- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
negyven2 #54731 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tisztázást.
Azért nem a világ vége, ha az akciós ingyen kóddal mégsem lehet X360-ra behúzni a KOTOR-t, a 990,- Ft-os ár is teljesen baráti (a KOTOR 2-ért, Jedi Academy-ért, Republic Commando-ért is megéri nekem ennyit fizetni). Persze, teszek egy kört a supportnál, de nem tragédia, ha nem oldható meg.
-
Tim82
félisten
válasz
x360elite #54723 üzenetére
Köszönöm, az lesz.
Mondjuk arról lövésem sincsen, hogy lett USA a fiókom. Kb. 2-3 hete van meg az Xbox 360 (a One-ra elérhető játékok nem érdekelnek egyelőre, az X360-ra elérhető címek igen), a meglévő MS fiókkal jelentkeztem be. A konzolon viszont HUF-ban jelennek meg amúgy az árak.
De majd ezt is a supporttal akkor.
-
Tim82
félisten
válasz
x360elite #54720 üzenetére
A one és 360 pont ugyanúgy képes futtatni, mivel mindkettőn ugyanaz az xbox classic emulátor fut. Ezt a "bármi" only dolgot engedd már el.
Tisztában vagyok azzal amúgy, hogy a játéknak mind X360-on, mind One-on kellene futnia. Az okra szeretnék rájönni, hogy nekem miért csak One-ra elérhető tartalomként mutatkozik a kód beváltása után. (Nem volt soha One-om amúgy.)
Ezt látom amúgy a Store-ban: [kép] [kép] [kép]
Amúgy nekem látszik a 360 az eszközeim közt.
Köszönöm, hogy megnézted. Akkor valószínűleg itt van a probléma nyitja.
Régió váltáááás
Minek?
Most írhatnám én, hogy "kérlek, értelmezd, amit írok": annyi merült fel, hogy itt esetleg lehetett-e valami olyasmi lépés (régióval kapcsolatban), amit el kellett volna végeznem, de nem tettem meg.
-
Tim82
félisten
válasz
x360elite #54716 üzenetére
Ha felmész az xbox webhelyre és a one, valamint a 360 alatt megjelenő KOTOR valamelyikére kattintasz (böngészőben), látni fogod, hogy ugyanarra az oldalra dob annyi kivétellel, hogy a one-os opciónál az összeg megjelenése előtt egy "vásárlás", vagy "árak megjelenítése", vagy valami hasonló oldal jelenik meg. Nem one only a KOTOR.
Ahogy említettem már párszor eddig, ez nálam pont fordítva van - X360-nál jelenít meg árat, illetve vásárlási opciót. És én nem a játék, hanem az adott EA-promócióban szerzett redeem code csak One-ra történő beválthatóságáról beszéltem eddig is.
Ha nincs ott box-on a "Download History"-ban, akkor valami nem stimmel a letöltéssel, vagy a profiloddal. Ennyi. Más nem lehet
Hogy ebben teljesen biztos lehessek, kérhetem abban a segítséged, hogy megnézed azt, hogy megnézed (másik gépről, böngészőben bejelentkezve) azt, hogy az MS-fiókodhoz kapcsolt eszközök között neked ott van-e az X360-ad? Ugyanis eddig azt feltételeztem a fórumban is olvasottak alapján, hogy ez normális, hogy nincsen ott. Ha mégsem, akkor van miből kiindulnom, amikor egyeztetek az MS ügyfélszolgálatával. Előre is köszönöm.
Egyébként még az merült fel bennem, hogy nem rémlik, hogy az xbox.com/redeemcode oldalon a beváltáskor lett volna régióváltásra opció, de hátha ez kavar be valahogy.
-
Tim82
félisten
válasz
x360elite #54713 üzenetére
Az ötlettel semmi gond nem volt
, csak - javíts ki, ha rosszul tudom - tudomásom szerint működnie kellene annak, hogy (akár másik eszközről, mint a konzol) böngészőben MS fiókba bejelentkezve váltom be a kódot.
Leírom pontról-pontra, mit csináltam:
- Megjött az üzenet a redeem code-dal, amit a konzolon elolvastam és az üzenetnél megjelent Redeem code opcióval sikertelenül próbáltam beváltani -> ott is azt kaptam, hogy érvénytelen kód.
- Az üzenet szövegében írt alternatívát próbáltam utána: nem az Xboxon (mert azon az Explorer inkább nem működik, mint igen, itt konkrétan nem lehetett behozni az MS saját xbox.com-ját úgy, hogy a konzol online volt), hanem egy Androidos tableten az xbox.com/redeem oldalon bejelentkeztem az MS/Xbox Live fiókommal, majd beírtam kézzel a redeem code-ot, amit fel is ismert, hogy milyen játékra vonatkozik és el is fogadott, meg is jelent a fiókomon a játék.
- Ezután viszont közölte az oldal, hogy nincsen olyan eszköz a fiókomhoz csatolva, amire le lehetne tölteni a játékot (az Xbox 360 valóban nem látszik,, mint eszköz, ha megnézem a fiókhoz csatolt eszközeim listáját), a KOTOR pedig mint Xbox One-hoz tartozó tartalom látszik a fiókomon lévő játékokat megnézve, X360-ra meg semmilyen módon nem tudom letölteni. Sem rákeresve az X360-on a Store-ban, sem a Download History-ban.
Két lehetséges okot tudok mondani: vagy mindenképpen a konzolon lévő IE alól kellett volna erőlködnöm a kódbeváltással (ami nagyon szomorú lenne, ha így lenne), vagy rajtam kívülálló okok miatt a kód vagy Xbox One-only vagy legalábbis annak kezeli az MS rendszere. Persze, mindenképpen a support megkeresése marad végül a megoldás.
-
Tim82
félisten
válasz
x360elite #54711 üzenetére
Ha az, hogy beváltottam másik eszközön, böngészőben belépve az MS fiókomba a redeem code-ot, azt jelenti, hogy rosszul csináltam, akkor rosszul csináltam. Tekintve, hogy a konzolon megtekinthető üzenetben nem működött a redeem opció, illetve ott az IE-ben be sem lehet hozni a Marketplace honlapját.
Nincsen ott a Download History-ban. Ha megnézem az MS fiókomban böngészőről, akkor ott van a játékaim között - mint kizárólag Xbox One-ra elérhető tartalom: [kép]. Xbox 360-ra továbbra is meg akarja vetetni velem ugyanezen fióknál, ugyanezen böngészőben.
-
Tim82
félisten
válasz
negyven2 #54682 üzenetére
Én megkaptam ezen "akció" alapján az ingyenes redeem code-ot a KOTOR-ra, csak épp X360-ra nem tűnik letölthetőnek. A boxon megpróbálva beváltani érvénytelen kód hibaüzenetet kaptam, böngészőben ugyan sikerült, csak ugye az MS honlap szerint nincsen olyan eszközöm a fiókomon, amire le lehetne tölteni. (Mókolatlan X360S, természetesen az MS/Xbox Live fiókommal be voltam jelentkezve online a konzolon.)
Nem mintha földhöz vágna a dolog, megvan PC-n (eredeti lemezen, Steam-en is) és X360-ra sem nagy összeg, amennyiért beszerezhető a Marketplace-ről, de azért bosszant. Gondolom, ha One-om lenne, azon nem lenne ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Milyen egeret válasszak?
- Revolut
- Call of Duty: Black Ops 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest