- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Sajnos korábban már (talán 1-2 éve) megtörtént a játékkal amire én még nem láttam korábban példát. A teljes játék a kiegészítőkkel lekerült Marketplaceről és már telepítésre sincs lehetőség digitális forrásból. Ha nem adták ki a teljes játékot lemezes formában, akkor valószínűleg már nem fogjátok tudni végigtolni. Sajnálom.
-
szemy94
senior tag
Most eszembe juttattad ezt a régi kedvencet. Mennyit toltuk öcsémmel
Sajnos Xbox-ra nem jelent meg, persze ahogy nézem nem csoda, velem egyidős a játék. A mai gépeken (oprendszeren W7-től, vagy lehet Vista-tól, az nekem kimaradt) meg már nem futnak úgy ezek a játékok, talán DosBox-szal, már rég próbáltam.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
x360elite
őstag
Hát ne nekem kelljen megtanítani, hogy ilyen esetben mit kell mondani a support-nak, hogy ne hajtson el. Sajnálom, de ha magadtól nem tudod, akkor nem lehet ezen segíteni.
Amúgy ez a location beállítás le van írva pontról pontra a www.xbox.com-on is, szóval annyira nem nehéz megoldani, tudom egyszerűbb, ha valaki itt leírja szájbarágósan, de basszuskulcs....... Google a barátod.
Üdv.
-
x360elite
őstag
A Ben10 360-ra már csak lemezesen vásárolható meg, úgy is csak használtban és rohadt nagy szerencse kell, hogy találj belőle kis hazánkban olyat, ami nincs rommá karcolva. Esetleg még letöltő kód formájában lehet beszerezni, de azt is szinte csak külföldi oldalon.
Amúgy a Marvel Ultimate Alliance, Marvel Ultimate Alliance 2, Spiderman Friend or Foe, Spiderman Edge of Time, Spiderman Web of Shadows.... Ezek mind ugyanolyan kőbalta egyszerűségű játékok, de lehet, már ezeket sem kapni online...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sacred 2
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest