- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Sziasztok!
Nemrégiben egy kis társaság jött össze nálunk és gondoltuk fokozzuk a jókedvet egy kis Just dance 2015 játékkal. Van kinect az x360-hoz kötve. A játék eredeti lemezes, a gép nem mókolt.Hiába tettem be a lemezt a meghajtóba, rövid olvasgatás után "open disk" (ha jól emlékszem ) jelenik meg a lemezmeghajtó ikonján és nem töltődik be a játék. Többször próbálkoztam, de ugyanez az eredmény.
amiket még próbáltam:
- másik eredeti (nincs is más) lemezt beraktam a meghajtóba, de nem indít el semmit
- telepített játékot indítottam (M$ oldalról letöltve) az elindult.
- audió cd-t tettem a meghajtóba, az elindult, minden gond nélkül.Szóval úgy tűnik a meghajtó nem romlott el.
Olvasgattam.... Az segíthet ha hosszabb ideig nyomom a bekapcsoló gombot?
Vagy valahogy frissíteni kell a gépet?
Nem is értem. Kb 2 éve játszottunk utoljára ezzel a dance progival és minden okés volt.
Egy dolg eszembe jutott, az az internet kapcsolat ellenőrzés... de akkor a telepített játék se indult volna el... gondolom, ha nincs net...
Nem is értem...Van valakinek 5lete, javaslata?
Kösz! -
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #56384 üzenetére
Na itt megtaláltam
. Az XO-s fórumban nem találtam, de sokkal több hsz-t kellett átpörgetni
-
Throme
veterán
Sikerült leszedni a Sensible focit, mert valamiért ezeket az X360-as DWG játékokat nem tudom úgy installálni, mint a one-ost...
Nosztalgiafaktor megvolt. Sajnos csak volt...elmúlt. A reflexek se a régik, de előjöttek ezek a szemét dolgok, hogy a gép 0 idő alatt tud erőset lőni, valamint félpályás gólok... Pedig kontrollerrel könnyebb az irányítás, mint anno billentyűvel.
Ha már picit újítottak rajta egy sebesség beállítást betehettek volna.
Na mindegy, kicsit visszarepültem az időben...de elég is volt -
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #55696 üzenetére
A Too Human nekem tetszett anno, csak a runa gyűjtögetésbe belefáradtam. Nem is volt olyan könnyű játék... nekem.
-
Throme
veterán
válasz
Geresics #55679 üzenetére
AC kellemes széria. Valós helyszínek, történelmi események, és személyek, és ebbe ágyazott sztori, több részen át.
Az első rész hibájának felrótták, hogy sok az ismétlődő küldetés, de szerintem akinek tetszik a játék, annak nem gond.
Néhány időre teljesítendő küldetéstől mondjuk kaptam hülyét rendesen...RDR-ben (bár nagyon régen játszottam vele) az irányítás nem feküdt annyira. A lovaglás közben célzós dolgok sem mentek könnyedén elsőre...
Egyikkel se jársz rosszul.
-
Throme
veterán
válasz
MasterMark #55641 üzenetére
Ne aggódj, nekem néhány megvan, majd megosztom peer to peer-en
Egyébként ha megtartja a szervert, hogy a meglévőket letölthessük, butaság lenne az értékesítés beszüntetése, hiszen a helyet ígyis - úgyis foglalja
-
Throme
veterán
válasz
MasterMark #55632 üzenetére
Rendben, és ezt a júzer ingyen és bérmentve "szolgáltatja" az M$ felé.
Tudom, hogy szőrszálhasogatás, de én se kapok semmit M$-től ingyen. Igaz ezt simán beírnák a szerződésbe, amit ha nem fogadok el, akkor mehetek a .... fenébe, és ugrik a digitális gyűjteményem.
Egyébként a peer to peer játék megosztástól indult a hsz-em.
Aminek bekövetkeztét erősen kétlem. szvsz. Nem is szeretném. -
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #55627 üzenetére
Persze, és az M$ majd kontrollálja, hogy gipsz jakab vinyóján lévő játék megosztása legális legyen....
Nem tudom ugyan milyen szerződések köttetek, de a játék kiadóról is el tudom képzel azonnal bontja, ha az M$ kiadja a kezéből és magánemberek osztogatják meg a termékeit....
Azt is szabályozni kéne, hogy a géped folyamatosan online legyen és köteles lennél visszaosztani a letöltött tartalmat.... Lenne hiszti, hogy lassan jön a gém, mert senkinek nincs kedve bekapcsolni a gépét.... stb. stb.Mindegy, ilyen úgy sem lesz - szerintem - szerencsére.
"Elképzelni sem tudod mennyi mindent lehet torrent kliensen legálisan letölteni."
Ez így van. Mármint ami a "legálisan" szót illeti...és biztos én vagyok kisebbségben ezzel
-
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #55615 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e összefüggés az új xbox széria és az x360 dwg közt,.
Az előbbinek inkább a ráírt játékok kellenek.(az is lehet, hogy ez egy üzenet, egy jel, hogy csúszni fog az új generáció, addig is kitartás, itt egy rakat X360 akció, játszatok ezzel...
)
-
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #55613 üzenetére
Szerintem ennek kéne alapnak lenni.....
Legutóbb kinézett címek nem BC-sek voltak, én pedig már nem igazán kapcsolom be az x360-at.
Most viszont a CoJ sorozatból a the cartel-t megveszem, és ez BC-s is egyben.... -
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #55585 üzenetére
Motorosra kíváncsi leszek. Egyelőre ezek a játékok nem jöttek be. Régen, C=64 "konzolon"
nagyon szerettem a speed king-et, de az nem ma volt....
-
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #55577 üzenetére
Akkor teszek majd vele én is egy próbát, az nem baj, hogy ilyen csapkodós játék, pont nem agyalni akarok rajta, hanem kikapcsolódni.
Alien Breed is tetszik, így ránézve.
Van benne nehézségi szint választási lehetőség?
PC van egy hasonló gém ami nagyon tetszik, csak éppen egy idő után nehézzé válik és csalással tudok csak lazán nyomulni benne.
(utálom, ha 20x vissza kell tölteni valamit, vagy nehezen haladok előre, inkább többször végigjátszok egy játékot, mintsem egyszer szenvedve...) -
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #55573 üzenetére
Conan jó játék?
Látom, hogy 4 csillagot kapott.
Még otthon nézek 1-2 yt videót róla azért, csak kíváncsi volnék a véleményekre.kösz!
-
Throme
veterán
válasz
SAIKON #55389 üzenetére
Nekem is volt hasonló problémám régen. Az elhangzottakon felül, javaslom, hogy nézz be az akkutartóba. Az alján van két fém lemez érintkező. Ezek hajlított fém lemezek, és ha nagyon le vannak ülve, akkor lehet bizonytalan az elemek kontaktja. Pláne ha olyan elemet/akksit teszel bele, aminek a külső átmérője inkább a szabvány maximumát súrolja (túl vastag a fólia). Ezek hajlamosak szorulni az akksitartóban, és ha belenyomod, akkor lenyomják az érzékelő lábakat, így felül bizonytalan lesz a csatlakozás.
Ez az X360 elemtartó nem a leg sikeresebb dizájnja a picipuhának. A One-é már átgondoltabb, biztos, hogy sok gond volt a 360-assal és nem véletlen, hogy módosítottak (emiatt is...) -
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #55275 üzenetére
Ahhoz képest, hogy ugyanez az FM6 esetében ezröt volt.....
Amúgy jó hogy linkelted a másik fórumban az alapjátékot, cdkeys-től be is szereztem....
Mostanában úgy sincs olyan nagyon jó játék gold-ban, valszeg ezt se teszik bele.... -
Throme
veterán
X360-at nem adunk el!!!
Nekem pl az X360 menüje jobban tetszik, mint az XO-é.
Sőt, még a régi, penge (asszem így hívták) menü is király volt.
Az XO egy semmilyen menü, unalmas. Kár, hogy ott nem lehet választani skin-eket, és lenne X360-as is...
szvsz -
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #55145 üzenetére
A T.C:: Vegasok egész jó játékok, én szerettem mindkettőt.
A másik erről a listáról a Spec Ops: The Line, ami most jó áron van és szerintem érdemes végigjátszani.A Saints Row mennyire jó játékok? A GTA IV-el játszottam korábban, az nem volt rossz.
Asszem ehhez hasonlítható. -
-
Throme
veterán
válasz
szupermacs #54967 üzenetére
Nekem pont a diablo 2 nem tetszik. Hülyét kaptam, mikor a karakter elhalálozott, és minden cucca ott maradt a hullájánál, majd egy csóri "pucér" karakterrel újraéledve vissza kellett volna küzdenem magam oda, ahol legyaktak. ...
A dio 1 (+ hellfire) és a 3 viszont nagyon bejöttek.
A Torchlight-ot is megvettem PC-re, mind a kettőt.
Szerintem nagyon jók lettek. Igazi dio klónok, a jobbik fajtából.szvsz
(#54962) l.skywalker
ja, és szerintem ez teljesen jó felhozatal, független attól, hogy az említett játékot már PC-n vévigjátszottam, nem is 1x, a Gears is megvan és kijátszottam, a motrosport 7 megvan , de még nem volt időm rá .
Szerintem felfogás kérdése, ki miért veszi a goldot. Nekem az ingyen játék csak ráadás. Ezek most pont használható játékok.
...de átnézek a one topikba, milyen ez a fekália -
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #54945 üzenetére
Pár kedvenc megvan lemezen, de jó részük BC, így bízom benne, míg az XO is támogatott, addig ezeket is lehet majd használni. Viszont olyan sok XO cím is van, amivel játszanék, hogy nem látom esélyét az x360 játékok újrajátszásának, idő hiány miatt. Ugyanígy pc-re is megvettem a gog-ról pár régi klasszikust, olcsón, ami egy laptopon is elfut, de azokkal se tudok foglalkozni...
Szóval én már nagyon pénzt nem tennék bele.
-
Throme
veterán
Havi Goldban lévő Castlevania, vagy micsoda olyan, mint egy C64-es játék..... vagy csak én néztem rossz videót róla?
-
Throme
veterán
válasz
sugarforce #54884 üzenetére
"ersze ha megjátszanák, hogy ez meg ez a játék már fat-ra nem lesz elérhető"
Én nem gondolnám, hogy bekövetkezik, mert az öngól lenne.
Játék eladásokban nem előzik meg a konkurenciát, és még ebből is lefaragni... hát nem látom értelmét.... -
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #54859 üzenetére
Még 1-2 címet szívesen látnék viszont One-on, mint BC-s cím.
Persze nem panaszkodok, mert elég sokat viszont átmentettek. Az x360 egyre kevesebbet megy. Bár tegnap éppen ment a kinect-es dance progi, lemezről...(#54872) figure85:
Az oké, hopgy a One X nem új generáció, de érezhető teljesítmény ugrás (mint egy erősebb videókari egy PC-ben), és már most olyan pletykákat olvasni, az új gen-t alapból ilyen különbségekre tervezik. Az induló next gen-t tervezetten váltja egy erősebb verzió.... Előbb utóbb itt is az lesz, mint a PC vonalon.... -
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #54856 üzenetére
Jó kis játék volt ez anno.
Próbáltam rúnákat, vagy miket, gyűjtögetni, hogy fejlesszem a felszerelést, de nem volt egyszerű.
Ahogy erősödött, fejlődött a karakter, úgy nehezedtek az ellenfelek.
Párszor végigvittem a játékot, de aztán ráuntam.
Valamilyen másik síkon/térben kellett kolbászolni egy csomót, az nem tetszett...
Folytatás sajnos nem készült, mert - ha jól emlékszem - sikerről nem tudtak beszámolni a készítők, nem fogyott jól a progi.Ugye ez nem BC-s cím?! Így ki fog ezzel játszani, ha így van?
-
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #54836 üzenetére
Régen csináltam usa profilt, mert egyes játékdemók csak azon a régión voltak elérhetők. Azóta, ami más régió, mint amibe a fő profilom tartozik, az nem érdekel. Nem csinálom ezt a csiki-csuki marhaságot
.
Úgy döntöttem nem veszem meg. Csak egy vacak " kapcsolót" kéne átállítaniuk...ha erre nem képesek....Azért kössz a tippet.
r.levente75: utóbbi időben behúztam pár legó címet. Majd visszatérek az Indi 1-re, ha végigjátszottam a meglévőket, bár addigra a lányom is lesz olyan nagy, hogy ketten is tudjuk majd tolni
-
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #54834 üzenetére
Ezt nem értem, ha már megcsinálták, hogy BC-s lett a játék, akkor nálunk miért nem az?!
A régiózás az egyetlen bajom az M$-el.
Nem mintha nem lenne elég játék megvásárolva már így is... -
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #54829 üzenetére
Indi ás mickey jöhet.
Azon kapom magam, hogy x360 játékokkal játszom az XO-n. -
Throme
veterán
válasz
x360elite #54813 üzenetére
nem taktikai beállításokra gondoltam, mint ahogy írod:
"agresszivitást és lerohanást állítasz be erős les taktikával, akkor a játékosaid az első félidő felénél elfáradnak és vége a meccsnek, ha pedig szoros emberfogással akarsz operálni, jönnek a szabálytalanságok"Olyasmire gondolok, hogy jobb kapus teljesítmény, gyorsaság, labdakezelés, lövés (labdával, nem fps
) ...stb.
Mind a saját, mind a cpu részét be lehet állítani.
Szerintem ebben ugyanaz az x360 és az XO verzió.
Ha eljutok ma oda, akkor igyekszem képet készíteni róla, mert most meg nem mondom, hol van ez.Nekem pont gondom volt, hogy egyik nehézségi szinten simán nyertem, majd feljebb lépve már szívás volt.
Igen, lebutítja a játékosokat, megnő a kapufák száma (részemről, nem a cpu által)...stb, .
Ezen lehetett kicsit segíteni. -
Throme
veterán
válasz
x360elite #54808 üzenetére
A fifákban a nehézségi szint emelés szerintem is a szopatásban nyilvánul meg, nem pedig a sokkal szebb, ötletesebb, precízebb játékban, az ellenfél részéről.
Viszont van menüpont erre, hogy mind a te csapatod, mind az ellenfél csapatát finomhangold.
Csúszkák segítségével lehet még adott nehézségi szinten belül állítani több dolgot.
Bocs, most nem tudok konkrét lenni,mert nicns előttem a játék.További kiszámíthatatlanság az, mikor haverral egy csapatban vagyunk, nem biztos, hogy ő oda passzol, vagy úgy mozog a játékossal, ahogy én azt tenném egyedül játszva.
Vannak ilyen félreértésekde ez benne van az igazi játékban is párszor, kevésbé profi csapatoknál....
-
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #54780 üzenetére
A Vanquish-t lehet megveszem.
Olcsó és olyanokat olvasgatok róla, hogy nem rossz játék. . . -
Throme
veterán
válasz
x360elite #54685 üzenetére
Pedig a Ghost Recon nem rossz játék. Igaz nem mai darab, még x360-on játszottam végig. Nekem tetszett.
Akinek kimaradt és el tudja fogadni, hogy grafikailag nem mai darab, és nincs 20 ki nem játszott játéka még, annak kellemes időtöltés lehet.
A másikat nem ismerem, de lehet kipróbálom...
-
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #54663 üzenetére
Ez egyébként hogy működik, hogy valaki megvesz egy játékot digitális formában, majd évekkel később kikerül a szerverről, marketplace-ről, akármiről, akkor ennyi, így járt?
Én egyik konzolra se csatlakoztattam külső vinyót, így a belő tárhely erejéig tudok telepíteni játékot.
Ezzel nincs is gondom, mert a 360-on a 120GB, míg XO-n az 1 TB bőven elég, nem játszom mindennel egyszerre, de jobb lenne, ha az x360-as, nem lemezes tételeket egy külső vinyóra feltelepítem, hogy elkerüljem az "elvesztésüket"?
Így "megmentett" játékokat később (szerverről törlés után) tudom futtatni külső vinyóról, amire fel vannak telepítve? -
Throme
veterán
válasz
x360elite #54596 üzenetére
Erről biztos sokáig lehet "vitázni", érvelni, ellenérvelni, de mennyire biztos, hogy 20 év múlva előveszel egy 360-as vagy XO-s játékot?
Nekem megvan még a C=64 gépem és kazettán sok sok játék. Idejét nem tudom mikor kapcsoltam be.
Pláne, hogy idő közben PC-re kihoztak emulátort is, de azzal se foglalkozom.
Faterom garázsában, valamelyik doboz mélyén még lehet megvan a kvarcjátékom is.... na azzal meg végképp nem találkoztam az elmúlt 25-30 évben.
Szóval lehet őrizgetni a lemezeket, amik túlélik a live-ot is (vagy ki tudja), de egyáltalán nem biztos, hogy ezekkel fogsz játszani. Inkább az akkor aktuális gyártó szolgáltatását fogod ismét megfizetni (legyen az fizikai adathordozón, vagy online).Ráadásul időd se lesz az akkor aktuális játék felhozatal mellett egy réges-régi x360/XO játékkal vacakolni.
A 80-as évek végén fogalmam se volt, hogy lesz majd egyszer pl egy Mass Effect sorozat.... ugyanígy most sem tudom mi lesz 2030-ban (csak azt, hogy öreg leszek, ha leszek....)Nekem pl az ea access pont jó. Szeretem a sportjátékokat, viszont nem számít, hogy a létező legfrissebb verizóval játsszak.
Több -
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #54566 üzenetére
A "Call of Juarez® Gunslinger" játékot meg is vettem. Bár van mivel játszani, de ezzel régebben is szemeztem.
Ennyiért nekem jó vétel volt.(XO-n nem is tudom hol találhatók egyben az X360 DWG-k, ha nem tennétek be a két fórumra ezeket az elérhetőségeket, nem is tudnék róluk. A BC-s X360 progik még mindig érdekelnek)
-
Throme
veterán
-
Throme
veterán
válasz
Solten #54525 üzenetére
Ez jó hír, habár nem lenne már időm rá, de szerencsére régen végigvittem.
Nem rég volt Gold-ban is. Így már digitálisan is megvan.
Nekem bejött az első rész. Aztán a második demóját kipróbáltam,d e ez a zombis akármi nem tetszett...Az első rész lemezes verziója magyarítva volt. A gold-os már már nem.
-
Throme
veterán
válasz
Geresics #54515 üzenetére
Nekem is pozitív tapasztalatom van velük. Mikor még csak x360-am volt addig-addig néztem a Fifa 18 akciós ajánlatát, míg sikerült az XO-s verziót megvennem (pedig még drágábban is adták). Sima lámaság.
Írtam nekik, hogy ezer bocs, légyszi segítsenek. Pénzt visszakaptam és már vettem is meg a megfelelő verziót. Gondolom nálam is ellenőrizték hány hasonló esetem volt.
Ha nem is ez a fő szempont, de ez is számított, mikor megvettem az XO-t. -
Throme
veterán
Nem mondom, hogy a lövöldéken kívül nincs élet, mert én is játszom egyéb jellegű játékkal.
Gondolom sokan pc-ről váltottak konzolra, köztük én is és az elején tényleg rossz volt a kontrolleres játék.
Vannak olyan címek amik segítenek a célzásban, vagy beállítható, hogy mekkora szórással történjen a célba találás.
Mondjuk én is akkor gyakorolgattam, amikor még volt időm, most már nekem is nagyon limitált (pedig rengeteg jó game vár rám...)
Nyilván nem erőszak -
Throme
veterán
Nekem az 1 és a 3 tetszik. 1-ben azért kellett variálni, főleg annál az ellennél, akit szemből nem igazán lehetett leszedni...
A 3-at lehúzták, de ezek a dolgok nem nagyon számítanak. Szerencsére volt demo és kipróbálva nem volt kérdés, hogy beszerzem....
Szóval csak ajánlani tudom, hogy gyakorold a célzást, mert jó játékokról maradsz le. -
Throme
veterán
válasz
x360elite #54421 üzenetére
DB eljutott oda ahova, úgy ahogy... ezzel nem is akartam foglalkozni.
Nem is amiatt nem kedvelem, amiket leírtálNem nekem volt gondom, hogy szerepeltetik a borítón...
Akinek ezzel gondja volt, annak van választási lehetősége. Létezik eng verzió is, amin nincs magyar focista...Annak örülök, hogy az EA gondolt ránk, magyarokra és pár éven át volt magyar komment.
Bárcsak lenne most is.... -
Throme
veterán
válasz
Kender23 #54410 üzenetére
Így van, magyar piacra szánt termék. Ezzel próbáltak jófejek lenni. Ritkán jutunk eszükbe a fejlesztőknek, kiadóknak és inkább örülni kéne annak, hogy akad még aki veszi erre a fáradságot. Ráadásul magyar kommentár is benne van a játékban.
A képen látható magyar labdarúgót mondjuk nem csípem és a többi se igazán a szívem csücske, nem kötelező megvenni ebben a formában ezt a terméket.
(azon is csodálkozom, hogy a válogatottunk 4 csillagos szinten van az EA szerint, ami erős túlzás)2015 utáni kiadványokban már nincs semmi magyar nyelvű tartalom, pedig én igazából örülnék neki, független attól, hogy kit raknak az alap sztárjátékos mellé...
-
Throme
veterán
válasz
x360elite #54314 üzenetére
... kapufa, ma már alumínium.....
vagy valami ilyesmi....Előfordult, mikor lőttem gólt, a kommentár fejes gólnak tudta be
Már nem emlékszem melyik részben azon is jót nevettem, hogy az oldalvonalon kivezetett labdára is érkezett mókás komment. Valami olyasmi, hogy az alábbi számon jelezze aki tudja miért vitte ki a játékos a labdát...
Nagyon hiányzik a magyar kommentár az újabbakból.
Sokat adott a játékhoz. Az angol inkább unalmasabb. Száraz.Az EA access keretén belül játszom az NHL 18-cal (xox) és ott a meccsek elején a két kommentár pár mondatban felvezeti a meccset, kamera előtt ülve.... ideáig is eljuthatott volna fiafa a Hajdú B. És Faragó párossal.
Szóval lehetett volna hová fejleszteni ezt a történetet.
Pár ezer magyar játékosért sajnos ezt nem lépte meg az EA. -
Throme
veterán
válasz
Siffredi #54274 üzenetére
Nálam már ott vége lett az "acsi" gyűjtésnek, mikor az összes nehézségi szinten végig kellett (volna) vinni egy játékot. Szóval nagyon hamar.
Aztán jöttek az online teljesítendő acsik, mikor én offline játékos vagyok...Szóval nem semmi mikor látom, hogy mások kimaxolták az adott játékot.
-
Throme
veterán
válasz
icemad #54120 üzenetére
Jah, nagyon jól csinálja...
Nem akartam váltani XO-ra, de a kedvenc sorozataim is csak ott folytatódnak. Az se érdekelt volna, hogy az újabb generációs változat szebb, ha maradt volna minden X360-on is.
X360-ra is lehetne game pass vagy EA access (lehet tévedek, de úgy tudom nincs)....
Érthető módon elsorvasztják ezt a generációt a one javára, és itt az eredmény, már nekem is van XO-m.
A visszafelé kompatibilitást szerencsére kikényszerítette a piac, mert ha jól tudom az elején nem fogyott jól az XO. Viszont a kontroller, és kinect kompatibilitást már kihagyták. Vedd meg újra...
Kár hogy a régi X360-as menü dizájnt, opcióként nem tették elérhetővé a one-on -
Throme
veterán
válasz
birdyke33 #54115 üzenetére
Abban az évben amikor éppen váltasz, akkor kiszúrásnak is tekinthető. Utána úgy sem fogod mindkét platformra megvenni
A one verzió szebb, több az animáció, más motor megy alatta, én úgy látom.Emiatt lehet azt mondani, hogy másik szoftver, így külön vásárolható meg.Személyes véleményem az, hogy nem kéne évszám növeléssel mindig új játékként eladni a fifát, elég lenne DLC az aktuális játékos állománnyal.
Idén vettem meg a 2018-at x360-ra (még el is rontottam, mert véletlen az XO verzóra kattintottam, de az M$-nél sikerült elintézni a cserét... utólag egy égi jel volt ez a hibám, most már látom...
), aztán mégis vettem egy XO-t. Szóval hasonló cipőben járok mint te.
Nekem az EA access pont tökéletes választás, ott is megvan a 2018-as verzió, persze a legfrissebbel sosem játszhatok így, de nekem ez pont nem számít...
Ezen felül a jégkorong, a golf is érdekel, aztán bele lehet kóstolni az NFS-ekbe is... -
Throme
veterán
válasz
Siffredi #53886 üzenetére
... és #53889) Solten
Köszönöm, hogy megnéztétek!
Akkor ez ilyen, de legalább nem valami hiba.(#53891) l.skywalker
Lemezes verzióban megvan, szerettem az első részt. Nekem nem is volt olyan könnyű végigvinni.
A második rész demóját próbáltam csak, de ez a zombi hentelés vagy mi nem jött be. -
Throme
veterán
Nem értek valamit, hátha Ti tudjátok a választ.
A Microsoft fiókomban látható a nem rég vásárolt XO konzol, és a win10-et használó laptopom.
Ez eddig oké...Az X360 konzolom viszont nem látható. Ugyanazzal a felhasználóval lépek be a mindkét konzolra.
Az X360 már 10 éve megvan, és ezen alkalmazott felhasználói adatokkal indítottam az XO-t.
Mindkét konzolt újként vettem anno, és most (ill az X360 egy évesen el lett küldve gariztatni - optikai meghajtó hibával - és egy másikat kaptam helyette, de ez kb 2009-ben történt...)
Az XO-n minden olyan játék elérhető, amit X360-ra digitálisan vettem meg (vagy éppen goldos volt) és visszafelé kompatibilis.Valami nincs jól beállítva, vagy ez normális, hogy az M$ fiókom alatt az eszközöknél csak XO és a laptop látható?
Nem hátráltat semmiben, csak a rend kedvéért jó lenne, ha mindkét konzolom látható lenne...kösz!
-
Throme
veterán
válasz
axlfsi #53876 üzenetére
Nekem is van pár olyan cím, ami nem került be a BC-be de nagyon kedvelem (GUN, Alpha protocol, Frontlines, Binary Domain).
Szóval X360 maradPáromnak kellett a kinect is. XO-ra én már nem vacakolok vele, de 360-on maradhat.
A menü nekem jobban bejön x360-on, mint az XO-n
-
Throme
veterán
Ebben az évben vettünk használt kinect-et
.
Párom akart nagyon, én nem szeretem. Viccesnek vicces volt, mikor havernál többen ott bohóckodtunk a tv előtt, és igazán a visszanézett mozgáskultúránkon nevettünk a legtöbbet.... de ennyi.
Otthon valamelyik dance progi van meg, ami kinectes. Kipróbáltam, totál nem az én világom...
Talán ha a gyerek nagyobb lesz majd használják, de addigra nekem lesz egy XO-m. Nem lehet vita.
Szóval kell az a 2 konzol
-
Throme
veterán
válasz
icemad #53595 üzenetére
Sokáig úgy voltam vele, hogy az x360 simán elég lesz, mert sok jó játék van rá, és én nem vagyok garfika őrült.
Viszont a kompatibilitás miatt, és 1-2 játék megjelenése kapcsán gondolkodóba estem.
Nekem még a fehér x360 van, egy XO korszerűbb, csendesebb, talán nem melegszik úgy (erről nincs tapasztalatom). Aztán azt se tudom a régi gép meddig húzza.Egy XO S, 500Gb-tal már egész elfogadható áron van, és úgy tudom hagyományos külső vinyóval is bővíthető, bár nekem most is elég a 120Gb, tudom, az XO játékok több helyet foglalnak...
Szóval idén év vége felé, ha úgy alakul akkor átváltok.
Piszkálja a csőröm a forza horizon 3 - 4Így hát egyet is értek veled.
-
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #53569 üzenetére
Ne is mondd, mennyit bénáztam az egérrel, mire megszoktam, de utána már nélkülözhetetlen volt.
A kontrollerhez is hozzá lehet szokni, de mindig is pontatlanabb lesz számomra, mint az egeres célzás.(#53567) diablo1984
Van egy-két olyan játék, ahol a könnyítéseknél lehet állítani, hogy mennyire tartson célra (menyire legyen "élethű"). A másik megoldás, hogy az "aim"-et kell kapcsolgatni, vagyis rácélzás, majd elenged, majd megint rácélzás, így egyes játékok segítenek, hogy célkeresztbe kerüljön az ellen. -
Throme
veterán
Hátha valakinek hír értékű.
Pár hónapja volt Gold-ban a Kingdoms of Amalur játék. Valaki ajánlotta itt a fórumon, én pedig be is szereztem x360-ra,.
Még nem próbáltam ki, tervben van -
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #53412 üzenetére
....anno a C=64 időkben begyűjtöttem nagyon sok játékot. Ingyen volt
. Olyannyira, hogy művházakban is ment a csere-bere.
Kb 10 -15 játék volt, amit 1-nél többször elővettem. Akkor volt nálam is ez a gyűjtői szenvedély, hogy jó lesz az még valamire... Valahol megvannak a kazetták, de gondolhatod mennyit veszem elő.... zéró.Próbálok figyelni arra, hogy amire talán lesz idő, csak azt szerezzem meg, de még így is belefutok abba, hogy több van a kelleténél.
Nem térítés, csak egy tapasztalat.
Amúgy nincs az az érzés, hogy a kvázi ingyenesség (előfizu pénzbe kerül) miatt a játék értéke sem olyan jelentős, és csak ott fog "porosodni" a vinyón?(#53413) sugarforce: Természetesen a végigjátszáshoz kell a sok idő, nem a kattingatáshoz, hogy beszerezd.... így értettem...
-
Throme
veterán
Hát jó sok időtök lehet, ha mindkét géphez gyűjtitek a játékokat
.
Utóbbi időben volt kb 2-3 hónapig goldom és amit az x360-hoz kedvezményesen vettem, és az 1-2 ingyenest letöltöttem, hát jó időre nem fogok unatkozni. Ha egyszer lesz XO , akkor azon 3 progin kívül ami igazán érdekelne még mindig ott lesznek az x360 kompatibilisek....
Nem tudom hány év kell ahhoz, hogy minddel végezzekOk, ha van xo itt a fórumon akkor van, majd jobban figyelek a szelektálásra....
-
Throme
veterán
válasz
MasterMark #53405 üzenetére
Jah, köszi!
(#53406) l.skywalker: ezzel nem értek egyet. Igaz én voltam a figyelmetlen, mert ott van hogy XO a hsz-ben is, de így se tartom idevalónak. Most vagy olvadjon össze a két fórum, vagy maradjunk a fórumtémánál. De ez csak az én véleményem.
Ha pedig lesz XO-om, akkor abban a témában nem ebben a fórumban keresek infót, mert hátha más is vesz ilyen gépet a mostani mellé -
Throme
veterán
válasz
Bogyi007 #53402 üzenetére
... szóval, ez az FH2 a teljes x360-as verzió, nem pedig valami kiegészítő, ugye?Lehet befizetek egy goldra....na megtaláltam: "The Forza Horizon 2 Standard Edition includes the full game of Forza Horizon 2,"
Viszont nem nézetem, hogy XO....
XO gold-ot minek teszel be x360 fórumba? Kezdtem megörülni az FH2-nek erre XO.... -
-
Throme
veterán
válasz
eladogeppc #53123 üzenetére
Nézd a jó oldalát, a konzolod jó
...de igazad van, konzol egy célhardver, elvárható lenne, hogy optimalizálják rá a játékot....
-
Throme
veterán
válasz
eladogeppc #53118 üzenetére
Ha lemezről játszod, lehet a meghajtóddal van valami, persze, akkor más - említetteken felüli - játéknál is hasonlót kéne tapasztalnod.
(nekem volt vele gondom, azt hittem a lemezek nem jók (akkor még nem lehetett vinyóra installálni), mert kifagytak a játékok, szerviz megoldotta, szerencsére gari időn belül történt)Ha vinyóról megy, azzal is lehet gond, de szintén tapasztalni kéne más játékok esetében is.
Szerintem hívd fel a szervizt.
(#53120) consono: na, erre nem is gondoltam.
-
Throme
veterán
válasz
szupermacs #53110 üzenetére
Korosztály függő is szerintem. Régi motorosok sokkal gyengébb grafikájú játékokkal is átjátszottak éjszakákat 😃.
Hosszútávon a játékélményt nem a grafika adja elsősorban. Ha valami szép, de szar, akkor max tech demónak jó, és kb 2 órára leköti az embert, 1x.
-
Throme
veterán
válasz
l.skywalker #53096 üzenetére
A Spec Ops the Line játékot csökkentett áron vettem meg nem régiben golddal.
Egyelőre csak a demo-val játszottam (ami alapján megvettem mikor jó áron adták). Ez is egy harci lövölde, talán a hangulat emeli majd ki a többi közül.Nem tudom mikor lesz időm belekezdeni, de várom nagyon.
Még az alien rage-el kéne végeznem, csak nehéz legyűrni a főellenfeleket, meg néha a sima ellent is, ráadásul nincs quick save, csak checkpoints...
Leálltam a golddal (sokat nem is volt előfizum rá), mert a jó árasított játékokat csak vettem, de időm nincs rájuk
.
-
Throme
veterán
válasz
harley #53052 üzenetére
Korábban én is vettem használt játékot boltból. Nálam nem indult el. Visszavittem, ellenőrizték az állapotát, visszavették.
Aztán kiderült, hogy a meghajtóm volt rossz. Picipuha javította.Lényeg hogy van aki visszaveszi, ha valami nem jó....
Szerintem érdemes ilyen helyet/eladót keresni. -
Throme
veterán
válasz
szupermacs #53024 üzenetére
Az az!
A 3-ban már keresztezve van a fényjárók/nemtudom már milyenekkel, és ki lehet csinálni más fegyverrel is. Nem multizok, nekem az 1-ben sok volt a 3 db belőle. Ok az uccsót könnyebben túl lehet élni. -
Throme
veterán
válasz
Geresics #53019 üzenetére
Vannak játékok, ahol célzás rásegítéssel próbálnak könnyíteni. Vagy nagyobb vonzásköre van a célkeresztnek, és nem csak a vonalak metszéspontjában ad találatot, vagy ahogy megnyomod a célzás gombot (ravaszt, akármit) akkor rááll a célpontra.
Sokat kell gyakorolni az biztos. Sokan mentek pc-ről konzolra, így az bill + egér kombóról a kontrollerre.
Nekem is szenvedés volt az elején. Most már elboldogulok könnyebb fokozatokon.Gears-ben nem is a célzással volt gondom, inkább az 1-ben lévő sikoltozó halálfej szörnnyel, akiből van ráadásul 3 is a játékban, és csak speckó fegyverrel lehet megölni, amihez szabad térbe kell jutni. Addig meg az elugrálás, futás kombó működik. Azt b+, aki kitalálta ezt a francot, azt összezárnám egy ilyen lénnyel, ha tehetném....ugrálj k_cs_g
Amúgy ha gyakorolsz nagyon jó játéknak fogod találni a gears-t. Dominic története pedig eléggé felkavaró.... -
Throme
veterán
válasz
MasterMark #52967 üzenetére
Ahogy írod, valószínűleg olyan adta be eladásra, akinek nem fat gépe van.
Használt cucc, és valamelyik konzolos bolt árulta. Semmi csomagolás. Nem volt hozzá ez az adapter, sem wifi modulhoz kábel. Mondjuk van elég usb a gépen, ez utóbbi nem gond...
Nem nagyon volt kinect sehol. A bolt adott rá némi garit (bolti gari nyilván), ezért a hardveraprót és hasonló helyeket nem is néztem.
-
Throme
veterán
válasz
MasterMark #52964 üzenetére
Nem is erről van szó, hogy megoldhatatlan feladat.
Mai világban azért elvárná az ember, hogy ez a plug & play működjön, és nem számítottam rá, hogy nem elég kinectet venni, mert az x360-on belül is vannak eltérések, ami miatt variálni kell egy kicsit.Mindenki megoldja, de nem véletlen hogy azért rá-rákérdeznek az emberek, hogy biztosra menjenek.
szvsz
-
Throme
veterán
válasz
Flowtation #52960 üzenetére
... már ha kihangsúlyoztad, hogy melyik x360-hoz kell.....
Nem régen mi is rendeltünk kinec-et (páromnak kellett, én nem szeretem
...), és túrtam a netet, youtube-ot, és még itt is kérdeztem előtte, mert nem volt egyértelmű.
Külön lehet rendelni ilyen tápot, ami az x360 fat-hez sajna kell.
-
Throme
veterán
válasz
szupermacs #52893 üzenetére
... jah, hogy oda külön pályákat terveztek... bocs!
Ilyen nagy multis vagyok -
Throme
veterán
válasz
szupermacs #52891 üzenetére
Igen, mondjuk Quake szerű lehetne, csak szerintem ehhez túl cső pályák vannak az AR-ben. Előfordul, hogy függőfolyosók 2-3 irányban is elindulnak, de össze is futnak. A Q3-ban meg össze-vissza lehetett rohangálni, fel-le ...mindenfelé.
-
Throme
veterán
válasz
MasterMark #52886 üzenetére
Ez is jó hir!
Mire kell formázni, ntsc, vagy FAT32, vagy van a gép menüjében formázási funkció?kösz!
ME1: az egy direkt effekt, és ki lehet kapcsolni?
na ezért jó fórumozni
-
Throme
veterán
válasz
MasterMark #52884 üzenetére
Az ME1 kásás képet adott. Nem értettem miért. A 2-3 már jobb lett.
Nekem is rendben volt az első rész grafikája. Nem tech demonak készült, és nem a grafika nálam a prioritás.
Jópár játék kedvencem, ami kicsit baltával faragott, vagy kevesebb poligont vagy textúrát használ.
Andromeda-ról láttam képet, nagy felbontású videót, de nem ezért szerettem volna x360-on látni.Egy kérdésem lenne.
X360-on az megoldható, hogy a gyári hdd mellett még egy külső hdd-t frontpaneli usb porton csatlakoztatok, és működik is, mint meghajtó?kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest