- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
Érdekes felfedezés reparálás/refurb munka közben:
Engem kifejezetten zavar ha kattog/lóg egy analóg kar, legyen az bármilyen konzol.
Most felfedeztem valamit, amit nem gondoltam volna. Van 2 360 kontrollerem, egy, amit a Jasper Elite-emmel kaptam, illetve egy, amit egy E konzollal kaptam. Első dolgom mindig a szétszedés, majd domesztosos vízben megpucolás. Ki tudja mivel találkozott életében egy használt kontroller. Feltűnt, hogy mind a kettő kontrollernél, legylább egy joystick mindig le-fel irányban gáz. Ma cserélni akartam egy PS2-ből egy az egyben az ALPS analóg karokat. De csak poénból kipróbáltam PS2 gombás sapijával, ami amúgy annyira szoros, hogy lehúzásnál cuppan. És csoda... a lötyögés megszűnt. Ezt követően fogtam egy keskeny szigetelő szalag darabot, és kibéleltem a kupak belsejét, majd rányomtam az joystickra és láss csodát, nem lötyög, nem kattog. Csodáltam is hogy zsír új kontrollernek hogy lehetnek ennyire siralmas analóg joyai... -
Ganz-[HUN]
addikt
Hajaj... Ha ez belsős volt akkor az faxa lesz visszahozni.. Ebben csak privátban tudok segíteni! Fórumon tilos!
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
IMIIKE1998 #48150 üzenetére
Edit: hozzáad kimaradt
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
sugarforce #48148 üzenetére
Vár még egy hónapot ~30-at és vesz egy One S-t. Szerintem az a legjobb.
-
Ganz-[HUN]
addikt
helló
kaptam egy használt minecraftot, és volt benne egy Live gold kód, amit sikeresen aktiváltam, előző tulaj nem élt vele. Ezzel nem lehet az ingyenes Gold játékokat bezsebelni? Nekem nem sikerült, németül pedig nem tudok (onnan van a játék)
Egy E konzollal volt, amit unokaöcsémnek vettem (ez viszont kell nekem
)
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
derrik #46002 üzenetére
hali!
Telepíthető, és ingyenes.
Én kedvencemim a Jasper és a Trinity.
Az E már inkább cost-saving gép, bár megbízhatóságára sem lehet panasz, de bármelyik Slim gép is megteszni. A jasper olcsó, megbízható gép.szerk: Modi törölte az előző válaszomat a kérdésedre, vagy nem is postoltam?
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
r.levente75 #45998 üzenetére
amit fizetsz Live-ra az egyenesen az M$ zsebébe száll.
a devek egy fityinget nem kapnak a goldból. -
Ganz-[HUN]
addikt
helló
nem tudja valaki véletlen hol lehet megtekinteni Alice: Madness Returns-ben hogy mennyit játszottam? -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #45853 üzenetére
azért rengeteg ember van.
Sőt, a környékemen az összes ember akinek konzolja van, a konzol nem feltétlenül van már meg, de attól függetlnenül megvan az összes játéka. -
Ganz-[HUN]
addikt
Miért venne lemezen?
Fentebbi Hsz-em... -
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
zsola32 #45835 üzenetére
én úgy vagyok vele, hogy ha egyszer megvan... minek adjam el? Max a konzolt adom el, a játékokat nem. Gépet bárhol találok, de játékokat... Pl.: Alice: Madness returns. Alig találtam, és most várom a postán. soha az életben nem fogom magamat rávenni, hogy játékot eladjak.Ha veszek is egy PS3-mat, de azt csak 360 mellé, mert a triple-a játékok akár 10FPS-ssel jobban, esetleg szebb grafikával futnak. PS3-nak meg ott vannak a lélegzetelállító grafikával God of War 3, és Uncharded 3, Last of us, stb.
Szerk: Tervezem hamarosan beszerezni a Lords of Shadow 2: Special edition-t, kb 3k. Mennyi a store-ban? amikor kint voltam a játék "csak" 60€ volt, itthon pedig 9k..
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
r.levente75 #45817 üzenetére
én egyszerűen rühellem a digitális kiadást. Valahogy nekem olyan...
Lelketlen...
Nincs meg az az érzés hogy kipattintom a tokból, be a gépbe, és hajrá. Nem tudom megcsodálni, megfogni, és ha megyek a Trődire, nincs meg az az érzés hogy vajon mit fogok találni, megérte -e azt a pénzt (demo-t kipróbálni, letölteni pl), sikerül -e feltelepíteni, hibátlan -e a lemez?
Ez egy folyamat, ami csupa-csupa izgalom. És a polcon is jól néz ki.
A Fable-t is azért vettem csak meg digitálban, mert nem találtam angol kiadást kint, és nagyon játszani akartam vele. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #45802 üzenetére
Németországban Samsung FHD-vel használtam a gépet. Hazajöttem, de itt csak egy kécsöves Daewoo-m van, a kompi videó pedig... fujj
viszont gondolkodom egy VGA kábelen is. FlexScan F730-ashoz -
Ganz-[HUN]
addikt
Hali!
Gyári RGB-Scart kábelek mennyire ritkák és drágák? -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Ukraan #45721 üzenetére
SMART? Dugd fel gépre, de NE!!!! formázd, vagy particionáld! Aztán' majd szenvedhetsz visszaszerkeszteni a firmware-t meg mindent, ha valami írást végzel rá.
CSak dugd fel a gépre, és kapcsold be a HDSentinelt. ki fogja mutatni ha gyíkja van.A többiek megerősíését érdemes megvárni ezzel kapcsolatban.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Ukraan #45719 üzenetére
Hali!
Meg. Berakod a pent, beállítások, storage, kijelölöd amit kell, és átpakolja a pendrivera. Másik HDD-re pedig a folyamat fordítva.Szerk: MS-es rinya pedig amikor a fiókomat kellett valamikor újra a gépre pakolni, modnta hogy hagyjam rajta a cuccokat, vissza nem bántja ha tölröm a fiókom. Mondom nem, lementem, pendrivera. És mit ad isten? Nem voltak meg a mentéseim..
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #45707 üzenetére
Akkor nem értem.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #45686 üzenetére
na akkor jól tippeltem. Egyszer veszek egy slimet. szeretem a Jaspert, de a slim mégis szebb. meg drágább...
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #45682 üzenetére
vajon a bekapcs hang ugyan az mint az eredetiben?
zsola32: szerintem a sajátjára rápattintja. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #45661 üzenetére
Konkrétan "you don't say" kategória. És ha van ilyen hülye ember, higy be sem tudja kapcsolni, ne vegyen Xboxot. Ez a leírás (írója) pofátlanul hülyének nézi az embert.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
hoffman_ #45659 üzenetére
Most ránéztem a google-ba.
Kedves M$... Ez komoly??? Xbox 360 No Power SolutionAmúgy amit sokat látok, hogy húzz ki mindent belőle, hagyd egy kicsit, és próba ismét.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
sugarforce #45650 üzenetére
nem csak hogy olcsó, még szerintem a mérete sem stimmel.
-
Ganz-[HUN]
addikt
120GB van a Jasperben (valamikor 500-ra akarom bővíteni), és van még rajta hely.
ACI, II, BH, Rev, III (2 lemez), Farcry 2-3, Castlevania LoS (2) van rajta, lemezről telepítve. Arcadeből Jet Set Radio, Worms 2: Armageddon, Crazy taxi, Mighty No.9. Fable xbox Classic-ot is megvettem, HDD-n van. Összesen 63.5GB a Games and Apps mappám. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
r.levente75 #45608 üzenetére
Kettő Xbox acc van a gépemen, enyémben megvettem a Fable-t, a másikon is ott van, és tud vele játszani. Ezek szerint igen, ha az accja le van ott töltve, használhatja másikból is. Kérdés másik Xboxon letöltheti -e.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
masterful87 #45564 üzenetére
Zip codeként mit írtál be? Valami USA-s kell.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Nem tudm hogy ki tette ki, de köszi a Doritos-os joyrideot.
Épp tölti. -
Ganz-[HUN]
addikt
Sziasztok!
Trödelmarkt-on (német ócskapiac) vettem egy Play ang Charge kites 360S kontrollert.
Mennyi idő az ami elfogadható hogy feltöltsőn az akku nulláról? Mennyi az elfogadható akkuidő? -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #45434 üzenetére
Megvan, csak össze kellett fűzni az uplay accountomat a gamertagemmel és kész is. ezt követően autómatikusan bejelentkezett.
(#45435)HKorn: Köszi!
-
Ganz-[HUN]
addikt
Na a gépben a fejet kicseréltem, kapott friss pasztát, megy.
Viszont, Milyen a normális exhaust hőmérséklet? Mármint mennyire meleg Jaspernél? Kézmeleg jelenleg.Másik, Far Cry 3-ban nem tudok bejelentkezni Uplaybe, egyszerűen nem találja az accountomat. Email fiók vagy mi kell hozzá?
-
Ganz-[HUN]
addikt
Sziasztok, figyelmetlenségből német játékot vettem (Assassin's Creed: Revelations). Valahogy angol beszédcsomagot le lehet hozzá tölteni? A konzol még nincs nálam, így nem látom a menüt.
Vagy menübeb lehet angolra átállítani? -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #45335 üzenetére
Köszi!
-
Ganz-[HUN]
addikt
Sziasztok!
Live gold előfizetéssel lehet gamertaget ingyen módosítani? -
Ganz-[HUN]
addikt
Hali
Fatekben melyik drive bizonyult a legjobbnak? Sama hita benq vagy liteon? -
Ganz-[HUN]
addikt
Sziasztok!
Na megvan a Japser. 29-én jutok hozzá jövő hónapban.
Egy szép Jasper Elite, minden gyári cuccával. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #45222 üzenetére
Köszi
-
Ganz-[HUN]
addikt
Sziasztok!
Vettem egy Jaspert csupaszon.
Memóriakártya kell, hogy tudjak menteni, vagy ment a konzolra? -
Ganz-[HUN]
addikt
sziasztok!
Custom 360 fatet akarok készíteni.
Kérdés: Lehet szerezni direket fektetett powerbuttonna szerelt faceplatet? Mármint amiben 90 fokkal el van fordítva a power gomb. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MrPeekaboo #45078 üzenetére
Igen, PAL, és PEGI van a képen.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #45028 üzenetére
Valaki?
-
Ganz-[HUN]
addikt
sziasztok
Egy gyermerkkori álmom egy 360 Fat.
Japser gépek mennyire megbízhatóak?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest