- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MasterMark #55538 üzenetére
Semmit nem mutat... egy jatekot sem. Az a baj meg, hogy két fiokom van és nem tudom mar melyiket hasznaltam.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MasterMark #55536 üzenetére
Hogy hol? 10 perce kapcsoltam be az új One-t.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Ha belépek böngészőből a fiókomba, hol tudom megnézni,hogy milyen 360as játékokat vettem meg anno? Csak PC meg One gépet tudok így hirtelen ránézve listázni.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Próbáltam visszaolvasni, de vagy felületes voltam vagy csak nem találtam meg a kérdésemre a választ.
Szóval kihasználatlanság miatt eladnám az Xbox 360 E-m. A kérdésem az, hogy mit kell tennem, hogy mondjuk a játékokat a következő delikvensnek rajta hagyjam, de semmilyen hozzám köthető adat ne legyen a gépen? Ne tudjanak a loginommal visszaélni?
Mindenek előtt gépen bejelentkezve az xbox live-ra, töröljem a gépet vagy mit kéne pontosan tennem megfelelő sorrendbe?
Ha jól olvasom elég csak az xboxon a fiók eltávolítása, majd utána ms accounton eltávolítani a gépet?
-
V.Stryker
nagyúr
Miért tölt ilyen fene lassan mindig az xbox le játékot? Kábelen van ráadásul, gigabites hálón. Semmivel nem gyorsabb, mint wifin... mindig ilyen lassú volt belegondolva.
-
V.Stryker
nagyúr
Na, hát befizettem a 300 forintos goldot, le is mondtam a megújjítást.
És bezsákoltam a Metro:Last Night, Sacred 3, Battlefield 3 cuccokat.
Vót az egész vagy 2500 forint.
-
V.Stryker
nagyúr
Tudja valaki mi az ehavi és mi lesz a jövő havi gold játék?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Belépve a honlapra felajánlja a 30 napos goldot 300 forintért. Valahol be lehet állítani,hogy automatikusan majd ne újjuljon meg 2500-ért és ne kelljen számon tartanom?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
l.skywalker #53433 üzenetére
Eredeti, vezetéknélküli. De nem fontos, majd ha szembe jön.
Inkább csak arra gondoltam,hogy rayman-t nyomni a gyerekkel jó buli lehet. Már ha egyszerre lehetünk a pályán. -
V.Stryker
nagyúr
Szerintetek hol érdemes olcsón nézni ehhez a géphet egy darab kontrollert?
-
V.Stryker
nagyúr
Huhh, nem gondoltam,hogy még pörög a topik.
Elég régi masináról van szó. Fel is cammogtam a hálóba és lehoztam a nappaliba, hátha így már néha előveszem játszani.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
l.skywalker #48767 üzenetére
Hol vettétek a LeapFrog TV-t. Érdekelne minket is.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Vadernagyúr #48719 üzenetére
És mire jó? 50ezernél jár egy zöld pont? 200 zöldnél egy kék, 100kék után egy piros?
-
V.Stryker
nagyúr
Ma jött meg az ebay-ről rendelt Grid játék és tökéletes.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
core i7 #47892 üzenetére
Én is használt Xbox 360 E -t vettem, némileg karcos is volt, de látszott,hogy az életben nem volt szétszedve.
Mondom szétszedem, pasztázom... szétkaptam és belül makulátlan volt, egy porcica vagy felületi por sem volt benne, a paszta is korrekt volt, de azért ha már ott volt újra kentem jobb fajtával. Szóval nem feltétlenül... de talán érdemes belenézni.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
l.skywalker #47816 üzenetére
Nincs benne magyar nyelv véletlen?
-
V.Stryker
nagyúr
Na fain megint ez a 200 forintos gold.
Ebből a 200 forintból már a második hónap goldot tolom.
Ne felejtsétek az automatikus gold megújítást kikapcsolni a webes profilnál, egyébként február 1-én vonja a hosszabbításért a 2500-at.
-
V.Stryker
nagyúr
Rá rá nézek a jófogásra játékok miatt, elkerülhetetlen, hogy gépes hirdetést is lássak. Egyeseknél van ám önbizalom... 360-as gépet 99k-ért árul valaki, de 500ast 2 joyal 80k-ért is kapsz ha nagyon ki akarsz b@szni magaddal
Mindeközben One gép meg 50k-ért se lehetetlen.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MrPeekaboo #47586 üzenetére
Köszi, PC-re megvan, de már nincs pc-m.
-
V.Stryker
nagyúr
Most beszéltem velük. Akció holnaptól indul 31-ig. Goldot venni boxon kell.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MrPeekaboo #47570 üzenetére
Hát ez elég lósz@r.
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki esetleg tudna segíteni abban, hogy honnan lehetne emberi áron Grid -et szerezni? Apróhirdetési felületeken vagy nincs vagy már nincs.
-
V.Stryker
nagyúr
Az, hogy a viharba van, hogy van olyan játék, pl a Grid, hogy demó letölthető belőle, de teljes játék megvásárlási lehetőségét nem találom?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
r.levente75 #47390 üzenetére
Óra perc?
Köszi.
Nem mintha nagyon kéne valami, csak kíváncsi vagyok.
-
V.Stryker
nagyúr
Várható karácsonyi akciós lista még sehol?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
szupermacs #47274 üzenetére
Itt a PH-n vettem meg hétvégén mind a 4 Gears of War letöltőkódját 2500-ért, faszán mennek is. Bakker hogy ez milyen király hentelős játék!
Megbújsz, sorozod, ugrás, bebújsz, sorozod... elég fain. Bár én msot kezdtem csak konzolozni, de úgy érzem a joyt begyakorolni pont jó lesz.
-
V.Stryker
nagyúr
Karácsonyi akciós lista mikor várható?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MasterMark #47257 üzenetére
És ha akarná használni, akkor meg nem lehet? Tehát gondolom nem járható dolog, hogy megveszek egy játékot, átmegyek hozzád, bejelentkezünk az enyémmel, letöltjük nálad is, majd én hazamegyek és boldogan játszunk mindketten. Hisz magyarok vagyunk, nekünk az így jár.
-
V.Stryker
nagyúr
Most volt black friday az xbox live-on....de tuti lesz karácsonyi akció is. Ezek mellett én a jatekaim.hu -t és itt a PH-s aprókat szoktam nézni, de érdemes a jófogást is sasolni, esetleg van a facebookon is ilyen konzolos adok veszek. Pl. én jó áron ott vettem a konzolom.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Single player módban melyik gears of war a legjobb? Én még egyiket sem ismerem...
-
V.Stryker
nagyúr
Forza 4-ben miért nem tudok autó csomagokat letölteni? Feladja a csomagot, írja, hogy ingyenes, de csak a Cancel gomb van, más lehetőség nincs.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
szupermacs #47055 üzenetére
Köszi.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
szupermacs #47053 üzenetére
Hálás lennék ha belinkelnéd. Nem találom.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
szupermacs #47051 üzenetére
Elvileg akkor van értelme ha a headsetet a joystick-ba dugod. Gyárit hol láttál ennyiért?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
r.levente75 #47008 üzenetére
Köszi az infókat. Jöhet még.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
r.levente75 #47001 üzenetére
Köszi, ezt kerestem.
Mi változik a Far Cryosban félévente?
-
V.Stryker
nagyúr
Hogy kell előhozni az ablakot, hogy milyen aktív játék letöltések vannak és épp hol tart?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
r.levente75 #46996 üzenetére
Itthonról már megy.
A havi free game tényleg csak ez a far cry 3 izé?
-
V.Stryker
nagyúr
Kezdek kiakadni.
Az imént böngészőn keresztül beváltottam egy havi gold tagságot. Mondja az oldal,hogy hurrá sikerült. Nézem a játékokat, de a vásárlásnál a normál kedvezményes árat adja fel nem a gold árat. Miért?
-
V.Stryker
nagyúr
Hát mára sem lett jobb számunkra a helyzet ami a gold vásárlást illeti.
A karácsonyi akció 24-én már vásárolható? Mert úgy váltanám be a havi kódomat, hogy az még beleessen meg a mostani is. Feltehetően holnap lesz ez ésszerű.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
masterful87 #46943 üzenetére
Hát azért necces kiadni az accountot felvett kártyával.
-
V.Stryker
nagyúr
Karácsonykor is szoktak akciók lenni? Csak hogy 30 napos goldot most mikortól érdemes beváltani,hogy a mostani akció is meglegyen, meg esetleg az is.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
masterful87 #46935 üzenetére
Akkor miért nem ezt írja ki? Vagy honnan tudja milyen gépem van? Vagy ha tudja, akkor miért írja ki az akciós árat, miért nem a nekem járó normál árat? meg úgy egyébként a 3 havit normál áron miért nem tudom megvenni?
Szóval érted...
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
l.skywalker #46915 üzenetére
Normál áron elvileg a boxon keresztül meg tudod venni.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
maxiszalai12 #46898 üzenetére
Nem.
Pénteken tescoban 40k lesz az 500GB-os.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #46895 üzenetére
Lehet váltaniuk kéne Mac szerverekre.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
l.skywalker #46892 üzenetére
Meg aztán egy microsoft súlyú cégnél szerver túlterhelés egy hete? Lóf.szt.
Elmondom mi van... előszőr ráengedték a nyugatiakat...tegnaptól ráengedtek minket, de csak a macsi One konzolosokat, mert ugye volt ,aki már azzal vett tegnap. Talán holnap ráeresztenek minket a maradékra.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
szupermacs #46889 üzenetére
Te állat!
Na, éjjel felkeltett a gyerek, akkor már ránéztem az xbox-ra...éjjel se lehetett venni kéccázé goldot.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MasterMark #46884 üzenetére
Próbáltam, nem jön be az a kis fizetős rész. Szerintem akkor fog menni, ha majd látni fogjuk az akciót az xboxon ugyanúgy, mint aki UK -ra van regisztrálva.
-
V.Stryker
nagyúr
Hazaértem... xbox360 - on nincs még mindig 200zé.
Vagy hol keressem?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MasterMark #46877 üzenetére
Ezek szerint már elérhető a boxról itthoni accounttal is a 200ft -os akció?
-
V.Stryker
nagyúr
Ahhoz képest,hogy mindenki azzal jött, hogy azért nem lehet goldot venni,mert csak mától érvényes.... hát ma sem megy a móka.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
#48613632 #46839 üzenetére
Most kaptam emailt tőlük:
A hibajelenséget a reggeli órák óta többen is jelezték, így már központi kivizsgálás zajlik, amely 2-3 napig is elhúzódhat.
A Black Friday akcióról nem marad le, a megoldással a háttérosztály hamarosan jelentkezik.
Megértését ezúton is köszönöm,
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
masterful87 #46837 üzenetére
Hallottam olyanról, aki ezzel felhívta az ügyfélszolgálatot és adtak neki egy havi goldhoz való kártyát a kellemetlenségért cserébe. De ez már nekem se jött be.
-
V.Stryker
nagyúr
Amúgy most mondták telefonban nekem, hogy még várható további Black Friday -es akció a mostaniak mellé!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MasterMark #46819 üzenetére
Tudom, hogy az xbox-on nincs ott. Nekem sincs. A honlapon viszont fent van. Innentől meg nincs miről beszélni.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MasterMark #46813 üzenetére
Nem, mivel ugye ott besz.ptam,mert nem tudtam mit kezdeni. Előbányásztam a régi accountomat, az magyar, azzal próbálkozom.
Többiek:
Amúgy meg hagyjuk már ezt a kamu 200 forintos dumát. B+ felméssz a microsoft.com -ra és ott veri ki a szemed. Mi a tökömtől lenne kamu? Egyszerűen nem működik. Sőőőőőőt, ha a nem akciós 3 havit akarod megvenni, akkor az sem működik.És ne mondjuk, hogy boxon kell...nem kell, máshol is van lehetőség. Sőt én most munka miatt távol vagyok, box otthon, csak gondoltam betárazok az akciósból.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
szupermacs #46810 üzenetére
Boxon nekem se, de ott nem is olcsó. Ott nem lehet velük küzdeni.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
szupermacs #46806 üzenetére
Azt írták, hogy a háttérosztálynak elküldték, de az lehet pár nap. Addig is próbálkozzak.
DE most nézem,hogy a 3 havi és az éves tagságnál is ugyanez a hiba.
-
V.Stryker
nagyúr
Na, a 200 forintos gold miatt felhívtam az MS ügyfélszolgálatot. Azt mondták én vagyok az első aki bejelenti.
Végigszívtuk, hogy én vagyok a hibás mert a fiók nem volt használva, nincs kitöltve valami...aztán mikor minden klappolt, akkor mondták, hogy oké, küldjek screenshot-ot.
-
V.Stryker
nagyúr
Most nézem, hogy pl a Far Cry 4 Gold-al nincs egy ezres?!
Viszont a lenti dologgal az a baj, hogy így normál áron se lehet venni 1 havi goldot. Nem mintha olyan fontos lenne. Bár 200-ért egy havi gold és egy ezresért a far cry 4 eléggé megörvendeztetne.
-
V.Stryker
nagyúr
Saját magam megsz.p.tásának volt egy olyan előnye, hogy megtaláltam a régi xbox-os accountom, rajta néhány régi klasszikussal.
Bioshock sorozat, Dirt 3, stb.
Tudtam,hogy volt, csak az emailcímre nem emlékeztem és azt hittem elvesztek a játékok, azért nem látom. Hát csak meglett.Most akkor nekünk nem lesz olcsó gold?
-
V.Stryker
nagyúr
No várjatok. Kicsit kezd zizi lenni itt minden ezzel a régió váltással. Mi van akkor, ha UK régió van beállítva, de Budapesten vagyok? Most már átállítottam magam UK-ra, így 3 hónapig sajnos ez van. Hogy kell beállítani megfelelően, hogy marad az UK, én maradok Budapesten és mégis tudok vásárolni tartalmakat?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
nincsnév007 #46743 üzenetére
Várj...áttettem magam Angliába és most nekem is feldobta és megy.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
nincsnév007 #46741 üzenetére
Én még soha nem voltam előfizetve....
Most kapcsoltam be, nem is dobja fel, hogy legyek gold...
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
nincsnév007 #46739 üzenetére
de a konzolon hogy? Nekem ott a teljes 2500-at írja ki....
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
nincsnév007 #46736 üzenetére
Neked hogy sikerült? nekem még mindig nem.
Böngészővel vetted vagy magával a konzolon keresztül?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
masterful87 #46728 üzenetére
Ezt hol lehet megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest