- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
Ezért kérdeztem, hogy melyik játéknál csinálja ezt. Az aurora egy érdekes rendszer. A legbiztosabb megoldás, ha kiírod a másolni kívánt játékot egy lemezre és a normál xbox 360 dash-ra váltás után telepíted a játékot úgy, mintha gyári lenne minden. Ehhez természetesen az kell, hogy flash-elt legyen az olvasó, de általában magára valamit is adó szerviz/szervizes alapból flash-eli a meghajtót is.
Erre a folyamatra (lemezről telepítés) azért van szükség, mert ha RGH-ra előkészített játékot szedsz le, nem tudhatod, hogy milyen IQ bajnok osztotta meg és lehet, hogy az eredeti lemezen lévő "update" mappát is belekódolta a fájlba. Ez elég erősen meghülyíti (rosszabb esetben haza is vághatja) a gépet. Viszont ha lemezről másolod gyári dashboard-on, akkor nem nyúl az "update" mappához telepítésnél, csak a játék indításánál kérdez rá, de ezt is csak akkor, ha benne van a lemez. NE LEGYEN BENNE A LEMEZ TELEPÍTÉS UTÁN! Ennyi! Probléma megoldva. Az alap természetesen, hogy profil mindig legyen bejelentkezve, különben értelemszerűen nem fogsz tudni menteni, vagy mentést betölteni.
-
Dency01
aktív tag
Ki ír valamit hogy hibás a mentés fájl? Vagy egyszerűen olyan mintha nem is lenne mentés?
Konzolon az idő nem resetelődik? Nekem akkor volt ilyen a cod ghostnál ha be volt állítva normálisan a dátum,játszottam. Majd másnap elővettem és elölről az egész mert a konzolon visszaugrott az idő 2005 re, valamiért nem csatlakozott a netre mert ugye onnan frissíti az órát mindig.
-
Guitar14
senior tag
Privátba egy fórumtársnak már leírtam magyarul a különbségeket konzoltípusokba úgyhogy bemásolom azt ide neked.
Képen a főb típusok:
Fat gépek ha nem Jasperes alaplappal rendelkeznek akkor egy időzített bombák senki se tudja mikor adja meg magát (red ring of death) de bőven többségben van amit javítottak / hamarosan javítani kell. Nem mindegyiken van HDMI csatlakozó és csak 1 USB csatlakozó van hátul (elől 2). Tápegység 3 fajta van és ezekre ha kinectet akar dugni az ember akkor kell speckó hálózati adapter hozzá+ a HDD-je nem kompatibilis a két másikkal és jóval kisebb tárhelye van (jellemzően 60-120 GB ha van rajta). Memóriakártyát csak ez tud olvasni és nincs benne Wifi, ahhoz gyári adapter kell. Még az is hátránya, hogy ezek jóval öregebb gépek is lehetnek emiatt más gondjuk is simán lehet (ventillátor, csatlakozó, hdd, olvasó)
Slim gépekhez már nem kell a kinecthez adapter, újabb fajta HDD tárhelyeket használ (jellemzően 250-500GB ha van bennük legalábbis) sokkal megbízhatóbb, halkabb és jobb hűtésű gépek. Ezek is hibásodhatnak meg de a Fat-hez képest töredéke a meghibásodási-ráta. Tápegység mindegyik slimhez jó, kompatibilis. Extraként vannak rajta: hátul 3 usb (elől 2 usb továbbra is), digitális audió csatlakozó (toslink), Wifi és érintős gombok.
E gépek kb. egy ez egyben ugyanazok majdnem mint a slim csak más burkolatban.
HDD kompatibilis a Slimmel, de vannak olyan gépek amelyikbe már belső 4gb tárhely is van.
Amivel kevesebb a Slim-hez képest: -1USB és nincsenek érntős gombjai.
Amivel jobb a Slim-nél: ez a legmegbízhatóbb gép az összes közül, ezeknél is van olyan, hogy red ring of death-et kap de nagyon kicsi erre az esély. A legutolsó revíziót (Winchester alaplap) már nem lehet "okosítani".Itt tápegységek alapján (ha az eladó konzol hátuljáról csinál képet) be lehet azonosítani őket pontosan milyen alaplap van bennük:
(elírás jogát fenntartom plusz azét is ha valamit rosszul tudok de ez saját írás kiegészítve pár netes infóval
)
icemad:
Jogos, és tudom, csak úgy akartam volna kifejezni magam, hogy 2 féle kinect van (One és 360) és nem 2 féle Xbox 360 kinect. Csak nem sikerült mert eléírtam a 360-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest