Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
desolator #42480 üzenetére
szerintem nem kell mindig a legrosszabbat feltételezni.
Én is rástartoltam egyre, de több gépről több profillal egyszerre próbáltam, hogy az az 1db amit a húgom gyerekei kapnak karácsonyra az meglegyen.
A dolog pikantériája, hogy az egyik profilommal 2szer rögzült ez 1szer megnyomott "Megrendelem" gomb. Kaptam is 2 rendelésszámot. A többi profilommal sorra a "Már elfogyott, törölje a megrendelését" üzenet jött vissza.
Aztán kaptam egy mail-t, hogy az egyik rendelésszámom törölték.
Viszont a jó hír, hogy a másik tegnap megjött, kifizettem, megvan. Kösz e-digiSzóval ha több is nálam landol, azonnal nyomtam volna fel ide, hogy aki akarja viheti. Nem kezdtem volna hardveraprózni meg vaterázni. Vagy ha nem kell senkinek, akkor visszaadtam volna a 15 napos elállással.
Tudom. Nem vagyok erre a világra való.
-
Medocsabi
addikt
válasz
Egyszerűen nem kell neki,nem fogja használni,így meg csak állna a pénze benne kitudja meddig,én is adtam el már egy csomó mindent (pl régi p4-es gép alkatrészeit 0ftért),mert nekem nem kell,ér vagy kb 1-2 ezer ftot,amin meggazdagodni nem fogok másnak lehet h kell...
sztem ez csak hozzáállás kérdése. -
Sir Riccio
addikt
válasz
Nem mindenki akar egy nap alatt nulla munkával 20 ezer forintot keresni. A mai akciós One-ból is volt már fent 95-ért az egyik apróhirdetős oldalon. Az oké ha valaki tesz rá valamennyit és nyer rajta egy picit, de azért amikor sokat tesz rá és még el is magyarázza, hogy Ő most mekkora jótétlélek mert a bolti árnál olcsóbban adja attól hányni tudnék.
-
válasz
desolator #40645 üzenetére
Igazából megfogtam boltba a ps4 beg a xo joy-t is de abból még nem tudom hogy jó e. Ahhoz játszani kéne egy jót hogy sokáig a kezembe legyen. Szal lehet majd változik a véleményem de most még a 360 joy a kedvenc.
(#40650) Romeo619
Nekem meg olyan kérdésem lenne hogy mit tartalmazott a season pass mert én azt se tudtam hogy van pedig nagy ds fan vagyok.
(höhö ds. Dark Souls, Dead Space. Nekem mind1, ha DS a rövidítése akkor kérem!)
-
törölt tag
válasz
desolator #40605 üzenetére
nem probléma, én meg csak humorizáltam
(#40606) raziel01 használtan meg 80 körül is van már. nekem még az is jó lenne, elvégre él a garancia. nem vagyok ilyenekre finnyás. csak egyedül az a gondom hogy csak egyetlen játék van amit játszanék vele. mondjuk 360-on is csak 1et játszok 90%ban
-
törölt tag
válasz
desolator #40601 üzenetére
a TÁPról volt szó tápegység. az a kocka ami a malacorr meg a nagy kocka között van !
(#40602) süvít a videómagnó? én arra várok (persze hogy kicsit olcsóbb legyen) meg hogy jöjjön valami ráncfelvarrot változat, mert szerintem pár év mulva ezekre a ONE-okra is úgy fogunk gondolni, mint a régi fatokra.
-
raziel01
veterán
válasz
desolator #40549 üzenetére
Konkrétan nincs a játékban halál. Ha elfogy az életed akkor kiütnek egy másodpercre aztán felkelsz és mész tovább max élettel. Olyankor pici tapasztalati pontot veszítesz.
Szerintem így full értelmetlen az egész játék. Végigvittem de szerintem a sztori sem volt olyan nagy szám. -
Crowent
tag
válasz
desolator #40440 üzenetére
hat na ezaz.... most vettem toluk ps2ot ( nem nevetni) mondom amig nem megy jobban a szeker elmegy az is... gran turismo 4et nem kell bemutatni... mind1... elromlott... bevittem...helyben csereltek... de amit astak az se volt jo es megint visszamentem.... adtak megint egyet az most jo... es hiaba 12ert vettem azt mondtak nem fizetik vissza a penzem de beveszik a pst...8000ert.... jah es amit vissza vittem elsore (tehat amit vettem 1 honapja azt elottem adtak el mondvan jo az a ps... nem mondom melyik uzlet...akkor nezem olcsobban koszonom a helpet! vagy ha valaki eladja majd keressen meg xD koszi a valaszokat rendesek vagytok
-
válasz
desolator #40172 üzenetére
Ja és az erősitőbe dugod a jack-et. Így már értem.
Amügy milyen erősitőt érdemes keresni csak e célból hogy fejhalgatóval játszak? Gondolom vannak ilyen egyszerűbb fajták is.
Én a multkor bementem itt egy üzletbe és mondtam az eladónak hogy optical to jack átalakitó kábel kéne az meg mondta hogy az imposdible. Csaptam is a homlpkomra hogy egy kábelen keresztül akarok digitális jelből analógot.Más.
Van egy aks joy-hoz. Egyszer használtam. Lemerült, feltöltöttem és azóta nem jó. Ha rádugom a töltőre akkor azt írja hogy fullon van de ha lehúzom akkor semmi èletjel. Ötlet? -
Sicilian
addikt
válasz
desolator #39851 üzenetére
Ha Forza4-et veszel a dupla lemezes változatot vedd meg, mert az a második lemez telepítésével felpakolja a HD textúrákat is, úgy még szebb a játék. Szimpla lemezes gondolom, csúnyább is emiatt valamivel..
Egyébként lassan, de biztosan haladok a Forza4 eseménylistámmal, bár baromi sok verseny van még hátra.
-
Döglött Róka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest