- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
masterful87 #46837 üzenetére
Off-ba teszem, mert nem szervesen kapcsolódik a témához, de ilyen ügyfélszolgálatos trükkel, már többször találkoztam, más téma kapcsán, hogy azt mondják, működik, vagy náluk jó, de közben meg, sehol nem működik, csak mivel keveseket érint, ezért nem foglalkoznak vele.
-
törölt tag
Sziasztok
Logitech Rumblepad II működik valahogyan X360-on?
(Azért merem megkérdezni, mert PC alatt x360 controller emulátor kellett bizonxyos játékokhoz, szóval van összefüggés) -
törölt tag
válasz
r.levente75 #46463 üzenetére
A LADDA úgy Eneloop, ahogyan a Lada meg Fiat124
-
törölt tag
válasz
x360elite #46455 üzenetére
Jó, de azért nem ez az általános.
ha egy negatív feedbackban leírod, hogy megbízhatatlan az eladó, az erősen rontaná a forgalmát. Aki meg teli van pozitívval, az majdnem biztos, hogy nem csaló.
Sok kódot vettem onnan (ebay) Steam alá, és nem volt gondom ilyesmivel. Ráadásul várni sem kell (korábban valaki említette) sokan automailerrel oldják meg, és válaszüzenetben kapod a kódot. -
törölt tag
válasz
r.levente75 #46431 üzenetére
Nem tudom sajna, hogyan működik, vagy kitől vetted, csak az üzenetet értem, amit kiírt.
-
törölt tag
válasz
r.levente75 #46429 üzenetére
Hát pedig úgy néz ki. Az elsőnél azt írja, már beaktiválták, a másodiknál pedig nem is valós a kód, azaz valami kamu.
-
törölt tag
Na, végülis sikerült szétkapnom az adaptert, csupa por volt belülről.
A 4 kis műanyag talpacska alatt bújtak meg a csavarok, 10-es fejű torx-al nyílnak. Sajna, a talpacskákat nem sikerült megmentenem, a gumi elszakadt, a műanyag kis tartópöckök pedig eltörtek.
Nem mondom, hogy nem lehetett volna megmenteni, ha óvatosabb vagyok, de úgy voltam vele, hogy annyira nem érdekelt.Szükség volt még pici fejű philips csavarhúzóra, a venti házának szétszedéséhez. Pucolás után jóval halkabb lett, de szerintem fél éven belül csereérett lesz a venti.
Itt egy kép a belsejéről, már takarítás után. Sűritett levegővel fújattam ki, de a szád is megteszi, ha nincs ilyesmi kéznél
Venti pedig INNEN szerezhető be. (Itt egy kép erről is, a tipusa ADDA AB5312UX-G00)
-
törölt tag
válasz
MasterMark #46308 üzenetére
Okés, meg is vettem
Láttam én is azt a lentebb linkeltet, de szerintem nem official. Amúgy meg úgy vagyok a használttal, hogy jobb egy jó minőségűt másodkézből, mint egy újat, ami alapból gagyi. És jó esetben még olcsóbb is.
x360elite
Kösz az infot Neked isHa megjön a kábel, majd visszatérünk a témára, de remélem nem lesz gond.
Amúgy sportoláshoz vettem a boxot, egy kinect-tel. A hétvégén át kell rendeznem a nappalit is ez miatt, mert jelenleg kevés a helyem.
Esetleg tudtok ajánlani valami jó kinectes stuffot erre a célra? Le kéne dobnom egy jó huszast
Jelenleg ezek vannak meg, még nem próbáltam őket. (csak a kinecteseket mondom.)
szerk:
Még valami. Igen zajos a tápegységem. Szét lehet ezt kapni tisztitásra, esetleg venticsere? -
törölt tag
válasz
x360elite #46304 üzenetére
Persze, hogy tudja, ez egy FullHD 3D plazma. Igaz, csak egy UT-s, mert ha jól tudom, a GT meg a VT volt a menő, az UT csak belépő kategória.
Viszont nagyon sok utalás van a neten erre az XBOX problémára. Ezek többnyire angolul vannak, de nem jelent problémát. Megoldás viszont nincs.
Ám, ha ezzel a HD AV kábellel menni fog, akkor én nem ragaszkodom a HDMI-hez. Vagy lesz valamiben hátrányom ez miatt?MasterMark
EZT találtam, de használt. Végülis nekem az nem gond, többnyire használtakat vásárolok, de azért egy kábelnél inkább újat vennék.
Végülis akkor ez a fentebb linkelt kábel megfelelő lenne, amennyiben működik? -
törölt tag
válasz
x360elite #46295 üzenetére
Hű de sok válasz lett hirtelen. Na megpróbálok mindenre válszolni, úgy, hogy közben meg szerkesztem.
Szóval, igen, a monitorom HDMI-s, a haver monitorja is HDMI-s, ezekkel működik, no meg van itthon egy szinhibás Sharp Aquos-om, azzal is működik.
A TV tipusa Panasonic TX P50UT30B ... (na, ezzel nem működik, pedig ezzel kéne)(szóval ez valami HDMI "handshake" dolog lesz?)
Van egy szürke kábelem, de hogy az HD AV-e, azt nem tudom. Lövök képet, de addig írom. Az Xboxos oldala egy széles csati, a TV-s pedig 3 RCA, ami piros, sárga, és fehér.
Azt hiszem van ilyen csatim a TV-n. ... nézem ...ehun:
szerk: Na ezzel be is jött a kép, ill a hang is, de messze nem HD. Ám, ha jól értem, van ebből a kábel tipusból HD variáns?
szerk2
Mondjuk pl EZ? Ezen van 7db RCA vég, nekem a TV-n viszont úgy nézem, csak 3db. Kezdek elbizonytalanodni ...
-
törölt tag
válasz
MasterMark #46293 üzenetére
3 kábellel próbáltam, egyikkel sem megy a TV-n, de mindhárommal meg, két másik PC monitoron.
Olvastam a neten jópár hasonló problémát, nevezetesen, hogy egyik TV-n megy, másikon nem. De megoldást nem találtam.
Ez felettébb érdekes, hogy erre nincs semmilyen épelméjű magyarázat?A boxot most vettem, az előző tulajnál ment, de monitorról használta ő is.
Nem tudom, hogy pontosan melyik tipus ez, fekete, ennyit látok elsőre. Ha megmondod, hogy mit keressek rajta, akkor meg tudom mondani.
Köszönöm a segítségedet. -
törölt tag
válasz
MasterMark #46291 üzenetére
Megtörtént. Sajnos, semmi változás
-
törölt tag
Sziasztok
Vettem használtam egy Xbox 360-at, és azt tapasztaltam, hogy HDMI-ről nem működik a TV-vel.
A monitorommal viszont igen.A TV egy Pana plazma, a monitor egy Samu LCD. Tudok pontos tipust, ha fontos. Örülnék, ha volna valami tippetek, és köszi előre is
-
törölt tag
Hello
használtan vásároltunk egy 360-ast, játszani.
De az van, hogy a pana plazma TV-n, nincs képe HDMI-n.
Monitorra kötve van, próbáltuk másik kettőn, és a TV is jó, mert rajta van egy HTPC.
Próbáltuk 2 zsinórral, és úgy is, hogy a HTPC HDMI-jét kihúztuk, és bekötöttük a 360-ba.
Szintén nincs kép. Ötlet? Vagy esetleg ez egy teljesen egyedi eset lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest