- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz
V.Stryker #54671 üzenetére
"Ha jól olvasom elég csak az xboxon a fiók eltávolítása, majd utána ms accounton eltávolítani a gépet?"
Teljesen mindegy a sorrend. Ezt kell tenned semmi mást.Illetve az eladott gépen kell hagynod a licence-t és nem viheted át másikra, különben az új tulaj nem fog tudni játszani a gépen lévő játékokkal. Ez azt jelenti, ha veszel másik 360-at, akkor nem csinálhatsz rajta "licence transfer"-t. Ennyi. Te adott esetben saját acc-al bármely gépen fogsz tudni játszani a korábban megvett, vagy ingyenesen beszerzett játékaiddal, de más acc alatt nem fognak menni semmilyen gépen, csak azon, amin a licence van.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
V.Stryker #48772 üzenetére
Ezt vettük meg:
És mellé még egy külön kontrollert:
LeapFrog LeapTV Transforming Controller
Volt itthon UK-EU átalakítónk, így azzal használjuk, de egyébként sima AC adapterrel megy. Eddig 4 játékunk van hozzá, van online store (Global) ahol csomagban vannak néha aránylag jó áron, meg lemezest is lehet beszerezni, nagy ritkán még itthon is. Nagyon szeretik a gyerekek, eddig bevált. 1 hónapja van meg.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
V.Stryker #47561 üzenetére
PC-re még kb. 2 napig ingyen beszerezheted.
-
masterful87
senior tag
válasz
V.Stryker #47566 üzenetére
Én is pont ezt akartam kérdezni, hogy aki képben van az időeltolódás mértékével, az megtudná mondani, hogy mikorra várható az akciós lista magyar idő szerint?
MÁS:
Megnéztem a GOLD vásárlás felületét, még nincs akciósan kirakva 1 havi GOLD, de legalább megint nem lehet venni 2500ft-ért 1 havit, meg úgy igazából semmilyent. Megint próbálja később hibával elhajt, GOLD nélkül. -
haris
őstag
válasz
V.Stryker #47561 üzenetére
1- mi az hogy emberi áron?
2- mikorra akarod?Biztos ismered a viccet, amikor ki van írva a mester ajtajára:
"Kedves vevőm, cégünk gyors, olcsó és jó munkát végez. Azonban ezek közül Ön egyszerre csak 2-t választhat.
A jó és olcsó nem lesz gyors!
A jó és gyors nem lesz olcsó!
A gyors és olcsó munka nem lesz ....."
SZERK: Ja vagy az aláírásom...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
V.Stryker #47269 üzenetére
2014-ben december 15-én kezdődött az év végi leértékelés:
https://majornelson.com/2014/12/15/countdown-2015-deals-start-tuesday/
2015-ben december 22-től volt ez:
És közben futott a Daily Deals is.
Azért volt benne anyag rendesen
-
MasterMark
titán
válasz
V.Stryker #47258 üzenetére
A saját accountjával mindig tudja használni.
Amit írsz az megoldható. Csak akkor te otthon már nem fogsz tudni, csak a saját accoddal játszani a játékokkal. Most ugye a gépen lévő összes acc tud játszani vele.
Ha viszont a géphez tartozó licenszt mondjuk átrakjuk hozzám, akkor az én gépemen fog tudni minden acc játszani a játékkal. Ettől még te otthon a saját accodal fogsz tudni játszani vele, csak a többi már nem fogja elérni. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
V.Stryker #46964 üzenetére
Végül nekem is küldtek kódot, mert nem ment a Gold vásárlás. Én kivárok vele 28-ig, addig van úgy is Black Friday.
akcsy: én fent voltam amikor beröffent a Black Friday az emagon. Szinte 25mp alatt beléptem és minden olyan ajánlat már Elfogyott volt, ami ígéretesnek hatott - köztük a One.
25mp...
-
haris
őstag
válasz
V.Stryker #46962 üzenetére
Ez volt a 2015. Mivel akcióváltás általában keddenként van, jóslatom szerint az idei dec. 20-án indul.
Meglátjuk -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
V.Stryker #46893 üzenetére
Szép elmélet, de valószínűleg nem igaz.
Mondom: én múlt héten pénteken meg tudtam venni XONE-on. (Magyar profil, magyar régió.)Az viszont tény, hogy az utóbbi időben komoly gondok vannak a Microsoftnál Live-on történő vásárlás ill. kódbeváltás terén, az XONE topik is tele van azzal, hogy nem sikerül beváltani egy kódot, vagy csak böngészőből megy a beváltás, vagy csak boxról működik. A support nem tud semmit, szóval óriási kupleráj van, de ez nem most kezdődött, hanem hónapok óta tart már. Sajnos.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
V.Stryker #46893 üzenetére
De miért érné meg nekik ezen szőrözni? Alapvetően én nem is azzal hívtam fel őket, hogy a kéccázas akciós Goldot nem tudom megvenni, hanem azzal, hogy Goldot akarok, de nem megy. Pont most akartam betárazni pár játékot a gyerekeknek, hogy a téli szünetre meglegyen minden, erre az akció miatt megy a blfszkds.
Rém idegesítő, de átmegyek elviselhetetlenbe és felhívom őket 2 percenként.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
V.Stryker #46890 üzenetére
Szintén próbáltam éjszaka. Chrome-ban, IE-ben, az Xboxon a Dashboardon majd az Xboxon az IE-ben. Mindenhol, de semmi. Azt nem értem, hogy miért fogják arra, hogy túlterheltség okozza, ha éjjel sem megy semmi. Most is megpróbáltam megint, de ugyanaz a hibaüzenet fogadott.
-
masterful87
senior tag
válasz
V.Stryker #46834 üzenetére
Sikerült nekem is beszélni velük telefonon, holnap fel fog hívni, meg emailben is ír.
Azt mondja 28-ig akciós az 1 havi GOLD, megnézte a fiókomat, minden rendben, mennie kéne, ő nem tud lokális korlátozásról, magyar fiókkal is mennie kell.
Lehet túlterheltség a gond, próbálkozni kell többször, de tudnak a hibáról, állítólag Win10 alól Edge-dzsel működik (próbáltam, nem megy).
Hát így állunk most.Milyen ajándék havi goldot buksz?
-
masterful87
senior tag
válasz
V.Stryker #46818 üzenetére
Gondoltam én is felhívom ezt a csoda ügyfélszolgálatot, meg is adtam a visszahíváshoz a számom, erre azt mondja, hogy jelenleg zárva vannak.
Pedig valóban nem lehet venni semmilyen GOLD-ot a honlapon, nem csak a 200Ft-os egy havira dob hibát, hanem a többire is.
(kamunak meg emiatt neveztem a 200ft-os goldot: (#46767), meghirdetik, csak a részleteket felejtik el közölni, igaz azóta kiderült, hogy semmilyen goldot nem lehet venni)
-
Suineg
senior tag
válasz
V.Stryker #46783 üzenetére
Hát nekem is ugyanez jelenik meg. Bár én nem nyomtam tovább. Gondolom PC-ről csináltad. Kérdés, hogy a gépen továbbenged-e a rendszerük.
Viszont ha a 200 forintos árat írja ki a rendszer, akkor sajnos Fogyasztóvédelmi szempontból oda kell, hogy adják annyiért.
(én még várok Kedd reggelig) -
haris
őstag
válasz
V.Stryker #46754 üzenetére
Mintha mondtam volna, hogy ne kapkodj.
Mentőötlet. Azon a profilon amit amit átvitték UK-be, kapcsold ki a Gold megújítást, és felejtsd el azt a profilt.
Regisztrálj egy újat, új e-mail címmel, stb és add hozzá a bankkártyádat, de ez már Mo-i régió legyen.
Használd ezt a továbbiakban.
Vegyél rá 200 Ft-os Goldot, zsákold be a játékokat, használd mostantól eztÉs többet ne piszkáld.
SZERK:
vagy 3 hónap múlva hozd haza a régi profilt, és visszatérhetsz arra...
A gépen meg lesz 2 profil (vagy több. nálunk vagy 20van, igaz Live profil csak 3, Gold pedig csak 1) -
nincsnév007
addikt
-
haris
őstag
válasz
V.Stryker #46680 üzenetére
Szerintem ne kapkodj.
Ha még nem volt eddig Goldod, akkor az 1.honap ingyenes szokott lenni a marketen. Nézzetek utána hátha.
(4 opcio szokott lenni 1havi, 3havi, éves, 1haviFREE)Plusz én előbb megvárnám mi akciós, aztán venném meg.
Illetve volt már olyan, talán tavalyi black friday, hogy aki már volt goldja de most nincs, az 200ft-ért ujíthatott 1 havit.
Ha semmi ilyen akció nem lesz, de jók a játék ajánlatok, akkor is azonnal vehetsz havit a marketen vagy beválthatsz kódot.
Szóval nem kell kapkodni.
-
haris
őstag
válasz
V.Stryker #46650 üzenetére
Bocs . itt vagyok, csak külföldön vagyok épp.
Szóval a már golddal megvett játék 360ra bármikor később is letölthető újra.
A One.on csak akkor, ha újra van goldod.Csapoati. Te a One.ról beszélsz. Xbox360.on download history.ból is és marketről is bármikor úhra leszedhető. Donload history akkor kell, ha egy jaték már nem vehető meg marketről. De mivel te már megvetted, bármikor leszedhető ismét. És gold nem kell akkor már xbox360.al!
Bocs telefonról vagyok reptéri wifin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest