- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
choosepazuzu
csendes tag
Haliho,
Olyan gondom volna, hogy van egy E-s xbox 360-am és a HDMI kimenet nem ad se képet se hangot.
Eleinte néha zöld csíkos volt a kép játék közben de ha megmozgattam a kábelt akkor visszaállt, aztán egy időután nem hozott képet, de ha megmozgattam vissza állt, majd a végén egyáltalán nem hozott képet.
Megprobáltam a másik kimenetet ami rajta van (azt hiszem AV a neve) és arról gond nélkül működik.
Próbáltam másik HDMI kábelt is, de azzal sem sikerült gyanítom, hogy kontakt hibás a HDMI kimenet.Namost a kérdésem az volna, ismertek-e olyan szervít ahol ezt megtudják csinálni?Felhívtam a szervízt ahova eddig jártam, de azt mondta nekem a tag, hogy ezt sajnos nem tudja megcsinálni.
-
choosepazuzu
csendes tag
Reggel még vidáman játszottam a JTAG-es xbox 360-on, viszont este rá akartam tölteni az új Far Cry 4-et.
Először csak befagyott a kép az FSD menünél, és újra indítottam, ezt párszor eljátszotta majd, majd utoljára csak addig jutott el, hogy behozza a startup screent és még azt se futtatta végig, lefagyott, újra indítottam és onnantól kezdve nem volt kép....
Újraindítgattam, hagytam pihenni, hogy lehűljön, ki húztam a kábeleket, vissza minden, de semmi. Komponens HD kábelel van átvezetve a tv-be, és megpróbáltam egy sima régi piros sárga fehér kábelel is (aminek ráadásul a tv külön bemenete van, szóval tuti nem a tv-vel van a gond)(AV2) de semmi....
Jelent pillanat még mindig semmi kép, csak No signal, pedig a képbeállításon felbontáson semmit sem állítgattam, egyszerűen csak elszállt a kép, és nem tudom mit csináljak.
A gép maga bekapcsol és hallom, hogy búg, de kép nincsen, a kábeleket 1000x chekkoltam, és nem tudom mit csináljak....
Elégé 3 LED gyanús a dolog, mert akkor csinált ilyet legutóbb mikor az volt a problémája.... de nem villog a 3LED csak a sima zöld pötty...
A kontroller nem csatlakozik, csak bekapcsolja....
Kérlek segítsetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest