- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FerNandor #54015 üzenetére
Örülj neki, hogy csak a táp. Nekem a box ment gallyra pár éve. Most elővettem, hogy kiolvassam a 4GB flash tartalmat, az sem megy. Van ezekben valami kis bizbasz ami meggátolja a gép bekapcsolását? SLim gép, power gomb érintésre pittyen, de a venti meg sem mozdul. A flash kiolvasáshoz ugye kell, hogy kapja az áramot a gép, na az a nagy helyzet, hogy látszólag a flash chiphez nem jut már áram. Múltkor a receiverem döglött meg, ott az egyik ellenállást át kellett hidalni, azóta jó. Gépnél is van esetleg valamelyik általános ellenállás, aminek az ellenállása elmászik?
-
masterful87
senior tag
válasz
FerNandor #43033 üzenetére
Megoldódott azóta a dolog?
Csak mert külső winyóról több játék is szaggat nekem, elsősorrban split screen-nél, és gondoltam 50Hz-en is kipróbálnám hátha, de ugyanúgy jártam, mint Te.
Mondjuk a menün alapból nem látok szaggatást, semmi ilyesmi, és különbséget se látok azalatt az idő alatt, amikor 50Hz-re átkapcsol, de utána hiába nyomom, hogy hagyja meg a beállításokat, visszaáll 60Hz-re.De a gondommal kapcsolatban kérdem, hogy a külső winyó lehet a baj? Ez egy ezer éves, 300GB-os USB2-es, SATA2-es, külön tápos 3,5-ös winyó.
A MotoGP13 osztott képernyőnél az egyenesben is láthatóan szaggat, meg ha nyomok egy hátra nézetet, akkor még a hang is elnyúlik.
Talán még a GTA4-nél láttam, hogy mintha szaggatna, a legelején, semmi akció nem volt, aztán kikapcsoltam, nem is játszottam vele azóta.
Most meg a Dirt Showdown osztott képernyőnél vettem észre, hogy nem túl sima a mozgás. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest