Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
válasz
Zolko001 #1825 üzenetére
30-ért fasza vízhűtést tudsz bele kreálni mianek szinte semmilyen hangja nincs, de ettől függettlenül szerintem kell a léghűtés, a kondiknak meg a memóknak. Nekem van benne ventimod, szeretném valahogy visszaiktatni, vagy a két hátsó ventit végelg kiiktatnám és a tetejére tennék egy szabályozható 12 cm-est. de ezt már csak a jövő héten tudom majd megcsinálni.
-
feki80
tag
válasz
Zolko001 #1048 üzenetére
Szia!
Először az ImgBurn-nek kell felhúzni vinyóra, majd ha ez megvan akkor utánna XDVDMulleter progit elindítod, wiev ISO details pontra kattintva be browse-olod a lehúzott képfájlt, majd tovább, és ha nem ír rá ki semmi nyavaját (mondjuk Video Partition error, vagy hasonló)akkor a felhúzott képfájl rendben van.Ha ez megvan akkor a progi tud neked hozzá csinálni azt a kis .dvd fájlt amit Clone CD-vel simán ki tudsz írni.
Röviden ennyi.Ha nem menne akkor írj ide és hátha együtt menni fog. -
X-COM
nagyúr
válasz
Zolko001 #335 üzenetére
szerintem amíg garos nem érdemes szarakodni, ha megdeglik ups viszi meg hozza a másikat.
persze tom, a matrica sértetlenségét is meg lehet oldani, egyébként az enyém tavaly januári, soha nem volt baja, szal nem kell úgy nézni a 360ra, hogy jesszusmárgya ez rögvest elég, ha nem tekerem meg a ventit. -
feki80
tag
válasz
Zolko001 #335 üzenetére
Szia!
Hogy megéri-e?Hát azt csak az idő dönti el.Én biztos nem hagynám ezt a drága gépet az alaphűtésével.max akkor ha van rá gari.
Hogy hány fokkal hűti?Erről nincsenek adataim, de itt egy kis táblázat, hogy a vízhűtés mennyit hűt: Gyári hűtéssel:
GPU: 82
CPU: 87
RAM: 65
kondenzátorok: 48
Vízhűtéssel, ramhűtő bordával:
GPU: 65
CPU: 67
RAM: 54
kondenzátorok: 47
Amint látod a membordák már hűtenek egy 10-est.Szerintem egy jobb dupla ventivel 5-7 fokot biztos hűlne a rendszer. -
válasz
Zolko001 #202 üzenetére
Köszi a kimerítő választ! Hát ez a meegedés elég aggaztó, de láttam lehet venni hozzá ilyen hűtőt amit rákell szerelni gondolom ára is van. Aproneten lehet venni 85-körül premium packot persze nem újjat. A flasholást azt megcsinálom én nem akarok arra még költeni olyan mintha a biost frissíteném elméletileg.
Jah és Monitorra rátudja kötni adnak olyan kábelt hozzá, vagy külön kell venni?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest