Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icemad

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Geresics #55896 üzenetére

    Ezt nem is vitattam sose. Nálunk is van még 2 darab 360, igaz, hogy csak az egyikhez van Kinect. A másikhoz van Disney Infinity. Mi is rengeteget játszottunk vele, pont olyan játékokkal, amiket te is írtál. Olyat sem írtam, hogy ezek nem elég szépek. Én még spektrumon meg c64-en játszottam, ahhoz képest van fejlődés. De nekem is sokadlagos szempont a grafika.

    X360elite: én műszaki cuccot nagyon ritkán adok el, engem ez nem érint. Pár év múlva semmit nem fog érni, de 360 sem. Ez ilyen, nem jó befektetés,de melyik műszaki eszköz az? All Digitalhoz jár pl Sea of Thieves és Minecraft. Mindkettő remek játék gyerekeknek, főleg a Minecraft.

    Qqcqqc: ha ennyire pontos elképzelésed van, azzal nem tudok vitatkozni. Én csak, mint lehetőségre szerettem volna felhívni a figyelmet. Az online játékot egy ideig tudod halasztani, de később esélytelen. Én is próbáltam, de az osztálytársak/barátok erősebbek. :) Azt meg nem akartam, hogy kimaradjanak valamiből. Főleg most, hogy nem is tudnak személyesen találkozni. Minecraftban elképesztő dolgokat építenek együtt. Hullámvasutat, csapdákat, rejtett szobákat, stb.
    És elég szépen lehet korlátozni mindent a szülői felügyelettel. Mivel játszhatnak, mennyi ideig és mikor.

    Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

Új hozzászólás Aktív témák