- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
Mr.Grincs #19145 üzenetére
Nem tudom. Jatekaim.hu-n azért ilyen, sőt drágább árban mennek. Ami pedig 3-4 ezer körül van, az pedig karcos, hajszálkarcos, tok néllküli.
GoW? Nem tudom. 576ban én nem annyiért láttam. Neten láttam ilyen árban mint amennyiért árulom, de postaköltség meg ilyenek...Amúgy ha valakit érdekel, alkudni is szokás
, mellesleg msnen is felvehet, és akkor azon küldhetek aznapi fényképet a lemez állapotáról meg a környezetéről. Mert én nagyon is vigyázok a lemezekre. Meg magára a gépre.
-
eddie17
addikt
válasz
Mr.Grincs #19121 üzenetére
Minden amit ember alkotott
WaW nem lett rossz, el lehet vele ökörködni, de ha 16nyelven, 20-an szólalnak meg egyszerre, felső küszöbérték feletti hangsávban, akkor attól az embernek a haja égnek áll. Szörnyű. Ja és ki is dobtak a szerverről, onnantól elment a kedvem tőle.
-
eddie17
addikt
válasz
Mr.Grincs #19075 üzenetére
Én nem rég szántam rá magam, hogy megnézem az összeset. 4. rész kivételével(az botrányosan szar) sikerült is. Szerintem jók a Batman filmek, főleg a Sötét Lovag, az üt. Na de ez off.
Tegnap este kipróbáltam a WaW demót, TDM-ben, hát engem nyírtak össze-vissza
2szer sikerült valakit lelőnöm. Majd gyakorolok
-
Djuree
félisten
-
heihachi
addikt
válasz
Mr.Grincs #18670 üzenetére
Szuper játék az első 6-7 órában. A baj az, hogy akkor még csak kb 20%-nál jár az ember fia, de már nagyon unja. És az, hogy nem lehet a versenyeket megszakítani... amikor már tuti fixen utolsó vagy, mert sikerült rossz irányba kanyarodnod, akkor is el kell menni a célig, mert különben nem ér véget a verseny. Ez hamar elveszi az ember kedvét, nem mondom, hogy lehessen restartolni, de legalább egy end race jól jönne. A "kamera állás" is valahogy nagyon nem jött be, pont kitakarja a látnivalót. Agyatlan egy játék hosszú távon, bár míg nem volt meg úgy rá voltam kattanva, hogy majdnem képes voltam érte 17 rugót adni
Aztán végül 7k-ba vettem meg használtan, és jó nagyot csalódtam. Azért az is érdekes, hogy nem ül senki a kocsiban. Bár lehet, hogy most az új kiegészítő révén el lehet vele még tolni másik 6-7 órát.
Igazából szerintem az a gamma a Live-on mutathatja meg, hogy mit tud (vagy nem, csak tippelek), de sajna vinyó nélkül nem hajlandó engedni a multiplayert, így nem tudtam kipróbálni. Minden esetre haverokkal száguldozni és lökdösni egymást jó móka lehet. -
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Mr.Grincs #18575 üzenetére
Ha nem kaptál lapot amin fel van tüntetve mit csináltak akkor kb csak meghajtót kaptál újat de alaplapot sztem nem csak javitották a 3ledes hibát gput ujraforrasztották rosszabb esetbe csak hőlégfúvóval megkezelték. Nekem irták hogy alaplap + drive nem ment át a diagnosztikán kicserélték mind2-t.
-
Kasza08
őstag
válasz
Mr.Grincs #18568 üzenetére
Így is a bolti ár majdnem feléért hírdetem.... Az a baj, hogy annyiért sajnálnám eladni, pedig úgy látszik nincs más megoldás. Egyszer meghírdettem 13-ért, akkor azt mondták, LEHET, hogy érdeki....
eddie: Jah, majd karácskörül én is meglepem velük magam
Fable 2, Fallout 3. Most ezek a létszükségek. CoD5 és undercover pedig kipróbálásra vár, azok is esélyesnek tűnnek.
-
-
nesh20
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #18239 üzenetére
Az árakról nem szeretnék vitatkozni mert szerintem egyformák PS3 VS XBOX 360.
Talán a PS3 játékok kicsit olcsóbbak.OFF
Nem csak a BlueRay miatt drágább.
Nagy vonalakban -
Beépített WIFI , Bluetoothe, SISAXIS stb stb.
Többet tud ezért drágább.DUNC
KB 1 hónapja felvettelek barátnak azzal a céllal hogy majd nyomjuk a COD 4-et Live-on.
Miért nem jelölsz vissza ? -
zsocy
őstag
válasz
Mr.Grincs #18172 üzenetére
Nekem is ilyen Forza2/Pinata csomagban verzióm van, az én kiskönyvem meg olasz.
Nem kell aggódnod, a játékban lesz magyar nyelv, az enyémben is van. Majdnem mindig egy verziót adnak ki európára (ilyen multi5, vagy mifene), abban benne van az összes nyelv, csak a borítókat lokalizálják. Ha más nem, angol mindig van benne.
Engem pl. annyira zavart az a felezett borító, hogy nyomtattam hozzá egy Collectors Edition borítót. Így már jobban mutat a polconA PGR3-am meg német (lemez és borító is), mégis alapból angolul beszél.
-
eddie17
addikt
válasz
Mr.Grincs #18157 üzenetére
Az enyémen sincs rajta, hogy lenne benne magyar, és angol a külső borító.
Más: Most a tesztből nekem is megtetszett a Fable 2, pedig nem vagyok oda az ilyen játékokért, de ebben látok fantáziát
De tényleg annyi minden jön ki, hogy azt sem tudom melyiket vegyem majd meg, az összeset nem tudom, nem feneketlen a pénztárcám
Rock Band végre kapható hivatalosan is? Vagy lemaradtam valamiről?Forzában már 17es szintű vagyok, most nagyon rákattantam, gyűlik rendesen a ZS-é
Saturnban vannak normális árak is vagy ugyanúgy el vannak szállva mint a tescoban?(PGR4 17ezer...
) Vagy ott normálisabb árak vannak játékok terén(van ajándék utalványom, és ott elfogadják)
-
Djuree
félisten
válasz
Mr.Grincs #18149 üzenetére
nem lesz magyar komment mert itt nem túl népszerű sport...elvileg a 2k9 jobb lett...
bakker felraktam pc-re az nba08-at, nagyon bóvli, fapados az x-es verzióhoz képest. mintha ez egy 2-3 évvel korábbi gém lenne
gyengébb graf, puritánabb menü kevesebb lehetőséggel, nem lehet online frissíteni a rostereket...csalódtam az ea-ben (már kitudja hanyadszor)
-
orkester
őstag
válasz
Mr.Grincs #17832 üzenetére
Nekem GP Recyko 2100mAh van egy Voltcraft IPC-1L töltővel. Feltöltöttem 2db akkut, álltak a polcon kb. 3 hónapig, majd beraktam a joyba és még mindig 2 csíkot mutat a box HL2 Episode One és Two, Portal végigjátszása, kevés Team Fortress 2, 1-2 rövid demo és kb. 4-5 óra Blue Dragon után. Lehet holnap már csak 1 csík marad.
Csodálkozom is, hogy eddig bírja, de tényleg megbízható cucc, nem feltétlen a mAh a lényeg.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #17836 üzenetére
Fényképezőgépbe mindenképpen Sanyo Eneloopot, vagy GP ReCykot,
esetleg Varta Ready2use-t ajánlok, esetleg Ansmann MaxE-t.
most napestig dobálhatnám be a neveket, mert van még jópár hasonló,
de a lényeg, hogy ezek mind az újabb technológiával készültek,
a kapacitásuk alacsonyabb, mint a ma elérhető
legerősebb akksiké, de a töltést kurva sokáig tartják,
és kameránál ez többet nyom a latban.Energizerben én személy szerint nem hiszek,
meg a Duracellben sem, ezeket csak alkáli elemben tartom jónak,
megkockáztatom, hogy az akkuikat nem maguk gyártják,
hanem megveszik mondjuk a GP-től... -
bwoay
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #17832 üzenetére
vagy vedd a legnagyobbat, amit létezik,
de normális gyártótól (Uniross, Ansmann, GP),
vagy vegyél olyat, amit linkeltem. Ezek újgenerációs metál-hidrid cellák,
nem olyan zorkók, mint az uránium, de rendkívül alacsony az önkisülésük,
tehát nem merülnek le maguktól. Cserébe viszont 2000-2100 mAh a max kapacitásuk.A cordless egeremet teszteltem 2700-as Ansmannal,
meg 2000-es Sanyo Enelooppal. Előbbivel 35-40 napot bír,
utóbbival meg +30-40%-al többet ment,
mivel az Ansmann egy hónap alatt sokat merült magától is,
úgyhogy hiába nagyobb a kapacitása, magától elveszíti egy részét. -
bwoay
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #17804 üzenetére
Embör, nekem ugyan van p&c szetem,
de annyiból már kapsz ám egy töltőt meg 4 db kiváló minőségű akkut,
ami nem csak a boxba jó, plusz amíg játszol,
addig nyugodtan tölthetsz kettőt, kéböl nélkül... -
zsocy
őstag
válasz
Mr.Grincs #17754 üzenetére
Attól a joytól nehezen fájdulhat meg a fejed, az ugyanis nem sugároz jobban mint a tv-d távirányítója...
Nem te írtad pár napja hogy végigjátszottad az éjszakát 5 redbullal megküldve? Na attól viszont rádjöhet a hányásHa tényleg érzékeny vagy a bluetoothra, a rádióhullámokra vagy a wifire akkor sztem jobb lenne ha kivizsgáltatnád magad. Lehet valami csúfabb dolog van a háttérben, mert ez nem igazán gyakori dolog.
-
tiv83us
veterán
válasz
Mr.Grincs #17706 üzenetére
Dehogynem, vidd csak be nyugodtan.
Ha egyszer elojott, valoszinuleg a kesobbiekben is elo fog.
Esetleg probald meg a porszivos-technikat /mivel emlitetted, hogy egy haverodtol van, akinel sokaig csak egy helyben "porosodott" igy a venti kisse bemasszasodhatott es nem tud rendesen huteni/ es ha elojon a 3-led ismet, akkor a biztonsag kedveert csinalj egy fenykepet rola.
De mindezektol fuggetlenul en a helyedben mar holnap /ma/ mennek a szervizbe.
Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest