- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
cross56
senior tag
Igen, sajnos lőttek neki, de sebaj. Marad a tölthető elem esetleg
na a ps2 verziót még soha nem próbáltam. Nekem az valahogy mindig egy nagyon butított verziónak tűnt, még a ps2-es most wantedhez képest is látványban. Vagy csak videókból tűnik úgy? Lehet én is ránézek majd
-
-
nos, lehet nem lesz igazam, máris fejlődött a hack - immár egy free demoval megy az exploit, van akinek akár 4-5 perc alatt (szerencse kérdése)
kommentek alapján van mód homebrew, xbla, folder-be kitett iso játszására is... kemény a verseny, hogy hamarabb jön-e egy MS update vagy a mod érik be előbb, szélesebb elterjedéssel -> lesz dev akarat ezt fejleszteni (aka HEN)
izgalmas idők
azt viszont senkinek nem ajánlom, hogy a valós gépén/profiljával kísérletezzen, egy esetleges gép/account ban eléggé fájhat
-
envagyok
veterán
Garázsvásár.
Beszélhetünk róla.
Itt a faluban sok amerikai/német/ázsiai van.
Komolyan akkora szívás ez az xbox 360 vonal
Régen vettem egy fehér fat horroros előlapost hdd-vel, az működött mikor elraktam, most elkezdett a gyerrk nyüstölni, elővettem, hát nem piros ledes lett..
Aztán vettem az S-est, ami nem jó régiós..
Aztán vettem egy másik fekete HDD-s fat-et, az kiderült, hogy dvd hibás, de szerencsére a régi fehérben az jó volt, mondom átteszem...
Akkor jött a meglepetés, hogy a játékok vagy kiírták, hogy ehhez a játékhoz xbox360 kell, vagy kijött az xbox360 felirat, de nem ment tovább, vagy visszalépett. Tettem be olvasófejtisztító lemezt, meg azon vannak hangfile-ok, játsza, úgyhogy azzal nem tudom mi a gond.
Gyerek már egyfolytában nyavajgott, vettem egy 360E-t, az meg fura képhibákat produkál , de mennek rajta a játékok.Igazából egy szép állapotú FAT Elite lenne jó eltenni, és egy S-es kinectel játszani a gyereknek.
[kép] [kép] [kép] -
írtam moderátornak, elvileg topikgazda kezdeményezi, ha mindenki egyetért h legyünk 'xbox classic / xbox 360' topik
tehát aki NEM ért egyet, írja már meg mibaja
némaság=beleegyezés!
mivel szerintem ritka az xbox classic, bőven megférnénk a topikban... backwards compatibilitás is van 360on, ps1-2 topikban is bevált az összevonás, stb. szerintem GO!
-
Vadernagyúr
senior tag
Arról lenne szó, hogy van egy classic konzolom, amit megszeretnék tartani a kis gyűjteményemben
Viszont, néha azt produkálja, hogy szinte “megáll” a venti és kegyetlenül felmegy a hőfok.. Viszont, ha kicsit mozdítok az av kábelen hátul, akkor beindul és “zúg” megint.. A kábel az tuti, hogy működik, mert kettővel is próbáltam.. Maga a csatlakozó lenne rossz és ez miatt lehet ez a hiba? Mit lehetne ezzel kezdeni? Gondoltam előbb kérdezek és csak aztán kapnám szét, mert fogalmam sincs mivel lehetne segíteni rajta
-
icemad
nagyúr
PC-s minecraftban van split screen? (tényleg nem tudom.) Mert, ha nincs, akkor minden gyereknek ezért PC-t építeni nem biztos, hogy olcsóbb. Meg mindenkinek megvenni a játékot. Főleg, ha megunják 3 hónap után.
(azt hagyjuk is, hogy ha valami nem működik pöccröff, akkor "Apa segíts már, kiírt valamit a gép...") -
Debilon
addikt
közben úgy tűnik megoldódott, már tegnap éjjel kilépéskor mintha be lettem volna jelentkezve, az előbb néztem most meg már tényleg működik
az létezik, hogy valamennyi idő után parkolóra teszik az acc-ot? aztán kell valami ai újra aktívvá teszi?
azt esetleg még tudja valaki, hogy 2 felhasználót össze lehet-e vonni? azért kérdem, mert nekem 2 van, amikor a 360at vettem akkor csináltam egyet, most meg ugye a gamepass miatt a w10-hez tartozó fiókon van pár dolog, ehhez lenne jó a 360-ast beolvasztani
-
fpeter84
senior tag
hivatalos szoftver frissítéskor is a NAND-ba írja az új firmware-t, nem hiszem hogy ne tudná felülírni a teljes területet ha épp úgy tartja kedve - ráadásul az ms-nél igyekeztek is annó visszaszorítani a kalózkodást, nem hiszem hogy ha módjukban nyílt rá - ráengedte a user a frissítést - akkor ne írták volna felül a moddolást
-
fpeter84
senior tag
annyit sikerült kisilabizálnom az interneteket túrva, hogy bármiféle törés is van rajta, elvileg a tray gombbal bekapcsolva valami más menübe kellene találnom magam, mint a normál power gombbal... no én bármelyikkel indítom, semmi különbséget nem látok, sztem ez az alap ms felület lehet piszkálás nélkül...
lehet hogy valaha volt rajta törés, csak ráengedtek egy fw frissítést és az visszahúzta normál dobozzá?
mindenesetre már épp berendeltem egy RPi Pico-t hogy a fw turkálásba is bele tudjak mélyedni... ugyan találtam egy olyan cikket, ahol mezei LPT portra kötve túrják a NAND-ot, de az 5V vs ki tudja hány voltos xbox összekötése pár soros ellenállással, hát nemtom, inkáb megvárom hogy megérkezzen a Pico...
-
Guitar14
senior tag
Asszem nem fog működni, le van kódolva, múltkor egy gyári módosítatlan géphez kellett 20 GB-os HDD-ből 320 GB-osat csinálnom és én az ugyanúgy módosítatlan gépemen nem láttam az ő tartalmait, hogy lementsem. Viszont ha valaki kölcsönad neked egy MUA1 játékot akkor te azzal felinstallálod és használhatod utána a saját lemezedet, csak ne töröld le a tartalmát a HDD-ről.
Más megoldás asszem nincs.
-
Azt írja az internet, hogy van amit továbbra is meg lehet venni (DLC-ket, ha a játék maga megvan), van amit már nem, teljesen ad-hoc. Kiadó/játékfüggő.
De egyébként ha belemész egy app részleteibe, ott továbbra is elérhető a KERESÉS gomb, tehát nem birtokolt játékok extra dlc listájáig így továbbra is el lehet navigálni.
Még méndig a download historym processzálom, elvileg tegnap este tettem az utolsó adagot a letöltési sorba, de még nem ért le minden és vészesen fogy a hely az 500as hdd-n. Nem sok hely marad a lemezes installjaimnak
Amit észrevettem, nem tudok más is megvette-e: The Dishwasher - erre a "szokásos" régiós hibát dobja. Amikor még ment a store, le tudtam tölteni, de ha most letörölném, szerintem soha többet nem tudnám
Ez csak nálam rossz vagy másnál is ?Egyelőre a TDU2 és a Cars-o-rama tünt fel, hogy elfelejtettem megvenni. Ha nagyon akarom, szerencsére ezek lemezen pótolhatóak....
-
vm93hun
aktív tag
Én is nekiálltam még reggel egy kis pánikvásárlásnak, 8 óra előtt még nyitva volt a bolt (utána muszáj volt dolgozni menni
). A nagyja már megvan annak, ami nekem kellett, ha még 18-20 óra környékén nyitva marad a bolt, akkor még átnézem őket alaposabban. Sok Arcade cím 3790 Ft-ba kerül, így egy 15K-s feltöltött összeg hamar elfogy - és ebben még nincs is benne az adott játék maradék része (DLC-k).
Nálam kábelre van kötve a konzol, minden ajánlott portot nyitva a routeren. Amikor épp megy egy letölttés, akkor elfogadható sebességgel jön le (a PS3-éhoz képest még így is fényévekkel gyorsabb ugyanolyan beállítások mellett), de amikor elkezd 2 percig homokórázni, na attól én is kivagyok. Egyébként rájöttem, hogy akkor kezd nagyon belassulni a rendszer, amikor egy letöltést épp befejez.
Ami engem jobban aggaszt, hogy ezekkel a tartalmakkal mi lesz majd kb. 5-10 év múlva? Mert most az első szög a koporsóba a piactér bezárása. Utána jön az online multi lekapcsolása, aztán amikor a vasat is levágják a Xbox hálózatról, na akkor mi lesz?
Ezért kéne a visszafelé kompatibilitást meglépni az újabb generációkon. Ha direkben nem is tudnák emulálni a gépen, akkor legalább felhőben lehessen streamelni. -
vm93hun
aktív tag
GTA4 + EFLC + kézikönyv + térkép mindegyikhez. Xbox 360 gépekhez adott bundle kiadás.
Alig ismerek olyan játékot, ami nem telepíthető a HDD-ra, de a csomagomból pl, a DXHR - Director's Cut is pont ilyen (de ez legalább megy Series X-en is, és arra telepíthető, így ott nem zümmög). A MotoGP06 is telepíthető.
Splatterhouse: Nekem volt olyan mázlim, hogy 20 euróért vehettem bontatlanul
-
-
-
-
megoldódott a 8015190A
magától. semmit nem tudtam kezdeni vele és tegnap voilá, látom hogy belépett a 360as emulátorban az acc.... megnéztem 360on és már ott is le tudtam tölteni a profilt. siker!
MS tuti hekkelt valamit, mert mintha felkerült volna eddig a HU 360as storeban nem látszó pár kinectes cím.... (de lehet csak hallucinálok
)
mindenesetre talán ma jön az ujabb adag akcio!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Sacred 2
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest