- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
Na a képek alapján már értem a régió problémát. Neked dollárban jeleníti meg az árat, tehát amcsi acc-od van. ez okozhat problémákat, ugyanis bármit akarsz leszedni 360-ra, azelőtt van egy IP check. Kérd a support segítségét. Hívd fel őket.
#l.skywalker:
Ha neked sem látszik a history-ban, akkor tuti, hogy valami gebasz van. Support-ot kell picit megcsesztetni. Bár lehet lerázzák magukról a dolgot, de nem ez az általános. -
x360elite
őstag
Kérlek értelmezd, amit írok és ne csak vaktában válaszolj. Ugyanazt mondtam én is. A 360-nál alapból megjeleníti az árat. Ha a one-os opcióra kattintasz, akkor átdob egy oldalra ahol a bal felső sarokban látni fogsz egy "árak megjelenítése" opciót. Arra rányomsz és átirányít ugyanarra a 360-as vásárlási oldalra. Akár kóddal, akár pénzel veszed, ugyanazt a játékot kapod. A one és 360 pont ugyanúgy képes futtatni, mivel mindkettőn ugyanaz az xbox classic emulátor fut. Ezt a "bármi" only dolgot engedd már el.
Amúgy nekem látszik a 360 az eszközeim közt.
Régió váltáááás
Minek?
-
x360elite
őstag
Ha felmész az xbox webhelyre és a one, valamint a 360 alatt megjelenő KOTOR valamelyikére kattintasz (böngészőben), látni fogod, hogy ugyanarra az oldalra dob annyi kivétellel, hogy a one-os opciónál az összeg megjelenése előtt egy "vásárlás", vagy "árak megjelenítése", vagy valami hasonló oldal jelenik meg. Nem one only a KOTOR.
Ha nincs ott box-on a "Download History"-ban, akkor valami nem stimmel a letöltéssel, vagy a profiloddal. Ennyi. Más nem lehet.
Hívd az ügyfélszolgákat.
-
x360elite
őstag
Én kérek elnézést, az ötletért. Ugyanis amelyik kódot böngészőben váltod be, annak az elérési útjának szerepelnie kellene a Download History-ban. Még egy dolgot megpróbálhatsz. Töröld a profilod 360-ról és töltsd le ismét.
Amúgy meg ezen a számon 06 80 01 85 90 eléred az MS ügyfélszolgákat. Mond el a problémád, segíteni fognak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Sacred 2
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest