- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
intuicio #58229 üzenetére
Szia!
Ha még nem próbáltad meg a lézerfej lézer erősségét állítani, akkor meg lehet próbálni egy lencse takarítás után. Mindenről van fent video a youtube-on.
Ha nem vált be a fenti opció, kínából rendelhetsz hozzá fejet, amit 5 perc alatt ki lehet cserélni, és másik 50 perc a lézer beállítása
. A kínából rendelt olvasófejekről annyit, hogy előszeretettel küldenek hibásat, ami ugyanolyan rossz mint amit kicserélnél. Ha rendelsz, olyan helyről tedd, ahonnan vissza lehet szerezni a vételárat. Ami meg bosszúság, az az időveszteség, hiszen idő mire megérkezik a sokadik rendelés. Én mikor nemrég rendeltem, minden egyes rendelt fej hibás volt, így meguntam, rendeltem egyben többet. Érdekes, eddig amit felhasználtam már mind jó volt
.
RGH-ról pedig szintén találsz youtube-n korrekt leírást. Az RGH3.0-t próbáld, ahhoz nem kell glitch chip, viszont nand olvasó mindenféleképpen. És az se mindegy, hogy 4GB-s volt a gép, vagy merevlemezes. Más más olvasó kell mindkettőhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Motoros topic
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest