- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
l.skywalker #57728 üzenetére
Igen, tudom mi az alkalmazásjelszó.
Beléptem a saját microsoft fiókomba PC-n, ahol fel van véve az xbox360 a fiókomba. Aztán azért generáltam egy alkalmazásjelszót magamnak, ahogy írtad. És utána gondoltam, majd az xbox360 konzol kéri a jelszót amikor megpróbálok bejelentkezni a profilomba, de nem kért semmit, hanem szó nélkül bejelentkezett. Majd kipróbáltuk a gyerekét is, azzal is sikerült, illetve a hálózati kapcsolat ellenőrzés is végigfutott rendesen.
Szóval nem értem mi volt a gond, de megoldódott. -
JohnnyWeiss
tag
válasz
l.skywalker #57726 üzenetére
Köszi. Siker! És erre hogy jöttél rá? Rányomtam, hogy alkalmazásjelszó, nem is kellett sehova beírni és onnantól kezdve lett live elérés.
Nem látom az összefüggést, hogy ez mitől javította meg, de örülünk, főleg a gyerekek -
JohnnyWeiss
tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy 360-on megy bárkinek az xbox live? Nem tudunk belépni egyik profilba sem. Ha megnézem a network státuszt, akkor ott LAn van Internet van, csak az xbox live kapcsolat nem jó. Próbáltam system cache törlést, de ugyanúgy nem jó. A microsoft szerint az Xbox live szolgáltatás státusz UP.
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
vm93hun #57479 üzenetére
Köszi, majd megnézem.
Tapasztalataim szerint a 360-as problémákat már nem annyira támogatják az MS-nél.
Egyre több hibába futok bele, amire nincsen megoldásuk. pl. gyerek offline profilját nem tudom onlineosítani, mert e végén visszaugrik a kezdőképernyőre. Telefonos ügyfélszolgálat szerint én csinálok valamit rosszul, vagy a gépemmel van a hiba. Ugye tavaly előtt karácsonykor mikor LEGO indiana Jones volt a GWG-ben, nem lehetett letölteni, mert 80%-nál megállt mindig. Na azt nekem kb. 2 hónap alatt tudták megoldani, úgy hogy heti 1-2x visszahívtak, hogy most ezt próbáljam meg, azt próbáljam meg, küldjek video-t hogy tényleg elakad, stb...
Sajnálom, mert nem szeretném újabb típusra cserélni. Gyerekek szeretik a kinectet és már rengeteg játékot is vettem erre. Ez a 360 nagyon el lett találva anno. 2011-ben vásároltam és még mindig elég nekem amit játékélményben tud nyújtani. -
JohnnyWeiss
tag
Üdv.
Akinek van GOLD-ja az le tudja tölteni ezt A World Of Keflings nevű játékot 360-on? Én ha kiválasztom a Gold-nál, akkor az előző gold játék töltődik be, a Hydro Thunder, amit már ugye letöltöttem előtte.
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
x360elite #56594 üzenetére
Köszi, akkor nem nálam van a hiba. Pár órám elment már az xbox ügyfélszolgálattal való levélváltásokkal, hogy csinálják meg az Indiana Jonest. Pénteken írtak, hogy megjavították és próbáljam ki. Várják a visszajelzésemet, de legalább tudom mondani, hogy még mindig nem jó és nem egyedi a probléma.
Még egyszer köszi. -
JohnnyWeiss
tag
válasz
NyMRooD #56478 üzenetére
Sziasztok, megcsinálták az Indiana Jones-t, elérhető a marketplace-ből. Én is behúztam a one-os felületen. Most le tudnám tölteni a marketplace-ből, illetve a konzolon is az On Demand-ból, de nekem, mikor 79%-nál tart a letöltés utána 0%-ra ugrik és kezdi elölről. Sosem ér a végére, körbe-körbe megy 79%-on nem megy túl sosem. Már próbáltam letörölni a belső tárhelyről a félig letöltött játékot, illetve valami cache-t is töröltem a rendszerből, de nem lett jobb. Más játékokat simán letölt, amiket régebben megvettem/kaptam a Gold-hoz, ilyet még nem is láttam.
Próbáld meg letölteni, hogy neked megy e. -
JohnnyWeiss
tag
Nem jelezte még senki nekik eddig, én vagyok az első (cca 40 percembe került), utánéznek és majd értesítenek.
Ha megjavítják, jöttök egy sörrel -
JohnnyWeiss
tag
válasz
l.skywalker #56442 üzenetére
Most beszélek velük (xbox support) telefonon. Egy nem teljesen kompetens hölggyel. Nehéz elmagyarázni neki, hogy mi a probléma.
-
JohnnyWeiss
tag
Illetve szeretnék játszani Assassin's Creed-et (Brotherhood, Revelation, 3, 4) multiban ha már előfizettem a GOLD-ra, de nem talál játékost egyikhez sem. Ennek a multija ennyire kihalt? Vagy csak az én szintemhez (1-es) nem talál megfelő partnert?
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
l.skywalker #56438 üzenetére
Csak a demo-t engedi letölteni a LEGO Indiana Jones-hoz. Remélem hamar orvosolják a problémát.
Volt már ilyen, hogy a GOLD-hoz járó ingyenes játék nálunk nem volt elérhető?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest