- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
JohnnyWeiss #57729 üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
JohnnyWeiss #57727 üzenetére
Nem, akkor nálad nem ez volt a gond. Az alkalmazásjelszó azt jelenti, hogy mivel nem lehet a 360-on a kétlépcsős azonosítás, így egyszeri alkalmazásjelszóval tudunk csak belépni. Ha nálatok nem kellett beírni semmit, akkor az nem ez a probléma volt, hanem vélhetően valami egyéb bejelentkezési authentikációs probléma, ami megoldódott azzal, hogy beléptetek a böngészőben a fiók alá. Ha egyáltalán ezt csináltátok
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
JohnnyWeiss #57725 üzenetére
Ma reggel nálunk sem akart elsőre belépni, másodikra sikerült, de csak ha beadtunk egy alkalmazás jelszót.
Microsoft-fiók -> Biztonság -> Speciális biztonsági beállítások -> Lap közepén: Alkalmazásjelszavak
-
icemad
nagyúr
válasz
JohnnyWeiss #57480 üzenetére
Pedig lassan érdemes gondolkodni a váltáson. Persze ezt sem kell eladni, nekem is van itthon 2 360 is. A mostani series s akció igen jó volt, szerintem annyi pénzt bőven megért. Egyébként a legtöbb 360 és one játék fut series s-en is, kivéve persze a Kinect játékokat.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
JohnnyWeiss #57477 üzenetére
Igen, a promo oldalon rosszul van összelinkelve az ikon, nekem is a Hydro-ra mutatott.
Ha külön rákeresel a játékra (az "A" betűnél találod az Arcade szekcióban) akkor jelzi is, hogy Gold-dal le tudod tölteni. -
x360elite
őstag
válasz
JohnnyWeiss #57477 üzenetére
Ha nagyon nem akar összejönni a letöltés konzolon, akkor szerezd be PC-n a www.xbox.com oldalon, ezután már le tudod tölteni 360-on a download history-ból.
-
x360elite
őstag
válasz
JohnnyWeiss #56592 üzenetére
Jelentem: 79% és kiakad, ezután újra indul
. Majd meggyógyul. Várj 1-2 napot és próbáld megint. Esetleg, ha nagyon sürgős, akkor hívd fel a 06-80-018-590 számot és jelentsd a hibát, tedd hozzá, hogy nem csak nálad jelentkezik.
-
x360elite
őstag
válasz
JohnnyWeiss #56592 üzenetére
Nálam is előfordult már ilyen probléma anno a Prince of Persia-nál, nem volt (esélyes, hogy azóta sincs) megoldás. Pár nap múlva helyreállt a dolog. Próbaképp letöltöm a Lego Indi-t és jelzek, hogy sikerült-e, vagy nem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
JohnnyWeiss #56447 üzenetére
Igen. Mert ahogy írtam ez még régió függő tartalom
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
JohnnyWeiss #56439 üzenetére
Nem hiszem, hogy fogják orvosolni...
-
MasterMark
titán
válasz
JohnnyWeiss #56440 üzenetére
Ez már évekkel ezelőtt is kihalt vol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- OLED TV topic
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest