Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Itt elmagyarázza hogyan működik. Ha más nem, elég csak egy új elemtartót venni rá, vagy egy akkut.
-
-
icemad
nagyúr
-
x360elite
őstag
Értettem, amit írtál, de mivel válaszként küldted az "55965" üzenetemre, és nem új üzenetként, ezért természetesnek vettem, hogy ahhoz a témához kapcsolódik. Mindegy is.
A FAT32-t látja az xbox 360 USB-n, így a legegyszerűbb, ha winfos alatt nyomsz egy partíció törlést, majd format-nál a FAT32-t választod és probléma megoldva, vagyis tudod úgy használni, hogy nem box-al formázod. Azonban az xbox 360 2TB-ig látja a külső vinyót, szóval ezt a 32GB-t nem értem miért mondtad....
-
x360elite
őstag
Ne keverjük kérlek. Mindvégig USB HDD-ről volt szó. Belső HDD-ből csak olyat lát a box, ami Microsoft licencelt, ezen kívül semmit, szóval ha te beleteszel egy random vinyót, ne csodálkozz, ha nem megy. A kérdező problémája, hogy az USB-s merevlemezt nem látja a box. Leírtam, mit kell csinálnia. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest