- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
válasz
-szabi- #47791 üzenetére
Ezt találtam, az amerikai store-ból megvehető feltöltőkód: [link]
Nem próbáltam, nem tudom működik-e itthonról, engedi-e megvenni magyar bankkártyával.Másik lehetőség meg a Account info oldalán van, ami igazából ugyanígy ajándékkártya, mint a fenti! Bal lent: Send a gift card by email
Itt megint kiválaszthatod, hogy mekkora összeg, kérheted egyből az öcskös email címére.Szóval van itt lehetőség, storeban feltöltőkártya, vagy külön ajándékkártya elküldése, csak nem tudom hogy engedi-e a rendszer az esetleges régiókülönbségek miatt, vagy más a fizetőeszköz, vagy csak nem fogadja el a magyar bankkártyát. Én egyiket se próbáltam, így csak találgatni tudok, ha gondolod próbáld meg őket.
-
x360elite
őstag
-
x360elite
őstag
válasz
-szabi- #47792 üzenetére
Ellentétben az unokaöcséddel, Én nem vagyok a TESÓD gyereke. Szerintem alap, hogy nem adom ki az acc-om adatait idegennek. Az viszont némi problémára mutat, ha a tesód gyerekéét sem kérheted el azért, hogy megajándékozd. Ha nem érzékeled a különbséget a két eset között, akkor a hibát magadban kell keresned.
Szerintem nagyon is higgadtan kezeltem a dolgot annak ellenére, hogy információ morzsákból és utólag megtudott plusz adatokból kellett kihámozni, hogy mit is szeretnél. Ez továbbra sem fog változni.
Tartom, amit mondtam: "nem akarásnak nyögés a vége"...
Abszolút a Te dolgod, ha nem akarod elfogadni a járható utat. De ekkora marhaságot mondani, hogy egy idegen account-jának elkérése egyenértékű a tesóm gyereke account-jának elkérésével... Hát ehhez már tényleg éjsötét szürkeállomány szükséges.
-
x360elite
őstag
válasz
-szabi- #47788 üzenetére
Ez a gond???
Jó ég. Ember !!! 21. század. Mobil, viber, sms, e-mail, faxbúk... Válassz egyet és kérd el a belépési adatait.
Ezután már csak be kell lépned és megvenni a cuccot, amit szeretnél.Kíváncsi vagyok, hogy ezzel mi lesz a gondod, mert kizártnak tartom, hogy a sok üzenetváltás alatt nem jutott eszedbe.
Ha így sem jó, akkor az örök igazság marad: "nem akarásnak nyögés a vége"
-
x360elite
őstag
válasz
-szabi- #47783 üzenetére
Olvass vissza picit. Vehetsz neki bármit a Te bankkártyáddal az Ő acc-án keresztül. Ezután fogod magad és eltávolítod a kártyád adatait az Ő fizetési lehetőségei közül. Ez a megoldás. Így meg tudod neki venni. Nincs benne kockázat. Már csak azt nem értem, hogy mi a bajod a megoldással.?
-
x360elite
őstag
-
parandroid
félisten
válasz
-szabi- #47769 üzenetére
Mert angol az accod. A 360-as játékoknál sajnos számít, hogy milyen lokalizáción vagy, nem lehet másik store-ból vásárolni, mint ahol élsz (elvileg). Ha meg migrálod az accot, és nem a választott régiód szerinti az ip-d, akkor meg az ingyenes gold játékokat nem fogod elérni - és a többi részre sem lesz garancia, hogy rendesen fog menni. Így vettem én is egy rakás 990 Ft-os játékot 10 EUR-ért, sajnos nincs más lehetőség. Igazából csak a Secret of Monkey Islandnál fájlaltam a dolgot, ami pár hónappal később ingyenes gold játék lett...
Ami a képet illet, és a hibaüzenetet: bizonyos játékok bizonyos régióban nem elérhetők.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest