- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz
Throme #56992 üzenetére
"open disk" - majdnem - Open Tray
A leírtak alapján a meghajtó romlott el. Semmit sem jelent, hogy CD-t beolvas. A lényeg, hogy elmondásod szerint 1db xbox 360 DVD-t sem indít el, pedig többfélével is próbáltad.
Vidd el szervizbe, ha szerencséd van, elég neki egy takarítás, de fejcsere is lehet a vége.
-
MasterMark
titán
válasz
Throme #55640 üzenetére
A windows frissítés most is ugyanígy működik. És nem az MS-nek szolgáltatsz, hanem a többi ugyanolyan embernek mint te. Ugyebár ezért peer-to-peer.
Ötletnek amúgy jó volt, de nem valószínű, hogy ilyesmi lesz valóban. Inkább megmarad letölthetőnek minden a saját szervereiken, csak újat nem lehet majd venni előbb-utóbb.
(Ajjaj, addig meg kell vegyem akkor a Mass Effect maradék DLC-it.)
-
MasterMark
titán
válasz
Throme #55631 üzenetére
Kicsit félreérted mondjuk amire gondolt.
Arról lenne szó, ahogy a Windows Update is működik. Nem csak peer-to-peer lehetne tölteni, ettől még ott lenne központilag is, ez csak arra lenne jó, hogy ne kelljen több régión is, több helyen is tárolnia az MS-nek, hanem besegítene egy ilyen elosztott rendszer.
szerk.: Mondjuk nem tudom mennyi 360 felhasználó van online mostanában, de lehet hogy kevés lenne.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Throme #55616 üzenetére
Digitális store-ról van szó. Nem fogják végtelenségig fenntartani "nekünk" az Xbox360-hoz kapcsolódó szervereket. Nem mellesleg egyszer a támogatása is megszűnik a 360-nak, ami azt jelenti, hogy bármikor offline-ba kapcsolhat minden. Se store, se multi, se live. És egyesek szerint ez már idén év végén megtörténhet...
-
szemy94
senior tag
válasz
Throme #55542 üzenetére
Kicsit más kérdés, hasonló témakör:
Ha van 1 lemezes játék, amit mondjuk meg is veszek digitálisan is, vagy bezsákolom a Gold-dal, a 360-on létezik, hogy nem látja, hogy meg van digitálisan, és újra le kell tölteni? Tekken 6-al így jártam, de pl. One-on GTA 5 Lemezes telepítés után fut Game Pass-szal is.(Gondolkodtam rajta, hogy azt is megveszem, de nem biztos, hogy a lemezt el tudtam volna annyiért adni, meg nem is sokat játszok vele, csak 360-ra megvolt, éreztem egy késztetést, hogy meglegyen one-ra is, de még a kezdő küldetést sem vittem ki rajta)
Az ok amiért kérdezem, és nem vagyok hülye, hogy 2x veszem meg (a Tekken ráadásul ugye Gold-dal ingyen zsákolható volt)
1: nem kopik a lemez
2: emberi lustaság, nem kell cserélgetni a lemezeket.Ebből következik még 1 kérdés, One-hoz kapcsolódóan, ha offline használnám, akkor az online játékok hogy futnak, 360-on persze megy minden, de a One úgy olvastam, hogy inkább nethez kötött.
Elnézést, ha ez off, mert nem 360, de ez a topic szimpatikusabb nekem -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Throme #54838 üzenetére
Ez nem egy kapcsoló. Komoly jogdíjak vannak és a terjesztési/értékesítési megállapodások mást mutatnak. Ha csak egy kapcsolóért kéne könyörögni én azt kérném, hogy ha egyszer megveszek egy játékot bármilyen platformon, akkor azt kapjam meg minden elérhető felületre: xbox, ps, nintentod, windows, linux, mac stb.
Egyébként pedig, ha nagyon érdekel, lemezesen meg lehet szerezni itthonra is és viszi a One. [link]
Nem túl olcsó, ha újonnan veszed, de ha eladod 1000 forint bukóval, akkor ugyanott vagy, mint ahol a digitális
-
x360elite
őstag
válasz
Throme #54812 üzenetére
Tudom, hogy be lehet állítani mindent, de nem megoldás. Annyit mondok neked, hogy próbálj meg legendás, vagy világklasszis (nem biztos, hogy ez a pontos nevük, de nagyon hasonló, megtalálod, a két legfelső szint valamelyike) szinten játszani úgy Fifa 14, vagy 15-ben, hogy előtte az alacsonyabb szintek bármelyikével tolsz egy meccset. Az nagyon fontos, hogy ugyanazzal a csapattal legyél ugyanazon csapat ellen, így biztosan látni fogod, hogy nem a gépi ellenfél lesz jobb, hanem a te játékosaid lesznek bénábbak, és nem kevéssel, bármit is állítasz be a menüben. Ha agresszivitást és lerohanást állítasz be erős les taktikával, akkor a játékosaid az első félidő felénél elfáradnak és vége a meccsnek, ha pedig szoros emberfogással akarsz operálni, jönnek a szabálytalanságok és minimum két embered ki lesz állítva még a 70-edik perc előtt, vége a meccsnek. Ha viszont ezeket nem húzod max.-ra, akkor meg nem tudod utolérni az ellenfél játékosait és szintén vége a meccsnek. Szóval sakk-matt.
Én akkor röhögtem egy hatalmasat, mikor valami Kumbude, vagy mifene lefutotta Gereth Bale-t a világ egyik leggyorsabb játékosát úgy, hogy hátrányból indult és Bale lendületben volt. Ez kb. olyan mint, ha én lefutnám Usain Blot-ot 100-on úgy, hogy 10 méterrel nyerek. Igazából lehetetlen, de Bolt-ot lecsavarták 10%-ra, szóval most már mehet a "tisztességes és igazságos verseny"
-
x360elite
őstag
válasz
Throme #54807 üzenetére
Mi csak egymás ellen játszottunk. Nekem az volt a tapasztalat, hogy gép ellen két fokozat létezik, amelyiken mindenképp lehet nyerni akár 10 góllal is és a maradék kettő, amin nincs esélyed, mert nem a gép lesz jobb, hanem a te játékosaid bénulnak le gyors hirtelenben, de olyan szinten, hogy hosszútáv futásban egy tengeri teknős is lehagyná őket, cselezés közben elesnek a saját lábukban, és minden szerelés szabálytalan lesz, ez nálam nem tudás szint emelés, hanem nyílt szopatás
Ja !!! és nem a csingadzsukk csapatokról beszélek, hanem Barca, Real és társai. Amint legendás szinten nyomtam a gép ellen, Messi hirtelen Kovács Bélává változott és elfelejtett focizni, végül ott untam meg, mikor kikaptam 3:0 arányban egy másfél csillagos csapattól fifa 15-ben úgy, hogy én Barca-val voltam.
Természetesen a mostani "fifuck"
mindegyikében van offline mód, lehet többen gép ellen játszani.
-
x360elite
őstag
válasz
Throme #54689 üzenetére
Tudom, hogy nem rossz játék. A maga nemében mindegyik jó, engem az zavar, hogy soha nincs benne prémium játék. Nem kell mai darabnak lennie, de hihetetlen, hogy 2010 óta egyszer sem volt benne átütő erejű cím. Tulajdonképp belepakolják a másképp eladhatatlan (szarokat) nesze paraszt, jó ez neked címeket.
-
x360elite
őstag
válasz
Throme #54597 üzenetére
Ha van C64-ed és nem játszol vele, akkor el tudod adni, persze csak eredeti kazettákkal csillagászati áron. A kézzel fogható dolgokban az a jó, hogy ha megunod, vagy asszony azt mondja, hogy "vagy én megyek, vagy a sza*jaid
", akkor simán eladod. Ha szerencséd van, akár többszörös áron.
Én pl. imádtam a sega megadrive+megacd+64bit átalakító konzolomat és a hozzá megvásárolt 106 játékomat. Eszembe sem jutott volna eladni, ha asszony nem nyaggat. Feldobtam eladásra és rengetegen jelentkeztek érte, de volt egy "hülye", aki mindenkit felülmúlt, és kifizetett az egészért 730.000.-et. Akkor lettem volna barom, ha nem adom el neki. Konkrétan a 20 évvel ezelőtti zsebpénzemből, amit a sega-ra költöttem összejött az új nappali bútorzat, meg egy 4K TV. Nem csak egy irányból lehet megközelíteni a jövőt. Soha nem volt és még most sincs bennem, hogy én ebből veszek új házat, de mint a példa mutatja, nem tudhatod, mit hoz a jövő.
Az online játékokat viszont nem csak a megsemmisülés fenyegeti egy idő után, de a vásárlás pillanatában a befektetett összeget 100%-ban el is felejtheted.
-
icemad
nagyúr
válasz
Throme #54546 üzenetére
Én nem vacakoltam, megvettem az évest. Nálunk majdnem az egész család játszik, így mindenki talál magának megfelelőt. Az éves előfizetés kb 20000 forint volt, ha így nézed egy AAA cím ára. És olyan játékok vannak benne, mint GoW, Forza, Shadow of the tomb raider, stb. Az indie címek is nagyon jók. Kár, hogy 360-ra ezt nem vezették be.
-
-
haris
őstag
válasz
Throme #54472 üzenetére
A gond hogy alig alig van időm játszani, így olyankor nem szopni akarok a szaros kontrollerel, hanem élvezni a játékot. Ezért inkább játszom Tomb Raider-t, Forza horizont, Rayman-t, LEGO-kat, SW Force Unleashed-et. (Meg ami most nem jut eszembe)
Van élet a lövöldözésen túl. -
x360elite
őstag
válasz
Throme #54420 üzenetére
Azt azért ne felejtsük el, hogy Balázsunknak is megvolt a lehetősége az egyik (ha nem a legjobb) holland csapatba a fejlődésre és a továbblépésre, de ő más irányt választott. Azért a holland bajnokság élvonalából inkább a Man UTD, Atlético Madrid és hasonló csapatokhoz szoktak igazolni a játékosok, és nem az Anzsi Mahacskala-ba. Tehát ezt az egészet ő baxta el és nem kellett hozzá segítség. Kis túlzással pár évvel ezelőtt Griezmann-al rúghatta volna a bőrt.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy persze lehet őt nem szeretni, mert fontosabb volt neki a pénz, mint a karrier, de attól még nagyon is elfér a fifa borítóján.
U.I.: Én sem bírom, de elismerem, mint játékost.
-
x360elite
őstag
válasz
Throme #54315 üzenetére
Azaz...
Nagyon jók voltak. Sajnálom, hogy vége. Nem tudom, hogy országosan mennyit, de rajtam és a baráti körömön együttvéve biztosan bukott az EA pár millát a 16,17,18,19-en (persze forintban), tudom én, hogy vihar a biliben, de a pénz az pénz. Ráadásul esélyes, hogy nem csak mi páran nem vettük meg azóta, hogy nincs benne magyar nyelv. Sőt ugye, mi megjelenés napján kaptuk kézhez mindig, mert előrendeltük, tehát a lehető legdrágábban vásároltuk meg
Pedig milyen jó is volt együtt röhögni a kommentáron, mikor bajnokságot szerveztünk. Összeültünk 25-30 ember és napokig toltuk. Persze nem úgy mint az idióták. Rendesen kajáltunk, aludtunk.... Ilyesmi.
-
icemad
nagyúr
válasz
Throme #54119 üzenetére
Van még ott néhány battlefield, nfs meg battlefront is... Nem tudom ezek mik lehetnek, sosem játszottam velük.
Ennyi "pézért" meg megéri az éves előfizu....
Én is féltem, amikor megvettük a one x-et, hogy mivel fogok játszani. Első bekapcsolásnál ott volt vagy 50 játek goldból, plusz az ajándék gamepass előfizetés. Kb 200 játék volt elérhető az első bekapcsolásnál! Ezt nagyon jól csinálja a picipuha.
-
Siffredi
senior tag
válasz
Throme #54112 üzenetére
Igen, még egyszer elolvasva a hsz-ét, valószínűleg megvette korábban a fifa18-at 360-ra, és azt próbálja letölteni one-on.
Én abszolút nem fifázok, de akik igen, azok többségének számít, hogy a legfrissebb fifával játsszanak. Ha engem kérdezel, én is az EA access-re szavazok.
-
x360elite
őstag
válasz
Throme #53631 üzenetére
Egyértelmű, hogy megbecsülöm, ez nem is lehet kérdés. Annyit még hozzátennék, hogy szinte minden barátom/haverom hasonló feltételekkel rendelkező munkahelyen dolgozik, szóval annyira azért nem nagy ritkaság, de tény, hogy becsülendő.
Azért azt sem mondom, hogy könnyű megtalálni a jó helyet. Én is szívtam eleget rossz, rettentő rossz állásokban több évig, mire szembejött egy normális cég. Azt vallom, hogy keresni kell akkor is, ha éppen van aktuális helyed - mindig van jobb -
Elnézést a sok off-ért.
-
Kbali
nagyúr
-
diablo1984
veterán
-
haris
őstag
válasz
Throme #53414 üzenetére
Nem értem miért ne kapcsold hozzá a játékot a profilodhoz ha megteheted ingyen. Aztán vagy játszol vele később vagy nem. Nem fog "ott porosodni a vinyón" mivel ez xbox one játék, és amíg nincs konzol addig letöltődni sem tud. De ha lesz egyszer One-om, akkor nem egy üres gépem lesz hanem ott lesz mögötte egy nagy adag játék, amit már kezdhetek is letölteni, és játszani velük.
Vagy nem, de szegényebb nem leszek tőle az biztos.
Megértem a te álláspontodat is. Ezek miatt a játékok miatt talán nem éri meg goldot venni, de nekünk itt azért van goldunk, mert anélkül nem lehet online játszani. És ha már azért fizetünk, hogy a haverokkal online csapassunk, akkor a játékok amit kapunk már csak hab a tortán.
De engedjük el ezt a témát -
icemad
nagyúr
válasz
Throme #53414 üzenetére
Kb engem is a tizede érdekel a goldos játékoknak, de mondjuk a fiaim általában találnak köztük jókat. Arról nem is beszélve, hogy ha átjön valamelyik barátjuk, akkor van miből válogatni. A másik jó dolog az volt benne, amikor megvettük a one x-et, alapból ott volt vagy 70 játék.
(c64-es kazikat 2 kazettás magnóval másoltuk...
)
-
sugarforce
addikt
válasz
Throme #53411 üzenetére
Tenyleg rengeteg ido kell hozza... Van vagy 2 perc havonta, annyi ido alatt, amennyi idot az ide kommentelessel toltottel ezzel kapcsolatban, kb egy evnyi gwg jatek be van zsebelve
Az hogy ido van e mindegyikkel jatszani, mar maskerdes. Amig ingyen van, addig a gyujtes nem vesz karba. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Throme #53411 üzenetére
Nem is az idő, hanem az, hogy kábé "ingyé" van. Tény, hogy mióta elkezdtem multizni 360-on (Titanfall1-el valamikor másfél-két éve) azóta mindig van goldom, most már egészen 2019 elejéig - de az is tény, hogy már XO-n játszok, de még a 360 is megvan, de az már csak offline szinte.
-
haris
őstag
válasz
Throme #53407 üzenetére
Ha egyébként van Goldod, akkor ez mind mind talált pénz illetve játék. Ha most amikor golddal ingyenesen elfelejted "behúzni", később majd adhatsz érte pénzt vagy túrhatod az netet használt játékért.
Szerintem is jó, ha felhívják rá mindenki figyelmét, még akkor is ha most még nem aktuális.
Persze lehet később sem lesz az, ha valaki Sony vonalon megy tovább, de mit vesztett. Ingyen volt. Már az övé, mégsem játszhat vele. Ennyi. -
l.skywalker
Topikgazda
-
haris
őstag
válasz
Throme #52968 üzenetére
Esetleg kérdezd, meg tőle, eladja e a fat átalakítóját külön
SZERK:
"Nem nagyon volt kinect sehol. A bolt adott rá némi garit (bolti gari nyilván), ezért a hardveraprót és hasonló helyeket nem is néztem."Én is itt PH-n vettem a mienket, és hibátlanul tesz a dolgát most már 2éve. Pedig az is többszörösen használt volt, a srác akitől vettem már használtan vette.
-
MasterMark
titán
-
-
MasterMark
titán
válasz
Throme #52885 üzenetére
A kép direkt olyan, és film grain-nak hívják. Menüből kikapcsolható, de úgy meg túl steril szerintem. Én szerettem ezt az effektet. Kár, hogy a kettőben már visszavették.
szerk.: Ja igen, a kérdésre pedig igen a válasz.
-
MasterMark
titán
válasz
Throme #52883 üzenetére
Azt hiszem méret limit van DLC-kre, azért van külön. Itt a 2 of 2.
Egyébként úgy kezdődik a leírás is:
NOTE: This is part 1 of 2. Part 2 is required to play and is available at no additional cost.Az ME 1 jól néz ki még most is.
-
schottgun
tag
válasz
Throme #52869 üzenetére
Szia, használtan vettem és van benne egy elég mély karc, polírozással sem jött ki...
Elvileg kapok majd helyette ingyen másikat, csak érdekelt, hogy elindul-e letöltött play disk-el is.Nem hinném, hogy a forgalmazót érdekli, hogy megsérült a lemezed, mivel bárki készíthet bármiről törvényes másolatot ha vesz egy üres DVD-t vagy CD-t.
-
haris
őstag
válasz
Throme #52741 üzenetére
A 200 ft-ot mindig visszakapod. Illetve le sem vonják, csak zárolják egy kb 3hetes határidőre, ami végül lejár, és a bankod felszabadítja. De tény, hogy marhaság folyton csatolni-törölni a kártyát.
Viszont Gold vásarlásnál az automatikus megújítást minden alkalommal ki kell kapcsolni. Hozzátéve, hogy amikor aktiváltad a goldot, fel is hívja a figyelmet, hogy a következő hónaptól vonni fogja a pénzt automatikusan, csak ezt soha senki el nem olvassa, csak "next-next-next" végig kattintgatja a folyamatot, aztán jön a "szemét pici-puha" és hasonló anyázás.
Nem rád értem, te kulturáltan tudomásul vetted hogy figyelmetlen voltál, de mások hangosan szoktak méltatlankodni.
Pedig csak figyelni kell mire kattint az ember fia... -
IG55
senior tag
válasz
Throme #52741 üzenetére
Szia!
Microsoft fiókba mész, aztán Szolgáltatások és előfizetések. A Gold résznél megtalálod.
Sajnos ez ilyen, alapértelmezetten automatán vonja, engem is szivatott már meg, de azonnal megreklamáltam, és ha bár nem is zökkenőmentesen, de sikerült érvényteleníteni a levonást.
A 200 Ft összeget nem vonja le újbóli megadásnál. Azaz levonja, de aztán vissza is teszi. Kipróbálja a kártyát.
-
Geresics
addikt
válasz
Throme #52478 üzenetére
"Az nem lehet, hogy benne volt a lemez, azzal együtt kaptad kölcsönbe?"
Ez nekem is megfordult a fejemben, ezért is néztem meg a tokot az előbb.
Mondjuk a gépet nem néztem meg (pillanatnyilag nincs szabad dugalj), de az már tényleg logikátlan volna, hogy 2x van meg lemezen (mondom, a lemez a tokjában van).Az, hogy valaki megvesz valamit lemezen is, és digitálisan is, számomra eddig fel sem merült, én pénzkidobásnak képzelem. Mondom ezt úgy, hogy eddig csak PC-m volt, konzolt is most kaptam először kölcsönbe. A NES nem számít ugyebár
PC-n már 1000 éve ha valamit lemezen vettem meg, utána nem kellett a lemez, akár digitálisan is elértem mindig a gyártó honlapjáról, vagy beregisztráltam Steam-en...Szóval nem mondom, hogy nincs meg a tulajnak digitálisan is! Csak számomra nem tűnik logikusnak. De ettől még - hogy Ti is írjátok - van aki ezt csinálja!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest