az hogy külömbözö pályákat lehet kiválasztani?nem lehet ugy játszani mindt a sima egyszemélyessel hogy van egy játék eleje és vége a multi nem olyan?remélem em tul béna a levelem és érthető volt.köszi szépen aki tud értelmesen segiteni aki viszont csak unatkozik az keressen mást.szép estét nektek!!
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49967 üzenetére
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49962 üzenetére
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49958 üzenetére
köszi igy egyszerübb követni gondolom akkor a konzolon nem annyira okosság ezt követni.na köszi és csá! UI:ezt kellett volna eddig is nem kostolgatni.na szevasz!
-
darnics
aktív tag
igen de vannak játékok amik goldal olcsobbak.10 000 helyett mondjuk 3000 vagy 5000 ezekt hol találom erre lennék kiváncsi.az akciokra.a kezdöképernyön tudom mi van de ott csak az adott ingyenes cucc van.de azokra lennék kiváncsi amik mondjuk olcsobban meglehet venni.ami a kezdö oldalon van az kevés.
-
darnics
aktív tag
Üedv! mindenkinek! elöfizettem a goldra és azt szeretném tudni hol tudok böngészni azokat a dolgokat amit a gold nyujt?olcsobb játékok ingyenes játékok stb van ennek valami külön oldala?vagy csak ott a kezdöoldalon?köszi kellemes napot mindenkinek!
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49921 üzenetére
kinek pofázol netrambó?akkor is ekkora arcod lenne ha találkoznánk valahol és belelépnék az arcodba??ragyi matyi!ne égesd már magad itt szánalomhuszár.!!
-
darnics
aktív tag
válasz
Bukk900 #49919 üzenetére
és ezt hogy hogy nem tüntetik fel vagy nem emlitik stb??akkor ha most kiperkálok 2500 ft-ot akkor 2 hónapig nyomom egy havi árból?fölleg hogy a star wors unleshied 2 ingyenes ebbe a hónapba ez szuper na holnap megis teszem aztán hogy automatikusan minden hónapba leszedi és menj tovább ez tök szuper.sajna kell a titanfall meg a destiny ami sajna multi plussz az ingyenesek meg az olcsoság.
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49914 üzenetére
és ha épp nincs rajt aannyi akkor minuszba rakja a kártyám vagy megvárja hogy menjen rá fizetés?,mondjuk addigra mindig megy rá hiszen én fizetésem a párom fizetése a családi potlék ami 2-án jön ugyhogy gond nincs csak azért kiváncsiságból hogy van ez?
-
darnics
aktív tag
üdv! ha egy hónapra fizetek elö goldra vagy live nem tudom egyforma e akkor mindenhonapba megkell tennem vagy automatikusan levonja?minden hónapba ugyan akkor vonja le?vagy szolh hogy lejárt és akkor nekem kell újra elöfizetnem?a sima egy hónapos is megillett mindent mindt a 3 vagy a 12 hónapos?,köszi kellemes estét mindenkinek!
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49868 üzenetére
köszi a választ megtaláltam.nem gondoltam volna hogy az x-et kell nyomni.szevasz!
-
darnics
aktív tag
válasz
x360elite #49869 üzenetére
mostanában normális vagyok szerintem de jönnek ilyen agyatlan unatkozó idioták mindt te és kostolgatsz.huzzámál a büdös picsába !ha nem tudsz hozzászolni minek ugatsz?nem értem az ilyen fajta embereket.valami iszonyat magányos ember lehetsz aki az anyucival lakik és egész nap a faszt veri.sajnállak de huzzál innen mert szépen kértem az irásom sem gáz és igen telorol irok ugy hogy nem érek rá nincs idöm de eszembe jut egy kérdés amit mindig elfelejtek megkérdezni és mikor beugrik gyorsan leirom.de külömben is mi közöd hozzá ha van hozzászolásod akkor mond ha nem akkor unatkozz máshol te senkiházi!!
-
darnics
aktív tag
Sziasztok! Annyi kérdésem lenne higy pontosan higyan kell eg lemezt feltelepiteni a vinyora?kaptam egy lemezt de elég karcos igy nem akarom terhelni az xboxom olvasó fejét inkább felmásolnám vinyora!köszi szépen kellemes napot mindenkinek!!
-
darnics
aktív tag
Üdv!azt szeretném tudni hogy az xbox live-ról leszedtem egy horror játékit kiprobálásra de kinect komoatibilis és mivel nekem nincs igy nem engedi hogy játszak!ezekkel csak akkor tudok játszani ha van kinectem?mert nem enged továbbképni csak ugy ha rányomok a játék kilépésre!pedig épp olyan játékot szeretnék venni ami szintén kinect komolpatibilis és nem örülnég ha másképp nem lehetne játszani ami szerintem baromság lenne hiszen komoly játékokrol van szó!nem tudok róla hogy ezekkel csak kinectel lehet nyomni youtuben sem azzal nyomják ha az ember megnéz egy végigjátszást!na ennyi szép napot!
-
-
darnics
aktív tag
válasz
x360elite #49851 üzenetére
De miért nincs fél óra játék után mentés?nincs load game viszont contibuz után is van iffline,valami nem tudom mi meg ujra cintinuz de arra már nem tudok rámenni!miért nincs mentésem??ez a játék oránként ment vagy mi?más játéknák nincs ilyen!ha meghalok persze akkor folytatodik de ha kikapcsolom a gépet akkor legközelebb már elejére dob vissza!a másik az higy sosem irja ki higy compkett vagy ilyenek pedig már félirája tolom és a megcsinált pákyáknál vannak bejátszások stb már ott menteni kéne!nem értem!!
-
darnics
aktív tag
üdv! lenne egy gondom hogy most keztem el a "resident evil raccoon city" játékot és hiába jutok el bárhova és bizonyos ponoknál ugye mentés van mindig elölröl kezdi a játékot ha valamikor kedvem van és fojtatnám.sosem volt velem még ilyen pedig kikell választani a vinyot is az elején hogy hova mentse stb de eddig mindig elejére dob.elég sok menüje van de annyira nem vagyok hűlye hogy ne tudjak elkezdeni egy játékot.campány azon belül offlinet nyomtam ami szerintem nem tudom mit keres ott de most hiába nyomok a contunise-re nem adja be azt hogy contunise utána hanem van restart mert offline stb .elég nagy kavar a menüje mondjuk a játék is egy katyvasz de már nehézkes a dolog és kezdem azt hinni jogos hogy nagyon lehuzták de szeretném tesztelni mert ha gáz inkább becserélem értelmes játékra de igy nem megy ha mindig visszadob.szép napot mindenkinek!!!
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49675 üzenetére
probáltam minden változatlan
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49670 üzenetére
Én bem találkoztam mostanába 200ft-os goldal legalábbis xbox liven nem!most már értem a triál dolgot a menübe van olyan hogy aktiválás teljes játékra de kiirobáltam és az irányitás meg mindig katasztrofális pedig a grafika rendben a játék is ötletes ezzel a csajszival de elösször asse tudtam mi van!teljesen más az irányitás és nem elönyére!igy elgondolkodom pedig szimpi kenne a játék!ja a másik hogy sz árkád játékok bem mind triálos hiszen nemrég bukkantam egy kedvencem folytatására az alan wake ami az alan wake anerican nightmare és 2500ft-ért nem triál hanem rendes játékként kellett megvenni!de a assassin is van rendesbe meg trialba!!
-
darnics
aktív tag
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49663 üzenetére
ja és kihagytam azt a kérdést hogy miért akkora a trial mindt a rendes?1,75 gb mind a kettő.a trial is meg a 4000ft-os is ami alapból 6gb-nak kéne lennie hiszen annyi egy játék kb!
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49663 üzenetére
ezt most nem értem.ha a triált leszedem akkor kifizetés után már eredeti nem kell a pénzes verziot leszednem?nem látom az értelmét.akkor leszedem a 4000ft-at ha megveszem logikus.de egyépként mindenféleképpen megkell vennem hiszen a triálért nem fizetek.
-
darnics
aktív tag
üdv! mindenkinek! az assassins creed liberation hd trial az demo?mert kapni ugyan nem lehet csak xbox liven van és megakarom venni aztán letölteni de a van trial verzió ami ingyenes de akkora a mérete mindt annak ami pénzbe kerül ez hogy hogy???vagy nem demo?köszi szépen kellemes további napot!
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49654 üzenetére
nem akarok tudatlan lenni de hova??ezen egy luk sincs.az egy dolog hogy a fekete végébe dugom a fejhalgatot de a másik két szinest az hova??hiszen azon csak luk van
-
darnics
aktív tag
válasz
szupermacs #49648 üzenetére
a kontroller nem ad ki hangot vagy zenét szerintem az csak beszélhetéshez van gondolom de azt sem probáltam soha mert a hozzá való gagyi az nem adott ki semmi hangot mikor probáltam.ugyhogy gondolom valami chat program kell hozzá vagy fene tudja mire való.szerintem játék hang nem jön ki rajta
-
darnics
aktív tag
üdv! érdeklödni szeretnék hogy szülinapomra kaptam egy nagyon komoly philips kék fülhalgatot nagy kereek füles és brutálisan szól és a kábele is elég terjedelmes és szeretném rákötni xboxra .leginkább játékokhoz akarom használni hogy esténként ne zavarjam a családot mert leginkább házimozival szoktam nyomni ami azért szokott anyázással járni ami szintén üveget törö hangzása van de ez most lényegtelen.a gondom az hogy se xboxba se a tv-be se a házimoziba nem tudom bekötni mert egyiken sincs fülhalgató rész ilyenkor van valami megoldás???vagy ezt csak pc-ek tudják kihasználni de xbox 360-ba nem tudom miért nem képesek több csatlakozást és fülhalgató részt is rakni kivéve a karon van egy chethez alkalmas füles amit szintén nem tudom hol hogyan kell használni de onnan zene nem jön ki.további szép napot és köszi a megoldásokat!!!
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49561 üzenetére
Sokon tul vagyok már nem szeretném újra!ha bekejövök akkor itt us belejövök!akkor minek bénázzak az elején ha s közepén is tudok!de azért köszi!
-
darnics
aktív tag
Üdv mindenkinek! Egy kis segitséget szeretnék!van egy játék ami szintén bénán megy nekem de csak azért mert fél évvel ezelött keztem el játszani akkor nagyon tutin ment de most hiányzott elövettem úja gondoltam kijátszom mert imádom szerintem hatalmas játéték és mivel most fejeztem be a batman arkam asylumit igy nagy kedvem volt fojtatni ezt!ez a "the amazing spider man" de egyszerüen alig birok visszarázodni !nagyjából megvan melyik gomb mi de a harc meg az ugrálás nagyon gyors és néha nem birom követni ugrálok össze vissza és sajnos a gond az itt hamar kinyirnak!1-2 lövés és vége igy minden egyes pálya ami pár katona akiket fél perc alatt kilehet nyirni nekem félórába tellik egyszerüen össze vissza megy ugrik csinálom szerintem valamit tuti nem jól csinálok vagy nyomok vagy a gombok funkcioit nem érzem nem tudom de leirás meg nincs a tokba!tanácsokat szeretnék hogy könnyiteném meg a dolgokat a gombok pontosan mire jók vagy ha több funkciot is töltbe akkor arrol stb!!imádom a játékot és régebben simán is ment de mist valahogy nekem kusza!imádom a játékot a grafikát az szerintem brutál ultra állat csak ez a nyors kamera az ugra bugra ide oda közbe a fonalakat löni stb nem érzem pontosan a funciokat!köszi elöre is!!sziasztok kellemes ünnepeket!
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49494 üzenetére
bevagyok regisztrálva és vettem is meg dolgokat fölleg dlc ilyesmit de azt hittem az olyan amivel kiprobálhatom a gold dolgait és ha tetszik elöfizetek de akkor kétfele beszélünk
-
darnics
aktív tag
válasz
l.skywalker #49470 üzenetére
érdekel a link de a gold elöfizetést azt a xboxon is meglehet vásárolni nem??de ha én akarok játszani és nincs fent senki akkor mi értelme van?ha épp nem indit játékot akkor megvagyok löve.ezt a játékot kilehet játszani?ugyan ugy van eleje vége?mikorra játszom ki ha sosincs fent senki hiszen nem régi de nem is mostani játék lehet már kijátszotta mindenki.remélem nem hűlye kérdéseket rakok fel.
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49469 üzenetére
a free azt hol találom??az ingyenes?azt mondják van ingyenek ott kilehet probálni de hol??
-
darnics
aktív tag
válasz
r.levente75 #49466 üzenetére
azt honnan tudom hogy van?ilyenekröl hol értesülök??
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49467 üzenetére
a titanfall használtan 4000 nem a live?a live és a gold között mi a kólömbség?melyik a jobb?
-
darnics
aktív tag
válasz
l.skywalker #49463 üzenetére
és csak akkor lehet játszani ha van goldom,ha lejár akkor már nem??mennyi egy gold egy honapra?vagy érdemes legalább 3 hónapra elöfizetni,ha van goldom mit nyerek még vele?mit jelent hogy multi játék?más emberekkel kell eggyütt játszanom ?és ha nincs fent senki??erröl a dologról még nem tudok semmit.köszike mindenkinek!! UI:a játék miatt lehet befizetek vagy esetleg letöltöm liveröl csak nem tudom mennyibe kerül mert használtan 4000ft az xbox live gondolom sokkal drágább!
-
darnics
aktív tag
válasz
l.skywalker #49460 üzenetére
és a kettö is ilyen vagy azt már lehet rendesen is játszani??lassan megérett egy ps4 vagy xbox one de a 2 ugye csak azokra van! köszike!
-
darnics
aktív tag
üdv! érdeklödni szeretnék hogy ma megszerettem volna venni a TITANFALL nevezetű játékot és megkérdezték hogy van e gold elöfizetésem mert ezt csak online lehet játszani ez tényleg igaz??meg iszonyatosan tetszik de azért nem akarok mindig elöfizetni mert vásárolni letölteni szoktam xbok liveröl olyat amit nem kapok meg nem lehet kapni vagy dlc-et de ez nagyon elszomorit engem.nincs benne story mód meg multiplayer meg stb ez nagyon nagy baromság de gondoltam megkérdezem töletek hogy tényleg igy van e vagy csak valami más változat van náluk és van e rendes lemezesen játszható is.köszi mindenkinek kellemes hétvégét! szisztok!
-
darnics
aktív tag
sziasztok! vegyük komolyra a szot mert lenne a játékon kivül egy komolyabb problémám! majstro bankártyám volt amit nem fogadott el az xbox regisztrácio de most ez miatt cseréltem eg master card kártyára de ugyan ugy nem fogadja el a regisztráciot és azt irja ki ez nem engedélyezett és erre háromszor probáltam 3 sms-t küldött utána hogy sikertelen tranzakció fedezethiány! igaz ez a kártyán nincs pénz mert ezen csak a bejövö fizetéseket tárolom a megtakaritásaimat a megtakaritási számlám innen egyböl leveszem az összeset de akkor is mi köze hozzá miért von le mikor nem is vásároltam csak a kártyát akartam beregisztrálni hogy letudjam szedni a játékokat amit akarok meg dlc-et.nem értem! köszi szépen és szép napot!
-
darnics
aktív tag
válasz
x360elite #49313 üzenetére
húúúúú de menő vagy! az életben is ilyen menő vagy ?vagy csak a gép meg a konzol mögött?egy pofon hol és mikor??
egyépként megoldottam magam mert én ilyen kis bénácska vagyok és nem értek hozzá! bocs hogy kb 3 hónapos konzol tulaj vagyok igy kezdő és csak 2 egész játékot játszottam ki mert nem egy unatkozó senki vagyok mint te hiszen gondolom cse munka se csak se semmi hanem a szüleiddel élsz és másra nincs idöd csak a konzolt nyomogatni.és melozok családom van és hetente kb 1-2 órát nyomom a gépt hétvégén meg egy kicsivel többet max 3-4 óra ha minden jól megy valamikor semmit fölleg hogy jön a nyár.van más dolgom is a konzolon kivűl ugyhogy szerintem gondolkodj mit mondasz mert elcsuszol!!szevasz!
-
darnics
aktív tag
válasz
sugarforce #49312 üzenetére
már megoldottam magam ! gondoltam hogy lessz itt ilyen magadfajta unatkozó tutyi mutyi4ennyi a véleményebb és köszi a semmit!!szevaszka!!!
-
darnics
aktív tag
válasz
szupermacs #49305 üzenetére
köszi a választ te vagy az egyetlen ki értelmes választ tud adni de annyit még kihagytál hogy a frizbit azt a fejére kell lövöldözni csak akkor megy a falnak mert azt megérzi és a fejéhez kap és nem figyel de egyépként már megoldottam.szép napot!
-
darnics
aktív tag
Üdv! Egy Batman Arkam asylum játékról kéne tanács mert lassan meghalnak az idegeim összetöröm a lakást a berendezést a lemezt az xboxot és mindent magam körül ha nem tudom meg hogy kell tovább jutnim!eddig nem volt semmi baj a játékkal de most a játék felénél nagyon magakadtam!aki tudja az remélem megérti a fogalmazást aki nem az meg ne is okoskodjon!na van egy maszkos figura aki olyan mindt a hulk álarcban és csövek lognak ki a hátából ami a fejébe csatlakozik és mérgesen neked akar menni és betondarabokat tép ki a falból és azt akarja jozzás vágni!na én két napja nem birok vele!tudom elvileg mit kell tenni de nem csinálja azt!kinomba megnéztem egy magyar nyelvű végigjátszást de mégsem ugy alakúl.mikor nagyon bekattan akkor iszonyat neked akar menni és igy beveri a fejét és mikor a fájdalomma van elfoglalva akkor kell ott lenni és ütni és a hátára felugrani és a csöveket kihuzni a fejéből eut háromszor!de nekem nem akarodzik!fölleg hogy félóra kergetözés után sem megy neki a falnak másképp meg elérhetetlen!van valami titka??? Egyáltalán kikor tudok felkerülni a hátára?melyik gombal?miért nem ütközik a falbak??stb stb stb!!!!köszi mindenkinek ha tud valmi taktikát mert én kifogytam!kellemes estét!!!
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49236 üzenetére
Köszi szépen a választ!végre aki megtudja magyarázni rendesen!ha keszedek oénzért rendes játékot mindt pl:alan wake american nightmare az csak arkad igy lemezen nincs lekell tölteni akkor ezeket hova rakja tulajdonképpen?
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49233 üzenetére
Alan wake és ehez van két ingyenes dlc kb 1 orásak!
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49219 üzenetére
Na beraktam a játékot és akkor sem csinál semmit!nem indul el!
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49219 üzenetére
Van hozzá lemezem!!akkor azt bekell raknom!köszi a választ kiprobálom!tegnap épp erröl beszéltem gollégámmal de ö azt mondta annélkül is kell mennie akkor ezekszerint baromságot mondott!meglátjuk!köszike!
-
darnics
aktív tag
válasz
r.levente75 #49215 üzenetére
Most töltöttem le két ingyenes kiegészitöt más nyelven dlc-t és a downliad historiban itt van de nem nyitha meg a pkay nowsl?mi a gond?
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49214 üzenetére
Bem kérdeztem a hűlye véleményed nyominger!ki sz hogy nem nejem való?azért mert nem vagyok ilyen kickafejű mindt te?nem abbol áll a napom hogy neten logok konzolozok?sajna nincs sok idöm rá!ha hátszok néha akkir is 1-2 óra hètvégente!ennyi fél éve van meg nem figlslkoztam vele mélyebben!fél év alatt két játékot játszittam ki!ugyhogy nem ez van az életem középpontjába mind ilyen unatkozo majomnak mindt te.ba csá!
-
darnics
aktív tag
Üdv! Érdeklödnék higy amit xbox live-röl megveszek letöltök azt hol találom meg?mert van két jaték is amit a game menübe sehol nem találok!de egyépként sem sehol!ha beállitásokba bemegyek és megnézem a vinyon akkor ott jelzi hogy van de eredetileg hol kell lennie??köszi szép estét!
-
darnics
aktív tag
válasz
icemad #49189 üzenetére
Na most az a kérdés higy az informátor beszélgetése után azt tettem amit mibdtál!3oercem van és 4 vagy 5személyt kell megtaláljom de nem informátorok hanem ha megnyomom az y-ont akkor bejön ez a fény és aranyszinüvel katona jön be!aztán megnéztem a következöt arannyal az is jatona akkir ezekszerint 4-5aranyszinű katonát jell kinyirnom 3perc alatt?de azt higy csináljam hogy ne vegyenek észre ?mert ha észrevesznek amit tuti megfognak akkor vége a 3perces küldetésnek igy necces!
-
darnics
aktív tag
válasz
icemad #49176 üzenetére
szerintem a fehér fényröl beszélsz mert az bejön de amiot belinkeltél azon is csak az van hogy a katonákat piros szinnel jelöli semmi extra.de annak mi a jelentösége egyépként?ami szines az megkell ölni akkor is ha a katona piros?azokat kikell nyirni vagy mi??mit kell figyelni milyen szinre és milyen szinnel mit kell csinálni?
-
darnics
aktív tag
válasz
icemad #49173 üzenetére
van ilyen a beállitásokba hogy eagle verzio??azt hittem az amit megnyomsz oldalt az rt azt hiszem és akkor egy fehér fény jön be külömbözö szinű emberekkel.mert azt sem használtam mert hiába adja be a katonákat pirossal hogy ellenség nincs jelentösége mert ha nem csinálok bonyodalmat leszarnak!!
-
darnics
aktív tag
válasz
Tomyyy93 #49164 üzenetére
erröl nem hallottam még egyik végigjátszásban sem.érdekes.majd este kiprobálom aztán meglátjuk!de köszi és te voltál az egyik aki adot valami értelmeset és nem a köritést nyomatta a tudatlanság helyett mert a dolgokra nem tudnak válaszolni és ráfogják hogy szarul irok meg hűlye vagyok! egyépként mikor összevissza irok akkor este álmosan tabletröl irok ami a nagy mérete miatt kellemetelen a 7 colos tényleg egyszerübb lenne! szép napot és köszi!
-
darnics
aktív tag
válasz
x360elite #49167 üzenetére
ezeket mind tudom nem mondtál ujjat kivéve az eagle vision azt pontosan nem tudom mi mit jelent milyen szinnel! abba segithetnél de köszi hogy miattam feltelepitetted és bocsi ha bonyodalmat csinálok de lehet nekem sok már a játék hiszen fél éve vettem az xboxot ez volt az elsö játék akkor megcsináltam belöle egy 2 órányit semmi elakadás nélkül és akkor hagytam mert fojamatosan vettem a játékokat és volt mindig más amit kijátszottam és mentségemre mondjam még kezdő vagyok a konzol világban sosem voltam egy konzolos.ps2-öm volt ezer éve mikor még divat volt de akkor csak ilyen 30 perces játszogatos voltam.most fél év alatt 3 játékot játszottam ki teljesen ugyhogy nem vagyok minden játékban profi és ehez ezekszerint béna vagyok de már csak 3 küldetés van nem akarom feladni pedig sokszor tök egyszerüen megcsinálom aztán jön olyan pálya ahol egyszerüen nem csinálja azt amit kell!!szép estét!!!
-
darnics
aktív tag
válasz
sugarforce #49154 üzenetére
Mondtam ilyet hogy szemetek vagytok?ne vádoljál ilyenekkel mert mindani tudtok minden hűlyeséget de sajnos hasznosat nem! Olyat tudtok mondani hogy tépjem ke a plakátokat ami az egybe nem is kétezik!nem is kellett ideig sem.meg azt hogy térképen minden ott van,meg higy tök egyszerű,stb stb de amire volt a problémám arra nem volt válasz!kaptam linket a végigjátszásrol amit köszi de mát ezerszer végigráktam de hiába ha nekem nem azt csinálja.ezt is leirtam de mivel ti vagy te hülyézel ke engem leirom mégegyszer mi a orobléma és arra kérek konkrét választ!na akkor megnézem ki kilyen okos,kit tud olyat mindani aki hasznis vagy csak a nagy semmit.akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba!mist fejeztem be a játékot amire nem jutottam semmire szokásszerint!a hiba?a következő!-van ket informátorom és mikor elbeszélgetek vele feljön egy visszaszámláló 3 persz éressek meg az idő alatt 3emberkét!na elérkezek a helyszinekre és egy van a másik kettöre negyek a többi nincs sehol na erre varjál gombot ez miért van?????ott kéne lennie és nincs.gyorsan elindulok a másikhoz az sincs ott na akkor ki a hülye???másik higy annyi okosok vagyzok hogy minden kilátora menjek fel hogy beszinkonizálja a helyett és akkor minden ott kessz a térképen.felmászok mindegyikre ami elvileg 9db de a térképen semmit nem jelez igy orákat kell rohangálnom meg megtalálom magamtól ez miért van??????az miért van hogy most mikor játszottam kutya nem támadott rám még akkor sem ha 15 katona mellett mentem el.eddig egy katona mellett mentem el már egyböl gyilkolás na ez kitöl van????egyelöre ennyi erre varjatok gombot!de léci unatkozokat okoskodokat ne ahoz már késő van csak aki ezekre tényleg tud magyarázatot és oersze a kegnagyobb félrebeszékést higy kőnnyü én vagyok a hülye!de nem lehetek az hiszen azt csinálom akit kell mégsincs ott ahol kell stb!!!fél órát még fent vagyok ugyhogy megvárom!aki értelmeset mond segit annak megköszönöm elöre aki csak unatkozik az hidegen fog hagyni!szió!
-
darnics
aktív tag
válasz
parandroid #49145 üzenetére
van ilyen hogy hibás???
-
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49136 üzenetére
hogykell leszedni a körözési szintet?tudom hogy csak odakell menni kihalgatni stb de az a baj hogy sokszor semmit nem jelez a térkép azok ellenére hogy az összes oszlopot megmásztam az összes térkép bevan szinkronizálva de ha nem tudsz segiteni vagy nem akarsz akkor fejezzük be a beszélgetést mert nem te vagy az én emberem!!jaaa eddig nem csinált ilyet hogy minden 3 méterbe katonák akarnak kinyirni akkor milyen körözési lista .van olyan mikor betámadnak ha randalirozok,ha fellökök valakit stb ez tiszta de ilyet még nem csinált hogy csak settenkedet észrevétlenül és aztán nem tudok menni 3 métert mert egyböl felfigyelnek rám.na mindegy szerintem kuka vagy megoldom magam! ezt a hetet még rászánom hiszen ha minden normálisan menne akkor 2 óra alatt kijátszhatnám a maradékot!!szevasz!!
-
darnics
aktív tag
válasz
sugarforce #49129 üzenetére
elhiszen hogy neked egyszerű a játék de mégsem tudsz értelmeset mondani.leirtam hosszadalmasan mi a probléma szerintem te nem érted.milyen alapok??mond el mire gondolsz!nem az a baj hogy nehéz lenne a játék mert van olyan küldetés ami egyszerüen hamar lenyomom mert csinálja amit kell de van olyan amit 3 napig kell nyomni mert hiába megyek fel minden toronyra szinkronizálni de mutat semmit.most van olyan hogy jelzi a térképen az inforátor vagy bárkit odamegyek és nincs ott senki.a mostanin kivül még két küldetés van nem akarom abbahagyni.de itt egyszerüen hiába jelez informátorokat nincsenek ott.a másik az hogy elkezte azt csinálni hogy bármerre megyek a katonák egyböl jeleznek és letámadnak ugy hogy nem csináltam semmit.nem löktem fel senkit,nem ütöttem le senkit csak simán lassan sétálok és ilyenkor elmenekülök és aztán vissza a nem létező informátorhoz.de megközeliteni sem tudom a célszemélyt mert ha egy katona mellett is elmegyek már jeleznek.ez majdnem olyan mindhogy ezekbe a várakba ugye már voltam és mindt ha megjegyeztek volna és ha egy is meglát már ugranak.10 métert nem tudok lépni!egyszerüen nem értem néha mit csinál.youtubos videokat nézem ezerrel de az nem segit ha a térkép a kilátó nem jelzi nem csinálja azt amit kell!!elég komoly játékokat játszok ki de ez nekem értelmettlennek tünik.mert ez nem nehéz hanem értelmetlen kagyvasz!rossz hire van az elsö résznek sok hiba ,baromság de igy a végefele igen csak idióta dolgokat csinál.mogy pár tippett akkor ha annyira egyszerű.mert mondani mindent lehet!szép napot!
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49115 üzenetére
K&H
-
darnics
aktív tag
válasz
MasterMark #49112 üzenetére
boldba nem fogadják el???ilyenröl nem hallottam nem találkoztam és neten sem volt gond eddig ha kellett regisztrálni vagy megadni valamit.nem sporolás hanem választottam egyett mikor kellett.ezt akkor tudom cserélni?vagy csak pénzért??
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest