- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
válasz
MasterMark #56095 üzenetére
elemtartó hátulján egy kis lamellát látok. De majd otthol lefotózom.
-
d@vee
őstag
válasz
szupermacs #56088 üzenetére
Sajnos ugyanazt csinálja
Vennem kell kontrollert. Hátha találok aprón vagy jófogáson használtat 5k körül. -
d@vee
őstag
válasz
MasterMark #56083 üzenetére
Kikapcsolgat félpercenként-percenként menet közben.
Új Duracell elemek, az elemtartó nem lötyög. Próbáltam a csatlakozókat mozgatni, semmi javulás.A géphez évekig egy 3 rugós kínai szar volt, szóval nem csúcsminőséghez szoktam
-
d@vee
őstag
Srácok behalt a kontrollerem.
Nem igazán akarok már újat venni, talán 2 játék maradt amit végig szeretnék játszani.5-6 ezer körül van valami olyan utángyártott USB-s, ami kompatibilis a 360-al? Vagy az összes olyan kiosztású működik vele? -
d@vee
őstag
válasz
MasterMark #56043 üzenetére
Igen. Sajnos ez nem PS4
-
d@vee
őstag
válasz
l.skywalker #55981 üzenetére
50 játék volt 5000-ért. Vegyes, sérült, stb.
10 játék volt benne, amin alig voltak karcolások, sajnos az RDR nem volt közöttük -
d@vee
őstag
válasz
l.skywalker #55977 üzenetére
Lemez, egy különn csomagban vettem néhány zsákbamacska játékot, abban
-
d@vee
őstag
válasz
x360elite #55965 üzenetére
Nem értetted amit írtam akkor. Amit én leírtam, semmi köze ahhoz a kérdéshez, amire felettem válaszoltál. Ez az én személyes problémám a géppel, de megválaszoltad, köszi.
Másik kérdés, van olyan opció, hogy make system drive. Ilyenkor mindent 32 gigára formáz le a box? Illetve tudom úgy is használni az usb-s winyót profil tárolásra, mentésekhez, stb... hogy nem csinál belőle system drive-ot? -
-
d@vee
őstag
Srácok, használ itt valaki 360-as boxot 4K TV-n?
PS4 elment a háztól, kb. mindent kijátszottam ami érdekel. Szereztem helyette egy Xbox360-at, lenne pár játék amit ki akarok játszani ezen is.
Mennyire gyatra a képminőség? 48"-os a TV-m, szeretnék lelkiekben felkészülni
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest