- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Sokszor elmondtam már hogy az elején sokat bénáztam az fps játékokkal, de utánna ment már mint az "ágybaszarás". Most meg azt mondom, hogy a legélvezetesebb kontrollerrel játszani. Nem állítom, hogy profi szinten játszom de a COD 4 et, COD5-t kivittem veterán fokozaton ami nem volt egyszerű faladat és mégis ment, ésnagyon élveztem, mert megtanultam kezelni a joyt.
-
Gebriel
veterán
-
karakpecze21
senior tag
-
Roland18x
tag
Igen ezzel próbáltam. Ha a routeról osztom le a netet xboxra és pc-re az gondolom gond ennél a megoldásnál nem ? Bár próbáltam anélkül is...Na, de holnap teszek még egy próbált úgyhogy majd a PC modemről kapja a netet...xbox meg UTP kábelen keresztül PC-ből.
Ennél a lépésnél:
"Jobb klikk az Anonymitynetwork Connection-re, majd tulajdonságok-megosztás.
a megosztási fülön osszátok meg az internetet az XBOX 360 számára."Na, de itt még is mire gondol az író ? Mert erre nem bírtam rájönni...Ugye lehet választani Helyi kapcsolat meg halo kartya között, na de ezek közül melyiket kéne választani, hogy azt a kapcsolatot ossza meg ? Bár próbáltam mindkettővel, de nem nagyon akart összejönni...
-
DonMedve
addikt
Be kell látnom töredelmesen,nem én játszottam,hanem az egyik kollégám,és egyben jóbarátom!Tharagul kollégáról lenne szó!Amikor én nyomom nem is avval van a gond,hogy nem tudom mit kell/kellene csinálni,hanem avval,hogy nem találok el senkit!
Egyszerűen nem,vagy alig tudok lelőni valakit!Assault-al,jön velem szembe a csóka,lövöm mint állat,persze fele tár mellé megy,azért el is találom,3-4 golyó azt még mindíg jön!
Természetesen le is jaxol annak rendje és módja szerint!Mondom meglesem a snipert,talán a pontlövések jobban mennek,COD-ba mondhatni elég jól ment(persze PC-n).De áhh,semmi,legjobb statom 4/17 volt,de útálom a kempelést!Nem tudom,valahogy nem érzek rá!
-
Xirtam
veterán
Esetleg egy olyanban tudtok, segíteni, hogy ha teszem azt innen a game.co.uk ról rendelek egy boxot mert az árak elégé csábítóak. Akkor a tápja az 230V-os? Vagy Angoloknál milyen a hálózat? Ergo kell vennem egy tápot is?! És Def ha teszem azt nem játékot hozatok hanem úgye boxot az is 3 fontos postaköltségbe fáj?!
-
hdman
őstag
Itt vagyok, mostanában csak olvasgatok, játszani nem nagyon van idő
Lips már megvan, a Greatest Hits is
Otthon torlódnak a játékok, csak sajna minden héten szombat este 11 körül érek haza és vnap du. 4 kor megyek el, és ebben az időben még aludnom is kellene, szal játék lőve
De már felmondtam, 2 hét mulva már több időm lesz
Ha valaki tud munkát főleg Sopronban vagy Győrben, szóljon
-
alibaba78
őstag
Ha mondjuk 27000ft-ba kerul 2x2gb 1600mhz memoria, akkor valassz ki 27000ft, altalad meghatarozott ertekben jatekot, en elpostazom, te atveszed, teszteled, hogy mukodnek-e, es ha boldog vagy veluk, akkor veszel 2x2gb memot, es elpostazod nekem. En is boldog leszek, mert itt nem tudnam ennyiert eladni, meg te is, mert ennyiert nem tudnad megvenni ezeket.
-
Z0mbi
senior tag
No megprobaltam megegyszer... es rajottem mi volt a baj... A konvertalas ment faszan, es a mp4 igy megy szepen HD ben. DE csak usb rol. Ha a routeren logo vinyora rakom onnan nem jatsza. De ez mar szerintem a linuxos ushare DLNA server limitaltsaga... Bar az oldalukon irjak hogy menne... lehet hogy egy uj build kellene. (na ez mar nem ez a forum
Szoval a GOTSent megy frankon! -
Gebriel
veterán
Section 8 tényleg egy sz@r játék.
Más
MW2-ben ma találkoztam egy taggal akinek a neve színes betűkből álltak ráadásul a nevében lévő A betű a kontroller A gomb jelzése volt. Amit a játékokban is használnak, hogy melyik gombot kell megnyomni..
Na azt hogy csinálta..
Halál fejes Presztízse volt 70 lvl.. -
HagaNRG
őstag
Vettem egy laptopot, vagy netbookot itt a ph-n.
Ő felajánlotta, hogy elviszi pesten egy ismerősömhöz, aki még aznap el tudja juttatni hozzám miskolcra.
A pesti ismerős viszont nem tudta kifizetni a gépet, ő csak a szállításban segített.
Az eladóval viszont úgy beszéltem le, hogy ő először elküldi a gépet, aztán elmegy egy másik ismerősömhöz és ő majd kifizeti neki.
Az az ismerős viszont elment szülni, így a megadott címen senkit nem talált, így megijedt, hogy ugrott a laptop is és a pénze is.Persze kezdettől fogva ígértem, hogy ha nem jön össze az üzlet, hétfőn utalom a pénzt mindenképp, de én is ideges lettem volna a helyében, így megkértem pár ph-s ismerőst, hogy szóljon már néhány jó szót a dealernek az érdekemben.
Ennyi. Köszi!
-
Djuree
félisten
ilyenek a cod-ok boxon. kibaszott idegesítő. cod4 után azt hittük majd javítják, hát nem
ha kilép a host te is repülsz. és rendszerint kilép. mert a sok kis buzi 10 éves amcsinak adja a hostot mert neki 2342352324Gbit-es nete van, persze ő meg gondol egyet/vesztésre áll/muterja szól hogy gyere kajálni/stb és kilép. a többieket le se szarja...
elvileg át kéne adnia a hostot másnak, de ez a legritkább esetben sikerül. szar a netkód- nagyon...
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest