- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
válasz
darnics #53942 üzenetére
szerintem erre gondolt
-
MasterMark
titán
válasz
darnics #53939 üzenetére
360 Blu-ray-t egyáltalán nem olvas.
Támogatott formátumok a belső lejátszóval.
Elsősorban ez nem médialejátszó. Érdemesebb inkább DLNA-t, vagy Plex-t használni.
-
icemad
nagyúr
válasz
darnics #52836 üzenetére
Eladni nem tudod azokkal a játékokkal, amik a te profilodhoz lettek véve. Vagy rajtahagyod a profilod, és az új tulaj csinál vele amit akar, vagy letörlöd a profilod, és az új tulajnak maradnak a lemezes játékok.
Ha annyira kellenek azok a játékok, akkor tartsd meg a 360-at is. -
MasterMark
titán
válasz
darnics #52833 üzenetére
Tudod mi a vicc? Hogy megint itt puffogsz valamin, amit nem értesz, egy betűt nem néztél semminek utána.
A One nem kompatibilis semmilyen 360-as cuccal.
Amit visszafelekompatibilitásnak hívnak, az valójában nem az.
Ami 360-as játék és One-on megy, azt nekik külön újra kell írni One-ra. Ehhez kell a kiadó, fejlesztő, stb. ezer más dolog.Ezért nem megy csak az amit ott írnak és más nem.
-
sugarforce
addikt
válasz
darnics #52191 üzenetére
Nagyon sok mindent nem irtal le, igy nem tudjuk, hogy milyen hangfalrendszered van milyen bemenetekkel es azt sem h pl a slim boxodon verziotol fuggoen milyen kimenetek vannak. Annyit tudunk hogy van egy philips szetted es egy slimed, ez keves info ahhoz hogy segiteni tudjunk.
Na latod ez a baj veled, el sem olvasod amit irunk, csak jatszod az eszed. Ha veletlen elolvasod akkor meg nem tudsz valaszolni. Ha unatkozol, keress masik forumot, ne ezt szemeteld tele.
Probaltunk segiteni de ha egy olyan egyszeru mondatot nem vagy kepes ertelmezni hogy milyen slimed van, arrol nem tehetek. Ha vetted volna a faradtsagot arra, hogy megnyisd a linket (ami kb az elso google talalat az xbox 360 slim kereso szora), akkor latnad amirol hadovalok. Majd ha az autoszerelotol is ugy kersz tanacsot, hogy vettel egy bmwt megkerded milyen leomlo csonk valo hozza, szolj hogy ott lehessek, mert azt a beszelgetest szivesen meghallgatnam.
Nemtudunk semmit????
Ez jo poen volt, de nem mi sz@rjuk tele a topikot hulyebbnel hulyebb kerdesekkel, totalisan trollkodasnak tunve. Emlekszik itt mindenki arra, hogy miert tiltottak le a forumrol honapokkal ezelott... Szoval vegyel kicsit vissza az arcbol es ha tenyleg bajod van, akkor valaszolj a kerdesekre nornalisan, akkor tudunk segiteni. Ha nem tudsz valaszolni es/vagy unatkozol akkor felejtsd el ezt a topikot. Kossz -
icemad
nagyúr
-
x360elite
őstag
válasz
darnics #52140 üzenetére
Na ezért nem tud segíteni neked senki, mert olyan működést vársz el egy adott eszköztől, amire nem képes. SCART csatlakozóba dugott RCA-tól várod a full hd felbontást?? Mi jöhet még....
A full hd felbontás komponens, vagy hdmi kábellel érhető el. Ráadásul még mindig nem írtad le, hogy milyen bemenetek vannak a "monitor tv-n" <-- (jelentsen bármit is a monitor tv)...
-
sugarforce
addikt
-
icemad
nagyúr
válasz
darnics #52140 üzenetére
Itt nézz szét. Valamelyik ábra csak segít.
-
Kbali
nagyúr
válasz
darnics #52125 üzenetére
Bakker - azt nem próbáltad, hogy a HDMI helyett a másik csatlakozóval kötöd össze a boxot a monitorral? Ha elmondásod szerint minden bemenet van a monitoron (RCA, hang, stb...) - akkor kell lennie minden boxból jövő kábelnek helyének lennie és lesz hangod is (ha a monitorban van hangszóró).
Ha nincs, akkor persze az 5.1-kell eljuttatnod a hangjelet a boxból, persze addig azt lehúzod a PC-ről.MIre beírtam, más is próbált segíteni - hátha hárman összerakjuk, mit is akarsz igazán.
-
sugarforce
addikt
válasz
darnics #52125 üzenetére
Igazad van, senki nem írt erősítőt, csak az összevissza írásodból nagyjából senki nem érti, hogy mid van és mid nincs és azt is nehéz kibogozni, hogy mi a gondod. Bár a korábbi hozzászólásodban 5.1 házimozit írtál, abból pont nem derül ki, hogy 2000ft-os hangfalszetted van, vagy 20 milliós épített cucc, ebből szerintem bárki jogosan következtethet egy házimozi erősítő + hangfal szett kombóra.
az xbox slim az nem egyértelmű?
Nem, nem egyértelmű, mivel van ezer féle slim, ezer féle alaplappal és csatlakozókkal, ezért is kérdeztem.
erösitő minek pc-hez?
A philips szettedben is van erősítő, csak nem külön doboz de mindegy, hagyjuk, bár erre sem kaptam választ, hogy milyen és milyen bemenetek vannak rajta.Tudod az egészben az a legszebb, hogy próbálnánk segíteni, de se normálisan nem tudsz írni, sem fogalmazni és még ilyen stílusban is válaszolsz és a slusszpoén, hogy egy kérdésre sem kapunk értelmes választ, végülis vakon segítsünk nulla információval és még azért meg kell küzdjünk, hogy egyáltalán értelmezni tudjuk az írásodat. Komolyan gratulálok hozzá. Gyakorlatilag talán 1 kérdésre ha kaptunk választ tőled, így aztán lesheted, hogy bárki is segítsen neked, a szitu még mindig ugyanaz, mint jó pár hónapja az assassin's creed-es esetnél, amikor szépen ki is tíltottak...
-
NyMRooD
őstag
válasz
darnics #52109 üzenetére
Most őszintén, ez mit jelent: "monitor tv de az xbox meg ugye korlátozott hiszen a tv monitorba bármit rátudok kötni de az xbox 360 slimet??az eredeti kábal amin xbox a vége meg rca az viszont nem kehet bedugni ha hdmi van bedugva ezis érdekes mikyen egy hülye megoldás!szép napot!"
-
sugarforce
addikt
válasz
darnics #52115 üzenetére
Szerintem nyugodtan leszallhatsz a magas lorol. Mar tiltottak le korabban a felhasznalodat hasonlo stilus miatt. Az offtopikban is amit lemuveltel, inkabb volt vicces, mint nem... Igaza van teljesen, totalisan erthetetlen amit irsz, kb 5szor kell elolvasni egy kommentedet, hogy felfogjuk mit szeretnel, tele van helyesirasi hibakkal es a kozpontositas teljes hianya jellemzi az egeszet. Mar nem egyszer szoltunk erte, de ugy latom nem sikerult megerteni, aztan ha valaki szova teszi, te vagy felhaborodva... Ha nem sikerul betartani egy ilyen egyszeru dolgot, akkor boldogits masokat ezzel.
De hogy segitsek is a kerdeskorben...
Mivel vga a monitorod, vgan nincs hang. A boxbol hdmi jon ki, a hdmi vga atalakitodban eltunik a hang. A boxbol vidd ki a hangot a hazimozi erositore ha van rajta optikai kimenet, illetve az erositon bemenet. Ha nincs akkor kell egy hdmi splitter a box utan, amibol tudnal kinyerni hang infot az erosito szamara. De mivel turot sem irtal le arrol h milyen szerias box milyen erosito milyen bemenetekkel van nalad, igy ennyibol nehez segiteni meg akkoris, ha normalisan fogalmaznal es irnal. -
icemad
nagyúr
válasz
darnics #50646 üzenetére
Amikor indul a játék, nem szabad a zöld gombot nyomogatni, mert akkor automatikusan új játékot kezd. Kezdés után jelenik meg a load game vagy continue felirat, azt kell kiválasztani. Ha betöltött a játék, akkor az ajtók mögött lehet pályát választani. Amelyik felett zöld lámpa világít, az a pálya választható, a pirosak nem. Azokhoz az előtte lévő legutolsó zöld lámpás ajtót kell befejezni. Csak leírva bonyolult, játék közben fogod érteni. Az én fiaim is kínlódtak vele, de hamar megtanulták.
-
x360elite
őstag
válasz
darnics #50237 üzenetére
Te annyira művelt, okos és intelligens ember vagy, hogy még az sem jut el T-Rex-éhez hasonló méretű szürkeállományodig, hogy ez nem joy, játék, kisautó, bármi egyéb topik, hanem xbox 360. Ha xbox 360-al kapcsolatban kérdeznél, akkor kapnál érdemi választ. Ez is kb. 766-odjára lett most elmondva veled kapcsolatban. Amúgy nincs ezzel gond de, hogy ezek után még az a hülye, meg a paraszt, aki próbál neked segíteni.... Nos ez már a pondró seggében egy féreg szintű hozzá állás.
MasterMark: ez nagy kár.
-
wayne1
senior tag
válasz
darnics #50230 üzenetére
" visszavihetem indok nélkül ez a szabály" kereskedelemben dolgozom és a falra mászok a sok eszetlentől aki ilyet mond. Nincs ilyen szabály!!! Gondolom te is valami félőrülttől hallottad ezt aztán ezt szentírásnak veszed.
Ha hibás a termék vissza vesszük, de ha csak neked nem felel meg/nem tudod hogy kell használni akkor a kereskedő dönti el, hogy vissza veszi -e. -
-
MasterMark
titán
válasz
darnics #50230 üzenetére
Ez ilyen, nézz utána mit hogy kell...
Attól még, hogy te nem tudod beállítani, az nem azt jelenti, hogy nem működik rendesen, hanem hogy te vagy helikopter.
Karácsonykor is csak a boltok jófejségén múlik, hogy visszaveszik azért mert nem tetszik vagy nem. Erre nincs semmilyen szabály.
A 3 nap akkor van ha hibás a termék, akkor kötelesek cserélni amíg a 3 nap tart.Ezt a kontrolleres ámokfutást pedig itt szerintem most hagyd abba, mert azon kívül, hogy nem a topik témája, mi sem tudunk benne segíteni.
-
MasterMark
titán
válasz
darnics #50207 üzenetére
Az Xbox 360 vezetéknélküli kontroller nem Bluetooth-os.
PC-hez csatlakoztatáshoz Wireless Receiver kell.
A többire nem reagálok, mert megint egy katyvasz lett...
-
Bukk900
őstag
válasz
darnics #49913 üzenetére
Szia! Én ápr. 27-én fizettem elő az egy hónaposra, jún. 1-ig tart az ingyenes próbaidőszak, ezután automatikusan meghosszabbodik és levonja a havidíjat, ha le nem mondod addig. 1$-t azért levont, amikor beregisztráltam a kártyát. Az egy havi is teljes jogú gold.
MasterMark: köszönöm, ez így jobban hangzik.
-
x360elite
őstag
válasz
darnics #49870 üzenetére
Akkor vegyük sorba....
1; Ki a fene szólt hozzád? (várj, segítek) SENKI !!!
2; MasterMark üzenetére reagáltam.
3; Nagyon könnyen felejtesz.. Nem mellesleg szívesen az eddigi (megszámolni sem tudom mennyi) segítséget.
4; Tanulhatnál egy kis jó modort, ugyanis mindenki a viselkedésed alapján ítél meg.
5; Túl sokat emlegeted a szülőkkel lakás fogalmát. Gondolom mint minden ember, így te is magadból indulsz ki.Végül, de nem utolsó sorban: nyugodj meg, idáig látszik, hogy vörös a fejed. Ráadásul egyáltalán nincs igazad és a pattogásoddal kizárólag magad minősíted.
-
MasterMark
titán
válasz
darnics #49664 üzenetére
A trial azt jelenti hogy a teljes játékot szedi le, de korlátoz benne, azaz vagy időkorlát van, vagy csak az első pályáig enged, ilyesmi.
Ha megveszed a "teljeset" akkor ezt a korlátot oldja fel a már leszedett játékon.
Ha megnézed ez Arcade játékként van fent, ez a többi Arcade játéknál is így működik.
Illetve az Arcade játékok azok nem "rendes nagy játékok" hanem kisebbek.
Ahogy már mondták az AC Liberation egy kézikonzolos cím volt, és annak a HD kiadása lett nagygépes.Potyka03: Games with Gold-hoz teljes értékű Gold előfizetés kell (azaz 1 hónap vagy több), a próba Gold-okkal (2 nap, pár nap, 2 hét) nem éred el ezeket, sem az akciókat.
Jó hír, hogy most akcióban volt 200 Ft-ért az 1 hónap. Nézd meg hátha még él.
-
szupermacs
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
darnics #49465 üzenetére
Nem, a Titranfall-hoz nem Live kel, hanem a Gold előfizetés. Vannak különböző konstrukciók, én éveset szoktam venni a hardverapro.hu-n 12ezerért. (Ha érdekel, küldök linket) A Gold a feltétele annak, hogy multi (onkine többjátékos, nem a gép elleni) játékban részt vehess. Ezen túl haszna, hogy havonta 2-2 játék ingyen a tiéd lehet Xbox360-ra és Xbox One-ra. Illetve vanna olyan akciók, ahol a Gold tagok plussz kedvezményt kapnak.
Úgy emlékszem, hogy Xbox One-on a Gold játékokkal csak akkor lehet játszani, ha van élő Gold előfizetésed, de ebben nem vagyok biztos, de ha igen, akkor már nem csak haszna van, hanem létszüksége is
A Titanfall-ban, ha nincs fent senki, akkor vagy nem indít játékot, vagy bedob úgy, hogy csak 1-2 élő játékos és sok-sok bot (gép által irányított kiegészítő karakterek) van.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
darnics #49461 üzenetére
Az is csak multi. Vannak az ilyen típusú játékok. Van aki nálam biztos jobban tudja, de anno talán a world of warcraft volt az első, a mostani játékok közül meg ilyen még a Star Wars Battlefront pl.
Ezekkel barátkozz meg, mert potom pénzért más élményben van részed, mintha mindig a gép ellen tolnád.
Én is alig várom már, hogy nekikezdjek ma estére, de a még ébren van egy gyerek
ps.: a Battlefield 1-nek van story módja?
-
x360elite
őstag
válasz
darnics #49337 üzenetére
Először is: nem megyek bele értelmetlen vitába, mert én is szánalmasnak tűnnék. Téged nem minősítelek, azt már megtetted mindenki helyett.
Másodszor: NyMRooD fórumtársnak nagyon is igaza volt, mikor felhívta ITT a figyelmed, a tévedésedre. A baj ott kezdődik, hogy csőlátású ember vagy és ha te xbox360-on játszod ezt a játékot, akkor az máris a 360 topic-ba való. <-- Nos nagyobbat nem is tévedhettél volna, ugyanis minden egyéb platformon azonos módon kell megoldani a játék (abszolút gyermeteg) kihívásait. Látod?.. Nem véletlenül van SAJÁT topic-ja. Bár van egy érzésem, hogy még most is mi leszünk a hülyék szerinted, de az emberekbe vetett hitem hal meg utoljára. Hátha felfogod.
Ha nem, akkor tapsikolj csak tovább nyugodtan.
-
sugarforce
addikt
válasz
darnics #49301 üzenetére
Én csak azért is beleokoskodok, mert már baromi unalmas, hogy teleszemeteled a topikot a különböző játékokban való bénázásoddal, ami itt totálisan off. Persze majd megint megkapjuk, hogy nem értünk téged, de ne is haragudj, megint egy kőbalta bonyolultságú résznél vagy elakadva, ami totálisan egyértelműen leírja mit kell csinálnod. Ráadásul ki is írja, mit kell megnyomni, ha megfelelő helyen és időben vagy Bane környékén. Ha azt csináltad volna, amit a videóban a végigjátszó, akkor nem irtál volna ide.
Persze megint jön, hogy ne ugassunk, meg nem értjük, nem is játszottunk vele és társai. Mint, ahogy már fentebb más is, kérlek keress fel egy másik topikot ezekkel a problémáiddal, mert ennek nem itt a helye. -
NyMRooD
őstag
válasz
darnics #49301 üzenetére
Ha jobban megnézed ez az xbox 360 topik nem pedig a Batman Arkham Asylum, légyszi menj át oda és ott kérdezd meg (ez itt off amit tilt a szabályzat, ráadásul még on-ba is rakod), a múltkor is teleírogattad ezt a topikot az érthetetlen irományaiddal és ha szóltunk még te sértődtél meg.
-
NyMRooD
őstag
válasz
darnics #49241 üzenetére
Ha elindítod egy játék letöltését akkor a letöltés állapotát az active downloads-ban láthatod, ha befejeződött a letöltés és már játszható a játék akkor pedig a my games-ben. De hangsúlyozom, ez a játékoknál van így, dlc-ket a játékon belülről lehet indítani (de van pár dlc ami különálló játéknak néz ki, ezek a standalone dlc-k, őket szintén a my games-ben találod letöltés után).
Tippre ezt akartad kérdezted. Ne haragudj, de tablet ide vagy oda elküldés előtt visszaolvashatnád a postjaidat és kijavíthatnád őket, ha a helyesírással lenne gond, nem nagyon érdekelne, de nagyrészt értelmezhetetlen amit írsz.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
darnics #49241 üzenetére
Ha digitálisan (az xbox.com piactéren) megvásárolsz egy játékot, akkor vásárlás után úgy tudom automatikusan bekerül az XBOX-od letöltési sorába. Amikor bekapcsolod a gépet, elkezdi a letöltést és ha letöltődött (ezt úgy tudod megnézni, hogy megnyomod a kontrolleren a nagy középső Xbox gombot, balra mész egyet és ott a Downloads-ra nyomsz és kilistázza az éppen letöltése alatt vagy letöltésre várakozó játékokat/kiegészítőket/egyekebekt...)
Ha egy tartalom letöltődött, akkor azokat különböző helyeken lehet elérni. Ami neked fontos:
Játék - ha egy játék letöltődött, akkor a "My Games" menüpont alatt találod meg
Játékkiegészítő (DLC) - ha egy kiegészítő letöltődött, akkor azt a hozzá tartozó játékban éred el - lesz elérhető, mert nem minden esetben kell külön kikeresni és kattintani, vannak olyan kiegészítők, amik automatikusan vagy játék közben jelennek meg.@MasterMark: lassú voltam
@Szupermacs: konzolra, legalábbis X360-ra nem is lesz soha Seasons, ha jól tudom. Ahogy az új update-ket sem kapja meg a 360-as verzió (Nekromata R.I.P
)
-
Tigi
őstag
válasz
darnics #49227 üzenetére
Ha a nagy Xbox gombot megnyomod és egyet balra lépsz, ott lesz, hogy Active Downloads, nézz bele, hogy nem e ott vannak még a játékok.
Gondolom a My Games-be már nézted, hogy ott vannak e?Nem bántásból, de egy hozzászólásban többeknek is tudsz válaszolni, csak azért írom, mert előbb utóbb rád szólnak a moderátorok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest