- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi333
csendes tag
válasz
masterful87 #54495 üzenetére
Nfo fájl sajnos nincs, régi 5-10 éves dvdket próbáltam meg lejátszani vele, de nem sikerült, ezért gondoltam hogy kellhet valami program még rá (az elromlott dvd lejátszó helyett nem akartam újat venni, keveset kütyü legyen). Próbálkozom még.
-
norbi333
csendes tag
Filmet hogyan tudok nézni xbox360-on? A leírások szerint avi formátum támogatott, de mégse sikerül lejátszani, kell valami segédprogram rá? (Elromlott a dvd lejátszónk, és gondoltam mennie kellene).
-
norbi333
csendes tag
válasz
masterful87 #42354 üzenetére
Igen itt néztem, most is 2000 ft-ot ír. Igaz nekem most van goldom, a Dirt miatt vettem, még él dec. 10-ig. Gondoltam meg lehet hosszabbítani, de akkor nem.
-
norbi333
csendes tag
Sziasztok!
Múlt hét csütörtök óta én is xbox360 tulaj lettem. Akkor este létrehoztam live-on egy fiókot, működött is. Azóta nem jelentkezik be live-ra, bejelentkezésnél disconnected a jelzés. Valamit rosszul hoztam létre az első alakalommal? Először azt hittem a live hiba miatt van, de ha jól látom, mások be tudnak lépni. Mit ronthattam el?Norbi
Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest