Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
válasz
BaLee_ #56104 üzenetére
Én pont hasonlóval szenvedtem a napokban, SW Battlefront I/II, Xbox Classic játékok.
Egy kínából rendelt belső HDD-n voltak, akkor kaptam ezt az üzit, az újra letöltés nem segített.
Aztán átettem egy külsőre a játékokat, akkor maradt a hibaüzenet. Aztán kihúztam a belső HDD-t, ekkor közölte hogy csatlakoztassak eredeti belső HDD-t a Classic játékok futtatásához.
Ekkor elővettem egy jó eséllyel eredeti, Boxból kivett HDD-t, azt beledugtam, és elindultak a játékok annak ellenére, hogy azok továbbra is a külső meghajtón voltak helyileg. -
x360elite
őstag
válasz
BaLee_ #56104 üzenetére
Ez az a konzol, amire eredetileg letöltötted? Mert nekem is volt hasonló gondom MK 1,2,3 arcade játék letöltése után egy olyan gépen, amin nem csináltam license transfer-t, illetve éppen nem volt aktív gold-om (tudom, hogy elvileg utóbbinak semmi köze hozzá, de ha gold ajánlat keretein belül vetted meg anno, akkor mégiscsak van) és ez a két tény együttesen valamiért nem tetszett a download history-nak...
-
MasterMark
titán
-
BaLee_
csendes tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
BaLee_ #48253 üzenetére
Én csak egyet nem értek. Az oldalon amit linkeltél a Kung Fu Pandára azt írja, hogy február 1-én 15 USD-ről 10 USD-re vitték le az árát. Ez több, mint 2000 forintnak lenne megfelelő. Nálunk viszont már egy ideje 999 forint
2015 novemberben volt a Dirt3 ingyenes. De a vicc, hogy azon az oldalon amit belinkeltél az első rögtön egy Dirt3 VIP Pass ingyenesen Gold-al
-
consono
nagyúr
válasz
BaLee_ #42150 üzenetére
Kár, hogy már megvan
Hupsz, van ott még:
Metro 2033 egy gyenge ezres.
Narco Terror 373 Ft
Risen 1497 Ft
Risen 2 747 Ft
Risen 3 1497 Ft -
haris
őstag
-
StLui
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest