Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • masterful87

    senior tag

    válasz x360elite #55985 üzenetére

    Ha már winchester...

    Nekem van egy 500 gigás belső meg egy 3,5"-os, 320-as külső winyóm, de szeretnék még egy meghajtót, hogy még több játék legyen egyszerre, azonnal elérhető. Eddig külső usb-s winyón gondolkodtam.

    Most viszont támadt egy ötletem, csak nem tudom okozna e valami gondot: vennék még egy belső winyót, és azt cserélgetném aszerint, hogy éppen mivel akarok játszani! Így nem kéne a plusz adatkábel meg a 3,5"-lal szemben áramkábel se. Azt a winyót meg úgy se tudnám mobil tárnak használni, amin az xbox játékokat tárol, tehát egy külső winyó is mondhatni, hogy oda van "láncolva" a boxhoz.
    Az árakat elnézve nem sokkal drágább, hogy licencelt belső winyót, vagy egy külső usb-s rackes winyót vennék. Ugye a sebesség is a belső mellett szól, meg hogy arra a belső tárhelyet igénylő játékok is mehetnek, és kompaktabb az egész megoldás.

    A kérdés, hogy mennyire díjazza a box ha két belső winyót cserélgetek venne? Szoftveresen nem kavarodna meg? Nem tárol a winyókon esetleg nélkülözhetetlen dolgokat, amiket a csere után hiányolna? Hardveresen, mechanikailag gondolom bőven bírná a cserét, még ha mondjuk heti kétszer is cserélek winyót?!

Új hozzászólás Aktív témák